dewarsad Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Club sandwich - Goody's και ξερο ψωμι:) :lol: Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Το καινούριο Club sandwich τα σπάει Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lycan Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Goodys paidia makran kaliteri poiotita fagitou apo ta mcdonalds sta opoia etrwga mikros,mia erwtisi ta wendys xerei kaneis giati ekleisan?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Το καινούριο Club sandwich τα σπάει +10000000 Eιναι απλα θεικο :D Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 ...kai afou ehoume xefugei ligo apo to thema ehete dokimasei ta burgers apo to tsak stin agia paraskeui akrivos dipla nomizo apo ta coffe time.Tsak rulezz!!!! Πολυ καλο οτι εχω φαει απο εκει και σιγουρα πιο προσεγμενο απο MC'Donalds ή και Goody's... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 έχω αηδιάσει να τρώω συνέχεια στα mcdonalds.αυτά παθαίνει όποιος δε ξέρει να μαγειρεύει τίποτα. εδώ και 2 μήνες κατεψυγμένα και mcdonalds. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Goodys paidia makran kaliteri poiotita fagitou apo ta mcdonalds sta opoia etrwga mikros,mia erwtisi ta wendys xerei kaneis giati ekleisan?:) Γιατι δεν παταγε κανενας :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Κάπου διάβασα ότι τα McDonalds πάνε κατά διαόλου στην Ελλάδα και είτε θα κλείσουνε είτε θα αλλάξουν μορφή ή κάτι τέτοιο. Άκουσε κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Κάπου διάβασα ότι τα McDonalds πάνε κατά διαόλου στην Ελλάδα και είτε θα κλείσουνε είτε θα αλλάξουν μορφή ή κάτι τέτοιο. Άκουσε κανείς κάτι; Και εγώ το έχω ακούσει αλλά όχι ότι θα κλείσουν... Ότι θα αλλάξουν το μενού με έμφαση στην μεσογειακή κουζίνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 έχω αηδιάσει να τρώω συνέχεια στα mcdonalds.αυτά παθαίνει όποιος δε ξέρει να μαγειρεύει τίποτα. εδώ και 2 μήνες κατεψυγμένα και mcdonalds. :lol: file mou se niotho apoluta kai akomi perissotero kathos i mitera mou einai dikigoros kai den mageireuei polu suhna logo fortou ergasias. asta mac goodys hut kai oti estiatorio uparhei konta ego to eho htisei apo mikros. mallon prepei na xekiniso na mageireuo. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 :lol: file mou se niotho apoluta kai akomi perissotero kathos i mitera mou einai dikigoros kai den mageireuei polu suhna logo fortou ergasias. asta mac goodys hut kai oti estiatorio uparhei konta ego to eho htisei apo mikros. mallon prepei na xekiniso na mageireuo. Ρε παιδιά και δεν βλέπετε εσείς τις συνέπειες από την κατανάλωση τέτοιου είδους φαγητού?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 εγώ τις ξέρω,αλλά αν δεν μπορείς να φας κάτι άλλο τι να κάνεις?? εγώ δεν ξέρω να μαγειρέψω τίποτα.οπότε η μόνη λύση είναι έξω.κεμπάπ,mcdonalds,πίτσες, και κατεψυγμένα απο το super market,που τα βάζεις στον φούρνο μικροκυμάτων και έχεις κάτι να φας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 εγώ τις ξέρω,αλλά αν δεν μπορείς να φας κάτι άλλο τι να κάνεις?? εγώ δεν ξέρω να μαγειρέψω τίποτα.οπότε η μόνη λύση είναι έξω.κεμπάπ,mcdonalds,πίτσες, και κατεψυγμένα απο το super market,που τα βάζεις στον φούρνο μικροκυμάτων και έχεις κάτι να φας. Όχι εννοώ δεν τις βλέπετε στο σώμα σας πχ? Ούτε εγώ ξέρω να μαγειρεύω αλλά το προσπαθώ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Και εγώ το έχω ακούσει αλλά όχι ότι θα κλείσουν... Ότι θα αλλάξουν το μενού με έμφαση στην μεσογειακή κουζίνα... Αυτό λέγεται προσαρμογή στο μέρος στο οποίο βρίσκεται μια πολυεθνική επιχείρηση και είναι σύνηθης τακτική για άγραν πελατών :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Καλό είναι και το σπιτικό φαί της γιαγιάς μου....:lol: Δεν ξέρω αν είναι θέμα ποιό γνωστού ονόματος αλλά ποτέ μου δεν πρόκειται να πατήσω στα McDonalds έχουν ακουστεί και τόσα στο εξωτερικό :mad: τα Goodys μου φαίνονται καλύτερα :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 paidia psiloasheto. to xerate oti sti lion i telospanton se mia poli tis gallias ta mac anti gia kitrino hroma sto M ehoun aspro? kai auto giati kai kala to kitrino itan polu banal kai den teriaze me to styl kai ta hromata tis polis. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolm Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 paidia psiloasheto. to xerate oti sti lion i telospanton se mia poli tis gallias ta mac anti gia kitrino hroma sto M ehoun aspro? kai auto giati kai kala to kitrino itan polu banal kai den teriaze me to styl kai ta hromata tis polis. Έλεος με αυτούς τους Γάλλους... :protest: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Αυτό λέγεται προσαρμογή στο μέρος στο οποίο βρίσκεται μια πολυεθνική επιχείρηση και είναι σύνηθης τακτική για άγραν πελατών :) Ακριβώς:) ... Τώρα μπήκα στο Ο.Π.Α., θα τα μάθω σιγά σιγά:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ωωω, τι είδα, φέραν και στην Ελλάδα το λατρευτό McRib? Θα το τιμήσω σύντομα :D (ελπίζω να κράτησαν ίδια την συνταγή με έξω :shifty:) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Δεν τιθεται θεμα συγκρισης για μενα!!!! GOODY'S Ποια McDonalds και βλακειες.....;) ;) ;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ωωω, τι είδα, φέραν και στην Ελλάδα το λατρευτό McRib? Θα το τιμήσω σύντομα :D (ελπίζω να κράτησαν ίδια την συνταγή με έξω :shifty:)λατρευτο εκτος ελλαδος..εντος δε μου αρεσε..:mad: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Καμια απο τις 2.Και οι 2 τα ιδια σκ....α ειναι,την τελευταια φορα ειχα παρει απο τα γκουντις 2 χαμπουργκερ και μετα απο λιγο υποσχεθηκα να μη ξαναφαω.Ασε που σε μια συζητηση για αυτα,ενας φιλος,ενος φιλου μου δουλευε στα γκουντις και ειπε οτι τα μαρουλια που βαζουν μεσα στα χαμπουργερ και λοιπα,δεν τα πλενουν:mad: :mad: :blink: :chair: :rocket: Γι αυτο καλο θα ηταν να τα αποφευγουμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 δειτε το Trailer, δειτε και τη ταινια και σας λεω εγω αν θα ξαναφατε...+ http://www.youtube.com/watch?v=5ey9M26W_pk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Καλα ειδικα το δευτερο κλιπακι με την οικογενεια των 1000 κιλων προσωπικα δεν μου λεει τιποτα. Ξερεις ποσους Ελληνες ξερω που ειναι ετσι απο μουσακαδες,παπαρες σε χωριατικες,κοκκινιστα,γαλακτομπουρεκα κτλ κτλ!Και η υγεια τους και στις δυο περιπτωσεις το ιδιο σκατα ειναι... Αλλα τα ηχητικα εφε ειναι για ολα τα λεφτα ετσι;;;;;!!!!!:lol: :lol: :p Απλως το θεμα ειναι ποσο συχνα τρως εκει.Το να φας μια φορα στο τοσο επειδη "ετυχε" δεν λεει τιποτα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Μόνο που το είδα, μου άνοιξε η όρεξη!:D ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts