Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος από όσους το παρήγγειλαν στα 169€ που να το έχει παραλάβει? Εμένα πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπόρεσαν να το βρουν το τηλέφωνο, άρα άκυρη η παραγγελία.

Eίναι δυνατόν να ακυρώνεται η εγγύση όταν περνάμε από την επίσημη σελίδα, ένα επίσημο firmware, με έναν επίσημο τρόπο;;; :blink:

ναι πιστεύω γιατί η vodafone σου δίνει 2 ετη εγγύηση σαν vodafone.

αποκλείεται να σε καλύψουν αν πάθεί κάτι

Ετσι νομίζω γι αυτό και δεν έχω προχωρίσει

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Έχει πάρει κανείς από το mediamarkt; Φαντάζομαι δεν θα έχει "extra" πράγματα σαν από τη vodafone.

Πώς και έπεσε τόσο η τιμή; Έτυχε σήμερα και το έψαχνα σε public/γερμανό να το δω από κοντά και είχε εξαφανιστεί από παντού :P

Από πού το παρήγγειλες; Τόσα καταστήματα έχει η Λάρισα, γιατί δεν πήγες σ' ένα να το πάρεις; Εγώ σήμερα το (ξανα)πήρα από Γερμανό (σε μιά μικρή πόλη) στα 169 ευρώ.

Και ποιός σου είπε ότι τα τηλέφωνα που αγοράζουμε από την Vodafone τα πηγαίνουμε στην Vodafone όταν χρειαζόμαστε service;;; :blink: Για να κάνουν επιπλέον κάνα δέκα μέρες;;; :wacko: Oι γιαγιάδες τα δίνουν στην Vodafone (που δεν διαθέτει σέρβις) για "φτιάξιμο" επειδή "από 'κεί το πήραν"! Οι υπόλοιποι τα στέλνουμε στα σημεία σέρβις του κάθε κατασκευαστή! :!:

θα έχει δύο έτη ή έχει δύο έτη από τη vodafone?

προφανώς και θα το πας στη huawei.

Πάντως εμένα μου εφανίστηκε το 4G μενού μόλις έβαλα μέσα κάρτα vodafone

αλλά πάνω στην μπάρα δε μου έχει εμφανιστεί σήμα 4G

οι υπόλοιποι όταν έχετε 4G σας βγάζει σήμα 4G?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

γεια σας κι από μένα.. σήμερα το πήρα 169 ευρώ από μίντια μαρκτ..

είδα παραπάνω να γίνεται λόγος για firmware από το σάιτ της Huawei.. Μπήκα να δω και δεν βρήκα κάτι σχετικό με firmware.. Αντίθεται βρήκα στο στο φάκελο downloads αυτό για κατέβασμα: HiSuiteSetup v2.3.55.1.. ξέρει κανείς τι είναι; να το κατεβάσω;

Υγ: δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ισπανικό site της huawei έχει αυτό το firmware και το αγγλικό όχι.. από ό,τι κατάλαβα αυτό το firmware ξεκλειδώνει την δεύτερη κάρτα.. εγώ δεν το πήρα από την βονταφον, άρα δε θα έχω μάλλον τέτοιο πρόβλημα.. πρέπει να το τρέξω αυτό το firmware?

Edited by scofild

Εχω 2 θεματακια με το κινητο

1)προβλημα με το youtube κολλαει και ακουω μονο ηχο

2)εχω συχνες αποσυνδεσεις και επανααυνδεσεις με bluetooth plantronics m55

ξερει καποιος καποια λυση;;;

Επισης μου εχει βγαλει καποιο update το Ale-21-dt-B130 αξιζει να ρο κανω η θα το χειροτερεψω;;

Εβαλα όλες τις εκδόσεις που βρήκα εδώ μέσα τελικά

Ενσωματώνουν εφαρμογές όπως Facebook και wps office τις οποίες όμως μπορείς να βγάλεις και να ξαναβάλεις για να μεταφέρονται στην SD!

Αν τις αφήσεις ως έχει τότε είναι στην κύρια μνήμη

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

παίδες έχω το εξής δίλημμα..

έιμαι με ένα lg optimus g που με καλύπτει πάρα πολύ.

όμως έκανα την παραγγελία από vodafone και μπορώ να το πάρω αύριο. είχα παλιά και ideos x5 pro και ascend p1 και έχω να πω τα καυλύτερα για τη hua :X

το θέμα μου είναι πως το θέλω το dual sim αλλά δεν θέλω μόνο 16 gb rom.

αν μπω στη διαδικάσία να αλλάζω κάρτα μνήμης με sim θα είναι πολύ μπελάς και θα κάνω κάποια 'ζημια΄ στο κινητο?:X

θα είναι πρακτικό να αλλάζω κάποιες φορές? απο ο΄τι έχω δει δεν έχει otg

haki στην αρχική σελίδα του link που έδωσες βλέπω μόνο ένα πρόγραμμα αυτή τη στιγμή για dload. αυτό είναι?

thnx a lot

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος από όσους το παρήγγειλαν στα 169€ που να το έχει παραλάβει? Εμένα πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπόρεσαν να το βρουν το τηλέφωνο, άρα άκυρη η παραγγελία.

ναι εγώ το πήρα από τοπικό κατάστημα μετά από τηλέφωνο του πρωί... μου είπαν ότι θα πάρουν μερικά κομμάτια γενικά όλο τα καταστήματα..

Και εμένα πάντως που το παρήγγειλα εχθές από το Γερμανό, μου έστειλαν email και με ενημέρωσαν πως θα έχουν πάλι stock την 27 Ιουλίου 2015.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Φίλε μου, είναι υπεράνω οποιασδήποτε λογικής το να μην μετατράψεις το μονόκαρτο της Vodafone σε δίκαρτο χωρίς branding. Zημιά δε θα κάνεις αν εναλλάσεσαι ανάμεσα σε sim και microSD αρκεί να μην έχεις μεταφέρει τις "μεταφερόμενες" εφαρμογές προς την κάρτα μνήμης γιατί δε θα λειτουργούν όταν την αντικαθιστάς με sim. Kατέβασε το firmware από την πρώτη σελίδα τώρα γιατί μπορεί να μην υπάρχει ανά πάσα στιγμή. Το OTG δεν λειτουργεί τώρα αλλά μπορεί να λειτουργήσει σε μελλοντική έκδοση λογισμικού.

κατέβασα ήδη το λογισμικό στο pc.

όσον αφορά τη micro sd τη χρειάζομαι για χρήσιμα αρχεία δουλειάς και μουσική, με 16 gb οι εφαρμογές βολεύονται μια χαρά. ;)

καλησπερα σε ολους. σκεφτομια σοβαρα να αργορασω το εν λογω τηλεφωνακι κυριως για το μικρο μεγεθος του.

τωρα εχω ενα xiaomi note αλλα δεν παλευεται το μεγεθος.

κατι βασικο να ρωτησω: το gps στο p8 lite ειναι καλο? στο xiaomi πιανει σχεδον και μεσα στο σπιτι. επισης η μπαταρια βγαζει μια μερα με 3g (οχι 4g) ανοιχτο? απο θερμοκρασια πως παει? ζεσταινεται? καποιο αλλο προβληματακι που πρεπει να ξερω?

Το πηρα χθες απο τον Γερμανο στα 169 ευρο.Ξεκιναει με το λογοτυπο της cosmote και εχει καποιες εφαρμογες της εγκατεστημενες.Δεν θα το δουλεψω σαν δικαρτο.Να το 'πειραξω' η να το αφησω οπως ειναι?

Πάντως αν τελικά κάποιος δεν έχει 4G, πρέπει να αλλάξει sim αν έχει κάποια πολύ παλιά
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Πάντως αν τελικά κάποιος δεν έχει 4G, πρέπει να αλλάξει sim αν έχει κάποια πολύ παλιά

ωχ τι μου λες.. τώρα θα πήγαινα να κόψω την παλιά για να τη βάλω στο κινητό.. την έχω πάνω από 10 χρόνια αυτήν την σιμ..

αν αλλάξω κάρτα, και βάλω καινούρια, μήπως μπορώ να δουλεύω και την παλιά σιμ σε άλλο κινητό; (λίγο άσχετη η ερώτηση με το θρεντ)

Εχω 2 θεματακια με το κινητο

1)προβλημα με το youtube κολλαει και ακουω μονο ηχο

2)εχω συχνες αποσυνδεσεις και επανααυνδεσεις με bluetooth plantronics m55

ξερει καποιος καποια λυση;;;

Επισης μου εχει βγαλει καποιο update το Ale-21-dt-B130 αξιζει να ρο κανω η θα το χειροτερεψω;;

Επιβεβαιώνω το πρόβλημα Νο1. Μια λύση που βρήκα (δεν ξέρω αν είναι μόνιμη) είναι η απεγκατάσταση των ενημερώσεων του Youtube. Μήπως κάποιος άλλος έχει κάποια λύση?

Άσχετο αλλά έχετε βρει θήκη? Σιλικόνη ή pouch...με κλειστό το paypal, δυσκόλεψαν τα πράγματα!! :)
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Μετα απο αναβαθμιση στην B130 (αν ειδα καλα) φαινεται να εστρωσε λιγο το θεμα με το youtube δεν κολλαει αν και δεν το ζορισα παρα πολυ.Παραμενει το θεμα με το bluetooth m55 και βλεπω οτι εχω και θεμα ποιοτητας επικοινωνιας(ακουω καπως χαμηλα ενω με προηγουμενο κινητο ηταν οκ).Αυτα οποιος μπορει ας βοηθησει θα δοκιμασω και με αλλο bluetooth αν βρω