Nrg Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Επειδη βαρεθηκα να πληρωνω 10 ευρω για τεσσερα ξυραφακια της γνωστης εταιρειας,αποφασισα να αγορασω μια καλη ξυριστικη μηχανη.Τι εχετε να προτεινετε εσεις που ειστε ηδη χρηστες???Braun ή Philips?Η δευτερη εχει μεγαλυτερη γκαμα μοντελων αλλαη πρωτη εχει background...τι να παρω? Εγω θα ελεγα να αλλαξεις σουπερμαρκετ αν πληρωνεις 10 ευρω για τα 4 ανταλλακτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 φιλε μου philips εχω κι εγω,λοιπον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ακομα κι αν την παρεις παλι στον κλασσικο τροπο του ξυρισματος θα γυρισεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Η ηλεκτρική ξυριστική θέλει υπομονή και χρόνο μέχρι να την συνηθίσεις. Αν είσαι αποφασισμένος να μην σκάς "κερατιάτικα", τότε προχώρα και πάρε οποιαδήποτε μηχανή έχει τρείς κεφαλές περιστροφικές "στύλ" Philips...Να είναι "ασύρματη" :cool: και μάλιστα να έχει μπαταρίες "η-λιθίου" :p οι οποίες με πχ μισή ώρα φόρτιση σου δινουν 100 λεπτά αυτονομία. Δώσε λίγο χρόνο στην μηχανή και θα διαπιστώσεις ότι θα ξυρίζεσαι καλύτερα απο τα ξυραφάκια της πλάκας με τις "σαράντα" λεπίδες. Εκεί που την πατάνε οι περισσότεροι και τα παρατάνε, είναι το ότι η ξυριστική σου κάνει την μάπα και ιδιαίτερα το λαιμό κατακόκκινο. Το μυστικό ιδιαίτερα αν έχεις λιπαρό δέρμα, είναι πριν ξυριστείς και κατά την διάρκεια του ξυρίσματος (όποτε απαιτείται) να απλώνεις στο πρόσωπο τάλκ από αυτή που βάζουν στους πισινούς των μωρών (για να μην λέμε και μάρκες) για να μην ερεθίζονται. Επίσης να μην την πατάς πολύ στο πρόσωπο. Στην αρχή βέβαια μέχρι να καταλάβεις πως θα την δουλεύεις, θα γίνεις και εσύ σαν ερυθρόδερμος 2-3 φορές.Δεν την γλυτώνεις. Το θέμα είναι πόσο αποφασισμένος και "τσατισμένος" είσαι. Δεν πα να έχεις γένια σαν καρφιά, η μηχανή θα σε αποζημιώσει αν της δώσεις λίγο χρόνο. Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Η ηλεκτρική ξυριστική θέλει υπομονή και χρόνο μέχρι να την συνηθίσεις. Πριν 1 μήνα περίπου πήρα ξυριστική μηχανή και σε 2-3 εβδομάδες συνήθισα :) Χρειάζεται λίγος καιρός να προσαρμοστεί το δέρμα. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή γυρίσω πάλι στον παλιό τρόπο ξυρίσματος, αλλά για την ώρα δεν βλέπω κάτι αρνητικό στην ξυριστική. @ asikis, Για την ιστορία, πήρα μια Philips. Την βάση της που την φορτίζει, την έχω στο γραφείο μαζί με αυτήν για το MX1000, του Ρ800 κ.λ.π. (δεν "χτυπάει" άσχημα) :p (φυσικά χωρίς την ξυριστική επάνω) :lol: Μπορείς να την έχεις απευθείας στην πρίζα και να δουλεύει ή με την μπαταρία της (η οποία κρατάει αρκετά). Photo 1 - Photo 2. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 elpizo na mhn gelasete alla apo dermatologikhs apopseos an to derma sas ginete katakokkino meta apo th diadikasia tou ksurismatos aploste sthn mouritsa sas...fetes aggouriou...8a sas anakoufisei kai 8a parei thn kokkinila ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 @ asikis, Για την ιστορία, πήρα μια Philips. Την βάση της που την φορτίζει, την έχω στο γραφείο μαζί με αυτήν για το MX1000, του Ρ800 κ.λ.π. (δεν "χτυπάει" άσχημα) :p (φυσικά χωρίς την ξυριστική επάνω) :lol: Μπορείς να την έχεις απευθείας στην πρίζα και να δουλεύει ή με την μπαταρία της (η οποία κρατάει αρκετά). Photo 1 - Photo 2. ακριβως την ιδια εχουμε φιλε μου :D βασικα στην αρχη ειχα σπαστει πολυ,τωρα κατι γινεται σιγα σιγα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Εγώ είχα πάρει μία τις philips με τρεις κεφαλές 130euro. 4 φορές την χρησιμοποίησα και μετά σταμάτησα γιατί ο λαιμός μου έβγαζε αίμα(όχι απλά κοκκινίλες) και οι πληγές έσβηναν μετά από μία βδομάδα και βάλε(έβαζα συνέχεια κρέμες χωρίς αποτέλεσμα). Ε πόσες προσπάθειες να κάνω μέχρι να συνηθίσει το δέρμα; Ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω με τόσες πληγές στο λαιμό. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ mach3 και μόνο που σκέφτομαι την ξυριστική βγάζω κοκκινίλες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Παιδιά εγώ έχω Βraun.Tην είχα πάρει επειδή μου την σύστησαν ατομα που είχαν και αλλες μάρκες παλιότερα και κατέληξαν εκεί.Οντως θέλει στην αρχή υπομονή.Αν θές να μην σου αφήνει γένια πουθενά τότε το καλύτερο για να την συνηθίσεις είναι ξύρισμα μια φορά με ξυράφι και από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα καθημερινό ξύρισμα με την μηχανή.Εγώ πάντως δεν είχα έντονο πρόβλημα κοκκινίλας,αν συνέβαινε που και που έριχνα λίγο κρύο νερό και οκ μετά..Αλλά δεν ξυρίζουν βαθιά όσο τα ξυράφια νομίζω.Δεν ξέρω οι καινούργιες Philips SmartTouch XL πρέπει να είναι καλές και σε αυτό-να ξυρίζουν βαθιά,δηλ.-αλλά είναι πανάκριβες απ΄ότι ακούω.Πάντως όσοι έχουν καλό αποτέλεσμα με ηλεκτρική ξυρίζονται καθημερινά εξ'όσον γνωρίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Εγώ είχα πάρει μία τις philips με τρεις κεφαλές 130euro. 4 φορές την χρησιμοποίησα και μετά σταμάτησα γιατί ο λαιμός μου έβγαζε αίμα(όχι απλά κοκκινίλες) και οι πληγές έσβηναν μετά από μία βδομάδα και βάλε(έβαζα συνέχεια κρέμες χωρίς αποτέλεσμα). Ε πόσες προσπάθειες να κάνω μέχρι να συνηθίσει το δέρμα; Ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω με τόσες πληγές στο λαιμό. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ mach3 και μόνο που σκέφτομαι την ξυριστική βγάζω κοκκινίλες.. Πόσο χρονών ήσουν όταν την πήρες; Η ξυριστική θέλει σκληρά γένια για να κάνει καλή δουλειά. Εγώ από τότε που πήρα ξυριστική (philips) ξέχασα τα ξυραφάκια. Μόνο όταν είναι να πάω για περιποίηση προσώπου ξυρίζομαι με ξυραφάκι κόντρα :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 18 χρονών ήμουν όταν την χρησιμοποιήσα. Δεν έχω σκληρά γένια και ποτέ δεν είχα ερεθισμούς μετά το ξύρισμα. Ακόμα και κόντρα να ξυριστώ με ξυραφάκι αντε να βγάλω λίγες κοκκινίλες οι οποίες θα φύγουν σε κανένα δεκάλεπτο. Το χάλι με την ξυριστική δεν το έχω ξανασυναντήσει. Είπα να τη δώσω στον αδερφό μου ή τον πατέρα μου και κανείς δεν την ήθελε όταν είδαν τα χάλια μου. Εκτός του λαιμού κανένα πρόβλημα και πολύ βαθύ ξύρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Philips χωρίς δεύτερη συζήτηση. Εγώ έχω μια philishave 2 κεφαλών επαναφορτιζόμενη, την πιο απλή της αγοράς, και κάνει πολύ καλό ξύρισμα για τα λεφτά της. Πάντως όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω θέλει 2-3 ξυρισματάκια για να συνηθίσει το δέρμα. Αλλά και η ίδια η μηχανή να ξέρεις θέλει περιποίηση. Πλύσιμο κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό (όταν είναι επαναφορτιζόμενη) μετά από κάθε χρήση, όχι οινόπνευμα στις κεφαλές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 18 χρονών ήμουν όταν την χρησιμοποιήσα. Δεν έχω σκληρά γένια και ποτέ δεν είχα ερεθισμούς μετά το ξύρισμα. Ακόμα και κόντρα να ξυριστώ με ξυραφάκι αντε να βγάλω λίγες κοκκινίλες οι οποίες θα φύγουν σε κανένα δεκάλεπτο. Το χάλι με την ξυριστική δεν το έχω ξανασυναντήσει. Είπα να τη δώσω στον αδερφό μου ή τον πατέρα μου και κανείς δεν την ήθελε όταν είδαν τα χάλια μου. Εκτός του λαιμού κανένα πρόβλημα και πολύ βαθύ ξύρισμα. Mήπως τραβούσε τις τρίχες, αντί να τις κόβει λόγω του ότι ήταν μαλακές ακόμα; Πονούσες όταν την χρησιμοποιούσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Εγώ ξεκίνησα να ξυρίζομαι με μηχανή και συνεχίζω μέχρι τώρα, έχω την Philips την αδιάβροχη με την κρέμα της NIVEA δεν θυμάμαι το μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Απο την πειρα μου που εχω εδω και χρονια με τις ξυριστικες,μπορω να πω καθαρα οτι ειναι θεμα συνηθειας μεχρι η επιδερμιδα του καθενος να προσαρμοστει. Επι πολλα χρονια (απο τοτε που αρχισα να ξυριζομαι) χρησιμοποιουσα ηλεκτρικη μηχανη (για οταν τα γενια δεν ειναι πανω απο 2 ημερων) και πολυ συχνα ξυραφι,σε συνδιασμο και τα 2. Εχω περασει απο αρκετες braun και μια philips.Η αληθεια ειναι ,οτι πληρωσεις παιρνεις. Θα προτεινω να επενδυσετε σε μια philips καθως ειναι καλυτερες (σε ποιοτικο ξυρισμα κ ερεθισμους) απο οτι οι braun.Προσωπικη αποψη. Οσο αφορα για τους ερεθισμους και τα σπυρακια....ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ουτε το ξυραφι ΟΥΤΕ η ξυριστικη μηχανη.Φταινε τα μικροβια τα οποια καναν τους ερεθισμους. Το μυστικο ειναι να πλενετε το προσωπο σας πριν απο το ξυρισμα (ειτε ξηρο ειτε με ξυραφι) για να φευγει το λιπος και ολες οι ακαθαρσιες που εχει πανω,γιατι καθως ξυριστειτε θα τα αφησετε να εισελθουν στο δερμα και να προκαλεσουν κοκκινιλες και σπυρακια.Το ξερω απολυτα καλα επειδη εχω πολυ ευαισθητο δερμα σε ερεθισμους. Το αλλο μυστικο ειναι οτι αμεσως μετα το ξυρισμα,εφαρμοζω απευθειας καθαρο οινοπνευμα για απολυμανση (το περιεργο ειναι οτι δεν τσουζει καθολου μετα απο καθε ειδους ξυρισμα) και για μενα ειναι το καλυτερο after shave καθως δεν μπορει να με ερεθισει καθως μονο απολυμαινει την επιδερμιδα και δεν χρειαζεται να το απορροφησει το δερμα. Αυτα τα λιγα απο μενα,καθως ξερω ποσο βασανο ειναι το καθημερινο ξυρισμα (αν κ μου αρεσει) αλλα οι ερεθισμοι πρεπει να μεινουν μακρια. Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Χρονια σου πολλα κιολας...φρεσκοξυρισμενε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Καλά παιδιά 2 χρονών thread διαβάζουμε, ε; Εγώ ψάχνομαι για ξυριστική μηχανή για το στρατό το Φλεβάρη... Οι Braun μου είπε η πωλήτρια στα Καρφούρ, δημιουργούν λιγότερους ερεθισμούς από τη Philips λόγω του διαφορετικού συστήματος κοπής της τρίχας! Δεν ξέρω, είμαι πολύ προβληματισμένος... Γιατί δε μιλάμε για λίγα λεφτά! Και η επιδερμίδα μου χρειάζεται ανακούφιση... Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Χα χα μαζι μπαινουμε...!!! Αλλα γιατι να παρεις μηχανη απ τη στιγμη που δεν την εχεις συνηθησει κιολας... Δε σου κανει η Gillete πλεον ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 gillete mach 3 power =fantastiki Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Αι μπραβο...Εγω με το που ειδα τη διαφημιση ελεγα "τι ******** θα βγαλουν πια για να πουλανε"...Οταν τελικα σαν κλασικος καταναλωτης την πηρα ειδα οτι οντως κανει δουλεια...Λιγοτερες κινησεις, λιγοτεροι ερεθισμοι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 se mena kanei doulia padws twra den xerw ws pote ala ime efxaristimenos kanei to xirisma diaskedasi pistevw Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Mήπως τραβούσε τις τρίχες, αντί να τις κόβει λόγω του ότι ήταν μαλακές ακόμα; Πονούσες όταν την χρησιμοποιούσες; Δεν νομίζω να ήταν τόσο μαλακές ώστε να τις τραβά. Την ώρα του ξυρίσματος δεν ένιωθα τίποτα αλλά μετά από λίγο να σου τα αίματα και όσες κρέμες και να έβαζα οι ερεθισμοί μπορεί να έμεναν και για 1 βδομάδα. Πάντως τώρα που έχει περάσει ένας χρόνος και βάλε λέω να αγοράσω καινούριες κεφαλές και να κάνω μία δοκιμή. Θα κοιτάξω να μην έχω κανονίσει τίποτα για το βράδυ ή την επομένη.. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Απο την πειρα μου που εχω εδω και χρονια με τις ξυριστικες,μπορω να πω καθαρα οτι ειναι θεμα συνηθειας μεχρι η επιδερμιδα του καθενος να προσαρμοστει. Επι πολλα χρονια (απο τοτε που αρχισα να ξυριζομαι) χρησιμοποιουσα ηλεκτρικη μηχανη (για οταν τα γενια δεν ειναι πανω απο 2 ημερων) και πολυ συχνα ξυραφι,σε συνδιασμο και τα 2. Εχω περασει απο αρκετες braun και μια philips.Η αληθεια ειναι ,οτι πληρωσεις παιρνεις. Θα προτεινω να επενδυσετε σε μια philips καθως ειναι καλυτερες (σε ποιοτικο ξυρισμα κ ερεθισμους) απο οτι οι braun.Προσωπικη αποψη. Οσο αφορα για τους ερεθισμους και τα σπυρακια....ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ουτε το ξυραφι ΟΥΤΕ η ξυριστικη μηχανη.Φταινε τα μικροβια τα οποια καναν τους ερεθισμους. Το μυστικο ειναι να πλενετε το προσωπο σας πριν απο το ξυρισμα (ειτε ξηρο ειτε με ξυραφι) για να φευγει το λιπος και ολες οι ακαθαρσιες που εχει πανω,γιατι καθως ξυριστειτε θα τα αφησετε να εισελθουν στο δερμα και να προκαλεσουν κοκκινιλες και σπυρακια.Το ξερω απολυτα καλα επειδη εχω πολυ ευαισθητο δερμα σε ερεθισμους. Το αλλο μυστικο ειναι οτι αμεσως μετα το ξυρισμα,εφαρμοζω απευθειας καθαρο οινοπνευμα για απολυμανση (το περιεργο ειναι οτι δεν τσουζει καθολου μετα απο καθε ειδους ξυρισμα) και για μενα ειναι το καλυτερο after shave καθως δεν μπορει να με ερεθισει καθως μονο απολυμαινει την επιδερμιδα και δεν χρειαζεται να το απορροφησει το δερμα. Αυτα τα λιγα απο μενα,καθως ξερω ποσο βασανο ειναι το καθημερινο ξυρισμα (αν κ μου αρεσει) αλλα οι ερεθισμοι πρεπει να μεινουν μακρια. Φίλε μου είχες απόλυτο δίκιο. Εγώ κάθε φορά που ξυριζόμουνα γινόμουν κόκκινος από τους ερεθισμούς. Μέχρι που διάβασα αυτό που είπες. Ενα απλό πλυσιματάκι πριν το ξύρισμα. Το δοκίμασα και ως δια μαγείας με τον ίδιο χρόνο ξυρίσματος (μιας και τα γενια μου είναι και σκληρά) δεν κοκκίνησε καθόλου το δέρμα μου. Ευχαριστώ για αυτήν την συμβουλή σου. :) :O <- Έτσι γινόταν τον πρόσωπό μου. Αφήστε δε κι όταν ξυριζόμουν με ξυράφι..... Αίματα, αίματα παντού και κυρίως στην περιοχή της καρωτίδας. (δεν ξέρω γιατί) Ξυριζομαι με την Philishave CoolSkin της Philips φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Εγω σκεφτομαι να αγορασω τωρα στις γιορτες μια ξυριστικη μηχανη Philips. Ειμαι σε διλημμα ομως. Να παρω την καινουργια με το συστημα Smart Touch XL που ειναι με παλλομενες κεφαλες ή να παρω αυτη που ειναι με το υγρο το NIVEA. Καμια συμβουλη κανεις που εχει καποια απο αυτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Εδώ και χρόνια – και αφού δοκίμασα σχεδόν όλα τα ξυραφάκια της αγοράς – χρησιμοποιώ Gillette mach 3 απλό. Τα turbo είναι ελαφρώς καλύτερα αλλά σημαντικά ακριβότερα. Από αφρό – και αφού δοκίμασα σχεδόν όλους τους αφρούς της αγοράς – κατέληξα ότι οι Nonxema είναι καλύτεροι για αποφυγή ερεθισμών. Για να μην τα πολυλογώ το ίδιο συμβαίνει με τα after shave και νομίζω ότι τo Adidas soothing balm είναι πολύ καλό. Πριν βάλω αφρό ρίχνω ζεστό νερό αλλά το ξυραφάκι το ξεπλένω με κρύο γιατί με το ζεστό αναπτύσσονται ευκολότερα τα μικρόβια. Αφού λοιπόν τα ακούμπησα για ακόμη μια φορά στην Gillette τα πήρα στο κρανίο και πήγα σήμερα και αγόρασα μια ηλεκτρική Braun cruzer 3. Τα έβαλα κάτω και είδα ότι σε μερικούς μήνες θα την έχω κάνει απόσβεση. Παλιότερα είχα κάνει απόπειρα χρήσης ηλεκτρικής με μια (φθηνή) Philips η οποία μου ερέθιζε πολύ το δέρμα και μου μάγκωνε τα γένια. Έτσι είπα να δοκιμάσω το σύστημα της Braun. Μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτό το μοντέλο γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν και σαν κουρευτική. Αύριο θα την δοκιμάσω για πρώτη φορά και σε λίγο καιρό θα σας πω τις εντυπώσεις μου. Επίσης κοίταξα και τις Remington οι οποίες έχουν πολύ καλές τιμές αλλά με προβλημάτισε το αν θα βρίσκω εύκολα ανταλλακτικά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω όμως όσους το έχουν ψάξει καλύτερα είναι με ποιες συνθήκες πρέπει να ξυρίζεται κάποιος με μηχανή; Δηλαδή με βρεγμένα γένια; Με αφρό (το manual λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αφρό ή gel) ή χωρίς; Πριν ή μετά το μπάνιο; Επίσης καλές θα ήταν κάποιες συμβουλές καθαρισμού και φροντίδας. Αυτά τα ολίγα. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 από τη στιγμή που θα αρχίσεις να ξυρίζεσαι με ηλεκτρική, πρεπει να το συνεχίσεις έτσι, μέχρι να συνηθήσει το δέρμα. Αν γίνεται αραιά και που, υπάρχουν τα προβλήματα ερεθισμών του δέρματος. Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts