Itseto Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Kalispera paidia Exw tin eksis aporia: mipws tha mporousame na ekmetaleutoume mesw tis proothisis klisewn to bonus eiserxwmenwn klisewn tis cosmocartas?Diladi(efoson i proothisi klisewn apo ton ena arithmo ston allo einai dwrean) an xrisimopoioume ws kurio arithmo auton tou kartokinitou kai oles oi eiserxomenes kliseis tou sumvolaiou proothountai sto kartokinito, den einai logiko oti tha exoume kai to bonus?H mhpws logw tis proothisis den prootheitai kai to bonus? Any ideas??? :O Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 ...Καλησπέρα σας....φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά το bonus ισχύει μόνο και εφόσον το καρτοκινητό δέχεται απευθείας την κλήση.... :) Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 ...Καλησπέρα σας....φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά το bonus ισχύει μόνο και εφόσον το καρτοκινητό δέχεται απευθείας την κλήση.... :) Einai tsekarismeno auto?mou xalate to oneiro! :( Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioannou_tim_1 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 paidia pira to siemens cx75.tin ipostirizei ti karta 2in1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Δε παιζει ρολο η συσκευη, καθως το να εχεις δυο νουμερα σε μια καρτα ειναι υπηρεσια, και οχι δυο καρτες μαζι στη συσκευη. Για περισσοτερες πληροφοριες, δες εδω Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 ...Καλημέρα σας....όσο αφορά τον Itseto...είναι επιβεβαιωμένο... :( ...εύχομαι να μη κάνεις καμμιά τρέλλα)..χα!χα!.... Όσο αφορά τον aionnou_tim_1, εάν δεν έχεις συμβατή συσκευή με την υπηρεσία δεν θα έχεις δυνατότητα να την λειτουργήσεις, η CX70 πάντως είναι συμβατή άρα λογικά και η δική σου, εάν απευθυνθείς σε κατάστημα θα το επιβεβαιώσεις και ο ίδιος.... :) Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 το 2 σε 1 σε 3G,.. δεν κάθεται με τίποτα;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 ...Καλησπέρα σας, σε Nokia 6680 και σε Nec 600i(λογικά)... :) Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 ωραία, γιατί κάτι άκουσα ότι δεν κάθεται σε 3G κάρτα.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioannou_tim_1 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έβαλα μία καινούργια κάρτα 2σε1 της ΚΟΤΕ στο SE W800 και όταν προσπαθώ να αλλάξω από την μία γραμμή στην άλλη το κινητό κάνει επανεκκίνηση και μου ζητάει εκ νέου ΡΙΝ για να ανοίξει. Τελικά η αλλαγή της γραμμής γίνεται αλλά δεν πιστεύω να είναι και η επανεκκίνηση μέρος της διαδικασίας. Επίσης για να γίνει η αλλαγή της γραμμής πηγαίνω Ψυχαγωγία>Cosmote>Cosmote 2in1>ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ και επιλέγω την γραμμή που θέλω. Η επιλογή Ρυθμίσεις>Κλήσεις>Στη γραμμή 2, που υποτίθεται ότι θα κάνει το ίδιο πράγμα γιατί δεν λειτουργεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Αν είναι έτσι δεν διαφέρει από τα dual simm adapter. Τα έχει κάποιος δουλέψει να μας μεταφέρει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Ρώτησα την Cosmote και μου είπαν ότι η επανεκκίνηση είναι μέρος της διαδικασίας εναλλαγής μεταξύ των 2 γραμμών. Πάντως το κινητό ενός φίλου (mitsubishi) που έχει την ίδια κάρτα (2σε1) αλλάζει τις γραμμές χωρίς να κάνει επανεκκίνηση. Τί ισχύει τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Καλημέρα σας, είναι καθαρά θέμα συσκευής, κάποιες συσκευές δεν χρειάζεται να κάνουν επανεκκίνηση και άλλες χρειάζονται, μην αγχώνεσαι πάντως είναι μέρος της διαδικασίας... Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Γειά σας, έχω βάλει και εγώ την 2σε1 της Cosmote στο Σονυ Ερικσον p900. Ενώ εχει δυνατότητα εναλλαγής απευθείας απο line1 se line2, όταν επιλέγω την Line2 το τηλέφωνο δεν κάνει κλήσεις. Η μόνη περίπτωση να χρησιμοποιήσω την δεύτερη γραμμή χωρίς προώθηση είναι να κάνω επανεκίννηση. Μήπως γνωρίζει κανείς αν αυτό μπορεί να γίνει χωρίς την επανεκκίνηση στο SE P900?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 παιδιά.. sorry.. αν έχει κανείς το V3?.. ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 θελω να κανω μερικες ερωτησεις για τη θελωνα αποκτησω μια 2 σε 1 sim. καταρχας η αριθμοι εχουν μεγαλοι διαφορα μεταξυ τους ή ειναι ιδιοι και αλλαζει ο τελευταιος αριθμος? μπορω να βαλω τους αριθμους της αρεσκιας μου? υπαρχουν προβληματα με τις εναλλαγες?ή ολα ειναι φυσιολογικα? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 θελω να κανω μερικες ερωτησεις για τη θελω να αποκτησω μια 2 σε 1 sim. καταρχας η αριθμοι εχουν μεγαλοι διαφορα μεταξυ τους ή ειναι ιδιοι και αλλαζει ο τελευταιος αριθμος? μπορω να βαλω τους αριθμους της αρεσκιας μου? υπαρχουν προβληματα με τις εναλλαγες?ή ολα ειναι φυσιολογικα? Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά την λειτουργία της κάρτας. Δεν πάιρνεις νέους αριθμούς αλλά αν έχεις 2 συνδέσεις ή 1 σύνδεση και μία κάρτα ή 2 κάρτες μπορείς να βάλεις τους 2 αριθμούς σε μία κάρτα μόνο και μόνο για να μην άλλαζεις κάρτα ή για να μην κρατάς 2 κινητά πάνω σου!! Προβλήματα δεν υπάρχουν σε γενικές γραμμές απλά πρέπει να δείς πρίν κάνεις κίνηση αν το κινητό σου είναι συμβατό!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 εγω αυτη τι στιγμη δεν ειμαι στην COSMOTE(ημουν πριν 1 χρονο).δεν εχω καθλου ουτε συνδεσεις ουτε καρτες της COSMOTE.θα πρεπει να κανω συνδεση και να αγορασω καρτα και μετα θα μου τα κανουν 2σε1? θα ρωτησω αν και ειναι λιγο ηλιθι@ ερωτηση αλλα εγω θα την κανω.μπορεις να εχεις καρτοκινητη απο αλλη εταιρεια και συνδεση απο την COSMOTE? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 μπορεις να εχεις καρτοκινητη απο αλλη εταιρεια και συνδεση απο την COSMOTE? Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται... Δηλαδή δύο αριθμοί από διαφορετική εταιρία ο καθένας, σε μία sim... Αν και θα το θέλαμε πολλοί! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_30 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 :!: Τι ξέρετε για αυτήν την υπηρεσία της Cosmote; Την χρησιμοποιώ εδώ και περίπου ένα μήνα κάνοντας χρήση του προσωπικού μου αριθμού και της δουλειάς μου. Το σκεπτικό έχει ως εξής: Ένα από τα δύο νούμερα παίζει το ρόλο του κύριου αριθμού (το οποίο χρεώνεται και τις κλήσεις, μηνύματα κ.λ.π.) και το δεύτερο προωθείται στο πρώτο. Ο καλούμενος δεν αντιλαμβάνεται κάτι διαφορετικό σε όποιο νούμερο και να καλέσει. Μπορείς να εναλλάσσεις την επιλογή του κύριου νούμερου από το μενού του κινητού έτσι ώστε να μην χρεώνεις συνέχεια το ένα. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι από το δευτερεύον νούμερο προωθούνται μόνο οι κλήσεις και καμία άλλη υπηρεσία. Δηλαδή εάν κάποιος σου στείλει μήνυμα στο δευτερεύον νούμερο, δεν θα το λάβεις εκτός εάν κάνεις εναλλαγή και το κάνεις κύριο αριθμό. :mad: Κατά τα άλλα είναι πολύ εξυπηρετικό αφού έχεις μία συσκευή... :yahoo: Επίσης, δεν αλλάζει κάτι και στον τρόπο που εκδίδονται οι λογαριασμοί, αφού γίνεται έκδοση δύο ξεχωριστών λογαριασμών. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο και τα δύο νούμερα να ανήκουν στον ίδιο συνδρομητή. Εγώ έχω την συσκευή NEC 411i. Ξέρετε ποιες άλλες συσκευές υποστηρίζουν αυτήν την υπηρεσία της Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 αυτή η υπηρεσία είναι ήδη γνωστή από την ΤΙΜ και τη Vodafone Που την παρέχουν εδώ και καιρό! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios1976 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Όντως πολύ καλή υπηρεσία αρκει να έστελναν και τα μηνυματάκια προωθημένα στο άλλο νούμερο. Ελπίζω να γίνει κάποια στιγμή κι αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_30 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Σχετικά με το ποιες συσκευές υποστηρίζουν την υπηρεσία, ξέρει κανείς; Οι συσκευές των Vodafone - ΤΙΜ δέχονται την SIM Cosmote 2 in 1 και υποστηρίζουν την υπηρεσία της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genia_81 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Να πούμε λίγο και τα κόστη για να μην ψάχνεται όποιος ενδιαφέρεται: SIM ΚΑΡΤΑ COSMOTE 2in1 : 11,73 € SIM ΚΑΡΤΑ COSMOTE 2in1 ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ : ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ : 1,40 € Τα καρτοκινητά δεν έχουν μηνιαίο τέλος για αυτή την υπηρεσία. :D Παράθεση Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts