Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας παίδες,ενδιαφέρομαι πολύ γιά το C4 coupe 1.6 vts διαθέτω μέχρι 22-23.000 euro το πολύ ακούω πλεονεκτήματα καί μειονεκτήματα ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Poco: X3 NFC

HTC: P3300, Sensation, u ultra

Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i

Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650

Samsung:A100, D500,Omnia,Corby

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σας παίδες,ενδιαφέρομαι πολύ γιά το C4 coupe 1.6 vts διαθέτω μέχρι 22-23.000 euro το πολύ ακούω πλεονεκτήματα καί μειονεκτήματα ευχαριστώ εκ των προτέρων.

αν ανατρεξεις στις σελιδες αυτου του thread θα μαθεις αρκετα πραγματακια για τα συν και τα πλην του αυτοκινητου.........

Καλημέρα σας συνάδελφοι με τα C4 σας. Μόλις χτές παρέλαβα και εγώ

το δικό μου μετά απο 2,5 μήνες αναμονής. Είναι το VTS 2.0 με extra το

καλό ηχοσύστημα και το εργοστασιακό συναγερμό. Το αυτοκίνητο βέβαια

είναι καταπληκτικό όσο αφορά τον εξοπλισμό και τα συστήματα του, για να το κρίνω στο δρόμο πρεπεί να κάνει το στρώσιμο του ακόμα.

Εχουμε και τα στραβά μας όμως για αρχή. Πρώτα απ' όλα με τη πίεση

των μπροστινών ελαστικών. Παρόλο που μου είπανε να την πάω στο 2.6 (απο 2.4 που γράφει στις πόρτες) για να μη μου βγάζει χαμηλή πίεση στο πίνακα και για καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο αυτό εκεί αμετανόητο όλη μέρα χτες. Σήμερα που το έβαλα απλώς μπροστά δεν έβγαζε τίποτα, περίεργα πράγματα. Το δεύτερο είναι οτι η μπαταρία μπαίνει σχεδόν αμέσως σε economy mode μόλις γυρίσει το κλειδί, ίσως έχει πέσει απο την ακινησία που έμεινε απο την απεργία στη Μασσαλία αλλά χτες έκανα 80 χλμ δεν θα έπρεπε να εχει φορτίσει?

Επίσης δεν μου βρίσκανε τη κάρτα με τους κωδικούς του αυτοκινήτου και μου είπαν ότι θα παραγγείλουν άλλη!!

Φίλε leftpap ενδιαφέρομαι και εγώ για το 2λιτρο c4(βασικά είμαι ένα βήμα απ'το να το κλείσω).Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις πρώτες σου εντυπώσεις αναφορικά με το μηχανικό του σύνολο και για την απόδοση του κινητήρα στο δρόμο αφού για τα υπόλοιπα έχουμε από τους φίλους c4άκηδες μια κάποια άποψη.

wipe that tear..

Γιατί δεν το κάνεις test drive από μια αντιπροσωπεία;

Γιατί απλούστατα δεν του το δίνουν και όχι μόνο αυτό δεν υπάρχει να το δεις

παρά μόνο στην Ιερά οδό. Να σκεφτείς οτι το είχαν το δημοσιογραφικό στην

εκδήλωση των 4Τ στα μέγαρα για το gti της χρονιας

όπου η citroen έδινε και άλλα c4 για test drive και το ζητήσα αφού τελειώσουν με το σκίσιμο στη πίστα να το δοκιμάσω και εγώ ως υποψήφιος αγοραστής αλλα είπαν οτι δεν γίνεται.

και δεν είναι μόνο η citroen που ακολουθεί αυτή τη τακτική να μη δίνει τα "γρήγορα" μοντέλα για δοκιμή.

Πάντως neten μεχρι τώρα που το δουλεύω 2000-4000 στρ. το αυτοκίνητο

είναι σίγουρα πιο ζωντανό σ'αυτό το φάσμα απο το saxο vts 1.6 που είχα πριν,

λογικά θα έπρεπε να είναι συγκρίσιμα με βάση τις αναλογίες βάρους-ροπής.

piga shmera sthn citroen :(

eimai eroteymenos einai kalitero apo oti to pwerimenabebea den moy to edosan gia test epeidh den eixane . moy kanoyn kai ekptosh -2000 epeidh tha plhroso metriths to 1.400sx

14.500 xiliarika peripoy kai kati psila .

ante tora na piso ton mpampa gia galiko amaksi to mono poy me ksenerose einai h allagh ladion kathe 10.000 .

kala re paidia tosos kosmos edw sto forum pire C4?

genikos prepei na ekane kales poliseis ellada to amaksaki

So this is how liberty dies, with thunderous applause

giati oxi dinei polla kala ego to agapisa thelo ena .

aaaaaaaaaaa na sas rotiso re paidia to 1.400 einai svelto ston dromo . den exoyn test drive edo xanthi to poylisan moy eipan prin merikes meres kai gia na prolavo ta -2000 prepei na to kleiso mexri thn paraskeyh den prolaveno na pao thessalonikh na to testaro .

ti lete eseis aksizei ?

Σήμερα παρατήρησα ότι όταν έχω το παράθυρο του οδηγού ανοιχτό ακούω τριγμούς στην παραμικρή ανωμαλία του δρόμου ενώ όταν το κλείνω εξαφανίζονται.......

Επίσης μου ξαναξεκόλλησε (μάλλον άρχισε να βγαίνει από τη θέση του πάλι) το λαστιχάκι πίσω στο πορτ-μπαγκάζ, που ενώνει το τζάμι με το πλαστικό μέρος του καπώ, κατά μήκος δηλαδή του καπώ και από πάνω του, από αριστερά μέχρι και δεξιά, πάνω από το σήμα CITROEN C4 COUPE.

Την προηγούμενη φορά ο αντιπρόσωπος που το είδε πήρε έναν χάρακα και του "ζούληξε" να ξαναμπει μέσα. Αύριο λέτε να χρησιμοποιήσει μοιρογνωμόνιο;;;;

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Σήμερα παρατήρησα ότι όταν έχω το παράθυρο του οδηγού ανοιχτό ακούω τριγμούς στην παραμικρή ανωμαλία του δρόμου ενώ όταν το κλείνω εξαφανίζονται.......

Επίσης μου ξαναξεκόλλησε (μάλλον άρχισε να βγαίνει από τη θέση του πάλι) το λαστιχάκι πίσω στο πορτ-μπαγκάζ, που ενώνει το τζάμι με το πλαστικό μέρος του καπώ, κατά μήκος δηλαδή του καπώ και από πάνω του, από αριστερά μέχρι και δεξιά, πάνω από το σήμα CITROEN C4 COUPE.

Την προηγούμενη φορά ο αντιπρόσωπος που το είδε πήρε έναν χάρακα και του "ζούληξε" να ξαναμπει μέσα. Αύριο λέτε να χρησιμοποιήσει μοιρογνωμόνιο;;;;

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bre moirognomonio as parei ton diabith mhn parei mono :)

Φίλε ToucHDowN , και μένα παρουσίασε το ίδιο προβληματάκι, αλλά το ζούληξα μόνος μου πίσω στη θέση του. Λέτε να είναι το πρώτο και τελευταίο πρόβλημα ποιότητας κατασκευής που εμφανίζεται , ή θα έχουμε και άλλα ;

Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry:

Eίδα στο πορτάκι του ρεζερβουάρ ότι το C4 παίρνει αμόλυβδη 95 ή 98 οκτανίων. Θα έχει πρόβλημα αν του βάλω 100άρα; (Το είχα κάνει 1-2 φορές πριν το δώ). Ξέρετε ποιά βενζινάδικα πουλάνε 98άρα; Μόνο 95 και 100 έχω δει να έχουν.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, όταν βάζω μπρος το αυτοκίνητο, η ένδειξη του κινητήρα στο ταμπλώ παραμένει για 2-3 δευτερόλεπτα ενώ έχουν σβήσει οι άλλες ενδείξεις και μετά σβήνει, υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή είναι φυσιολογικό;

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Eίδα στο πορτάκι του ρεζερβουάρ ότι το C4 παίρνει αμόλυβδη 95 ή 98 οκτανίων. Θα έχει πρόβλημα αν του βάλω 100άρα; (Το είχα κάνει 1-2 φορές πριν το δώ). Ξέρετε ποιά βενζινάδικα πουλάνε 98άρα; Μόνο 95 και 100 έχω δει να έχουν.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, όταν βάζω μπρος το αυτοκίνητο, η ένδειξη του κινητήρα στο ταμπλώ παραμένει για 2-3 δευτερόλεπτα ενώ έχουν σβήσει οι άλλες ενδείξεις και μετά σβήνει, υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή είναι φυσιολογικό;

Είναι απόλυτα φυσιολογικό μην ανησυχείς !

"Παιδικές" ασθένειες είναι αναμενόμενο να εμφανίσει ένα καινούργιο μοντέλο. Μην ταράζεστε! Πιθανόν να δείτε και άλλα πιο μετα... θα σας ξενερώσουν μάλλον, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα :rolleyes:

Είναι απόλυτα φυσιολογικό μην ανησυχείς !

Thαnx για την απάντηση, φεύγω για Κρήτη το Σάββατο και δεν ήθελα να το πάω στη Citroen να το κοιτάξουν - φοβόμουν μη βρούν τίποτα και το κρατήσουν.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο απο όλα είναι ότι λόγω της ύπαρξης πολλών ηλεκτρονικών στο αυτοκίνητο και της - απ' ότι έχω δει μέχρι τώρα- ελλειπούς εκπαίδευσης των τεχνικών, φοβάμαι ότι μπορεί να σου προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα φτιάξουν αν το πας σε συνεργείο.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Kι εμένα το ίδιο με το λαμπάκι, μην ανησυχείς!

Να ανησυχήσεις όταν θα στο ανάψει ενώ έχεις ανοικτό τον κινητήρα.

Oσο για την 100άρα εδώ και 4 γεμίσματα βάζω την Ultimate και το αμάξι πάει σαφώς πιο στρωτά και είναι περισσότερο αθόρυβο, στην απόδοση δεν ξέρω μιας κ είναι καινούριο!

@Alexel δεν ξενερώωωω..δεν ξενερώνουμε ποτέεεεε ! :p

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ξέρει κανείς αν έχει είσοδο line-in το μαμά ράδιο (για να συνδέσω φορητό mp3); Δεν το έχω κοιτάξει ακόμα, αλλά αν ξέρει κανείς θα με σώσει από τον κόπο...

aaaaaaa moy eipan oti ta -2000 tha ta sinexisoyne kai gia ton augousto . sthn antiprosopia .

na sas rotiso kati to 1.400 kinhtai me aksioprepeia ston dromo ?

einai shmantiko ga mena

το 99% εδώ μέσα έχουμε 1600.

πήγαινε και κάνε το test drive, μόνο εσύ ξέρεις αν θα σε ικανοποιήσει...

Ι need a six month vacation, twice a year.

98ara benzini nomizw einai Vpower re paidia!

(tis shell)

opos kai i jetplus apo tin jetoil (pou exei poly kali benzini)

So this is how liberty dies, with thunderous applause