Jump to content

HeavySmok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by HeavySmok

  1. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, όταν μεταφέρεις ήδη εγκατεστημένες στην κάρτα, κάποια αρχεία συνεχίζουν να βρίσκονται στο τηλέφωνο.
  2. Νέα ενημέρωση, μου ήρθε το πρωί.https://i.imgur.com/Z6bUYy0.png
  3. Νέο update μου ήρθε εχθές το βράδυ.https://i.imgur.com/jO7DYNK.png
  4. Εχθές μου ήρθε και εμένα.
  5. Καλημέρα. Ρυθμίσεις Σύνθετες ρυθμίσεις Διαχ.Μπαταρίας Προστατευμένες εφαρμογές Εκεί τσεκάρεις οποία εφαρμογή θέλεις ώστε να έρχονται οι ειδοποιήσεις αφού κλείσουν οι εφαρμογές. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. https://www.newlaw.gr/gr/cms_articles/art_new?id=205
  6. Καλημέρα. Μήπως έχει ενεργοποιημένο το wi-fi+ ? Για να δεις αν είναι ενεργοποιημένο: 1) Ρυθμίσεις 2) Περισσότερα 3)wi-fi+ 4) Ρυθμίσεις wi-fi+ Και βλέπεις αν είναι ενεργοποιημένο η απενεργοποιημένο.
  7. Καλημέρα. Ρυθμίσεις Σύνθετες ρυθμίσεις Διαχ. Μπαταρίας Επίπεδο κατανάλωσης Εκεί λογικα θα δεις πάνω πάνω στην λίστα το "Υπηρεσίες Google". Εμένα αυτήν τη στιγμή είναι στο 18%. Για κάποιες μέρες συνεχίζει έτσι και μετά έχει ελάχιστη κατανάλωση όπου και η μπαταρία πλέον αντέχει περισσότερο. Επίσης μπορείς να επιλέξεις την "έξυπνη" λειτουργία σε σχέση με το "επιδόσεις" όπου και από εκεί θα έχεις κάποιο κέρδος.
  8. Καλημέρα. Διαχείριση μνήμης όντως καλύτερη και κατανάλωση μπαταρίας μεγαλύτερη. Αυτό με την μπαταρία πρέπει να είναι λόγο του "υπηρεσίες Google play" που δουλεύει συνέχεια αρκετα. Από γεμάτη μπαταρία εχθές το βράδυ στο 93% το πρωί. Αυτό βέβαια θα επανέλθει στα φυσιολογικά του σε μερικές μέρες. Έχει αναφερθεί ξανά στο παρών thread.
  9. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά από 560 σε 600 κατευθείαν; Νομίζω ότι υπάρχει και 580(η 598 τέλος πάντων, δεν θυμάμαι τον αριθμό ;) ). Αν δεν κάνω λάθος κάποιος φίλος σε αυτό το φόρουμ έκανε κάτι τέτοιο και δεν μπορούσε να περάσει την 600 παρα μόνο όταν τις πέρασε με την σειρά. Υ.γ Επίσης καλό είναι να αναφέρουμε αν η συσκευή είναι ρουταρισμένη ώστε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα. Η δική μου δεν είναι. Γενικά δεν έχω γνώσεις σε smartphone αλλά διαβάζω διάφορα φόρουμ και έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν πάντα τα προβλήματα ξεκινάνε από το ρουτάρισμα.
  10. Καλημέρα. Δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ το Bluetooth στην συσκευή γιατι ποτέ δεν μου χρειάστηκε. Το ενεργοποίησα για να τσεκάρω αυτό που λες. Αφού πάτησα την ενεργοποίηση το κινητό κόλλησε και για περίπου 30 δευτερόλεπτα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά μου εμφάνισε ένα μήνυμα ότι υπήρξε ένα πρόβλημα με το UI και αν θέλω να τερματιστεί όπου και πάτησα ΝΑΙ. Προσπάθησα εκ νέου να ενεργοποιήσω το Bluetooth και λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και ένα τέταρτο. Υ.γ Έχω το δικαρτο με την τελευταία ενημέρωση. Δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών μετά το τελευταίο update. Η αναβάθμιση έγινε OTA.
  11. Δοκίμασε με κλειδωμένη την οθόνη να κρατήσεις πατημένο το volume + ή - (ένα από τα δύο, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.θα ενεργοποιηθεί η κάμερα.
  12. Για τα απενεργοποιημένα widgets πας: ρυθμίσεις~ κλείδωμα οθόνης και μετά επιλέγεις "γραφικά στοιχεία " http://s27.postimg.org/5g2feboxb/2015_09_27_19_57_14.jpg Αυτό με την κάμερα δεν το γνωρίζω. Μου θυμίζει λίγο την κίνηση που κάνουμε για το "search και το quickmemo " σέρνοντας το δάχτυλο από το home button και προς τα πάνω (παρεμπιπτόντως αν μπορούσα να βάλω κάποιες συντομεύσεις εκεί θα με βόλευαν αφάνταστα) . http://s21.postimg.org/wme7ka55v/2015_09_27_20_04_39.jpg
  13. Μας ήρθε και το νέο update ! http://s10.postimg.org/nbf9il7rp/2015_09_23_14_21_11.jpg Ακόμα δεν έχω δει διάφορες, δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών. Το update Είναι περίπου 80+ MB. Η αναβάθμιση έγινε χωρίς την βοήθεια του LG PC SUITE.
  14. Καλησπέρα, μετά από το upgrade έκανες επαναφορά εργοστασιακών ;
×
×
  • Create New...