Jump to content

Απορίες [...]

ismini20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απορίες των ζαλισμένων ελλήνων

Νόμος του Μέρφι κτλ...

Ένα θέμα για γέλια :D και για κλάματα :(

Τι κουφό μας συμβαίνει στην καθημερινή - ταλαιπωρημένη - ζωή μας...

Και για να ξεκινήσω με ένα αγαπημένο μου:

Γιατί όταν περνάω από το περίπτερο και σκέφτομαι αν χρειάζομαι κάτι, ποτέ δεν θυμάμαι τίποτα και όταν φτάνω στο σπίτι συνειδητοποιώ ότι δεν έχω τσιγάρα, κόκα κόλα, περιοδικά και σοκολάτα?

...And yet I know the worst is still to come...

• Απαντήσεις 116
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το χειρότερό μου:

Δεν υπάρχει περίπτωση να πλύνω το αυτοκίνητό μου και να μη βρέξει την επόμενη μέρα. :blink:

Το γέλιο είναι ότι μπορεί να το αφήσω και ένα μήνα άπλυτο και ο καιρός να είναι μια χαρά, αλλά μόλις βάλω σαπουνάδα... KABOOM! :p

Και ένα νόμο Μέρφυ: Πολλές φορές που κάθομαι σπίτι νομίζω ότι δεν έχω κλείδώσει το αυτοκίνητο. Κατεβαίνω πάντα να το κλειδώσω και διαπιστώνω ότι είναι κλειστό. Μια φορά που νόμιζα ότι δεν το είχα κλειδώσει, λέω "σιγά που θα κατέβω" και την επόμενη μέρα διαπίστωσα ότι η πόρτα του συνοδηγού ήταν ξεκλείδωτη! Ευτυχώς που δεν έλειπε τπτ από μέσα. :wacko:

:shifty:

:wacko: Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΜΕ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ,ΕΧΕΙ ΠΟΔΙΑ!ΤΩΡΑ ΠΙΑ...ΜΗΧΑΝΗ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ... :p
***carpe diem***

Γιατί όποτε υπολογίζω παραπάνω χρόνο για να πάω κάπου δεν έχει ποτέ κίνηση; :p

Γιατί όποτε δεν ψάχνω να παρκάρω, έχει θέσεις;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi ( 7 Δεκ. 2004 , 12:10)

Το χειρότερό μου:

Δεν υπάρχει περίπτωση να πλύνω το αυτοκίνητό μου και να μη βρέξει την επόμενη μέρα. :blink:

Το γέλιο είναι ότι μπορεί να το αφήσω και ένα μήνα άπλυτο και ο καιρός να είναι μια χαρά, αλλά μόλις βάλω σαπουνάδα... KABOOM! :p

κοίτα αν ειναι να στεναχωριέσαι που βρέχει την επόμενη μέρα, μπες http://www.emy.gr που τελευταία τα λέει σωστά. :p Εγώ βέβαια προτιμώ να μη βρέξει για μια βδομάδα από πλύσιμο :lol:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

an kai eisai se mikri hlikeia nomizo pos exeis elafros asxaimer :p :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

giati kathe fora pou perimenw lewforeio 100 wres kai apofasizw na anapsw tsigaro erxetai to lewforeio molis to anapsw?

kai auto me to periptero kai to parking to pathainw sunexeia!

epishs otan viazomai gia na bgw de vriskw auto pou thelw na valw,enw otan de to thelw to vlepw sunexeia mprosta mou. :mad:

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Υπάρχουν μέρες που είμαι στο σπίτι και δε βρίσκεται ένας άνθρωπος να μπορεί να πας έναν καφέ μαζί του, και μέρες που σε παίρνουν 10 μαζί για να βγούμε την ίδια μέρα.

Όταν είμαι μακριά από το PC μου σκέφτομαι 1002 πράγματα που θέλω να κάνω, όταν κάθομαι μπροστά του τα ξεχνάω ως δια μαγείας όλα!

Όταν ταξιδεύουν οι φίλοι μου με πλοίο, πάνε κι έρχονται κανονικά. Όταν ταξιδεύω εγώ γιατί έχει πάντα απαγορευτικό απόπλου;

Μπορεί να έχω το κινητό μου ανοικτό όλη μέρα και να μη χτυπήσει. Τα 2-3 λεπτά όμως που θα το κλείσω ή που θα είμαι εκτός δικτύου, κατά σατανική σύμπτωση θα βρεθεί κάποιος να με πάρει τηλέφωνο!

Όταν έχω διαβάσει και πάω να δώσω ένα μάθημα, η επιτήρηση είναι πάντα χαλαρή και γίνεται χαμός. Ε, όταν πάω αδιάβαστος και ελπίζω σε σκονάκι ο επιτηρητής θα κάτσει όσο το δυνατόν πιο κοντά μου (μια φορά είχε κάτσε σε έδρανο δίπλα μου).

Μετά από τα παραπάνω και πολλά άλλα που δε μου έρχονται, αρχίζω να πιστεύω ότι είμαι συγγενής του Μητσοτάκη. :alien:

Γιατι οταν ψαχνω κατι και δεν το βρισκω, την επομενη φορα που θα ψαξω κατι αλλο δεν θα βρω αυτο το αλλο, αλλα το προηγουμενο που εψαχνα με τις ωρες και μαλιστα πολυ ευκολα? :wacko:

Γιατι καθε φορα που δεν εχω λεφτα ετοιμαζω ενα σωρο λιστες με πραγματα που θα κανω,μολις αποκτησω χρημα και οταν αποκτω πολυ χρημα το χαλαω μεσα σ'ενα Σαββατο?

Γιατι καθε φορα που ψαχνω για παρκινγκ δεν βρισκω χριστο και οταν αποφασιζω να παω καπου με τα ποδια παντου υπαρχουν θεσεις?

Γιατι καθε φορα που περνω τις γκομενες τηλεφωνο να βγουμε τρωω πορτα ενω οταν κανονιζω με αντροπαρεα να παμε καπου,με περνουν ολες μαζι?

Γιατι να συμβαινουν ολα τα παραπανω,αλλα και αλλα πολλα? :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun ( 8 Δεκ. 2004 , 03:30)

Γιατι καθε φορα που ψαχνω για παρκινγκ δεν βρισκω χριστο και οταν αποφασιζω να παω καπου με τα ποδια παντου υπαρχουν θεσεις?

ki auto mou sumvainei sunexeia... :(

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

> Γιατι οταν δεν χρειαζεσαι κατι το εχεις μεσα στα ποδια σου ή το βρισκεις αμεσως, και οταν το εχεις αναγκη δεν υπαρχει πουθενα?

> Γιατι οποτε λεω οτι δεν εχω δουλεια στην εταιρια, μετα απο λιγο.... πνιγομαι?

> Γιατι οταν ψαχνω απεγνωσμενα καποιον στο τηλεφωνο δεν τον βρισκω ποτε?

> Γιατι οποτε βιαζομαι να στειλω ενα fax, δεν δουλευει το ρημαδι?

> Τελικα....τι ειναι ο ανθρωπος???????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi ( 7 Δεκ. 2004 , 12:10)

Το χειρότερό μου:

:mad: :devil: :angry:

Το εχω αφησει απλυτο κανα μηνα τωρα..κοντευει να αλλαξει χρωμα.Οταν το παω στο πλυντηριο θα σας γραψω για να παρετε ομπρελες μαζι σας... :confused: :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 8 Δεκ. 2004 , 03:10)

Υπάρχουν μέρες που είμαι στο σπίτι και δε βρίσκεται ένας άνθρωπος να μπορεί να πας έναν καφέ μαζί του, και μέρες που σε παίρνουν 10 μαζί για να βγούμε την ίδια μέρα.

Όταν είμαι μακριά από το PC μου σκέφτομαι 1002 πράγματα που θέλω να κάνω, όταν κάθομαι μπροστά του τα ξεχνάω ως δια μαγείας όλα!

Μπορεί να έχω το κινητό μου ανοικτό όλη μέρα και να μη χτυπήσει. Τα 2-3 λεπτά όμως που θα το κλείσω ή που θα είμαι εκτός δικτύου, κατά σατανική σύμπτωση θα βρεθεί κάποιος να με πάρει τηλέφωνο!

Μετά από τα παραπάνω και πολλά άλλα που δε μου έρχονται, αρχίζω να πιστεύω ότι είμαι συγγενής του Μητσοτάκη. :alien:

Αυτά λίγο πολύ παθαίνω κι εγώ. Δεν είναι τίποτα χαλάρωσε κι απόλαυσε το

Όλα καλά.

Αυτό το χα ξεχάσει! Γιατί με παίρνουν όλοι όταν είμαι σε γκαράζ και δεν πιάνει και έρχεται η ειδοποίηση 1 λεπτό μετά;; :wacko: :eek: :lol:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Γιατί όταν δεν έχω όρεξη να βγω με παίρνουν 100 άτομα και όταν γουστάρω σαν τρελός να πάω βόλτα δεν βρίσκω κανένα?

Γιατί όταν έχω κάνει μια λίστα με πράγματα που θέλω να αγοράσω δεν έχω λεφτά και όταν έχω τα λεφτά ξεχνάω πάντα την λίστα?????

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

axm...giati kano listes gia to super market,otan phgaino tis ksexnao kai arxizo na skeftomai exo to ena?exo to allo...

kai os dia mageias eno gemizo sakoules kai sakoules otan gyrizo spiti meta kana 10lepto akougete"pali ksexasa na paro /....../"

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Γιατί όταν βιάζομαιι να παω κάπου οι ταξιτζήδες εξαφανίζονται κι όταν θέλω να πάρω το λεωφορειάκι/τρένο περνούν κατά δεκάδες από μπροστά μου?

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

>Ο καλύτερος τρόπος να θυμηθείς κάτι που ήθελες να γράψεις σε ένα email είναι να έχεις ήδη στείλει το email...

>Όταν παίρνεις λάθος νούμερο δεν είναι ποτέ κατειλειμένη η γραμμή..

>Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά ή πόσο καιρό έψαξες για κάποιο αντικείμενο, θα το βρεις κάπου φθηνότερα, αφού όμως το έχεις ήδη αγοράσει..

>Σε όποια έξοδο αποσκευών κι αν βρίσκεσαι, οι αποσκευές σου θα βγουν από κάποια άλλη..

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Να συμφωνήσω και με όλους τους συμφορουμίτες.. :wacko: :rolleyes:

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan ( 9 Δεκ. 2004 , 00:08)

>Όταν παίρνεις λάθος νούμερο δεν είναι ποτέ κατειλειμένη η γραμμή..

:p :p :up:

Γιατί όταν είναι να βγω έξω, και προσπαθώ να φτιάξω τα μαλλιά μου βγαίνουν πάντα χάλια και όταν λούζομαι προτού κοιμηθώ και τους κάνω ένα απλο στέγνωμα βγαίνουν απίθανα?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield ( 9 Δεκ. 2004 , 01:27)

Γιατί όταν είναι να βγω έξω, και προσπαθώ να φτιάξω τα μαλλιά μου βγαίνουν πάντα χάλια και όταν λούζομαι προτού κοιμηθώ και τους κάνω ένα απλο στέγνωμα βγαίνουν απίθανα?

δοκίμασε να κοιμάσαι πριν βγεις έξω :p :lol:

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Γιατι οταν θελω να μπω σε ενα μαγαζι να αγορασω κατι και βιαζομαι τοτε πλακωνουν ολοι μαζι 1-5 δευτερολεπτα πριν απο εμενα;;;;;;;......

γιατι οταν ψαχνω κατι σχεδον ποτε δεν το βρισκω, και οταν δεν το θελω το βλεπω συνεχως μπροστα μου;;;;;

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Επίσης: Γιατί όταν μπαίνεις στο supermarket δεν έχει ποτέ ουρά στα ταμεία αλλά όταν βγαίνεις έχει 50 άτομα στο καθένα;

Περα απο το αστειο ολων αυτων που περιγραφουμε (πανω κατω τα ιδια ολοι), και επειδη ειναι περασμενη η ωρα, εχετε σκεφτει το ΓΙΑΤΙ? Δηλαδη τοσες συμπτωσεις?

Με επιασε το Χαρδαβελιο συνδρομο :blink: :wacko:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...