gpaptff Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Δεν έχω κλείσει από το Yeego γιατί γενικά βρίσκω χαμηλότερες τιμές στο GalaHotels, το οποίο είναι δοκιμασμένο. Αλλά, τι αρνητικές κριτικές να έχει; Υποτίθεται ότι κλείνεις ένα ξενοδοχείο, δεν περιμένεις να μάθεις πληροφορίες για αυτό μόνο από το Yeego. Θα ψάξεις και αλλού, θα κοιτάξεις κριτικές στο TripAdvisor κλπ. Οπότε τι στραβά να πάει και να φταίει η ιστοσελίδα; Μαλλον δεν εγινα κατανοητος. Δεν εννοω αρνητικες κριτικες για το ξενοδοχειο αλλα για το σαιτ που μεσολαβησε.Λοιπον διαβασα οτι καποιοι εκαναν κρατηση με το yeego σε ξενοδοχειο και οταν πηγαν εκει για check in τους ειπαν οτι δεν εγινε καμια κρατηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Μαλλον δεν εγινα κατανοητος. Δεν εννοω αρνητικες κριτικες για το ξενοδοχειο αλλα για το σαιτ που μεσολαβησε.Λοιπον διαβασα οτι καποιοι εκαναν κρατηση με το yeego σε ξενοδοχειο και οταν πηγαν εκει για check in τους ειπαν οτι δεν εγινε καμια κρατηση. Απόλυτα κατανοητός έγινες, και αυτό ακριβώς είπα κι εγώ. Ότι γενικά, δεν μπορείς να έχεις κάποιο παράπονο από μία ιστοσελίδα από την οποία κλείνεις δωμάτιο, εκτός από την ακραία περίπτωση που προαναφέρεις. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι κάτι το οποίο απεύχεται ο κάθε ταξιδιώτης, αλλά μπορεί να αποφευχθεί με έναν απλό τρόπο: κατ' ευθείαν επικοινωνία με το ξενοδοχείο και επιβεβαίωση της κράτησης (πράγμα το οποίο κάνω κάθε φορά που κλείνω δωμάτιο μέσω τρίτης ιστοσελίδας). Στα καθ' ημάς, ακόμη δεν μας είπες ποιό ξενοδοχείο είναι, μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna220490 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Γειά σε όλους.Στις 9 οκτ πρόκειται να πάω με τον φίλο μου στο Λονδίνο για 3 βράδια και θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε στα υπόψιν σας κανένα ξενοδοχείο σχετικα φθηνό (μέχρι 100 ευρώ την βραδιά) αλλά και καλό.Κοίταξα για το royal το οποίο έχει καλή τιμή απλά σκεφτόμουν μήπως έχετε να μου προτείνετε καμία καλύτερη εναλλακτική.Ευχαριστώ. Edited September 24, 2010 by anna220490 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Γειά σε όλους.Στις 9 οκτ πρόκειται να πάω με τον φίλο μου στο Λονδίνο για 3 βράδια και θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε στα υπόψιν σας κανένα ξενοδοχείο σχετικα φθηνό (μέχρι 100 ευρώ την βραδιά) αλλά και καλό.Κοίταξα για το royal το οποίο έχει καλή τιμή απλά σκεφτόμουν μήπως έχετε να μου προτείνετε καμία καλύτερη εναλλακτική.Ευχαριστώ. Κατ' αρχήν καλησπέρα και καλωσόρισες στο forum. Ακολούθως, 9 Οκτωβρίου θα είμαι κι εγώ εκεί (αλλά πετάω για επιστροφή :p). Τέλος, ξενοδοχείο καλό μέχρι 100 το βράδυ είναι κάπως δύσκολο να βρεθεί on such short notice. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, τα ξενοδοχεία στο Λονδίνο είναι αρκετά ακριβά, ενώ συνήθως δεν προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο από ποιότητα. Η σταθερή άποψη μου είναι πως η καλύτερη περιοχή για ξενοδοχεία είναι αυτή γύρω από την πλατεία Bedford, κοντά στο Βρετανικό μουσείο. Μπορείς εδώ να βρεις σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής (τα οποία κυμαίνονται από budget μέχρι πολυτελείας) και να συγκρίνεις τιμές. Επίσης έχω αναφέρει ξανά τις ιστοσελίδες Yeego και GalaHotels, στις οποίες μπορείς να ψάξεις για φθηνές επιλογές. Τέλος, όταν τελικά βρεις ξενοδοχείο στο budget σου, κοίταξε τις τιμές του και στις δύο προαναφερθέντες ιστοσελίδες. Μου έχει τύχει να κλείσω ξενοδοχείο με 400 ευρώ για 4 βράδια, ενώ οι γνωστές/μεγάλες ιστοσελίδες (Hotel.com, booking.com κλπ.) το είχαν για τις ίδιες μέρες 800 ευρώ. Ακούγεται πραγματικά περίεργο, αλλά είναι αλήθεια. Ό'τι χρειαστείς, εδώ είμαστε. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna220490 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ευχαριστώ πολύ...Όντως έχω παρατηρήσει ότι οι τιμές είναι πολύ ακριβές:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Μπορείς να ρωτήσεις και σε ταξιδιωτικό γραφείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna220490 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Το ξέρω πως μπορώ αλλά συνήθως τα ταξιδιωτικά γραφεία προωθούν υψηλού κόστους ξενοδοχεία.;)Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Παιδιά κανά οικονομικό single room σε κεντρικό σημείο στο Λονδίνο, έχετε να προτείνετε;; Κατεβαίνω σε λίγες ώρες και προτιμώ να μείνω κάπου παρά να με φιλοξενήσουν σε άκυρο μέρος... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Παιδιά κανά οικονομικό single room σε κεντρικό σημείο στο Λονδίνο, έχετε να προτείνετε;; Κατεβαίνω σε λίγες ώρες και προτιμώ να μείνω κάπου παρά να με φιλοξενήσουν σε άκυρο μέρος... Ενα φθηνό, καθαρό και σε κεντρικό σημείο ξενοδοχείο είναι το easyhotel, που είναι στο μετρό κοντά στο σταθμό victoria! Όσες φορές έχω παει με έχει ικανοποιήσει πολύ! Βέβαια δεν είναι σαν τα κλασσικά ξενοδοχεία, με πρωινό, μεγάλο δωμάτιο, ανέσεις κλπ, αλλά για να κάνει κανείς τη δουλεια του είναι μια χαρα. Καθαρό, σε κεντρικό σημείο και με πολύ καλές τιμές. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Ενα φθηνό, καθαρό και σε κεντρικό σημείο ξενοδοχείο είναι το easyhotel, που είναι στο μετρό κοντά στο σταθμό victoria! Όσες φορές έχω παει με έχει ικανοποιήσει πολύ! Βέβαια δεν είναι σαν τα κλασσικά ξενοδοχεία, με πρωινό, μεγάλο δωμάτιο, ανέσεις κλπ, αλλά για να κάνει κανείς τη δουλεια του είναι μια χαρα. Καθαρό, σε κεντρικό σημείο και με πολύ καλές τιμές. Sent from my iPhone using Tapatalk Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα, αν και δεν έχω μείνει σε easy hotel στο Λονδίνο, φαντάζομαι σε όλες τις πόλεις είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Είχα μείνει πριν μερικούς μήνες στο easy της Ζυρίχης. Το καλό είναι ότι τα δωμάτια έχουν διπλό κρεβάτι και απολαμβάνεις ύπνο. Στα αρνητικά οι μικροί χώροι, ότι δεν έχει ντουλάπες αλλά κάτι κρεμάστρες, δεν έχει τραπεζάκι και πάγκους για τις αποσκευές και ότι όλα τα πληρώνεις εξτρά (πχ τηλεόραση, καθαρίστρια, ίντερνετ κ.α.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα, αν και δεν έχω μείνει σε easy hotel στο Λονδίνο, φαντάζομαι σε όλες τις πόλεις είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Είχα μείνει πριν μερικούς μήνες στο easy της Ζυρίχης. Το καλό είναι ότι τα δωμάτια έχουν διπλό κρεβάτι και απολαμβάνεις ύπνο. Στα αρνητικά οι μικροί χώροι, ότι δεν έχει ντουλάπες αλλά κάτι κρεμάστρες, δεν έχει τραπεζάκι και πάγκους για τις αποσκευές και ότι όλα τα πληρώνεις εξτρά (πχ τηλεόραση, καθαρίστρια, ίντερνετ κ.α.) Ναι οντως, αλλα ετσι κι αλλιως για εναν υπνο πας στο δωματιο του λονδινου. Δεν πας για κατι παραπανω (το πικαντικο παραπανω καλυπτεται μια χαρα στο κρεββατι...)! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Γενικά, μπορείς αν ψάξεις να βρεις ποιοτικότερες επιλογές από τα easyhotel. Το θέμα όμως είναι το short notice της υπόθεσης. Τι έκανες τελικά Mariel; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Το ξέρω πως μπορώ αλλά συνήθως τα ταξιδιωτικά γραφεία προωθούν υψηλού κόστους ξενοδοχεία.;)Ευχαριστώ. Οχι βεβαια,τα σωστά ότι θέλει ο πελάτης εξυπηρετούν.:!: Αν όχι ρωτάς αλλού και πάει λέγοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Γενικά, μπορείς αν ψάξεις να βρεις ποιοτικότερες επιλογές από τα easyhotel. Το θέμα όμως είναι το short notice της υπόθεσης. Τι έκανες τελικά Mariel; παιδιά τελικά βρήκα στη victoria ... ένα ελεεινό και τρισάθλιο δωμάτιο το οποιο πλήρωσα και 40 λίρες ... για έναν ύπνο το ήθελα .. έκανα την καρδια μου πετρα και μπήκα... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 παιδιά τελικά βρήκα στη victoria ... ένα ελεεινό και τρισάθλιο δωμάτιο το οποιο πλήρωσα και 40 λίρες ... για έναν ύπνο το ήθελα .. έκανα την καρδια μου πετρα και μπήκα... Easy ή άλλο; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Easy ή άλλο; όχι easy..δεν είχανε ούτε για δείγμα χτες.. ένα πίσω από το easy .. το λένε Golden Star Hotel. ούτε από απέξω να μην περάσετε.... γενικότερα για κάποιο περίεργο λόγο σε κανένα μέρος δεν είχαν vacancy ... oute king's cross oute victoria ... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 όχι easy..δεν είχανε ούτε για δείγμα χτες.. ένα πίσω από το easy .. το λένε Golden Star Hotel. ούτε από απέξω να μην περάσετε... Και μόνο από την περιγραφή μου δημιούργησες περιέργεια να πάω να δω τί έχει και είναι τόσο χάλια! :) Πώς ήταν; Βρώμικο ή μικρό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 όχι easy..δεν είχανε ούτε για δείγμα χτες.. ένα πίσω από το easy .. το λένε Golden Star Hotel. ούτε από απέξω να μην περάσετε.... γενικότερα για κάποιο περίεργο λόγο σε κανένα μέρος δεν είχαν vacancy ... oute king's cross oute victoria ... Μα κι εσύ, δεν έριξες μία ματιά στο Trip Advisor; Λέει τα καλύτερα. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Tο καλύτερο σχόλιο απο το Trip Advisor είναι το απλό και περιεκτικό "Hellhole" :lol: αλλά και το "the streets is a much safer and probably cleaner option" :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Μια ερωτησουλα η οποια δεν ξερω κατα ποσο κολλαει εδω... μπορει να δωσει καποιος infos για outlet στο Λονδίνο και στα περιχωρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Το πιο μεγάλο νομίζω κοντά στο Λονδίνο είναι στο Bicester Village, στο Bicester, κοντά στην Οξφόρδη. Εμπορικά κέντρα γενικά, και με καλές τιμές, έχει πολλά στο Λονδίνο, αλλά outlet μόνο αυτό ξέρω κοντά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Το πιο μεγάλο νομίζω κοντά στο Λονδίνο είναι στο Bicester Village, στο Bicester, κοντά στην Οξφόρδη. Εμπορικά κέντρα γενικά, και με καλές τιμές, έχει πολλά στο Λονδίνο, αλλά outlet μόνο αυτό ξέρω κοντά. Να σαι καλα...σε ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Για μια εβδομαδα Λονδινο 3 ατομα ποσα μετρητα πρεπει να εχω;Εννοειται οτι καρτες εχω οποτε δεν ξερω που μπορει να μην κανουν δεκτες τις πιστωτικες. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Για μια εβδομαδα Λονδινο 3 ατομα ποσα μετρητα πρεπει να εχω;Εννοειται οτι καρτες εχω οποτε δεν ξερω που μπορει να μην κανουν δεκτες τις πιστωτικες. Αυτο φιλε μου εξαρταται απο το τι ζωη θα κανεις, ποσα θα δεις, ποσα θα ψωνισεις... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdim Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα με τουριστικούς οδηγούς και μια που είναι σχετικό το θέμα, όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να δει την σελίδα Αξιοθέατα στο Λονδίνο όπου και μπορεί να βρει τι αξίζει να κάνει κατά την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας. Κατά την γνώμμη μου, μια συμβουλή για όσους σκοπεύουν να επισκεφτούν το Λονδίνο, να προτιμήσουν να δώσουν λίγα λεφτά παραπάνω για να μείνουν πιο κοντά στο κέντρο! οι αποστάσεις είναι πραγματικά τεράστιες και δεν αξίζει να προσπαθεί να γλιτώσει κανείς 20 και 30 λίρες γιατί θα της πληρώσει σε μεταφορές και σε χαμένο χρόνο για την καθημερινή μετακίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts