mpacardi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) το πηρα σημερα απο media markt και μπορω να πω οτι το τηλεφωνο ειναι φοβερο.σε ολα αψογο ειναι.να ρωτησω στην συσκευασια μεσα εχει ακουστικα γιατι σε εμενα δεν υπηρχαν. Edited December 21, 2015 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosnic Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 το πηρα σημερα απο media markt και μπορω να πω οτι το τηλεφωνο ειναι φοβερο.σε ολα αψογο ειναι.να ρωτησω στην συσκευασια μεσα εχει ακουστικα γιατι σε εμενα δεν υπηρχαν. Ναι υπηρχαν ακουστικα. Καλοριζικο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 προσοχη στο media markt γιατι σε αλλους δινουν μπαταρια δωρο 4800mah της huawei κ αλλους οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ναι υπηρχαν ακουστικα. Καλοριζικο!!απο που το πηρες εσυ φιλε μου και ειχε ακουστικα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προσοχη στο media markt γιατι σε αλλους δινουν μπαταρια δωρο 4800mah της huawei κ αλλους οχι σε εμενα ειχε την μπαταρια συσκευασμενη μαζι με το κινητο.ειναι πολυ καλο δωρο μαζι με το κινητο.πιο ακριβο μεν απο να το παρεις απο κινα αλλα ενταξει δεν μπορουσα να περιμενω πολυ Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Το 64ρι το χρυσό από Κίνα το έχει πάρει κάνεις να μας πει εντυπώσεις ? Το περιμενω διακαώς μπας και μου ρθει δώρο στον εαυτό μου για την γιορτή μου αλλα μην το πεις πεις πουθενα...:X Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosnic Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 απο που το πηρες εσυ φιλε μου και ειχε ακουστικα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε εμενα ειχε την μπαταρια συσκευασμενη μαζι με το κινητο.ειναι πολυ καλο δωρο μαζι με το κινητο.πιο ακριβο μεν απο να το παρεις απο κινα αλλα ενταξει δεν μπορουσα να περιμενω πολυ Απο vmall το πηρα φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Απο vmall το πηρα φιλε μου γαλλικό,οπότε είχε hands free,δεν συμβαίνει το ίδιο με τα υπόλοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Απο vmall το πηρα φιλε μουα για αυτο ειχε ακουστικα.λεω και εγω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Το περιμενω διακαώς μπας και μου ρθει δώρο στον εαυτό μου για την γιορτή μου αλλα μην το πεις πεις πουθενα...:X Στο εύχομαι να προλάβει να έρθει !! Από ποιο μαγαζί το τσίμπησες? Εγώ αν και δεν ήμουν 100% ευχαριστημένος με την υποστήριξη της Huawei στο honor 6 βλέπω ότι από θέμα hardware είναι η μόνη εταιρεία που με καλύπτει και αρχίζω και το σκέφτομαι σοβαρά το 64ρι honor7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Στο εύχομαι να προλάβει να έρθει !! Από ποιο μαγαζί το τσίμπησες? Εγώ αν και δεν ήμουν 100% ευχαριστημένος με την υποστήριξη της Huawei στο honor 6 βλέπω ότι από θέμα hardware είναι η μόνη εταιρεία που με καλύπτει και αρχίζω και το σκέφτομαι σοβαρά το 64ρι honor7. Δυστυχώς σήμερα με ενημέρωσε ο φιλος που το παρήγγειλε πως ακυρώθηκε ή παραγγελία (είχαμε ζητήσει πατέντα με Dhl 3-6 μέρες από vopmart) λόγω τελωνείου και μου επέστρεψαν τα λεφτά άμεσα στο paypal.Τώρα γυρισα στα γνωστά καλά λημέρια του mate 7 gold edition (μπαταριαρα) και ετοιμαζομαι για mate 8 .Άλλαξα γνώμη φιλέ μου επειδή το 64αρι δεν έχει την 800 μπάντα και το ψιλοφοβηθηκα (για την μεταπώληση) να σου πω την μαύρη αλήθεια. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Αφαντο κι από skroutz,πάνω πού πήρα την απόφασή να το παραγγείλω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos71 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αφαντο κι από skroutz,πάνω πού πήρα την απόφασή να το παραγγείλω. http://www.mediamarkt.gr/el/product/_honor-7-dual-white-silver-1173066.html το εχει εδω. και δωρο (Powerbank) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Οι ειδοποιήσεις led σας δουλεύουν κανονικά με viber, whatsapp και άλλες εφαρμογές εκτός κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Η καμερα του εχει O.I.S.? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosnic Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Η καμερα του εχει O.I.S.? Δεν εχει ΟΙS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos71 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Οι ειδοποιήσεις led σας δουλεύουν κανονικά με viber, whatsapp και άλλες εφαρμογές εκτός κινητού; Στο messenger που έχω δοκιμάσει,ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0104 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπέρα ξέρει κανείς απο πού μπορούμε να το παραγγείλουμε??Στην ελλάδα δείχνεί αφαντο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το έχει το media market Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το έχει το media market Last year :p Εξαντλημένο. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ρε συ την Κυριακή το είχαν στην Θεσσαλονίκη Το είχαν και καλή τιμη Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Δεν το είχαν.πήρα παντού τηλέφωνο. Ωστόσο για εκθεσιακό πού το πιάνει ο καθένας δεν το συζητάμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0104 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 To έχει πάρει κανεις απο κίνα?Και αν ναι τι πρέπει να κάνεις μολις έρθει στα χέρια σου? Επίσης εγγύηση έχει σε αυτή τη φάση ή απλα τζογαρεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gargas Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα.Ξερει κανείς πως γινεται μα αλλάξουμε γραμματοσειρές στα θεματα οπως στο honor 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπερα και Χρονια Πολλα, καποιος που να εχει το τηλεφωνο μπορει να με βοηθησει που μπορω να το βρω να το αγορασω? εχει καποιο σαιτ η huawei που να μπορουμε να το παρουμε οπως η oneplus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπέρα φίλε η επίσημη ιστοσελίδα της huawei για Ευρώπη είναι vmall.eu. Εκεί έχουν τις original συσκευές ας πούμε με τις "κανονικές" τιμές βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts