Jump to content

evzon299

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About evzon299

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

evzon299's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. αν έχει κάνεις καμία ιδέα τι να κάνω...σταμάτησε να λειτουργεί η μπροστινή κάμερα σήμερα ξαφνικά.σαν να μην υπάρχει καθόλου.παλιότερα έσερνε το δαχτυλο και γύρισε από πίσω μπρος.πλέον τίποτα.και η κάμερα του μεσετζερ δεν με αφήνει να τραβήξω με την μπροστινή , δεν μου δείχνει καν το εικονίδιο για αλλαγή εικόνας.ξέρει κανείς τι γίνεται?
  2. Έχω 3 χρόνια το ίδιο κινητό...Θέλω καινούριο.!!! Καλή τύχη σε όλους.
  3. Την κατέβασα και εγώ την νέα έκδοση στα 50mb.μάγκες πιστεύω είναι μούφα . δούρειος ίππος για να δώσεις συγκατάθεσή στα προσωπικά δεδομένα μου φαίνεται.ζητούσε ένα σωρό εγκρίσεις.
  4. Κανένα νέο για αναβάθμιση σε 7?μπήκε ο Σεπτέμβριος...είχα ακούσει για επίσημη αναβάθμιση το 3 τρίμηνο 17.
  5. https://www.digitallife.gr/lg-g4-erchetai-to-android-nougat-update-46153 ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έρχεται.....!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν έχεις βάλει τζαμακι Ίσως φταίει αυτό.εγώ έτσι τη πάτησα.βάλε κάποιο άλλο πιο λεπτό.
  6. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....ανοίγω το g4 σήμερα το πρωί και μου βγάζει κατεστραμμένη κάρτα μνήμης.χαθηκαν όλα τα αρχεία.δεν την αναγνωρίζει καν.δεν δοκίμασα να τη βάλω κάπου αλλού.καμμια ιδέα κάποιος?
  7. κατεβασε την εφαρμογη eye filter και βαλε φιλτρο εικονας μαυρο.το εχω μισο χρονο και παραπανω,κ δουλευει τελεια.
  8. Παιδιά καλησπέρα...προ ημερών είχα γράψει την εμπειρία μου με bootloop που έπαθα στο g4 μου ,παρτίδα 505. Στις 18/1 ήρθε κούριερ στη δουλειά μου,παρέλαβε σε κουτί το κινητό,κ στις 27/1 μου το επέστρεψαν έτοιμο για χρήση.ένα μπράβο από μέρους μου στην εξυπηρέτηση από την lg οφείλω να το πω κ να πω ότι σπάνια μου έχει τύχει τέτοιου είδους εξυπηρέτηση.κ πάλι μπράβο! πάμε τώρα στα πιο ειδικά....έγινε αλλαγή πλακέτας με refurbished ,δεν ξέρω τι επίπτωση θα έχει αυτό στην απόδοση του κινητού με τον καιρό,ελπίζω μόνο να μην τη ξαναπατησω.το κινητό ρολαρει καλα,ακριβώς όπως πριν.έχω εντοπίσει μόνο το εξής.αργεί δευτερόλεπτα να εντοπίσει το WiFi του σπιτιού μου μόλις πατήσω το σχετικό κουμπί στην μπάρα ειδοποιήσεων,κάτι που πριν το έκανε αστραπιαία.επίσης όταν έβαλα το κινητό να φορτίσει κ άρχισε να ζεσταίνεται ,παρατήρησα μια καθυστέρηση στο scroll...Μου το έκανε 2 3 φορες αλλά λέω μπα..... μέχρι που άνοιξα τις επαφές κ εκεί είδα ότι όντως κολλάει.Από το Α στο Δ να σκρολαρω 3 με 4 φορες κ να πηγαίνει αργά...μετά ξεκόλλησε.πολύ απλά πράγματα.όταν φορτιζει το κινητό το αφήνω στην ησυχία του.....όσον αφορά τώρα το ξεθωριασμα της οθόνης, δεν έφυγε,ήλπιζα μήπως και γινόταν τιποτα με τη καινούρια πλακέτα.οπότε κατεφυγα όπως πριν στην λύση του eyefilter app.μια χαρά δείχνει,κανένα θέμα απολύτως.αν έχω τίποτα άλλο θα ενημερώσω...
  9. μου ειπε το πολυ εξυπηρετικο παλικαρι στο τηλεφωνο της lg οτι ετσι κ αλλαξουν πλακετα θα παρει επιπλεον δυο χρονια εγγυηση απο την ημερα της αλλαγης.πραγματικα το κινητο δουλεψε ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΑ ενα χρονο κ 4 μηνες.παρολο που ταλαιπωρουμαι τωρα,δεν θελω να το αφησω,με καλυπτει απολυτα,ειδικα σε θεματα καμερας και γρηγοραδας....δεν μου κολλησε ποτε,μα ποτε.επισης θεωρω οτι το ολο θεμα με την δυσλειτουργεια αυτη ξεκινα απο τις θερμοκρασιες που αναπτυσονται.....την ωρα που το επαθα εγω ειχα μπαταρια 7%,το βαζω να φορτισει,αρχιζει ζεστενεται,κανω κληση με ανοιχτη ακροαση,ανοιγω και κατι σελιδες στο eshop ,βαιμπερ,ε του αλλαξα τα πεταλα....υποτιθετσι βεβαια γιαυτο ειναι φτιαγμενο.τελος παντων.θα δουμε πως θα παει κ θα ενημερωσω:!::!::!::!:
  10. κ μολις εκλεισα ραντεβου για σερβις....ευχαριστω οσους εδειξαν ενδιαφερον.τα λεμε σε κανα δυο βδομσδες ελπιζω με το κινητο φτιαγμενο.....:p:p:p:p:D:D:D
  11. κ περιμενω.....κ περιμενω....:cry::cry::cry::cry:
  12. υποτιθεται οτι εκανε ινσταλ ξανα κ τις 32 εφαρμογες...εχει μεινει κανα 10λεπτο βεβαια κολλημενο στην οθονη εναρξης με το σημα της lg powered by android...:wacko::wacko:.....επισης ο επεξεργαστης βγαζει φλογες!!!
  13. S/N:505KPED204540 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ.
  14. πως βλεπω τι σειρα ειναι? :worry:
  15. καταρχην παιδια σας ευχαριστω για το ενδιαφερον...ηρεμησα λιγο,αληθεια ειχα τρελαθει σημερα στη δουλεια...δεν μπορουσα να μιλησω με ανθρωπο,δεν μπορουσα να στειλω μνμ,δεν μπορουσα να βρω συνεργατες.πλεον το κιν ειναι εκτος απο διασκεδαση κ εργαλειο δουλειας.κ για κινητο 530ευρω σε πιανει ενα μουδιασμα οταν μαυριζουν.ολα.προς το παρον του εκανα εργοστασιακες κ εχει μανατζαρει τις μισες.περιμενω να δω αν θα ανοιξει κανονικα ή θα εχει παλι θεμα.ειμαι αισιοδοξος οτι θα φτιαξει....θετικη σκεψη.αν τωρα δεν,θα απευθυνω στα τηλεφωνα που εστειλε ο φιλος απο πανω.....τραγικο παντως.μενεις ξεκρεμαστος.ευτυχως εχω επαφες σε μπακ απ στη καρτα μνημης...θα σας ενημερωσω .κ παλι ευχαριστω....!!!!!
×
×
  • Create New...