sotzyg Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Χθές αγόρασα και εγώ το P8 lite dual για να το χρησιμοποιήσω ως δεύτερο κινητό. Την αγορά την έκανα απο skroutzομάγαζο και δεν ξέρω αν έχει κάποιο κλείδωμα. Το λογισμικό που φοράει είναι το 5.0.1 και emui 3.1.1 και δεν μου βγάζει κάποιο αίτημα αναβάθμισης. Έχω δοκιμάσει ήδη να αναβαθμίσω manual με κατέβασμα της τελευταίας εκδοσης απο την σελίδα της Huawei με κάρτα miniSD 8Gb που την είχα σε ένα παλαιότερο μου κινητό, την οποία όταν την έβαλα μέσα στο P8 έβγαλε το μήνυμα ότι είναι αργή η κάρτα. Αναβάθμιση δεν έγινε γιατί όταν πήγαινε να ξεκινήσει έβγαζε error περίπου στο 7% της προόδου. Ξέρετε αν φταίει κάποιο κλείδωμα του κινητού ή τυχόν η κάρτα μνήμης που έβαλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 δοκίμασε με άλλη sd μου έχει συμβεί και σε μένα αυτό και όταν έβαλα άλλη sd έγινε η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Δυστυχώς, άλλαξα κάρτα μνήμης αλλά η αναβαθμιση κολλάει μετά την επανεκκίνηση όπως και πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Άστο να σου έρθει με ΟΤΑ δημιούργησε και λογαριασμό Huawei,κατέβασε και το Hi care και μέσω αυτού κάνε αναζήτηση για ενημερώσεις. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Έχω δημιουργήσει λογαριασμό στο hi care και αναμένω... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Παιδια μου επεσε θαλασσινο νερο στο κινητο..ευτυχος ειχα και την θηκη με πορτακι..το κινητο ανοιγει μπαινει στο προφιλ αλλα δεν δουλευει η αφη και μετα απο καποιες επανακαινισης μου βγαζει το σημα του androind και μου λεει για κατι update software και τετοια..καμια ιδεα τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Παίδες Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό για την σύζυγό μου. Αξίζει τα λεφτά του; Θετικά και αρνητικά μπορεί να μου πει κάποιος; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Πασχει λιγο στην αυτονομία. Με τα ίδια χρήματα κοιτας κατι σε redmi 4x Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 (edited) Καλησπερα σε ολους! θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα.. Μετα το τελευταιο update που εκανα και ειχα καποια θεματα με το Bluetooth επανηλθα σημερα στην προηγουμενη για μενα εκδοση που "παταγε" καλυτερα στο κινητο (την Β560). Αφου πρωτα εχω παρει backup τα παντα μεσω HiSuite, κανω εγκατασταση την Β560, μετα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τελος restore του backup μου παλι μεσω HiSuite. Το προβλημα ειναι οτι μου εχουν σβηστει ολα τα αρχεια (φωτος, βιντεο, ηχοι, θεματα κλπ.) Τα μονα που περασαν ειναι επαφες, μυνηματα και εφαρμογες. Εκανα κατι λαθος???? υπαρχει καποιος τροπος να επαναφερω και τα υπολοιπα αρχεια??? Edited July 17, 2017 by thansof_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Παιδιά ποια ειναι η καλύτερη Ενημέρωση κατα την γνώμη σας..εχω την b584 να την κανω σε b594?ποια ειναι η τελευταία Ενημέρωση τις συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 τελευταία είναι η B602 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Αξιζει να συνεχισω μεχρι την τελευταια ενημερωση γιατι βλεπω στην 584 να κανει καλη διαχειριση της μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Αξιζει να συνεχισω μεχρι την τελευταια ενημερωση γιατι βλεπω στην 584 να κανει καλη διαχειριση της μνημης? εγώ δεν είδα καμία διαφορά τζάμπα ο κόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Να την κανω δλδ μεχρι την τελευταία Ενημέρωση..Κανει καλη διαχειριση τις μνημης όπως η 584? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 (edited) Παιδια να ρωτήσω κατι Πηρα το κινηο χθές με lolipop και εκδοση Β216 Αλλα δεν βγαζει καμμια ενημερωση.......κανω κάτι για OTA? Eιναι δικαρτο και οταν ανοιγει γραφει μονο huawei Edited July 26, 2017 by dvamv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Μόλις ήρθε ΟΤΑ η 602. Τίποτα το ιδιαίτερο (ενημέρωση ασφαλείας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Παιδια να ρωτήσω κατι Πηρα το κινηο χθές με lolipop και εκδοση Β216 Αλλα δεν βγαζει καμμια ενημερωση.......κανω κάτι για OTA? Eιναι δικαρτο και οταν ανοιγει γραφει μονο huawei Δεν κάνεις τίποτα. Περίμενε, θα έρθει Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ την Β602 από μόνη της και όταν πήγα να πατήσω την ενημέρωση του λογισμικού διαπίστωσα ότι για 86 ΜΒ αρχείο (που αφορά μόνο κάτι ενημερώσεις ασφαλείας του Google) μου ρούφηξε 50% τη μπαταρία. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν το είχα ξαναπάθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ την Β602 από μόνη της και όταν πήγα να πατήσω την ενημέρωση του λογισμικού διαπίστωσα ότι για 86 ΜΒ αρχείο (που αφορά μόνο κάτι ενημερώσεις ασφαλείας του Google) μου ρούφηξε 50% τη μπαταρία. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν το είχα ξαναπάθει. Όχι δεν είναι φυσιολογικό, εμένα έκανε ενημέρωση με 3% μπαταρία αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Όχι δεν είναι φυσιολογικό, εμένα έκανε ενημέρωση με 3% μπαταρία αν θυμάμαι καλά. Οκ μιά φορά φαίνεται ότι έγινε, θα παρακολουθήσω μετά τη συμπεριφορά της συσκευής γιατί με τις παλιότερες ανάλογες ΟΤΑ, τόσο κοντά στα 5% κατανάλωση είχα. UPDATE: Τελικά μόλις τσέκαρα τη διαχείριση της μπαταρίας, ο φταίχτης ήταν το... Accuweather με κατανάλωση πάνω από 43%! Συμπτωματικό γεγονός που έγινε μαζί με την ΟΤΑ. Edited July 29, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ την Β602 από μόνη της και όταν πήγα να πατήσω την ενημέρωση του λογισμικού διαπίστωσα ότι για 86 ΜΒ αρχείο (που αφορά μόνο κάτι ενημερώσεις ασφαλείας του Google) μου ρούφηξε 50% τη μπαταρία. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν το είχα ξαναπάθει. Και σε εμένα έκανε ακριβώς το ίδιο.... μην πω περισσότερο..... Αλλά ευτυχώς έγινε μόνον μία φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Συνεχίζοντας το προηγούμενο μήνυμα και έχοντας περάσει μιάμιση εβδομάδα χωρίς προβλήματα, ξαφνικά άρχισε μια τρελή κατανάλωση μπαταρίας... Μέσα σε 3-4 ώρες και χωρίς κίνηση (είτε από πλευράς ομιλίας είτε από πλευράς δεδομένων) από το 98% βρέθηκε στο 15%..... Τι στο καλό...... καμιά ιδέα ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeavySmok Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Συνεχίζοντας το προηγούμενο μήνυμα και έχοντας περάσει μιάμιση εβδομάδα χωρίς προβλήματα, ξαφνικά άρχισε μια τρελή κατανάλωση μπαταρίας... Μέσα σε 3-4 ώρες και χωρίς κίνηση (είτε από πλευράς ομιλίας είτε από πλευράς δεδομένων) από το 98% βρέθηκε στο 15%..... Τι στο καλό...... καμιά ιδέα ;;;; Καλημέρα. Ρυθμίσεις Σύνθετες ρυθμίσεις Διαχ. Μπαταρίας Επίπεδο κατανάλωσης Εκεί λογικα θα δεις πάνω πάνω στην λίστα το "Υπηρεσίες Google". Εμένα αυτήν τη στιγμή είναι στο 18%. Για κάποιες μέρες συνεχίζει έτσι και μετά έχει ελάχιστη κατανάλωση όπου και η μπαταρία πλέον αντέχει περισσότερο. Επίσης μπορείς να επιλέξεις την "έξυπνη" λειτουργία σε σχέση με το "επιδόσεις" όπου και από εκεί θα έχεις κάποιο κέρδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisb52 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα να ρωτήσω κι εγώ κάτι.Νέος κάτοχος του P8 Lite απο χτές διάβασα αρκετά το νήμα εδώ.Η μεμβράνη που έχει πάνω το τηλέφωνο τώρα πρέπει να την βγάλω και να βάλω κάποια άλλη ή είναι αξιόπιστη απο την εταιρεία αυτή όπως που κάπου αναφέρεται εδώ.Υπάρχει και παλαότερη έκδοση P8 Lite σε μέγεθος εννοώ για να παραγγέίλω κάποια θήκη σε ατζέντα γιατί είδα γράφουν P8 Lite (2017). Για την οθόνη που έχει χαμηλή φωτεινότητα σήμερα που την δούλεψα στο αυτόματο μού άρεσε τελικά και δεν είναι κουραστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα να ρωτήσω κι εγώ κάτι.Νέος κάτοχος του P8 Lite απο χτές διάβασα αρκετά το νήμα εδώ.Η μεμβράνη που έχει πάνω το τηλέφωνο τώρα πρέπει να την βγάλω και να βάλω κάποια άλλη ή είναι αξιόπιστη απο την εταιρεία αυτή όπως που κάπου αναφέρεται εδώ.Υπάρχει και παλαότερη έκδοση P8 Lite σε μέγεθος εννοώ για να παραγγέίλω κάποια θήκη σε ατζέντα γιατί είδα γράφουν P8 Lite (2017). Για την οθόνη που έχει χαμηλή φωτεινότητα σήμερα που την δούλεψα στο αυτόματο μού άρεσε τελικά και δεν είναι κουραστική. Μία χαρά είναι η εργοστασιακή ζελατίνα. Άστη όσο αντέξει. Το p8 lite 2017 είναι άλλο τηλέφωνο. Εσύ θα κοιτάς για αξεσουάρ p8 lite. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts