Jump to content

tenzz

Members
 • Δημοσιεύσεις

  22
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About tenzz

 • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

tenzz's Achievements

 1. Το κινητό είχε ίντερνετ. Απλά τελευταίο καιρό είναι μόνιμα στο σπίτι συνδεδεμένο με wifi. Σήμερα έκλεισα το wifi και δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασα να αλλάξω και το όνομα του apn σε internet, τίποτα. ***Τελικά μόνο με factory reset επανήλθε. Ευχαριστώ πάντως.
 2. Το έχω διπλόελενξει. Το έχω βάλει και αυτόματα, και χειροκίνητα με της ρυθμίσεις της Vodafone από τη σελίδα της. Είναι πολύ περίεργο πρόβλημα.
 3. Καλησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με ένα a21s. Δεν συνδέεται με τίποτε με mobile data. Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων, ανοιγοκλεισιμο mobile data και airplane mode, αλλαγή δικτύου από 4g σε 2g και τουμπαλιν, τίποτα. Ούτε σε 4g ούτε σε 3g βγάζει καν το εικονίδιο για mobile data πανω στην μπάρα με το σήμα? Μόνο factory reset δεν έχω δοκιμάσει αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει? Ευχαριστώ προκαταβολικά
 4. Το redmi το χάσαμε. Πόσο το έδινε?
 5. Ο κωδικός που σου στέλνει η wifigreece για πόσο καιρό ισχύει? Αν πάρω έναν σήμερα πόσο καιρό έχω μέχρι να τον χρησιμοποιήσω?
 6. Και εγώ εκεί κοντά είμαι. Πάλευα να μαζεύω xps και ψιλοαπογοητευτηκα όταν πήγα στο 3ο και δεν έγινε τίποτα σοβαρό. Ίσως στο 5ο θα έχει κάτι σαν επιβράβευση στους πιστούς συνδρομητές. Πάντως καλή η κίνηση με την αύξηση στο daily bonus. Δείχνει τουλάχιστον ότι ψάχνονται. Είναι κάποια δωρεάν GBytes έξτρα στον μήνα
 7. Τα xp points χρησιμεύουν κάπου?
 8. Καλημέρα σε όλους. Επειδή με αφορούσε το θέμα το παρακολουθώ εδώ και καιρό. Καταρχήν παρακολουθώ μια διαφωνία που κάλιστα θα μπορούσε να αφορά ποδοσφαιρικές ομάδες αντί για παρόχους τηλεπικοινωνίας . Τα πράγματα είναι απλά, ενας από τους λόγους που έχουμε καρτοκινητό αντί για συμβόλαιο είναι ότι μπορούμε να κάνουμε φορητότητα προς τα εκεί που μας συμφέρει. Όποτε με το να κατηγορουμε μια εταιρία ότι δεν μας προσφέρει αυτό που περιμέναμε δεν καταφέρνουμε τίποτα. Απλά φεύγουμε (όπως έκανα εγώ) Μπορούμε όμως να τους κατηγορήσουμε ότι δεν μας προσφέρουν 30 λεπτά ομιλίας και 1 gb δωρεάν σε όλους, όταν το κινητό πλέον είναι απαραίτητο για να επιβιώσεις στην κοινωνία, ακόμα και στο ποιο απλό , να βρεις μια δουλειά ή να κάνεις μια αίτηση σε έναν δημόσιο φορέα. Πλέον δεν είναι πολυτέλεια ή επιλογή το να έχεις κινητό, αλλά είναι απαραίτητο. Φανταστείτε τι πιθανότητες έχεις να πάρεις μια δουλειά αν πας σε μια συνέντευξη και όταν σε ρωτήσουν το νούμερο του κινητού σου εσύ τους πεις ότι δεν έχεις κινητό. Η τεχνολογία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι ιδιοκτησία μιας ή περισσότερων ιδιωτικών εταιρειών που μας το πουλάνε σε όποια τιμή τους βολεύει. Τώρα, επειδή αναφέρθηκε το καρτέλ, δεν θέλουμε ούτε το καρτέλ που όλοι δίνουν τα ίδια, ούτε κάθε εταιρία να δίνει ότι δίνουν και οι άλλες. Θέλουμε κάθε εταιρία να δίνει κάθε φορά περισσότερα αποτι δίνουν οι άλλες. Αυτό είναι και ο ελεύθερος ανταγωνισμός που λειτουργεί υπέρ των καταναλωτών. Εσύ δίνεις 300, εγώ δίνω 600. Εσύ δίνεις 600 , εγώ δίνω απεριόριστα. Εσύ δίνεις απεριόριστα, εγώ δίνω απεριόριστα σε καλύτερη τιμή, και πάει λέγοντας. Τέλος, στην Ελλάδα τουλάχιστον , η επιλογή παρόχου δεν έχει να κάνει μόνο με το τι προσφέρει, αλλά και την ποιότητα του σήματος στην περιοχή που ζούμε. Ζωντανό παράδειγμα, επειδή έχω δικαρτο, η μια κάρτα δίνει 4 μπάρες σήμα 4g και η άλλη 2 μπάρες. Διαλέγω την πρώτη. Σε μια άλλη περιοχή μπορεί να γίνεται το αντίθετο. Αν ζούσα σε εκείνη την περιοχή θα διάλεγατην δεύτερη. Καλή συνέχεια.
 9. Καλησπέρα, Έκανα μια ανανέωση χθες online και πήρα 1,5 gb. Αν την έκανα με κάρτα θα έπαιρνα 500+500Mb? Με συμφέρει ποιο πολύ από 500Mb για 2 μήνες παρά 1,5 για έναν.
 10. Όντως... Τελικά αποφάσισα να βάλω Cosmote tv με 8.20, και να αφήσω το συμβόλαιο στο σπίτι να τρέχει με τον μήνα, μιας και περιμένουμε μέσα στο χρόνο η Cosmote να ρίξει τις τιμές στα πακέτα με τον διπλασιασμό που θα κάνει στις ταχύτητες.
 11. Καλησπέρα, Θα μπορούσατε να μου πείτε αν μπορώ να αλλάξω το μέγεθος των εικονιδίων στο Cosmote app μέσα από το tv box που δίνει η Cosmote? Ο πατέρας μου που έχει θέμα με τα μάτια του δυσκολεύεται πολύ. Επίσης υπάρχει τρόπος με το που ανοίγει το box να πηγαίνει κατευθείαν στα κανάλια, όπως με τη συμβατική τηλεόραση? Ευχαριστώ.
 12. Καλησπέρα παιδιά, Έχει λήξει το συμβόλαιο μου με τη Vodafone για το ίντερνετ στο σπίτι (24αρα που κλειδώνει στα 13 για 21€) και σκέφτομαι να ανανεώσω. Η Vodafone μου δείχνει 30αρα (δεν πάει παραπάνω) στα ίδια λεφτά ή 25€ με tv. Η cosmote 50αρα στα 29€ και 31€ με tv. Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να κάνω καινούργιο συμβόλαιο ή να περιμένω μερικούς μήνες μήπως πάρω κάποια καλύτερη προσφορά από την Cosmote για την 50αρα. Απτη μια είναι καλή ιδέα να πάω για την 30αρα στα ίδια λεφτά αλλά από την άλλη είναι και ρίσκο το 24μηνο συμβόλαιο. Τι λέτε? Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την τηλεόραση. Ο πατέρας μου ενδιαφέρεται να βλέπει κανένα ντοκιμαντέρ. Νομίζετε αξίζει να δοκιμάσω ή θα είχε ποιο πολλές επιλογές με μια συνδρομή στο νετφλιξ? Η κοσμοτε αξίζει τα παραπάνω χρήματα?
 13. tenzz

  Realme 8 Pro

  Στην Cosmote έχει κανονικά. Ήλπιζα να το ενεργοποιήσουν και στην Vodafone με το καινούργιο update αλλά αποτι φαίνεται το ενεργοποίησαν μόνο για το 5G μοντέλο.
 14. tenzz

  Realme 8 Pro

  Στο realme 8 4G πάντως δεν μπήκε Volte με το τελευταίο update,σωστά?
 15. tenzz

  Realme 7 pro

  Στείλτε μήνυμα στην Realme να το ενεργοποιήσει σε όλα της τα κινητά. Άμα τους πρηξουμε μπορεί και να το κάνουν.
×
×
 • Create New...