Jump to content

myphone Versus: Η μεγάλη των ναυαρχίδων μάχη


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποια ναυαρχίδα θεωρείτε ότι «κλέβει» την παράσταση στο πρώτο μισό του 2015;  

820 members have voted

  1. 1. Ποια ναυαρχίδα θεωρείτε ότι «κλέβει» την παράσταση στο πρώτο μισό του 2015;

    • Samsung Galaxy S6
      442
    • HTC One M9 Plus
      45
    • Sony Xperia Z5
      43
    • LG G4
      142
    • Άλλη ναυαρχίδα
      122
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
      26


Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι του myphone.gr καλώς ήλθατε σε ένα ακόμα μεγάλο versus του αγαπημένου μας forum! Πρωτομαγιά σήμερα και είναι η εποχή που τα πάντα είναι ανθισμένα γύρω μας, τα παιδιά παίζουν ξένοιαστα μαζεύοντας λουλούδια, οι μεγάλοι ψήνουν τα αρνάκια τους στα κάρβουνα, και οι μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο έχουν παρουσιάσει τα μεγάλα τους όπλα.

 

Στον χορό των ναυαρχίδων μπήκε πριν λίγες μέρες και η LG, παρουσιάζοντας το πανίσχυρο G4. Την αρχή έκανε η Samsung με το Galaxy S6, στην συνέχεια ακολούθησε η HTC με το Μ9, η Sony ήταν η επόμενη παρουσιάζοντας το Ζ4 και αυτή την εβδομάδα σειρά είχε η LG. Τέσσερις συσκευές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες και εμείς ζητάμε από εσάς την πολύ απλή ερώτηση: Ποια προτιμάτε από τις τέσσερις, ποια είναι η αγαπημένη σας, ποια θα αγοράζατε, η έχετε ήδη αγοράσει;

 

Πάμε πρώτα να τις δούμε επιγραμματικά:

 

Samsung Galaxy S6

http://content.myphone.gr/photo/full/35709/samsung-galaxy-s6-official-images.jpg

 

Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία τα τελευταία δύο χρόνια φαίνεται ότι περνάει μια μικρή κρίση. Τα Galaxy S4 και S5 δεν είχαν τις πωλήσεις που θα ήθελε η εταιρία, για αυτό τα κεφάλια μπήκαν μέσα με σκοπό να αλλάξει το κλίμα γύρω από την ναυαρχίδα της. Και φαίνεται ότι τα κατάφερε, μια και το S6 είναι μακράν το καλύτερο Galaxy που παρουσιάστηκε τα τελευταία χρόνια. Με ένα πολύ όμορφο σχεδιασμό, κορυφαία χαρακτηριστικά και έκδοση με κυρτή οθόνη, μαγνητίζει τα βλέμματα και κυριαρχεί σε επίπεδο ποιότητας και επιδόσεων. Διαγώνιου 5,1 ιντσών οθόνη, SoC Exynos με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB RAM και κύρια camera με αισθητήρα ανάλυσης 16 Μegapixel, που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη που έχει μπει ποτέ σε smartphone. Η Samsung δείχνει τα δόντια της το 2015.

 

HTC One M9 Plus

http://content.myphone.gr/photo/full/37518/htc-m9-apokleistika-agora-tis-kinas.jpg

 

H ταιβανέζικη εταιρεία τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να παρουσιάσει ποιοτικές λύσεις στην αγορά, προσπαθώντας να κόψει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι πίτας, με όχι ιδιαίτερα ενθαρρυτικά αποτελέσματα. Φέτος παρουσίασε το One M9 το οποίο δεν είχε μαζέψει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, με την εταιρεία να παρουσιάζει γρήγορα γρήγορα μια ενισχυμένη έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου, το One M9 Plus, αρχικά για την κινέζικη αγορά. Οθόνη διαγώνιοτ 5,2 ιντσών QHD, SoC Mediatek MT6795T με οκταπύρηνο επεξεργαστή σε συνδυασμό με 3 GB RAM και μια αξιόλογη camera με αισθητήρα ανάλυσης 20,7 Μegapixel. Θα καταφέρει η HTC να αναρριχηθεί στις παγκόσμιες πωλήσεις με αυτό το μοντέλο;

 

Sony Xperia Z4

http://content.myphone.gr/photo/full/37844/sony-xperia-z4-episimo-me-othoni-5-2-intson-1080p-snapdragon-810.jpg

 

Η Sony παρουσίασε τον διάδοχο του Ζ3 λίγο υποτονικά και αρχικά στην αγορά της Ιαπωνίας. Και ίσως έγινε σκόπιμα μια και φαίνεται ότι το Ζ4 δεν θα είναι η ναυαρχίδα της για το 2015, αφού φήμες μιλάνε ήδη για το Ζ5 προς το τέλος της χρονιάς. Το Ζ4 δεν παύει όμως να είναι ένα smartphone εφάμιλλο των άλλων ναυαρχίδων, με τον γνωστό όμορφο σχεδιασμό της Sony και κορυφαία χαρακτηριστικά. Διαγώνιου 5,2 ιντσών οθόνη Full HD ανάλυσης, SoC Qualcomm Snapdragon 810 σε συνδυασμό με 3 GB RAM και την γνωστή κορυφαία camera με αισθητήρα ανάλυσης 20,7 Μegapixel. Θα μπορέσει με αυτά τα χαρακτηριστικά η Sony να κάνει ένα γερό come back ή θα χρειαστεί να βγάλει ακόμα μια ναυαρχίδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς;

 

LG G4

http://content.myphone.gr/photo/full/37863/lg-g4-protoi-katochoi-tha-apoktisoyn-31-maioy.jpg

 

Τέλος η LG. Οι διαρροές ήταν πάρα πολλές με αποτέλεσμα το G4 να το γνωρίζουμε σχεδόν ένα μήνα πριν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρόκειται για ένα smartphone που έχει να ζηλέψει από τα άλλα. Διαγώνιου 5,5 ίντσες QHD, SoC Qualcomm Snapdragon 808 με εξαπύρηνο επεξεργαστή μαζί με 3 GB RAM και μια camera που θέλει να κλέψει τα σκήπτρα από τον ανταγωνισμό, η LG έχει επενδύσει πολλά σε αυτήν τη ναυαρχίδα. Ιδιαίτερος σχεδιασμός, καινούργια υλικά και προσοχή στην λεπτομέρεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του G4 που θέλει πάση θυσία την κορυφή.

 

Αυτοί είναι οι φετινοί ανταγωνιστές στην μάχη της κορυφής. Το ερώτημα λοιπόν πάει σε εσάς. Ποια από αυτές είναι η αγαπημένη σας, ποια θα επιθυμούσατε να αγοράσετε; Περιμένουμε την ψήφο σας και ένα σχόλιό σας!

Edited by gnt
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 122
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Lg g4 απο εμενα. Πανεμορφο αλλα χωρις να σου κοβει τη δυνατοτητα να αλλαζεις μπαταρια και καρτα μνημης. Φυσικα σε αυτη την τιμη κανενα :lol:
Link to comment
Share on other sites

Το LG φυσικά. Η sd card- removable battery είναι τα θεμέλια της επικρατησης του Android οικοσυστηματος απέναντι στην ακατονομαστη. Don't forget your roots.

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

Link to comment
Share on other sites

Για να πω την αλήθεια περίμενα περισσότερα από τις ναυαρχίδες φέτος!

 

HTC δεν μας τα είπε καλά, παρότι έχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο, αλλά με MediaTek δεν μπορείς να δεις κορυφή.

LG μεγάλωσε συσκευή και έβαλε τον 808, έχει όμως καλή κάμερα + αφαίρεση μπαταρίας και sd card.

Sony που δεν έδωσε την τρομερή αλλαγή αλλά με 810 και 1080 ανάλυση θα πετάει, πετυχημένη συνταγή με αδιαβροχοποίηση και καλή κάμερα.

 

Για μένα θα έλεγα Samsung S6 Edge. Νέος ωραίος σχεδιασμός, δυνατός επεξεργαστής, καλή κάμερα. Αν είχε και την δυνατότητα αφαίρεσης μπαταρίας καθώς και sd card θα ήταν με διαφορά το No1.

Link to comment
Share on other sites

S6 edge από εμένα. Το κυρίαρχο θέμα με τα s4 και s5 ήταν η ποιότητα κατασκευής και το παρωχημένο design, αν και ήταν πραγματικά καλές σαν συσκευές. Επιτέλους λοιπόν η samsung το πήρε απόφαση και προσέφερε όμορφο design και κορυφαία υλικά κατασκευής. Η δε κυρτή οθόνη, αν και ακόμη δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα, εντουτοις τραβάει τα βλέμματα και το κάνει διαφοροποιείται απο τον ανταγωνισμό, παίζοντας ουσιαστικά μόνο του. Aρνητικό στοιχείο, η μη αφαιρούμενη μπαταρία για μένα, καθώς η sd card έτσι και αλλιώς "αλλοιώνει" την εμπειρία χρήσης.

 

Το γεγονός πως η samsung αποφάσισε με το s6 να ακούσει επιτέλους αυτό που ζήταγε τόσο καιρό απο αυτήν ο αγοραστής, είναι αρκετό για εμένα ώστε να το επιλέξω.

 

Θα είναι η επόμενη συσκευή μου, αν και με το G2 δύσκολα "χωρίζεις".

Edited by brokesmack
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3
Link to comment
Share on other sites

Στην ψηφοφορία έβαλα το Sony Xperia Z5!! Θα είναι σίγουρα το καλύτερο!! :lol::lol::lol:
Link to comment
Share on other sites

δεν γινέται το s6 να είχε μπαταρία???

 

Άσε τα φιλοσοφικά και ψήφισε g4η κάθε ψήφος μετράει. Θα τραβήξω screenshot να θυμάμαι ότι στην αρχή ήμασταν ισοπαλία. 3-3:lol:

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

Link to comment
Share on other sites

Αν το G4 ηταν ομορφο για τα γουστα μου, ισως και να το διαλεγα, αλλα με αυτο το S6 edge δεν μπορω παρα να ψηφισω το samsung καθως η απουσια sd card και αποσπενης μπαταριας δεν με απασχολουν γιατι ποτέ δεν τα "εκμεταλλευτηκα".

Welcome back Sammy

ΜySmartphone: iPhone 15 Pro Max 512GB

MySmartwatch:  Apple Watch Ultra 2 

 

Link to comment
Share on other sites

Κανένα δε μου κάνει κλικ. Θέλω να δοκιμασω s6 edge αλλά για σταθερή συσκευή μάλλον m9

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

Είναι νωρίς για να βγουν καθοριστικά συμπεράσματα. Μόνο το SGS 6 και το HTC One M9 έχουν κυκλοφορήσει, με το πρώτο να είναι η ανώτερη υλοποίηση. Επειδή οι πραγματικές συνθήκες μπορεί να απέχουν από την εικόνα που δίνουν μόνο τα specs, θα περιμένω να κυκλοφορήσουν όλες οι συσκευές του ανταγωνισμού πριν προβώ σε τελικό συμπέρασμα.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lenovo Vibe Z2 Pro ... κι όλα τα άλλα να πάνε να μπιπ ..... και για φτηνό κινητό σαν ναυαρχίδα Asus Zenphone 2. Έχω πάψει να εμπιστεύομαι τις "διάσημες" εταιρίες.
Link to comment
Share on other sites

S6 μακράν! !!

Ο βασιλιάς επέστρεψε ύστερα από μια μικρή απουσία 1 έτους!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra

τώρα: s21plus 5G 8/128 & s20plus 4G 8/128

Link to comment
Share on other sites

Το Note 4 φυσικά...!

 

Αυτό ακριβώς.

Και η δικαιολογία ότι η σειρά Note κυκλοφορεί προς το τέλος της χρονιάς δεν ισχύει μιάς και τα Note κοντράρουν τις υπόλοιπες ναυαρχίδες της επόμενης σαιζόν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Ronnie 2004♥2018
Link to comment
Share on other sites

Άσχετη ερώτηση, την αδιαβροχοποίηση εκτός από τη sony ποιός άλλος έχει κάνει? Το S6 έχει?
Link to comment
Share on other sites

Με μεγάλη διάφορα το s6 edge. Δεν έχει αντίπαλο παιζει μονο του.

N5110, N3210, N3310, Siemens s45,

Sharp gx10, Sony ericsson k700, Sony ericsson w800, N6500 slide, Sony ericsson vivaz, Nokia N8, HTC Wildfire, Huawei titan2, Samsung galaxy plus, Inew v7, Galaxy tab pro, MLS iQtalk s8, iPhone se, Redmi note 5, Mi9t

Link to comment
Share on other sites

Δηλωνω απογοητευμενος που δεν υπαρχει στο συγκριτικο λουμια τηλεφωνο.Γιατι?

Ο τιτλος λεει ποια ναυαρχιδα προτιματε το 2015. Αν ελεγε για παραδειγμα ποια ναυαρχιδα του2015 προτιματε θα ελεγα πως εκαναν καποια διαλογη (οχι οτι παλι δεν θα απογοητευομουν).

 

Θα ηθελα καποιος μοντ η ο συντακτης του αρθρου να δωσει μια απαντηση για λειπει το 930 ας πουμε.

 

Πολυ φιλικα και σεβουμενος ολες τις αποψεις και τις αρεσκειες προς αλλες μαρκες.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...