Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν προσέξεις καλά τα σχόλια και τις οθονιές που βάζουν η αναβάθμιση αφορά μόνο έκδοση 5.0.1 σε Β194 και τους ήρθε σε Πορτογαλία και Γαλλία. Κρατάω πολύ μικρό καλάθι γιατί στο huaweifirmware δεν βλέπω ανάλογη ενημέρωση.

Ακόμα στην Β170 είμαι και αναρωτιέμαι αν όταν έρθει κανονική ΟΤΑ για 6 μήπως χρειάζεται η αναβάθμιση σε Β188 αφού χρειάζεται και για το beta 6 ή όχι. Και πάλι αναρωτιέμαι, όσοι με μονόκαρτα αναβαθμίσατε σε 5.1.1 θα λάβετε ΟΤΑ για 6; Μάλλον θα περιμένω να τελειώσει ο Απρίλιος πρώτα αν δεν πάρουμε ΟΤΑ για να προχωρήσω τουλάχιστον σε Β188 ή και beta 6.

Edited by Vangelis_D9

Η αναβάθμιση σε 6.0 κινείται σε ρυθμούς Hawaii...

Παρακαλώ όλους να δείξουν σεβασμό και κατανόηση προς τον έναν και μοναδικό υπάλληλο της Huawei που ασχολείται με την αναβάθμιση όλων των συσκευών της εταιρίας! :lol:

Edited by Dimitris_05

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχουν μπουρδουκλωθεί λίγο τα πράματα με τόσα firmwares που κυκλοφορούν. Στο νήμα για το μεγάλο P8 βλέπω κι εκεί ότι δεν είναι σίγουροι για το ποιο firmware είναι αυτό της Huawei για να πάνε στο 6. Οπότε λίγη υπομονή ακόμα να κάνουμε αν δεν μας αρέσουν τα πειράματα.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχουν μπουρδουκλωθεί λίγο τα πράματα με τόσα firmwares που κυκλοφορούν. Στο νήμα για το μεγάλο P8 βλέπω κι εκεί ότι δεν είναι σίγουροι για το ποιο firmware είναι αυτό της Huawei για να πάνε στο 6. Οπότε λίγη υπομονή ακόμα να κάνουμε αν δεν μας αρέσουν τα πειράματα.

Το έχω αναφέρει πολλές φορές αυτό που λες.

Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους εκεί στη huawei.

Έχω το lite single sim, φοράω την 5.0 και δε μου έχει έρθει καμία αναβάθμιση.

Τόσο απλά!!!

Το έχω αναφέρει πολλές φορές αυτό που λες.

Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους εκεί στη huawei.

Έχω το lite single sim, φοράω την 5.0 και δε μου έχει έρθει καμία αναβάθμιση.

Τόσο απλά!!!

Ανεπισημη ενημερωση απο huawei hellas η 6 θα ερθει σε κανενα τριμηνο. Η 5.1 βγαινει τις επομενες ημερες

Ανεπισημη ενημερωση απο huawei hellas η 6 θα ερθει σε κανενα τριμηνο. Η 5.1 βγαινει τις επομενες ημερες

Επισήμως σου λέω πως η 6 θα βγει λίγο πριν η γοογλε ανακοινώσει την 11

In the down down of the writing we became robes...

Επισήμως σου λέω πως η 6 θα βγει λίγο πριν η γοογλε ανακοινώσει την 11

Άσχετο, ξέρει κανένας αν την έχει πάρει το Honor 4c που είναι πάνω κάτω το ίδιο;

Αυτό που λες αφορά το μονόκαρτο;

Άσχετο, ξέρει κανένας αν την έχει πάρει το Honor 4c που είναι πάνω κάτω το ίδιο;

Γιατί δεν ρωτάς εκεί;

Αυτο το πραγμα με τις αναβαθμισης και την αναμονη δεν το καταλαβαινω...Ποσες συσκευες νομιζετε οτι εχουν παρει την 6.0 (εκτος απο ναυαρχιδες και νεα μοντελα...)? Ναι ισως οι εταιρειες να ανακοινωνουν πολυ νωρις οτι θα ερθει η οποια αναβαθμιση για λογους μαρκετινγκ. Αλλα νομιζω οτι τρελαινομαστε πολυ ευκολα και αρχιζουμε να φωναζουμε για καθυστερησης κ.τ.λ...Και στο τελος...τι γινετε???? Περνουμε την αναβαθμιση και μετα απο μια δυο μερες λεμε ποτε θα γινει η κανουργια !!!!!! Μην ανχωνεστε λοιπον και οσο καθυστερει η 6.0 ειναι για καλο....Κατι ισως να μην κολλαει καλα στις συσκευες και να ψαχνονται...Εξαλου υπαρχει μια γευση απο 6.0 για οσους βιαζονται εστω και σε ΒΕΤΑ (αλλα σταθερη) που μπορουν να δουν τι αλλαζει στην συσκευη...Μην νομιζετε παντως οτι θα δειτε τρομερες και φοβερες αλλαγες....Μονο τα νουμερα αλλαζουν ;) ....5.0.1 γινετε 6.0 κ.τ.λ....

Αυτο το πραγμα με τις αναβαθμισης και την αναμονη δεν το καταλαβαινω...Ποσες συσκευες νομιζετε οτι εχουν παρει την 6.0 (εκτος απο ναυαρχιδες και νεα μοντελα...)?

Μπορεί να είναι λίγες οι συσκευές που πήραν την 6.0, αλλά είναι πολλές αυτές που πήραν την 5.1. Το P8 lite αν και κυκλοφορεί 10 μήνες στην αγορά, παραμένει με την έκδοση 5.0 του Android.

Παιδιά εγώ που πήρα το κινητό απο βονταφον Ιούλη με την προσφορά κλπ(μονοκαρτο) έχω πάρει την 5.1.1 απο τον Νοέμβρη νομίζω είναι η 181. Μου κάνει εντύπωση όχι που αργεί η 6 αλλά που διαβάζω ότι κάποιοι δεν έχουν πάρει την 5.1.1. Η αλήθεια είναι πάντως ότι επειδή έχω κάνει ρουτ σε αρκετές συσκευές μου παλαιότερα σε αυτή δεν βλέπω το λόγο...θέματα με μπαταρία δεν έχω ανοιχτά όλα αλλά είμαι απο αυτούς που δεν έχουν fcb (η μεγαλύτερη πληγή σε κάθε κινητό...)

Αυτό που λες αφορά το μονόκαρτο;

Γενικα για p8 lite

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά εγώ που πήρα το κινητό απο βονταφον Ιούλη με την προσφορά κλπ(μονοκαρτο) έχω πάρει την 5.1.1 απο τον Νοέμβρη νομίζω είναι η 181. Μου κάνει εντύπωση όχι που αργεί η 6 αλλά που διαβάζω ότι κάποιοι δεν έχουν πάρει την 5.1.1. Η αλήθεια είναι πάντως ότι επειδή έχω κάνει ρουτ σε αρκετές συσκευές μου παλαιότερα σε αυτή δεν βλέπω το λόγο...θέματα με μπαταρία δεν έχω ανοιχτά όλα αλλά είμαι απο αυτούς που δεν έχουν fcb (η μεγαλύτερη πληγή σε κάθε κινητό...)

Δεν εχουν παρει 5.1.1 γιατι δινει αναβαθμισεις με ιμει. Εγω το πηρα μαρτιο το τηλ κ πηρα αναβαθμιση κατα προτεραιοτητα λογω εταιρικου. πιστευω θα αργουσα πολυ για 5.1.1

Γενικα για p8 lite

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν εχουν παρει 5.1.1 γιατι δινει αναβαθμισεις με ιμει. Εγω το πηρα μαρτιο το τηλ κ πηρα αναβαθμιση κατα προτεραιοτητα λογω εταιρικου. πιστευω θα αργουσα πολυ για 5.1.1

Τι εννοείς εταιρικό, τι εταιρικό; Και τι θα πει προτεραιότητα λόγω εταιρικού; Και εγώ με εταιρικό δίκαρτο είμαι από τον Σεπτέμβριο και είμαι στην 5.0.1 ακόμα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Και ρωταω εγώ πάλι που είμαι σχετικά καινούργιος στην huawei... Ποια η αισθητή διαφορά της 5.1.1 από την 5.0 ????

Καλημερα στα παιδια.

Λοιπον πηγα εκει στο μενου ΑΡΧΕΙΑ γιατι μου αρεσει το application thw HUWAI ειναι ελαφρυ.

Φτιαχνω ενα ασφαλη αποθηκευτικο χωρο στη μνημη τηλεφωνου.πριν προσθεσω οτιδηποτε ,παω σε μια δουλεια και ο λακαμας ξεχναω το κωδικο.πως γινετε να σβησω το ''partision'' ας το πω ετσι....γιατι μου δινει δυνατοτητα να φτιαξω αλλο ,αλλα ειμαι ψειρας και θελω μονο ενα.καμια ιδεα κανεις?

ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Και ρωταω εγώ πάλι που είμαι σχετικά καινούργιος στην huawei... Ποια η αισθητή διαφορά της 5.1.1 από την 5.0 ????

Η καλύτερη lollipop είναι η 5.1.1.

Όμως, η καλύτερη έκδοση android που έχει βρει ποτέ είναι η marshmallow.

Πιστεύω να σε κάλυψα.

Τι εννοείς εταιρικό, τι εταιρικό; Και τι θα πει προτεραιότητα λόγω εταιρικού; Και εγώ με εταιρικό δίκαρτο είμαι από τον Σεπτέμβριο και είμαι στην 5.0.1 ακόμα.

Εγω ειμαι vodafone κ το αγορασα απο vodafone. Το πηρα μαρτιο κ εκανα παραπονα vodafone κ huawei οτι παιρνω καινουρια συσκευη κ απαιτω να εχει το τελευταιο λογισμικο.

Εγω ειμαι vodafone κ το αγορασα απο vodafone. Το πηρα μαρτιο κ εκανα παραπονα vodafone κ huawei οτι παιρνω καινουρια συσκευη κ απαιτω να εχει το τελευταιο λογισμικο.

...και σου το στειλανε...

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα αν κάποιος κάτοχος του κινητού μένει κοντά Περιστέρι, ας μου στειλει ενα πμ. Σρυ για το οφ
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Θεωρητικά καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και ram, αυτά που καίνε πιο πολύ. Ίσως επιλύνει το πρόβλημα με το HD voice που λένε μερικοί εδώ γιατί και στα Nexus αναφέρεται ως προτέρημα. Στα άλλα όμως να ρωτήσω κι εγώ αν η 5.1 διορθώνει το bug με την υψηλή κατανάλωση στην ετοιμότητα κυψέλης που έχω καταλάβει ότι μάλλον δίνει πλαστό ποσοστό παρά η ίδια καταναλώνει.

Edited by Vangelis_D9

Θεωρητικά καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και ram, αυτά που καίνε πιο πολύ. Ίσως επιλύνει το πρόβλημα με το HD voice που λένε μερικοί εδώ γιατί και στα Nexus αναφέρεται ως προτέρημα. Στα άλλα όμως να ρωτήσω κι εγώ αν η 5.1 διορθώνει το bug με την υψηλή κατανάλωση στην ετοιμότητα κυψέλης που έχω καταλάβει ότι μάλλον δίνει πλαστό ποσοστό παρά η ίδια καταναλώνει.

Συνεχιζει ο πομπος να ειναι πρωτος. Ως 50% μου εχει φτασει.....παντα το hardware τρωει περθσδοτερο απο το λογισμικο σε μενα τουλαχιστον....χωρις wifi ολη τν ημερα,μονο με τηλ δηλτα βασικα με βγαζει το βραδυ στο 40%. Απο μπαταρια δν με ικανοποιει.....το lg zero της γυναικας μου με μικροτερη μπαταρια(2050) τη βγαζει 2 ημερες με full wifi

http://image.prntscr.com/image/293d09030058430386858c025f810712.jpg

http://image.prntscr.com/image/9098b757a8e0482f9206f05ee6f5b025.jpg

Συγγνώμη για τις τεράστιες φωτο απλά ήθελα να φαίνεται οσο πιο καλά γίνεται.

Έχω λοιπόν την εντύπωση οτι το usb είναι πιο μέσα απ οτι θα έπρεπε. Να πω οτι δεν έχει κανένα θέμα με τη φόρτιση, ουτε δείχνει να κουνιέται απλά στο samsung που είχα ήταν πιο έξω και μου κάνει εντύπωση. Νομίζω οτι διαπιστώνω ένα κενο μεταξύ usb και του εξωτερικού περιβλημματος.