lek88 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 υποτιθεται οτι εκανε ινσταλ ξανα κ τις 32 εφαρμογες...εχει μεινει κανα 10λεπτο βεβαια κολλημενο στην οθονη εναρξης με το σημα της lg powered by android...:wacko::wacko: Λογικό το ινσταλ. Αλλά 10 λεπτά στο logo? Περιεργο... Περίμενε λίγο ακόμα να δεις. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzon299 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Λογικό το ινσταλ. Αλλά 10 λεπτά στο logo? Περιεργο... Περίμενε λίγο ακόμα να δεις. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 κ περιμενω.....κ περιμενω....:cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 κ περιμενω.....κ περιμενω....:cry::cry::cry::cry: Αν δεις και δεεν..... Σου είπα τι να κάνεις!! Τσατ στην lg η τηλέφωνο για ραντεβού!! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzon299 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 κ μολις εκλεισα ραντεβου για σερβις....ευχαριστω οσους εδειξαν ενδιαφερον.τα λεμε σε κανα δυο βδομσδες ελπιζω με το κινητο φτιαγμενο.....:p:p:p:p:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Σειρά 505...πρέπει να είσαι από τους τελευταίους χωρίς boot loop.. Μια χαρά θα πάνε όλα..καινούργια πλακέτα και όλα οκ. Backup έπαιρνες; Αν το θυμηθείς ρώτα πόση εγγύηση θα έχει η νέα πλακέτα. κ μολις εκλεισα ραντεβου για σερβις....ευχαριστω οσους εδειξαν ενδιαφερον.τα λεμε σε κανα δυο βδομσδες ελπιζω με το κινητο φτιαγμενο.....:p:p:p:p:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAO-MAO Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 μην περιμένεις δεν πρόκειται να ξεκολλήσει!στειλτο αύριο αν έχει εγγύηση για σέρβις!εγώ το πήγα στην vodafone που το είχα πάρει κ το πήρα πίσω μετά από 3 εβδομάδες!ευτυχώς όλα τα αρχεία μου ήταν αποθηκευμένα στο google drive γιατί δεν είχα κάρτα μνήμης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzon299 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Σειρά 505...πρέπει να είσαι από τους τελευταίους χωρίς boot loop.. Μια χαρά θα πάνε όλα..καινούργια πλακέτα και όλα οκ. Backup έπαιρνες; Αν το θυμηθείς ρώτα πόση εγγύηση θα έχει η νέα πλακέτα. μου ειπε το πολυ εξυπηρετικο παλικαρι στο τηλεφωνο της lg οτι ετσι κ αλλαξουν πλακετα θα παρει επιπλεον δυο χρονια εγγυηση απο την ημερα της αλλαγης.πραγματικα το κινητο δουλεψε ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΑ ενα χρονο κ 4 μηνες.παρολο που ταλαιπωρουμαι τωρα,δεν θελω να το αφησω,με καλυπτει απολυτα,ειδικα σε θεματα καμερας και γρηγοραδας....δεν μου κολλησε ποτε,μα ποτε.επισης θεωρω οτι το ολο θεμα με την δυσλειτουργεια αυτη ξεκινα απο τις θερμοκρασιες που αναπτυσονται.....την ωρα που το επαθα εγω ειχα μπαταρια 7%,το βαζω να φορτισει,αρχιζει ζεστενεται,κανω κληση με ανοιχτη ακροαση,ανοιγω και κατι σελιδες στο eshop ,βαιμπερ,ε του αλλαξα τα πεταλα....υποτιθετσι βεβαια γιαυτο ειναι φτιαγμενο.τελος παντων.θα δουμε πως θα παει κ θα ενημερωσω:!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 μου ειπε το πολυ εξυπηρετικο παλικαρι στο τηλεφωνο της lg οτι ετσι κ αλλαξουν πλακετα θα παρει επιπλεον δυο χρονια εγγυηση απο την ημερα της αλλαγης.πραγματικα το κινητο δουλεψε ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΑ ενα χρονο κ 4 μηνες.παρολο που ταλαιπωρουμαι τωρα,δεν θελω να το αφησω,με καλυπτει απολυτα,ειδικα σε θεματα καμερας και γρηγοραδας....δεν μου κολλησε ποτε,μα ποτε.επισης θεωρω οτι το ολο θεμα με την δυσλειτουργεια αυτη ξεκινα απο τις θερμοκρασιες που αναπτυσονται.....την ωρα που το επαθα εγω ειχα μπαταρια 7%,το βαζω να φορτισει,αρχιζει ζεστενεται,κανω κληση με ανοιχτη ακροαση,ανοιγω και κατι σελιδες στο eshop ,βαιμπερ,ε του αλλαξα τα πεταλα....υποτιθετσι βεβαια γιαυτο ειναι φτιαγμενο.τελος παντων.θα δουμε πως θα παει κ θα ενημερωσω:!::!::!::!: Με τη πλακέτα που είχες(είναι η πιο παλιά που υπάρχει) και πολύ σου κράτησε! Τώρα με την νέα πλακέτα και σε συνδυασμό με την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Με τη πλακέτα που είχες(είναι η πιο παλιά που υπάρχει) και πολύ σου κράτησε! Τώρα με την νέα πλακέτα και σε συνδυασμό με την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού θα είσαι μια χαρά. 8 μήνες μου κράτησε η ίδια πλακέτα.τα έφτυσε με το που πέρασα το πρώτο παιχνίδι και ζεσταθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkam Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι κι εγώ κάτοχος του G4 με παρτίδα 601. Επειδή βλέπω ότι πολλοί έχετε πρόβλημα με Bootloop ήθελα να σας ρωτήσω αν η παρτίδα αυτή έχει βγάλει προβλήματα. Προς το παρόν το μόνο κόλλημα που έχει κάνει (2 φορές) είναι σε κλήση που δεν μπορούσα να την τερματίσω και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 8 μήνες μου κράτησε η ίδια πλακέτα.τα έφτυσε με το που πέρασα το πρώτο παιχνίδι και ζεσταθηκε. Συνήθως στους 8-9 μήνες το παθαίνει. Στο δικό μου συνέβη στους 8,5 μήνες. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι κι εγώ κάτοχος του G4 με παρτίδα 601. Επειδή βλέπω ότι πολλοί έχετε πρόβλημα με Bootloop ήθελα να σας ρωτήσω αν η παρτίδα αυτή έχει βγάλει προβλήματα. Προς το παρόν το μόνο κόλλημα που έχει κάνει (2 φορές) είναι σε κλήση που δεν μπορούσα να την τερματίσω και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Δυστυχώς η 601 ανήκει στις επίφοβες σειρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkam Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δυστυχώς η 601 ανήκει στις επίφοβες σειρές. Ωχ καταλαβα...! Ελπίζω αν βγάλει κάτι να είναι εντός εγγύησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismi Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι κι εγώ κάτοχος του G4 με παρτίδα 601. Επειδή βλέπω ότι πολλοί έχετε πρόβλημα με Bootloop ήθελα να σας ρωτήσω αν η παρτίδα αυτή έχει βγάλει προβλήματα. Προς το παρόν το μόνο κόλλημα που έχει κάνει (2 φορές) είναι σε κλήση που δεν μπορούσα να την τερματίσω και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Καλησπέρα. Μου το έκανε κι εμένα και πριν και μετά από το bootloop. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την χρήση του wifi ταυτόχρονα, ειδικά εάν κατά τη διάρκεια της κλήσης μετακινηθείς και αποσυνδεθείς απ το δίκτυα που ήσουν συνδεδεμένος και αρχίσει να ψάχνει άλλα δίκτυα. Από τότε που το παρατήρησα έκλεισα τελείως το wifi και δεν μου το ξανά έκανε. Δεν το λέω με σιγουριά, απλά είναι κατι που παρατήρησα βάσει της χρήσης. Παράθεση ____________________________________________ the more you ignore me the closer I get ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλησπέρα. Μου το έκανε κι εμένα και πριν και μετά από το bootloop. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την χρήση του wifi ταυτόχρονα, ειδικά εάν κατά τη διάρκεια της κλήσης μετακινηθείς και αποσυνδεθείς απ το δίκτυα που ήσουν συνδεδεμένος και αρχίσει να ψάχνει άλλα δίκτυα. Από τότε που το παρατήρησα έκλεισα τελείως το wifi και δεν μου το ξανά έκανε. Δεν το λέω με σιγουριά, απλά είναι κατι που παρατήρησα βάσει της χρήσης. Τα μόνα σίγουρα είναι ότι το πρόβλημα των κλήσεων δεν σχετίζεται με το bootloop και ότι η lg δεν έχει ασχοληθεί να το διορθώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλησπέρα. Μου το έκανε κι εμένα και πριν και μετά από το bootloop. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την χρήση του wifi ταυτόχρονα, ειδικά εάν κατά τη διάρκεια της κλήσης μετακινηθείς και αποσυνδεθείς απ το δίκτυα που ήσουν συνδεδεμένος και αρχίσει να ψάχνει άλλα δίκτυα. Από τότε που το παρατήρησα έκλεισα τελείως το wifi και δεν μου το ξανά έκανε. Δεν το λέω με σιγουριά, απλά είναι κατι που παρατήρησα βάσει της χρήσης. Πολυ καλη παρατηρηση. Παρα πολυ καλη. Παρολα αυτα , μου το'χει κανει και με το WiFi εντελως κλειστο. Ημουν στη μεση του δρομου, οταν και το ειχα στο τσαντακι. Μια συναδελφος επρεπε να μου κανει αναπαντητη για να δω τον αριθμο. Οταν πηγα σπιτι, ειχε κολλησει στην κληση και δεν εκανε τιποτα :!: Εχω παρατηρησει ομως οτι 2 φορες ακομη μου το εκανε οσο απομακρυνομουν απο το WiFi και αλλες 2 οσο αλλαξαν τα WiFi (μεταξυ του σπιτιου μου και των πεθερικων μου). Οποτε εχει μια βαση αυτο που λες, αλλα μπορει να ειναι και τυχαιο! Αλυτος γριφος ειναι ετσι κ αλλιως αυτο το κινητο. btw και εγω εχω 601 σειρα απο το Μαρτιο. Μαλλον πρεπει να το περιμενω σιγα σιγα το bl Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Εγώ με 506, το έχω από το Σεπτέμβρη του 2015. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα παρά μόνο αυτό με τις κλήσεις... Ανατριχιάζω στην ιδέα του bootloop, ελπίζω να μην μου τύχει.. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Πολυ καλη παρατηρηση. Παρα πολυ καλη. Παρολα αυτα , μου το'χει κανει και με το WiFi εντελως κλειστο. Ημουν στη μεση του δρομου, οταν και το ειχα στο τσαντακι. Μια συναδελφος επρεπε να μου κανει αναπαντητη για να δω τον αριθμο. Οταν πηγα σπιτι, ειχε κολλησει στην κληση και δεν εκανε τιποτα :!: Εχω παρατηρησει ομως οτι 2 φορες ακομη μου το εκανε οσο απομακρυνομουν απο το WiFi και αλλες 2 οσο αλλαξαν τα WiFi (μεταξυ του σπιτιου μου και των πεθερικων μου). Οποτε εχει μια βαση αυτο που λες, αλλα μπορει να ειναι και τυχαιο! Αλυτος γριφος ειναι ετσι κ αλλιως αυτο το κινητο. btw και εγω εχω 601 σειρα απο το Μαρτιο. Μαλλον πρεπει να το περιμενω σιγα σιγα το bl αυτο με το wifi τελικα συνδέεται και με αλλα αποτι φαινεται γιατι και πολλες λουπες εγιναν απο την εναλλαγη δεδομενων σε wifi! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 αυτο με το wifi τελικα συνδέεται και με αλλα αποτι φαινεται γιατι και πολλες λουπες εγιναν απο την εναλλαγη δεδομενων σε wifi! Παρολα αυτα αλλαζω δεδομενα σε wifi και back αρκετες φορες. Αλλαζω επισης WiFi δικτυα καθημερινα. Πιο παλια συνδεομουν σε πολυ περισσοτερα. Δε φαινεται να εχει επηρεαστει μεχρι στιγμης, μεχρι αποδειξεως του αντιθετου φυσικα :lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Παρολα αυτα αλλαζω δεδομενα σε wifi και back αρκετες φορες. Αλλαζω επισης WiFi δικτυα καθημερινα. Πιο παλια συνδεομουν σε πολυ περισσοτερα. Δε φαινεται να εχει επηρεαστει μεχρι στιγμης, μεχρι αποδειξεως του αντιθετου φυσικα :lol: Προσωπικά, έχω συνδεθεί σε χιλιάδες ασύρματα δίκτυα σε όλο τον κόσμο και σχεδόν σε όλα τα αεροδρόμια στην Ευρώπη. Σε εκατοντάδες ξενοδοχεία αλλά ποτέ, μα ποτέ, δεν είχα θέμα. Γενικότερα, παρακολουθωντας το νήμα δεν έχω ακούσει παραπάνω από δύο ή τρεις φορές που πάθανε bootloop προσπαθώντας να συνδεθούν σε WiFi. Νομίζω ότι ή είναι μύθος ή εγώ δεν έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις ή σύμπτωση... Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Προσωπικά, έχω συνδεθεί σε χιλιάδες ασύρματα δίκτυα σε όλο τον κόσμο και σχεδόν σε όλα τα αεροδρόμια στην Ευρώπη. Σε εκατοντάδες ξενοδοχεία αλλά ποτέ, μα ποτέ, δεν είχα θέμα. Γενικότερα, παρακολουθωντας το νήμα δεν έχω ακούσει παραπάνω από δύο ή τρεις φορές που πάθανε bootloop προσπαθώντας να συνδεθούν σε WiFi. Νομίζω ότι ή είναι μύθος ή εγώ δεν έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις ή σύμπτωση... Sent from my LG-H818 using Tapatalk Πολυ παραπανω απο 2-3 φορες ακουσα συσχετιζομενα bootloop, απλα δεν ξερει ουτε η LG τι το προκαλει , εμεις θα ξεραμε; :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Update για android 7 ποτε θα παρουμε; Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Όλοι η αλλη κατασκευαστές βγαλανε επισημη λιστα και ημερομηνία για νουκατ και η lg ακόμη.με φοβίζει αυτο.λογικα πρεπει να την πάρει Μάρτιο, η διόλου απιθανο και τον αλλον μηνα. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 εχει κανεις την εφαρμογη του τορρεντ να με βοηθήσει σε κατι??παω να κατεβασω κατι και μου λεει ανα απεργοποιησω την επικάλυψη οθονης και κατι τετοια και δεν προχωράει το εργο.....τι φαση?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 εχει κανεις την εφαρμογη του τορρεντ να με βοηθήσει σε κατι??παω να κατεβασω κατι και μου λεει ανα απεργοποιησω την επικάλυψη οθονης και κατι τετοια και δεν προχωράει το εργο.....τι φαση?? Στις τελευταίες εκδόσεις android υπάρχει αυξημένη ασφάλεια για το δικαίωμα μιας εφαρμογής να απεικονίζει κάτι στην οθόνη πάνω από αλλες εφαρμογές. Ο λόγος είναι ότι μία κακόβουλη εφαρμογή μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή τη δυνατότητα για να παραπλανήσει τον χρήστη. Για να το επιτρέψεις για την εφαρμογή που θέλεις: Settings -> Apps -> Πάνως δεξιά τρεις κουκκίδες -> Configure Apps -> Draw over other apps -> Διάλεξε την εφαρμογή που θέλεις και εφόσον την εμπιστεύεσαι, δώσε της δικαίωμα που χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Στις τελευταίες εκδόσεις android υπάρχει αυξημένη ασφάλεια για το δικαίωμα μιας εφαρμογής να απεικονίζει κάτι στην οθόνη πάνω από αλλες εφαρμογές. Ο λόγος είναι ότι μία κακόβουλη εφαρμογή μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή τη δυνατότητα για να παραπλανήσει τον χρήστη. Για να το επιτρέψεις για την εφαρμογή που θέλεις: Settings -> Apps -> Πάνως δεξιά τρεις κουκκίδες -> Configure Apps -> Draw over other apps -> Διάλεξε την εφαρμογή που θέλεις και εφόσον την εμπιστεύεσαι, δώσε της δικαίωμα που χρειάζεται. σουπερ problem solved ευχαριστω πολυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts