Jump to content

pappasz10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pappasz10

  1. pappasz10

    OnePlus 2

    Αν με κουράσει θα το ψάξω τις demo rom. Σαν συσκευή απλά top. Ακόμα και σήμερα δύσκολα βρίσκεις πιο δυνατή χωρίς να ξυλώσεις την φορά από το τζιν.
  2. pappasz10

    OnePlus 2

    Τα περαστικά μας τότε. Να φανταστείς ότι op2 είναι το πρώτο adroit που περνώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα πάντα BlackBerry και άλλαξα λόγω της αλλαγής από os σε Adroit.
  3. pappasz10

    OnePlus 2

    Ευχαριστώ ! Ας είναι στην επόμενη αναβάθμιση να λυθεί.
  4. pappasz10

    OnePlus 2

    Φίλοι καλές διακοπές σε όλους. Λίγο άσχετος με oneplus2. Μετά την τελευταία αναβάθμιση αλλάζει αυτόματα η φωτεινότητα. Σε άσχετο χρόνο από μόνο του. Ξέρει κανένας τίποτα? Δεν το έχω βάλει χέρι ποτέ και αναβάθμιση μόνο τις επίσημες. Ευχαριστώ
  5. pappasz10

    OnePlus 2

    Καλημέρα! Στην λειτουργία για την αναμονή δίνει την δίνει την δυνατότητα να ειδοποιούμε για τις εισερχόμενες αλλα πολλές φορές δεν μπορώ να διακόψω την μια κλήση και να πάω στην άλλη οταν δεν το έχω επιλεγμένο λέει οτι είναι κλείστό. Πως μπορώ να το κάνω να λέει οτι είναι κατειλημμένο? Ας απαντήσει καποιος ευχαριστώ.
  6. pappasz10

    OnePlus 2

    Καλησπέρα σε όλους. 1 Θέλω να μου πει κάποιος αν μπορώ να κάνω ομάδες στις επαφές? 2 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη αλλαγή δικτύου? Δούλευα 2 μέρες κοντά στα σύνορα (FYROM) και άλλαξε δίκτυο αυτόματα και εκτός απο ένα μήνυμα που με ενημέρωσε δεν μπόρεσα να βρώ την επιλογή για αλλαγή. Μου ήρθε ο λογαριασμός και παραλίγο να πάθω καρδια. Ευχαριστώ
  7. Η συσκευη μου ειναι oneplus 2 και το λογισμικο ειναι 5,1,1. μπορω με καποιο τρόπο να κάνω ομάδες.
  8. Kαλημέρα στο forum. Είχα blackberry και στις επαφές μου έδινε την δυνατότητα να σχηματίσω ομάδες. Δηλαδή να βάλω σε μια ομάδα με το όνομα π.χ. ''μπαλα'' 15 επαφες. Έτσι μπορούσα να στείλω sms ομαδικά με ένα πάτημα. Μπορεί αυτό να γίνει και στις επαφές που έχει το αndroid πρόγραμμα? Έψαξα αρκετά αλλα δεν βρήκα τίποτα. ευχαριστώ
  9. ξερει κανεις ποιος ειναι ο αντιπροσωπος της bb στην θεσσαλονικη? απο το μαγαζι που το πειρα μου ειπαν οτι αυτος που την ειχε δεν την εχει πια λογω ληξης της συμβασης με την bb.
  10. καλησπερα. εχω ξαφνικα ενα θεμα με το ακουστικο απο το z10 μου. κανει σαν να εχει χαλασει και ακους ενα παρατεταμενο τριξιμο σαν χαλασμενο ηχειο αλλα οχι παντα. εχει κανενας καπιο παρομοιο θεμα?
  11. ευχαριστω πολυ γιατι παραλιγο να κατεβω με τα ποδια στην αθηνα. οσο για το radio οπως το πειρα δεν εχει. κατεβασα καπια prog που μετα απο πολυ κοπο δεν παιζουν η ειναι εκτος eu. αν εχει καπιος να πρωτεινει κατι ευχαριστως να το δουμε.
  12. Γεια και απο εμενα. Εχει 3 μερες εχω ενα bbz10. Οταν μπαινω ομως στις ρυθμισεις για το δικτυο δεν μου εμφανιζει καθολου το 4g. Εχει μονο 2g 3g η και τα 2 μαζι. Εχει να κανει με το δικτυο της wind? Η θα επρεπε να το εμφανιζει και ας μην το υποστηρίζει. Το κινητο ειναι STL100-2 αλλα φοβαμαι οτι δεν ειναι 4g. Το αγόρασα απο αθηνα και του το ειχα τονισει αυτο το θεμα. Ο αδερφος μου ποθ εφερε απο το london εμφανιζει το 4g. Τα δικα σας τι εμφανιζουν?
×
×
  • Create New...