Jump to content

vagelisb52

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagelisb52

  1. Υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή γιά την κάμερα του P8 Lite για extra φωτογράφιση όπως το ηλιοβασίλεμα, ανατολή ,θάλασσα, σύννεφα κλπ να την κατεβάσω.Καινούργιος χρήστης δεν με ευχαριστεί το αποτέλεσμα της κάμερας που φοράει το τηλέφωνο.
  2. Εγινε ευχαριστώ για τις απαντήσεις στα ερωτήματα μου.
  3. Καλησπέρα στην ομάδα να ρωτήσω κι εγώ κάτι.Νέος κάτοχος του P8 Lite απο χτές διάβασα αρκετά το νήμα εδώ.Η μεμβράνη που έχει πάνω το τηλέφωνο τώρα πρέπει να την βγάλω και να βάλω κάποια άλλη ή είναι αξιόπιστη απο την εταιρεία αυτή όπως που κάπου αναφέρεται εδώ.Υπάρχει και παλαότερη έκδοση P8 Lite σε μέγεθος εννοώ για να παραγγέίλω κάποια θήκη σε ατζέντα γιατί είδα γράφουν P8 Lite (2017). Για την οθόνη που έχει χαμηλή φωτεινότητα σήμερα που την δούλεψα στο αυτόματο μού άρεσε τελικά και δεν είναι κουραστική.
  4. Καλησπέρα στο foroum εχω ενα προβλημα σοβαρό απο χτες με το samsung tab2 wifi μετα το τέλος της φόρτισης δεν ενεργοποιείτε το wifi με τίποτα.Βγάζει το ουμπάκι πάνω το ανοιγεις αλλά κλεινει ξανά μόνο του.Το εκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα.Τί μπορεί να συμβαίνει ετσι ξαφνικά?
  5. δεν σε καταλαβα φιλε μου τι εννοεις σε μια επιπεδη επιφανεια .στο μενου εκει που λές λέει ινδία δεν εχει αλλη επιλογη στην περιηγηση στο ιντερνετ μου βγαζει την σελιδα οριζοντια αν με κατάλαβες
  6. πως γυριζω την οθονη στην opera κάθετα κατι πατησα και βλέπω τις σελίδες οριζοντια τι εκανα παλι δεν μπορω να το επαναφέρω
  7. Κατα αρχην χαιρετώ ολους εδω στο forum Σημερα απέκτησα και εγώ το k599 και οι πρωτες εντυπώσεις μου ειναι πολυ καλές.Εκεινο που παρατηρησα απο την αρχή ειναι οτι δεν ανταποκρινεται πολυ γρηγορα στα χτυπήματα στα εικονιδια.
  8. ξερει κάποιος ποια version του skype ειναι συμβατή με το mio550.Στο site toy skype εχει διαφορες συσκευές ποια απο αυτές ειναι συμβατή ?εχει κατεβάσει κάποιος την τελευταία version? την εχει εγκαταστήσει κάποιος και την δουλεύει?
×
×
  • Create New...