arte1234566 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Πέραν της μπαταριας, τι αλλο προβλημα ειχες αντιμετωπισει; Το ράδιο που ήταν με τις ώρες του, μπαταρία το βασικότερο, ακουστικο που καμία φορά ακουγομουν λες και μιλαγα από το viber, κακή διαχείριση multitasking. Οπότε μου κάτσε η ευκαιρία να πάρω το z2 και δεν το σκέφτηκα και το πήρα... Για τα λεφτά του το p8 lite δεν παίζεται είναι ένα πανέμορφο τηλέφωνο και πολύ δυνατό για τα λεφτά του αλλά έχει και αυτό τα προβληματακια του.. Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 ρε παιδια η 170 εχει σοβαρα προβληματα με την μπαταρια,ποτε θα γινει αναβαθμιση ;;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Από την εξοικονόμηση ενέργειας στις ρυθμίσεις εκλεισα κάποιες εφαρμογές εκεί που λέει εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ ενέργεια στο παρασκήνιο. Πως τις ξανανοιγω για να λειτουργούν στο παρασκήνιο ξανά; Και γενικότερα από που συγκεκριμένα διαχειρίζομαι τις εφαρμογές που θέλω να δουλεύουν στο παρασκήνιο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλησπέρα σε όλους . Απο 130 που υποστηρίζει μια sim πως περνάω σε dual sim (π.χ στήν 170) Κάθε βοήθεια δεκτή . Ευχαριστώ πολυ . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλησπέρα σε όλους . Απο 130 που υποστηρίζει μια sim πως περνάω σε dual sim (π.χ στήν 170) Κάθε βοήθεια δεκτή . Ευχαριστώ πολυ . . . Δες τις πρώτες σελίδες του topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Δες τις πρώτες σελίδες του topic. Ευχαριστώ για την απάντηση . Εχω δει τις πρώτες σελίδες του topic. Το link που δινει ο φιλος εχει διαγραφεί . Και δεν ξέρω απο την 130 που ειμαι ποιο αρχείο να περάσω σαν Step 1 και ποιο σαν Step 2 Αν υπάρχει κάποιο αλλο LINK ? Ευχαριστώ . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση . Εχω δει τις πρώτες σελίδες του topic. Το link που δινει ο φιλος εχει διαγραφεί . Και δεν ξέρω απο την 130 που ειμαι ποιο αρχείο να περάσω σαν Step 1 και ποιο σαν Step 2 Αν υπάρχει κάποιο αλλο LINK ? Ευχαριστώ . . . Δες εδώ. Από το XDA τα κατέβασα και εγώ. http://forum.xda-developers.com/p8lite/help/stock-rom-huawei-p8-lite-t3125331 Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annitakou Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Αγορασα το συγκεκριμένο κινητο γιατι εχω δυο προσωπικους αριθμούς και θελω να τους βαλω σε μια συσκευη και δεν μου λειτουργει κανονικα πρεπει να απενοργοποιω για να λειτουργησει.Αν και τα εχετε πει πάλι πως λειτουργουν και οι δυο sim τι ακριβως πρεπει να κάνω?εκτος του να βάλω nanosim. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Αγορασα το συγκεκριμένο κινητο γιατι εχω δυο προσωπικους αριθμούς και θελω να τους βαλω σε μια συσκευη και δεν μου λειτουργει κανονικα πρεπει να απενοργοποιω για να λειτουργησει.Αν και τα εχετε πει πάλι πως λειτουργουν και οι δυο sim τι ακριβως πρεπει να κάνω?εκτος του να βάλω nanosim. Ευχαριστω! Δες το προηγούμενο μήνυμα. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πόσες ώρες οθόνης βγάζει με το κινητό του όταν έχει κλειστά τα δεδομένα κινητής; αλλά ανοιχτό το WiFi όλη μέρα; Το σκέφτομαι για το κινητό αλλά προβληματιζομαι με αυτά που διαβάζω για την μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Γύρω στις 3 ώρες μόνο με wifi ανοιχτό μόνιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 μαγκες πως θα γινει να επιστρεψω στην 130 ; Η 170 τρωει την μπαταρια σε 2 ωρες λειτουργιας με 1 ωρα οθονη !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 http://www.e-shop.gr/crazysundays 200€ για όποιον το ψάχνει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Αναβαθμιση τελικα για ποτε ;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ελπίζω η αναβάθμιση σε marshmallow να λύσει το πρόβλημα της κυψελης-κατανάλωσης μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδιά καλημέρα. Σε μονοκαρτο φίλου κλειδωμένο από voda με B140 έκανα την διαδικασία που προτείνει ο haki στην αρχή και πέρασα την Β046 ( παρότι στην διάρκεια της αναβάθμισης STEP 1 μου έβγαλε update failed....) και εμφάνισε και μενού διαχείρισης δεύτερης SIM. Τώρα δεν έχω καθόλου SIM μεσα στο κινητό. Τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα? Να συνδεθώ με WIFI και να αναβαθμιστώ σε ότι μου βγάλει ή να περάσω κάποια αναβάθμιση "χειρωνακτικά" και ποια έκδοση είναι με τα λιγότερα θέματα για το κινητό του φίλου? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Nα περάσεις καπάκι την Β170...ολόκληρη μέσω της κάρτας μνήμης. Τίποτε άλλο. Σε ευχαριστώ. Και που την βρίσκω την B170 ? την περνάω με την ίδια διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ. Και που την βρίσκω την B170 ? την περνάω με την ίδια διαδικασία? ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ FIRMWARE THΣ Β170 http://consumer.huawei.com/es/support/downloads/detail/index.htm?id=56984 Edited November 23, 2015 by stavai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ FIRMWARE THΣ Β170 http://consumer.huawei.com/es/support/downloads/detail/index.htm?id=56984 Σε ευχαριστώ πολύ. Την πέρασα σύμφωνα με τις οδηγίες !! Θα το δώσω στον κολλητό μου να βάλει τις δυο SIM να δούμε πως θα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ. Την πέρασα σύμφωνα με τις οδηγίες !! Θα το δώσω στον κολλητό μου να βάλει τις δυο SIM να δούμε πως θα πάει. Καλημέρα κατα την αποσυμπίεση σου εμφανίζει σφάλμα ? Γιατι μου το ανέφερε κάποιος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να προβώ σε αγορά της συσκευής απο mediamarkt για λογαριασμό μίας φίλης αλλά έχω προβληματιστεί λίγο. Η συσκευή είναι dual sim unbrabded θα δουλεύει ως dual sim ή θα πρέπει να κάνω όλη την παραπάνω διαδικασία? Δηλάδη υπάρχει κάποια περίπτωση το τηλέφωνο να λειτουργεί out of the box ως δίκαρτο χωρίς αλλαγή firmware ή δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση? σορρυ αν έχει ξαναειπωθεί Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να προβώ σε αγορά της συσκευής απο mediamarkt για λογαριασμό μίας φίλης αλλά έχω προβληματιστεί λίγο. Η συσκευή είναι dual sim unbrabded θα δουλεύει ως dual sim ή θα πρέπει να κάνω όλη την παραπάνω διαδικασία? Δηλάδη υπάρχει κάποια περίπτωση το τηλέφωνο να λειτουργεί out of the box ως δίκαρτο χωρίς αλλαγή firmware ή δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση? σορρυ αν έχει ξαναειπωθεί Δε βλέπω να το έχει η mediamarkt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Δε βλέπω να το έχει η mediamarkt Το έχει ήρθε SMS στη φίλη μου και πήγε από εκεί Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το έχει ήρθε SMS στη φίλη μου και πήγε από εκεί Πας στη media markt μπές ρυθμίσεις η πρώτη επιλογή αν γράφει dual sim εισαι ΟΚ Αλλιώς ισχύει οτι διάβασες . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πας στη media markt μπές ρυθμίσεις η πρώτη επιλογή αν γράφει dual sim εισαι ΟΚ Αλλιώς ισχύει οτι διάβασες . . . Δεν υπάρχει περίπτωση το demo Phone που θα έχουν να είναι διαφορετικό από αυτό που πωλείται? Βασικά ξεκάθαρα θα το πάρω και σε περίπτωση που δεν λειτουργεί η dual Sim λειτουργία θα επιστραφεί καθώς δεν πληροί αυτά που λέει κοινώς ότι είναι dual Sim out of the box. Αν είναι ας διευκρίνησουν ότι γίνεται dual μετά από εγκατάσταση αλλού firmware και ας το πουλήσουν μετά. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts