cute_eyes Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 P.S: ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ Wendys; αχχχχ παλιές καλές εποχές! ειχαμε wendy's???:eek::dizzy::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 μην με βρίσετε mcdonalds ψήφισα! είναι η επιβεβαίωση του κανόνα όσο πιο βρώμικο τοσο πιο νόστιμο! P.S: ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ Wendys; αχχχχ παλιές καλές εποχές! Σωστός :D Και εμενα μου αρεσαν τα Γουεντυς...! Με λίγα λόγια πληρώνεις για να πας στο νοσοκομείο :lol:.Πάντως εγώ δεν ψηφίζω κανένα γιατί εκτός ότι είναι ακριβά δεν χορταίνεις.Αν φας δηλαδή από McDonalds ή Goodys σε μία το πολύ μιάμιση ώρα θα πεινάς πάλι.Καλύτερα να πάρεις ένα σάντουιτς ή κάμια πίτα ή στη χειρότερη φτιάξε ένα τοστάκι.:lol: Πες τα. Και κερατας και δαρμενος... ειχαμε wendy's???:eek::dizzy::confused: Ντροπη!!! :chair: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 το μονο καλο στα γκουντισ ειναι τα νηστισιμα γευματα. τιποτα αλλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 στο wikipedia(ναι το ξερω δεν ειναι και το ποιο αξιοπιστο αλλα απο το τιποτα...) λεει για τα wendy's οτι: Greece Operated from 1994 to 2002, reopening planned for 2008/2009 ρε παιδια, ρε παιδια τοτε ημουνα ενα μικλο κοριτσακι δεν ετρωγα junk food!!για το reopening εχει ακουστει κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Ωχ, θα καταστραφούμε πάλι! Και είχα κόψει το junk food Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 goodys!! άσχετο , θυμάστε τις τρυπάτες πατάτες?γιατί τις βγάλανε??ήταν τέλειες...........ααχχχ.......:O Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Δεν εχει κανενα απο τα2 καλο φαγιτο αλλα αμα τυχη καμια φορα παω Goodys. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 το μονο καλο στα γκουντισ ειναι τα νηστισιμα γευματα. τιποτα αλλο Μία φορά όλη κι όλη έχω φάει από φαστφουντάδικα. Είχα παραγγείλει "νηστίσιμα" καλαμάρια goody's (με μπόλικη - "νηστίσιμη" και αυτή - κοτοπουλίλα), τα οποία ήταν προφανώς μία μείξη καλαμαριού και κοτόπουλου, γιατί με το ίδιο λάδι που τηγάνισαν το καλαμάρια τηγάνιζαν και τα κοτόπουλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 εαν εχετε παραπονα απο τους κανονες υγιεινης στα goodys (και καλα κανετε και εχετε) πρεπει να δειτε την κουζινα μιας αποιαδηποτε ταβερνας που ολοι τρωμε (αναγκαστικα μερικες φορες γιατι οταν εισαι διακοπες κατι πρεπει να φας), το γεγονος οτι δεν παθαινει κατι κακο η υγεια μας το ωφειλουμε στην αμυνα του οργανισμου μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 ειχαμε wendy's???:eek::dizzy::confused: και μετά έγινε πλαίσιο γλυφάδας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 και στην Ομονια δεν ειχε; σε ενα γωνιακο που εγινε δισκοδικο; pwm λεγεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 στο wikipedia(ναι το ξερω δεν ειναι και το ποιο αξιοπιστο αλλα απο το τιποτα...) λεει για τα wendy's οτι: Greece Operated from 1994 to 2002, reopening planned for 2008/2009 ρε παιδια, ρε παιδια τοτε ημουνα ενα μικλο κοριτσακι δεν ετρωγα junk food!!για το reopening εχει ακουστει κατι??? αν ξανάνοιξουν παω να κάνω τάμα! αλλά απο την αλλή wikipedia είναι αυτή, ποτέ δεν ξέρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 και στην Ομονια δεν ειχε; σε ενα γωνιακο που εγινε δισκοδικο; pwm λεγεται; Πολύ σωστά! Έτρωγα από κει ένα burger που λεγόταν "bacon mushroom melt" με ένα περίεργο τετράγωνο μπιφτέκι. Θα χαρώ να το ξαναφάω μετά από τόσο καιρό αν ξανανοίξουν.:food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 ειχαμε wendy's???:eek::dizzy::confused: Αν θυμαμαι καλα, Wendy's ηταν και η νυν boutique του οικου Hermes στο Συνταγμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Και στο Χαλανδρι υπηρχαν wendy's, κοντα στην πλατεια. Τετραγωνο μπιφτεκι, πολυ μπροστα απο την εποχη του!! Οποιος θυμαται παλια ειχαμε και label's, ή καπως ετσι, δεν το θυμαμαι καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smurfgirl Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 to mcdonalds to barethika stin ameriki.. protimo goodys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 το θυμαμαι το bacon mushroom melt. ηταν πολυ ωραιο. ανετα ετρωγα 2 αυτη την στιγμη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 τα γκουντις χαλασαν πολύ από τότε που τα πήρε η δέλτα. Το ίδιο πλαστικό φαγητό με τα μακ. τουλαχιστον τα μακ είναι φτηνότερα... δυστυχώς δεν υπάρχουν burger king στην ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα απ' όσα έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 εγω προτιμω goodys...εχουν καπως καλυτερη ποιοτητα απο τα μεταλαγμενα του mc donald....μια φορα εφαγα και αυτη στο εξωτερικο πριν κανα μηνα μιας που εκει δεν εχει goodys ενω mc donald ειχε σε καθε γωνια....και αυτη τη φορα που φαγα ηταν ψιλοχαλια....πολυ περιεργες γευσεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 δυστυχώς δεν υπάρχουν burger king στην ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα απ' όσα έχω δοκιμάσει. στα burger king υπαρχει η απιστευτη king size κοκα κολα των 750ml. την πινεισ κ πρηζεσε αλλα τουλαχιστον ευχαριστιεσαι ποσοτητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Γιατι να παρεις king size cola οταν στα περισσοτερα burger king εχει free refill? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Πω πω ρε παιδιά... Burger King... Μία φορά έφαγα στη Μαδρίτη και δε βλέπω την ώρα να ξαναβρεθώ στο εξωτερικό για ένα ακόμα whopper!!! Γίνεται να κλείσουν όλα τα McDonalds στην Ελλάδα και να αντικατασταθούν από Burger King???? Στη Κύπρο από όσο ξέρω υπάρχουν 5-6 καταστήματα με franchise... Ας βρεθεί κανένας καλός χριστιανός (μουσουλμάνος, οτιδήποτε) λεφτάς να τα φέρει και προς τα δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Γιατι να παρεις king size cola οταν στα περισσοτερα burger king εχει free refill? :lol: στο burger king του αεροδρομιου του αμστερνταμ δεν εχει δωρεαν ριφιλ. εκτοσ κ αν εχει κ εγω δεν το εχω προσεξει. αν εχει θα το ξεπερασω το λιτρο ανετα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniska Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 εγω προτιμω goodys...εχουν καλυτερη ποιοτητα και νοστιμιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Δωρεάν refill δεν εχω δει στη ευρώπη μόνο στην αμερική και στον καναδά είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts