Farkadonitis Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Όντος ειναι δικο τους πρόβλημα. Ευτυχώς που εχω γυναίκα με κατανόηση και δεν εχει φορτώσει έμενα με το πρόβλημα:p Παράθεση ...όσο τα smartphone γίνονται εξυπνότερα, τόσο πιο ηλίθιοι γινόμαστε εμείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 γειαααα τελείως άσχετος.να ρωτησω 1)αυτο το οτε τβ γκο μπορεί να παίξει και σε λαπτοπ με windows 10 το οποίο να ειναι συνδεδεμένο μεσω hdmi σε τβ κ να τα βλέπω τα ματς ετσι σε μεγαλη τηλεόραση ουσιαστικα? 2)μπορώ να βλέπω εγω ενα ματς κ να δώσω το κωδικο τβ γκο στον αδερφό μου που μένει στο χωριο και να βλεπει ακριβώς το ιδιο ματς ταυτοχρονα/???η η υπηρεσια ειναι η για ένα η για αλλο μονον?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 1) Ναι, συνήθως παίζει. 2) Αν εσυ βλέπεις από τον δορυφορικό αποκωδικοποιητή και ο αδερφός σου από την εφαρμογή, τότε ναι. Αν βλέπετε και οι δυο από εφαρμογή ή android box (δηλαδή είσαι συνδρομητής της νέας Cosmote TV) τότε όχι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 29 minutes ago, paanos said: 1) Ναι, συνήθως παίζει. 2) Αν εσυ βλέπεις από τον δορυφορικό αποκωδικοποιητή και ο αδερφός σου από την εφαρμογή, τότε ναι. Αν βλέπετε και οι δυο από εφαρμογή ή android box (δηλαδή είσαι συνδρομητής της νέας Cosmote TV) τότε όχι. thanks αυτό ήθελα να ρωτήσω ο ενας απο δορυφόρο ο άλλος από λαπτοπ/ταμπλετ ,ok αν κατάλαβα απο το 2ο ερώτημα δίνουν δυο κωδικούς πλεον και οχι ενα??και αυτο εννοείς δεν γίνεται παραλληλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Με τους κωδικούς του My Cosmote συνδεεσαι στην εφαρμογή. Αν δεν πληρώνεις έξτρα 4€ τον μήνα (κάπου εκεί είναι το ποσό) τότε μπορείς να βλέπεις μόνο από μια επιπλέον συσκευή, αν πάει να δει δεύτερη θα εμφανίσει μήνυμα σφάλματος. Αν πληρώνεις και το έξτρα ποσό κάθε μήνα, μπορούν να βλέπουν δυο συσκευές ταυτόχρονα μέσω της εφαρμογής αλλά μόνο μια συσκευή μπορεί να βλέπει τα αθλητικά κάθε φορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenzz Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 Καλησπέρα, Θα μπορούσατε να μου πείτε αν μπορώ να αλλάξω το μέγεθος των εικονιδίων στο Cosmote app μέσα από το tv box που δίνει η Cosmote? Ο πατέρας μου που έχει θέμα με τα μάτια του δυσκολεύεται πολύ. Επίσης υπάρχει τρόπος με το που ανοίγει το box να πηγαίνει κατευθείαν στα κανάλια, όπως με τη συμβατική τηλεόραση? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Όχι και στα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Σε διακοπή cosmote tv που έκανα περίμενα να βγει εκκαθαριστικος λογαριασμός.Στο mail που μου ήρθε έχει ένα κωδικό πληρωμής σε μορφή RF με ψηφία.Βάζοντας τον σε πεδίο πληρωμής μου τον βγάζει άκυρο.Πως το πληρώνω τώρα αυτό?Μου είπαν από εξυπηρέτηση πελατών σε τράπεζα με τον κωδικό αλλά δεν είμαι σίγουρος για την απάντηση τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Σε e-banking θέλεις να τον βάλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Σε e-banking θέλεις να τον βάλεις;Τον βάζω στο site της κοσμοτε που είναι για πληρωμές αλλά μάλλον επειδή είναι τελειωμένο συμβόλαιο δε το βλέπει το κωδικό πληρωμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Εδώ φαίνεται πως τον δέχεται κανονικά. Δοκιμάζεις με ή χωρίς το RF πρόθεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Εδώ φαίνεται πως τον δέχεται κανονικά. Δοκιμάζεις με ή χωρίς το RF πρόθεμα; Ευχαριστώ για το χρόνο σου.Ναι κανονικά με το RF το βαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Καλησπέρα... Να ρωτήσω κάτι.. Στο ΟΤΕ TV go σε ταμπλετ μπαίνω στο replay TV στο κανάλι σταρ και δεν μου έχει καθόλου το masterchef!!!!!! Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Καλησπέρα... Να ρωτήσω κάτι.. Στο ΟΤΕ TV go σε ταμπλετ μπαίνω στο replay TV στο κανάλι σταρ και δεν μου έχει καθόλου το masterchef!!!!!! Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει;; Ούτε σε μας το εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Γιατί έτσι όμως;;; Δλδ αν δεν το δεις live το έχασες.. Δεν μπορείς να το δεις κάποια άλλη στιγμή... Ποιο το νόημα του replay tv τότε??!!! Το ίδιο συμβαίνει κ με τον skai και τo survivor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 19 ώρες πριν, thansof_7 said: Γιατί έτσι όμως;;; Δλδ αν δεν το δεις live το έχασες.. Δεν μπορείς να το δεις κάποια άλλη στιγμή... Ποιο το νόημα του replay tv τότε??!!! Το ίδιο συμβαίνει κ με τον skai και τo survivor. δεν έχει να κάνει με την cosmote αλλά με τα ιδιωτικά και μη κανάλια. Αυτά δίνουν ή δεν δίνουν τα δικαιώματα για τις εκάστοτε εκπομπές τους αν θα παιχτούν σε replay. 2 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 On 17/2/2022 at 5:13 ΜΜ, guy_fawkes said: δεν έχει να κάνει με την cosmote αλλά με τα ιδιωτικά και μη κανάλια. Αυτά δίνουν ή δεν δίνουν τα δικαιώματα για τις εκάστοτε εκπομπές τους αν θα παιχτούν σε replay. Νομιζω πως το ιδιο συμβαίνει και με το survivor. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 Νομιζω πως το ιδιο συμβαίνει και με το survivor.Αν ενώσεις τον αποκωδικοποιητή με το WiFi θα διαπιστώσεις μια κόκκινη τέλεια, όταν βλέπεις το πρόγραμμα τού εκάστοτε καναλιού που υποδηλώνει αν το πρόγραμμα μπορεί να παιχτεί σε replay η όχι, συνήθως τέτοια θεάματα τύπου survivor, master chef κτλ δεν παίζουν σε replay Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3365 Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 On 19/3/2022 at 10:30 ΠΜ, guy_fawkes said: Αν ενώσεις τον αποκωδικοποιητή με το WiFi θα διαπιστώσεις μια κόκκινη τέλεια, όταν βλέπεις το πρόγραμμα τού εκάστοτε καναλιού που υποδηλώνει αν το πρόγραμμα μπορεί να παιχτεί σε replay η όχι, συνήθως τέτοια θεάματα τύπου survivor, master chef κτλ δεν παίζουν σε replay Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης ούτε mad classico (κανάλι με μουσική μουσική) δεν παίζει στο replay Επίσης τοπικά κανάλια όπως Αιγαίο TV και κάποιες άλλες δεν παίζουν replay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Έχει κάνα δυο μέρες όπου κάθε πρωί είναι νεκρή οθόνη στο app. Κάνω αποσύνδεση - επανασύνδεση: τίποτα.Κάνω επανεκκίνηση της συσκευής: τίποτα...Τελικά ούτε στο κινητό λειτουργεί.Τα ίδια κι εδώ!Μιλάμε εν τω μεταξύ για μια προ-πληρωμενη υπηρεσία τηλεόρασης και μάλιστα πανάκριβα..!Είμαστε οι δωρεάν beta testers τους και τους πληρώνουμε κιόλας!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Άν φτιάξει η εφαρμογή σε pc και κινητά ας ενημερώσει κάποιος Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Άν φτιάξει η εφαρμογή σε pc και κινητά ας ενημερώσει κάποιοςΜόλις μίλησα μέσω chat μαζί τους και δεν λειτουργεί τίποτα και πουθενά. Κάνουν λέει κάθε δυνατή προσπάθεια για αποκατάσταση.Ρώτησα για το θέμα της χρέωσης που υφιστάμεθα χωρίς παροχή υπηρεσιών και απάντησε ότι εάν προκύψει θέμα θα γίνει μαζική πίστωση σε όλους.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Ώρα 16:25 βλέπω οτι διορθώθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Ώρα 16:25 βλέπω οτι διορθώθηκε το πρόβλημα.Όντως. Μόλις τώρα. Σε κάθε τύπο συσκευής.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 Κάποιος που να ανανέωσε πρόσφατα cosmote ott tv full pack να μου πει τιμή? Μου φαίνονται υπερβολικά τα 22,73 μετά από αίτηση διακοπής. Στην αρχή δε μου το έδιναν 25,45. Αν εφαρμοστεί και τέλος συνδρομητικης παραείναι πολλά μετά και την απώλεια της premier league. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts