Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μπορείς να το δεις και από άλλη οπτική γωνία βέβαια... Για ποιο λόγο να βάλουν Nougat σε μια συσκευή που έχει ταλαιπωρήσει τόσο την εταιρία; Για να δώσει ώθηση σε νέους αγοραστές και κατά συνέπεια περισσότερη after sales service δουλειά; Ενώ έτσι δίνει έναν λόγο παραπάνω στους επίδοξους αγοραστές να κοιτάξουν προς τα νεότερα μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μπορείς να το δεις και από άλλη οπτική γωνία βέβαια... Για ποιο λόγο να βάλουν Nougat σε μια συσκευή που έχει ταλαιπωρήσει τόσο την εταιρία; Για να δώσει ώθηση σε νέους αγοραστές και κατά συνέπεια περισσότερη after sales service δουλειά; Ενώ έτσι δίνει έναν λόγο παραπάνω στους επίδοξους αγοραστές να κοιτάξουν προς τα νεότερα μοντέλα. βεβαια υπαρχει και το σεναριο να ξερουν πως η συσκευη εχει μόνιμο προβλημα πλακετας ισως με την τελευταία αναβάθμιση το περιόρισαν κατα καποιο τροπο και με μια νεα αρχη οπως ειναι η νουγκατ θα ξαναμπουν σε μπελαδες και θα γινει παλι χαμος στα σερβις!!η ιστορια εχει δειξει πως στην πρωτη εκδοση καθε νεας ρομ μεχρι να λυθουν τα οποια προβληματα που παντα υπαρχουν θελει λιγο εως πολυ χρονο!!εγω δεν ειμαι αισιοδοξος και δεν πιστευω να την παρουμε αλλα και να την παρουμε δεν πρόκειται να την περασω για καποιους μηνες μεχρι να δοκιμαστει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μολις εποικοινωνησα με lg hellas. η απαντηση ? το κινητο δεν θα παρει Nougat , και πιθανη δικαιολογια που δεν θα την παρει ;; κρατηθειτε.... η επεξεργαστικη ισχυ του κινητου δεν ειναι ικανη να 'σηκωσει' την nougat! να κλαιω απο τα γελια ; η να τα σπασω ολα ; ιδου η απορια... Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostek Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 καλησπέρα στην ομάδα. d818p 512 πλακέτα είχε γίνει επισκευή στις 31/10/2016 και αλλαγή σε νέα πλακέτα 610. από τότε δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα παρά μόνο το Image retention για το οποίο μου είχαν γράψει στο χαρτί επισκευής "η πίσω οθόνη δεν είναι πρόβλημα σύμφωνα με οδηγίες του κατασκευαστή". σήμερα αποφάσισα να το πάω στη procordia για το image retention καθώς τα αποτυπώματα γινόταν όλο και πιο έντονα.πήγα στις 10 το πρωί και 11 ήμουν έτοιμος με νέα οθόνη. πολύ καλή εξυπηρέτηση (για να λέμε και τα καλά και όχι μόνο τα κακά της procordia) το μόνο αρνητικό που μπορεί να είναι η ιδέα μου είναι ότι το λευκό πλέον δείχνει πιο "θερμό" από πριν. +2 χρόνια εγγύηση για την οθόνη. (και σχεδον 2 χρόνια ακόμα η πλακέτα..καινούργιο κινητό :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μολις εποικοινωνησα με lg hellas. η απαντηση ? το κινητο δεν θα παρει Nougat , και πιθανη δικαιολογια που δεν θα την παρει ;; κρατηθειτε.... η επεξεργαστικη ισχυ του κινητου δεν ειναι ικανη να 'σηκωσει' την nougat! να κλαιω απο τα γελια ; η να τα σπασω ολα ; ιδου η απορια... Αυτα εκει πουλια ειναι μην δινεις σημασια εδω τηλεφωνα με κλειδωμενο bootloader έλεγαν το εχεις κανει ρουτ εισαι εκτος εγγύησης......ειναι οι τελευταίοι που θα δωσω σημασια σε οτι πουν γιατι απλα δεν ξερουν τι τους γινεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 καλησπέρα στην ομάδα. d818p 512 πλακέτα είχε γίνει επισκευή στις 31/10/2016 και αλλαγή σε νέα πλακέτα 610. από τότε δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα παρά μόνο το Image retention για το οποίο μου είχαν γράψει στο χαρτί επισκευής "η πίσω οθόνη δεν είναι πρόβλημα σύμφωνα με οδηγίες του κατασκευαστή". σήμερα αποφάσισα να το πάω στη procordia για το image retention καθώς τα αποτυπώματα γινόταν όλο και πιο έντονα.πήγα στις 10 το πρωί και 11 ήμουν έτοιμος με νέα οθόνη. πολύ καλή εξυπηρέτηση (για να λέμε και τα καλά και όχι μόνο τα κακά της procordia) το μόνο αρνητικό που μπορεί να είναι η ιδέα μου είναι ότι το λευκό πλέον δείχνει πιο "θερμό" από πριν. +2 χρόνια εγγύηση για την οθόνη. (και σχεδον 2 χρόνια ακόμα η πλακέτα..καινούργιο κινητό :P ) απορω που σου αλλαξαν την οθονη αμεσα και σου εδωσαν την συσκευη κατευθειαν. εγω το εχω μεσα και δεν εχουν πλακετες μητρικες... Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostek Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 απορω που σου αλλαξαν την οθονη αμεσα και σου εδωσαν την συσκευη κατευθειαν. εγω το εχω μεσα και δεν εχουν πλακετες μητρικες... Είχα τηλεφωνική επικοινωνία λίγο πριν πάω από εκεί και η υπάλληλος μου ανέφερε ότι αν πήγαινα νωρίς και δεν είχε δουλεία κάποιος τεχνικός θα μπορούσε να ελέγξει επιτόπου την συσκευή αν έχει θέμα η οθόνη. Το ανέφερα και στην κοπέλα που το παρέλαβε.το ανέβασε στον πρώτο όροφο και μετά από μια ώρα έτοιμο. στο τηλέφωνο άκουσα την υπάλληλο να αναφέρει για lg g4 αναμένουν πλακέτες. όταν είχα αφήσει το δικό μου για πλακέτα το πήρα μετά από 15 μέρες (όχι εργάσιμες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Είχα τηλεφωνική επικοινωνία λίγο πριν πάω από εκεί και η υπάλληλος μου ανέφερε ότι αν πήγαινα νωρίς και δεν είχε δουλεία κάποιος τεχνικός θα μπορούσε να ελέγξει επιτόπου την συσκευή αν έχει θέμα η οθόνη. Το ανέφερα και στην κοπέλα που το παρέλαβε.το ανέβασε στον πρώτο όροφο και μετά από μια ώρα έτοιμο. στο τηλέφωνο άκουσα την υπάλληλο να αναφέρει για lg g4 αναμένουν πλακέτες. όταν είχα αφήσει το δικό μου για πλακέτα το πήρα μετά από 15 μέρες (όχι εργάσιμες) απο τις 17 φεβρουαριου περιμενω να ερθουν οι πλακετες.. και ακομα και σημερα δεν εχουν ερθει λενε. τι μπορω να κανω ξερετε ; ειμαι μεσα στα νευρα Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 απο τις 17 φεβρουαριου περιμενω να ερθουν οι πλακετες.. και ακομα και σημερα δεν εχουν ερθει λενε. τι μπορω να κανω ξερετε ; ειμαι μεσα στα νευρα Περίεργο. εγω 16 Φεβρουαρίου το έστειλα για πλακετα και μεσα σε μια βδομάδα το ειχα πισω.επεσες σε περίπτωση μαλλον που τους τελείωσαν η πλακετες.τι να πω. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Περίεργο. εγω 16 Φεβρουαρίου το έστειλα για πλακετα και μεσα σε μια βδομάδα το ειχα πισω.επεσες σε περίπτωση μαλλον που τους τελείωσαν η πλακετες.τι να πω. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μου ειπαν πως ειχαν πλακετες και στειλανε ολη την παρτιδα πισω γιατι ηταν ελλατωματικες. κανε τον σταυρο σου να μην επεσες μεσα στην παρτιδα Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μηπως η αλλαγη οθονης εγινε σε κινητο ελληνικης εισαγωγης και οχι παραεισαγωγης. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μηπως η αλλαγη οθονης εγινε σε κινητο ελληνικης εισαγωγης και οχι παραεισαγωγης. ? τι σημασια εχει αν ειναι ελληνικης εισαγωγης η παραεισαγωγης ; εφοσον ειναι αγορασμενο εντος ευρωπαικης ζωνης ειναι υποχρεωμενοι να σε καλυψουν Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 τι σημασια εχει αν ειναι ελληνικης εισαγωγης η παραεισαγωγης ; εφοσον ειναι αγορασμενο εντος ευρωπαικης ζωνης ειναι υποχρεωμενοι να σε καλυψουν Εχει την οποια σημασια του διοτι παρατηρηθηκε το φαινομενο λιγο ευνοικοτερης μεταχειρισης σε κατοχους συσκευων ελληνικης εισαγωγης. π.χ. οταν πηγα εγω το κινητο ημερα παρασκευη, το κρατησαν και το επισκευασαν μεσα σε 10 εργασιμες, ενω κατοχος ελληνικης εισαγωγης το πηγε ημερα 2-3 μερες μετα απο μενα και το πηρε σε ενα διημερο. Για εμενα υπηρχε ελλειψη πλακετων και αργοπορια, για εκεινον που το εφερε αργοτερα απο μενα του εβαλαν πλακετα και το παρεδωσαν σε 2 ημερες. Οποτε υπαρχει ενα ενδεχομενο στα ελληνικης εισαγωγης να ειναι λιγο πιο ελαστικοι στην αλλαγη οθονης. (εικασια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Εχει την οποια σημασια του διοτι παρατηρηθηκε το φαινομενο λιγο ευνοικοτερης μεταχειρισης σε κατοχους συσκευων ελληνικης εισαγωγης. π.χ. οταν πηγα εγω το κινητο ημερα παρασκευη, το κρατησαν και το επισκευασαν μεσα σε 10 εργασιμες, ενω κατοχος ελληνικης εισαγωγης το πηγε ημερα 2-3 μερες μετα απο μενα και το πηρε σε ενα διημερο. Για εμενα υπηρχε ελλειψη πλακετων και αργοπορια, για εκεινον που το εφερε αργοτερα απο μενα του εβαλαν πλακετα και το παρεδωσαν σε 2 ημερες. Οποτε υπαρχει ενα ενδεχομενο στα ελληνικης εισαγωγης να ειναι λιγο πιο ελαστικοι στην αλλαγη οθονης. (εικασια) κανονικα δεν ισχυει. αλλα αν ωστοσο εχεις αποδειξεις για οσα λες τους κοβεις τον κολο. εχεις αποδειξεις η απλα ετσι νομιζεις ; ο αλλος το πηγε ιδια μερα με εσενα ; και με το ιδιο προβλημα ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostek Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 κανονικα δεν ισχυει. αλλα αν ωστοσο εχεις αποδειξεις για οσα λες τους κοβεις τον κολο. εχεις αποδειξεις η απλα ετσι νομιζεις ; ο αλλος το πηγε ιδια μερα με εσενα ; και με το ιδιο προβλημα ; όχι παιδιά ρουμάνικο είναι το κινητό από σκρουτζομάγαζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 απο οτι βλεπω εδω μαλλον ουτε το g4 αλλα ουτε και το v10 θα παρουν την αναβαθμιση και ο λογος ειναι οπως ειπε στο πιο πανω post ενας φιλος που μιλησε με την lg οτι δεν πληρει τις τεχνικες προδιαγραφες το lg g4 αυτοι απο την κορεα λενε αυτα.Η LG Electronics αξιωματούχος δήλωσε σχετικά με αυτό το "νέο στο παλιό εξοπλισμό,« η σταθερότητα του λογισμικού και των μέτρων απόδοσης, λαμβάνοντας υπόψη τη συντήρηση του εξοπλισμού », δήλωσε OS μπορεί επίσης να γράψετε τις επιδόσεις είναι μάλλον χαμηλή", εξήγησε. Ωστόσο, σκουριά Yeon είναι «σαν το G4 και V10, όπως το Nexus 5Χ Google έγραψε ένα Qualcomm Snapdragon 808 chipset ήδη, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει την ενημέρωση, η Samsung είναι το Galaxy S6 και Galaxy Note 5 ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν περίπου την ίδια ώρα και G4 σημείο της προετοιμασίας λαμβάνοντας υπόψη την LG περιγραφή του ηλεκτρονίου είναι πολύ δύσκολο », λέει ανταπάντησε. εδω ειναι το σαιτ καντε το μεταφραση και διαβαστε ολο το περιεχομενο http://news.naver.com/main/ranking/read.nhn?mid=etc&sid1=111&rankingType=popular_day&oid=001&aid=0009072916&date=20170301&type=1&rankingSectionId=105&rankingSeq=2 και εδω https://www.reddit.com/r/lgg4/comments/5wql72/its_official_no_nougat_7071_update_for_g4_and_v10/.ε δεν πανε καλα εκει στην lg δεν φτανει που τα κανανε μανταρα και ταλαιπωρησαν τοσο κοσμο σταματανε και την υποστηριξη του λογισμικου:down: Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) κανονικα δεν ισχυει. αλλα αν ωστοσο εχεις αποδειξεις για οσα λες τους κοβεις τον κολο. εχεις αποδειξεις η απλα ετσι νομιζεις ; ο αλλος το πηγε ιδια μερα με εσενα ; και με το ιδιο προβλημα ; Αδελφε τι αποδειξεις να εχω. ? Πριν απο μηνες το πηγα και εγω στο σερβις μια παρασκευη μεσημερι και οταν το αφησα μου ειπαν θα περιμενετε 10 εργασιμες. (Ηταν πιο πολλες αφου μεσολαβησαν σαβ/κα) Μπηκα και εδω στο νημα και το εγραψα πως και εγω επεσα σε bootloop. Υστερα απο 3-4 μερες (εκεινης της παρασκευης) μπηκε αλλο ατομο εδω στο νημα και ανεφερε οτι το πηγε και αυτος τριτη αν θυμαμαι καλα (4 μερες μετα απο μενα) και του το ειχαν ετοιμο Πεμπτη. Τοτε, τον ρωτησα εδω μεσα στο νημα αν ειχε ελληνικης ή παραεισαγωγης και απαντησε ελληνικης. Τα ποστ αυτα εδω μεσα ειναι καποιες σελιδες πισω, αν ψαξω μπορω να στα βρω. Το καναμε και κουβεντα τοτε μηπως η εταιρια οταν εχει μερικες πλακετες δινει προτερσιοτητα στα ελληνικα (που αγοραστηκαν και πιο ακριβα) Οπως και να εχει, απλως ξανα αναφερθηκα τωρα απο περιεργεια που συνεβηκε το θεμα με την οθονη. Το οτι τελικα αναφερθηκε πγς ειναι παραεισαγωγης, ξανα δινει την ελπιδα σε καποιον να το ξανα παει μηπως τελικα του την αλλαξουν. (Προσωπικα αν ανοιξω skype viber για 5-6 λεπτα θερμαινει η οθονη και το ir την κανει ολη κοκκινη γυρω γυρω. Προσωπικα κουραστηκα, βαρεθηκα, δεν ασχοληθηκα ουτε με συνηγορο καταναλωτη κλπ. Το χρησιμοποιω ως κινητο μεχρι να τα φτυσει και στο μυαλο μου εχω να στραφω σε αλλη μαρκα οταν ερθει ο καιρος. edit: Εψαξα και βρηκα τα post (στο νημα bootloop) και στα παραθετω. To πηγα 18 Νοεμβριου 2016. (post #2816) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6980676#post6980676 Sτις 26 Νοεμβριου ο χρηστης Sotris ποσταρει οτι το πηγε δευτερα μεσημερι και το πηρε Πεμπτη. (αρα το πηγε στις 21 και το πηρε στις 24 Νοεμβριου και ποσταρε 26 του μηνα) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6989529#post6989529 Υστερα απο το παραπανω post του τον ρωτησα αν ηταν ελληνικο και ειπαι ναι. Αφου περασαν ΑΛΛΕΣ 6 ημερες απο την μερα που εφτιαξαν του sotris, εμενα αλλαξε το status απο reveived σε waiting spare parts. Kαι τελος, υστερα απο 21 ημερολογιακες ημερες (9 Δεκεμβριου) παρελαβα κι εγω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7004328#post7004328 Εν κατακλειδι, το πηγα 18 Νοεμβριου και παρελαβα 9 Δεκεμβριου και ο χρηστης sotris το πηγε στις 21 Νοεμβριου και το πηρε στις 24 Νοεμβριου. Και οι δυο πηγαμε για πλακετα bootloop, εμενα μου ειπαν περιπου 10 εργασιμες γιατι δεν υπηρχαν πλακετες, ο sotris το πηγε μετα απο μενα, βρηκαν πλακετα για αυτον, του το εφτιαξαν σε 3 μερες και εγω περιμενα καμποσες ακομα για να βρεθει πλακετα. Δεν γνωριζω αν ο φιλος εχει dualsim πλακετα και ειχαν απο αυτη ανταλλακτικα. Τα παραπανω ηθελα να τα βαλω σε spoiler αλλα ακομη δεν γνωριζω πως να βαλω spoiler, δεν τα καταφερνω. Edited March 1, 2017 by nemaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostek Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 απλά να λάβεις υπόψιν ότι το dual sim έχει διαφορετική πλακέτα από το d815. μπορεί ο φίλος που το πήρε πιο γρήγορα από εσένα να περίμενε διαφορετικό ανταλλακτικό από εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 το lg v10 πηρε ota αναβαθμιση εχθες την security patch Φεβρουαρίου .εμεις εχουμε ακομα με την security patch ιουλιου.αντε να δουμε τι σκοπο εχουν εκει στην lg σχετικα με το τηλεφωνο μας:worry: Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Απο μένα τελειώνει κι επίσημα η LG, πρώτο και τελευταίο κινητό μου απο αυτούς, δεν θα μαστε μόνο με τον φόβο του bootloop αλλά δεν θα πάρουμε και nougat. Καλά που με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα και δεν έχω σοβαρό λόγο αναβάθμισης μιας κι εκεί είναι εξαιρετικό. Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Αδελφε τι αποδειξεις να εχω. ? Πριν απο μηνες το πηγα και εγω στο σερβις μια παρασκευη μεσημερι και οταν το αφησα μου ειπαν θα περιμενετε 10 εργασιμες. (Ηταν πιο πολλες αφου μεσολαβησαν σαβ/κα) Μπηκα και εδω στο νημα και το εγραψα πως και εγω επεσα σε bootloop. Υστερα απο 3-4 μερες (εκεινης της παρασκευης) μπηκε αλλο ατομο εδω στο νημα και ανεφερε οτι το πηγε και αυτος τριτη αν θυμαμαι καλα (4 μερες μετα απο μενα) και του το ειχαν ετοιμο Πεμπτη. Τοτε, τον ρωτησα εδω μεσα στο νημα αν ειχε ελληνικης ή παραεισαγωγης και απαντησε ελληνικης. Τα ποστ αυτα εδω μεσα ειναι καποιες σελιδες πισω, αν ψαξω μπορω να στα βρω. Το καναμε και κουβεντα τοτε μηπως η εταιρια οταν εχει μερικες πλακετες δινει προτερσιοτητα στα ελληνικα (που αγοραστηκαν και πιο ακριβα) Οπως και να εχει, απλως ξανα αναφερθηκα τωρα απο περιεργεια που συνεβηκε το θεμα με την οθονη. Το οτι τελικα αναφερθηκε πγς ειναι παραεισαγωγης, ξανα δινει την ελπιδα σε καποιον να το ξανα παει μηπως τελικα του την αλλαξουν. (Προσωπικα αν ανοιξω skype viber για 5-6 λεπτα θερμαινει η οθονη και το ir την κανει ολη κοκκινη γυρω γυρω. Προσωπικα κουραστηκα, βαρεθηκα, δεν ασχοληθηκα ουτε με συνηγορο καταναλωτη κλπ. Το χρησιμοποιω ως κινητο μεχρι να τα φτυσει και στο μυαλο μου εχω να στραφω σε αλλη μαρκα οταν ερθει ο καιρος. edit: Εψαξα και βρηκα τα post (στο νημα bootloop) και στα παραθετω. To πηγα 18 Νοεμβριου 2016. (post #2816) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6980676#post6980676 Sτις 26 Νοεμβριου ο χρηστης Sotris ποσταρει οτι το πηγε δευτερα μεσημερι και το πηρε Πεμπτη. (αρα το πηγε στις 21 και το πηρε στις 24 Νοεμβριου και ποσταρε 26 του μηνα) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6989529#post6989529 Υστερα απο το παραπανω post του τον ρωτησα αν ηταν ελληνικο και ειπαι ναι. Αφου περασαν ΑΛΛΕΣ 6 ημερες απο την μερα που εφτιαξαν του sotris, εμενα αλλαξε το status απο reveived σε waiting spare parts. Kαι τελος, υστερα απο 21 ημερολογιακες ημερες (9 Δεκεμβριου) παρελαβα κι εγω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7004328#post7004328 Εν κατακλειδι, το πηγα 18 Νοεμβριου και παρελαβα 9 Δεκεμβριου και ο χρηστης sotris το πηγε στις 21 Νοεμβριου και το πηρε στις 24 Νοεμβριου. Και οι δυο πηγαμε για πλακετα bootloop, εμενα μου ειπαν περιπου 10 εργασιμες γιατι δεν υπηρχαν πλακετες, ο sotris το πηγε μετα απο μενα, βρηκαν πλακετα για αυτον, του το εφτιαξαν σε 3 μερες και εγω περιμενα καμποσες ακομα για να βρεθει πλακετα. Δεν γνωριζω αν ο φιλος εχει dualsim πλακετα και ειχαν απο αυτη ανταλλακτικα. Τα παραπανω ηθελα να τα βαλω σε spoiler αλλα ακομη δεν γνωριζω πως να βαλω spoiler, δεν τα καταφερνω. θα πρεπει να οργανωθουμε και να καταγγειλουμε το σερβις. αν μπορουμε να βαθουμε τι επισκευη του εκαναν ; και πιο μοντελο συσκυεης ειχε; ας πουμε αν ειχε το Η815 αυτο ειναι το κανονικο g4 ( οχι δικαρτο ) Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Επειδή στις τελευταίες σελίδες διαβάζω για bootloop να υπενθυμίσω ότι με τις νέες πλακέτες αυτή η καραμέλα έχει τελειώσει. Στους τόσους μήνες έχει αναφερθεί μόνο ένα περιστατικό με νέα πλακέτα και αυτό ήταν software bootloop αφού με hard reset επανήλθε. Το μόνο σοβαρό θέμα που υπάρχει και θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι αυτό με τις κλήσεις που παρότι το κάνει σπάνια, παραμένει σημαντικό πρόβλημα και το τραγικότερο όλων είναι ότι δεν λέει να βγάλει η lg ένα update να το διορθώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Το αμεσως σημαντικοτερο προβλημα ειναι αυτο του ir που το εχουν ή θα το εχουν ολοι. Αυτο με τις κλησεις που δεν τερματιζουν μου ετυχε προσωπικα με την πλακετα 508 και λογισμικο καποια version πριν την v20g πριν κανενα χρονο και για 2-3 φορες. Δεν το ξανακανε μεχρι σημερα ποτε. Συμβαινει σε καποιους μονο. (αντε να βρεις τι το προκαλει) Ισως καποια κοινη εφαρμογη ή καποιος συνδιασμος ρυθμισεων στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Το αμεσως σημαντικοτερο προβλημα ειναι αυτο του ir που το εχουν ή θα το εχουν ολοι. Αυτο με τις κλησεις που δεν τερματιζουν μου ετυχε προσωπικα με την πλακετα 508 και λογισμικο καποια version πριν την v20g πριν κανενα χρονο και για 2-3 φορες. Δεν το ξανακανε μεχρι σημερα ποτε. Συμβαινει σε καποιους μονο. (αντε να βρεις τι το προκαλει) Ισως καποια κοινη εφαρμογη ή καποιος συνδιασμος ρυθμισεων στο κινητο. τι ειναι το ir? και τι προβλημα εννοεις; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Image retention στην οθονη. Υστερα απο ωρα μενουν στατικα ειδωλα σε κοντραστατα αντικειμενα οπως επανω δεξια το σημα κεραιας, ωρας, μπαταριας κλπ. Με την παροδο του χρονου χειροτερευει και εκτος απο στατικα ειδωλα, παρουσιαζει χρωματικη ανομοιομορφια ειδικα περιμετρικα του πανελ, ροζ-κοκκινου χρωματος σαν εγχρωμη σταμπα. Υποτιθεται πως το ir δεν ειναι μονιμο και οταν παγωσει η οθονη και αλλαζει απεικονιση με αλλες εικονες στην οθονη, αποδυναμωνεται και σβηνει. Στο τελος ομως, το ir χρειαζεται μονο λιγα λεπτα να εμφανιστει και παρα πολλες ωρες να εξαφανιστει. Αρα το εχεις σχεδον παντα εκει. Η quantum ips της LG αποδειχτηκε αρκετα επιρρεπης στο ir , πολυ περισσοτερο απο αλλες ips οθονες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts