konstantinoslp Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Μετά από αρκετές διαφορετικές συσκευές, πολλές της Sony και μία αποτυχημένη αγορά του G3, βρήκα το λιμάνι μου. :lol: Note 4. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordElrond Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Elephone P6000... Για τα λεφτα του μια χαρουλα...:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 OnePlus One λεμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Huawei Ascend P7 Γιατι huawei και ΖΤΕ είναι μαζί στο poll? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 sony xperia Z3 compact είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο τη συσκευή και την προτίμησα για την αυτονομία, την αδιαβροχοποίηση και τις συμμαζεμένες διαστάσεις της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Liakoni Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Asus Fonepad 7 (2014) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Lumia 1020 και ξερό ψωμί...Το καλοκαίρι κλείνουμε μαζί χρόνο! Έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές από τότε... Με φωτογραφίες φυσικά! :) Edited May 15, 2015 by Dimitris_41Mpxls Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisk Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Η κύρια συσκευή μου εδώ και κάποιους μήνες είναι το LG G2. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από το παραμετροποιημένο 4.4.2 της LG (αν και εν αναμονή της αναβάθμισης σε Lollipop) και από τη γενικότερη συμπεριφορά του κινητού (ταχύτατος επεξεργαστής, η RAM υπέρ-αρκετή εφόσον το κινητό δεν "κολλάει" με τίποτα, αξιοπρεπέστατη κάμερα, εξαιρετική οθόνη, πολύ όμορφο design). Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στα κουμπιά στο πίσω μέρος της συσκευής, που μου πήρε περίπου 3-4 μέρες να τα συνηθίσω, αλλά άπαξ και τα συνήθισα, δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί το πόσο βολικά είναι σε σχέση με τα πλαϊνά κουπιά. Τέλος, και ίσως πιο σημαντικό από όλα, είναι η αυτονομία του κινητού. Με έντονη χρήση (3G ενεργό 24/7 (όχι LTE), wi-fi ανοικτό σε όλους τους χώρους που διαθέτουν, αρκετή ομιλία και sms, bluetooth όταν οδηγό, παιχνιδάκια πού και πού, διάφορα applications τύπου caller-id και livescores) η μπαταρία ου βγάζει άνετα (το τονίζω, άνετα) 2+ μέρες. Είναι ασύγκριτη επίδοση. Για την ιστορία και η προηγούμενη συσκευή μου ήταν LG (LG Optimus 4X HD). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 LG Nexus 5 η κυρια συσκευη! ή θα μπορουσες να πεις Google Nexus 5 γιατι ναι μεν το φτιαχνει η LG αλλα με οδηγιες της Google! οπως και να εχει ευτυχης κατοχος γιατι ειναι vfm και δυνατο χαρτι ακομα και στις ανεπισημες rom! Τα κανει ολα και συμφερει! :P Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Χρονια στο android τωρα εχω iphone 6 και ειμαι υπερευχαριστημενος. Πανεμορφη συσκευη και λογισμιο χωρις κοληματα. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος θα το κρατησω για καιρο και θα ηθελα λιγο καλυτερη αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 jolla phone και περιμενω το jolla2 για να το αλλαξω.. φοβερο το sailfish os Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos82 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 LENOVO s650, ιδανικο μεγεθος-αυτονομια, απροβληματιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Lenovo z2 vibe pro ,απλα τα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Samsung Note 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Samsung Galaxy S5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sots_7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Zopo zp999 και είμαι 100% ευχαριστημένος με μόνο μείον τη διάρκεια της μπαταρία για τα δικά μου δεδομένα! Η επόμενη επιλογή μου θα είναι σίγουρα κάποια συσκευή που να παίρνει μπαταρία zerolemon η κάποια πολύ μεγαλύτερη της δικιας της. Παράθεση Zopo zp999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Xiaomi mi3w σπεσιαλλλλλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Samsung Note 3. Απόλυτα ευχαριστημένος.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris58 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Sony ultra T2 εξαιρετικό πολυ καλές φωτό Edited May 18, 2015 by dimitris58 Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 samsung galaxy s duos 2 Ενάμιση χρόνο μετά την αγορά του έχει βαρύνει και κολλάει ενώ ήδη έχω αλλάξει μία φορά την μπαταρία του, βέβαια συνήθως δουλεύει 24ώρες το 24ωρο! Πάντως το επόμενο κινητό θα είναι windows έτσι για να έχω και αυτή την εμπειρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jpapoul Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Samsung Galaxy S4 Black Edition εδω και εναν ακριβως χρονο, απολυτα ικανοποιημενος εξαιτιας - Αψογης οθονης - 2gb ram και δεν κολλαει - αξιοπρεπεστατης μπαταριας 2600mah Με τη lollipop πεταει. Να μη μου παθει τιποτα κ βγαζω ανετα 2 χρονια ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joanna_G Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Samsung Note 4. Πολύ ευχαριστημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 "... η κυρια συσκευη σας?" iPhone 6 64gb και δεν χρειάζομαι δευτερεύουσα συσκευη... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Η κύρια συσκευή μου είναι Sony Xperia M. Το προτίμησα λόγω κόστους σε συνδυασμό με ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικών. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος αν και θα ήθελα μια συσκευή με ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη και κυρίως με πιο πρόσφατο android και καλύτερη κάμερα. :/ Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Επειδή ζήλεψα και θέλω να πω κι εγώ τη δικιά μου συσκευή, τιμημένο Sony Ericsson Xperia X8 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts