niotheros Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Είμαι περίεργος να δώ τι τεχνολογίες κάμερας θα προσθέσει στα μελλοντικά της μοντέλα η MS, είτε στα Lumia είτε στο πολυαναμενόμενο Surface phone, τώρα που έφυγε ο επικεφαλής του τμήματος. :ninja: Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλά και που ήταν το pureview το κατέστρεψαν...οσοι είχαν 930 ή1020 και πήγαν 10αρια απλα τραγικά...δεν τους ενδιαφέρει η κάμερα προφανως Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ας μας πει καποιος σιγουρα θα ανακοινωθει φετος το φθινοπωρο το surface phone η με τη νεα χρονια? Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Απαντηστε σας παρακαλω!!! Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Απαντηστε σας παρακαλω!!! Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρουμε ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Κάνεις δεν γνωρίζει το μέλλον φίλε... Μόνο φήμες υπάρχουν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Πιο κοντά είναι το να βγει κάποιο surface phone πάρα Lumia. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Δε καταλαβαίνω τι ακριβώς θα σημαινει surface phone.. Δηλαδή τι παραπάνω θα προσφέρει; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Δε καταλαβαίνω τι ακριβώς θα σημαινει surface phone.. Δηλαδή τι παραπάνω θα προσφέρει; Σίγουρα κάτι παραπάνω από Lumia! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Δε καταλαβαίνω τι ακριβώς θα σημαινει surface phone.. Δηλαδή τι παραπάνω θα προσφέρει; Ότι σημαινει και το surface laptop. Παω μπροστα και οι υπολοιποι προσπαθουν να με φτασουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Δε μου εξηγείτε τι ακριβώς περιμένετε. Εμπειρία λαπτοπ στις 5 ιντσες; Κάτι καλύτερο από το X3; Το πολυ πολυ να παρουσιάζει ένα καλύτερο x3 και να το πει surface phone ,για να σας φύγει η κάψα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Προσωπικά περιμένω κι άλλες συσκευές με 16gb, τουλάχιστον, χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Προσωπικά περιμένω κι άλλες συσκευές με 16gb, τουλάχιστον, χώρο. δηλαδη τι εφαρμογεσ θελεισ που δεν πανε στην εξωτερικη μνημη και τα 8 δεν φτανουν? εμενα μονο το βαιμπερ το βαζει υποχρεωτικα στην βασικη 8αρα μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιώ κάρτα μνήμης, γιατί το να καταλαμβάνει το os, μαζί με 3-4 βασικές εφαρμογές, το 70% του χώρου, με ανησυχεί. Κατά καιρούς έχω χάσει από κάρτες δεδομένα και κυρίως φωτογραφίες και βίντεο. Άλλωστε, η κάρτα μνήμης δεν είναι πανάκεια, γιατί με αυτή τη λογική όλοι θα είχαν 4αρα ρομ (άντε 8αρα) και ύστερα όλα θα τα έκανε η sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Τέλος τα lumia από την Microsoft "Η Microsoft έβγαλε τα Lumia από... τη βιτρίνα Σε μια κίνηση που θα ενοχλήσει αρκετούς προχώρησε η Microsoft, αφού αφαίρεσε την κατηγορία “Lumia” από το επίσημο online κατάστημά της για τις ΗΠΑ. Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε ακριβώς έγινε αυτή η αλλαγή, είναι ωστόσο πρόσφατη. Οι πληροφορίες σχετικά με τις ομώνυμες συσκευές βέβαια υπάρχουν ακόμα στον ιστότοπο, έχουν όμως κρυφτεί σε άλλο υπομενού, που δεν βρίσκεται στη... βιτρίνα του website. ........ Πάντως, σε λίγους μήνες αναμένεται να ανακοινωθεί η κυκλοφορία των πρώτων Surface Phones, που βέβαια, κρίνοντας από τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους, δεν θα απευθύνονται στον απλό χρήστη, αλλά μάλλον θα αποτελούν προτάσεις για επαγγελματίες και power users. " και περισσότερα εδώ: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=534310&catID=22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Διαβάζεις το άρθρο και μετά μπαίνεις στο Microsoft store US και βλέπεις όλα τα Lumia είναι εκεί... Δηλαδή σε τι επίπεδο clickbait έχουμε φτάσει... Άσε που πάω στοίχημα το 99% που θα το διαβάσουν δεν θα μπουν καν στο MS Store να δουν αν υπάρχει... Το ιντερνετ θέλει φιλτράρισμα παιδιά... https://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/cat/All-Windows-Phone/categoryID.69406200?icid=en_US_Store_UH_devices_WinPho Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Έχεις δίκιο αλλά όταν το διαβάζεις σε αξιόπιστη ιστοσελίδα με υποτιθέμενη αξιόπιστη πηγή (και μη έχοντας χρόνο) δεν το πολυτσεκάρεις και το πιστεύεις. Συγγνώμη για τυχόν παραπληροφόρηση. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Διαβάζεις το άρθρο και μετά μπαίνεις στο Microsoft store US και βλέπεις όλα τα Lumia είναι εκεί... Δηλαδή σε τι επίπεδο clickbait έχουμε φτάσει... Άσε που πάω στοίχημα το 99% που θα το διαβάσουν δεν θα μπουν καν στο MS Store να δουν αν υπάρχει... Το ιντερνετ θέλει φιλτράρισμα παιδιά... https://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/cat/All-Windows-Phone/categoryID.69406200?icid=en_US_Store_UH_devices_WinPho Καλά μερικοί το παρακάνανε,δεν αφαιρετικέ η σελίδα με τα smartphones αλλά μπαίνοντας στο store αριστερά έχει μια κολόνα με επιλογές για προϊόντα και αφαίρεσαν από εκεί τα smartphone και μπέικε το education store. Office Windows Microsoft Surface PCs & tablets Xbox PC gaming Microsoft HoloLens Virtual and mixed reality Microsoft Band Education Store All categorie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τα Lumia είναι σίγουρο πως θα καταργηθούν. Η ms πάει στο (πετυχημένο) μοντέλο των tablet. 2-3 συσκευές τουμπανο για κραχτες και τα υπόλοιπα στους άλλους.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τα Lumia είναι σίγουρο πως θα καταργηθούν. Η ms πάει στο (πετυχημένο) μοντέλο των tablet. 2-3 συσκευές τουμπανο για κραχτες και τα υπόλοιπα στους άλλους.... Ναι από εχθές το διαβάζω σε πολλά site ότι τον Δεκέμβρη τέλος τα κινητά από την Microsoft δηλαδή μιλάνε για ξεσκόνισμα στης αποθήκες πλέον και τέλος και στης πωλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ναι από εχθές το διαβάζω σε πολλά site ότι τον Δεκέμβρη τέλος τα κινητά από την Microsoft δηλαδή μιλάνε για ξεσκόνισμα στης αποθήκες πλέον και τέλος και στης πωλήσεις. Διαφωνώ. Όχι τέλος στις πωλήσεις αλλά τέλος στη σειρά Lumia Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Διαφωνώ. Όχι τέλος στις πωλήσεις αλλά τέλος στη σειρά Lumia διάβασε λίγο εδώ αν είναι αρλούμπα δεν ξέρω αλλά αυτό παιζει παντού σαν είδηση. Edited September 10, 2016 by niotheros Αντικατάσταση συνδέσμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) διάβασε λίγο εδώ αν είναι αρλούμπα δεν ξέρω αλλά αυτό παιζει παντού σαν είδηση. Ναι βρε, το έχω διαβάσει. Τι λέει; Τέλος τα Lumia, όχι οι πωλήσεις. Έρχονται τα surface phones....... Edited September 10, 2016 by niotheros Αντικατάσταση συνδέσμου από παράθεση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ναι βρε, το έχω διαβάσει. Τι λέει; Τέλος τα Lumia, όχι οι πωλήσεις. Έρχονται τα surface phones....... Βασικά εγώ αυτό βλέπω πως λένε ότι θα σταματήσει. Νομίζω πως η ιστορία με τα Surface είναι κάτι σαν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Τι θα φτιάξουν ένα smartphone super hi end καλύτερο και του HP x3 με 1000 € για λίγους και θα είναι όλα καλά όπως το παραμύθι; οχι γιατί το είδαμε με το 950 (ναυαρχίδα) πολύ καλό κινητό και σε μισό χρόνο από 650€ αν θυμάμαι καλά τώρα είναι 250€ και δεν το παίρνει κανείς γιαυτό θα πέσει πολύ ακόμα και δεν ξέρω ποιος θα το πάρει. Το ξέρω από τώρα ότι διαφωνείς αλλά το παιχνίδι το έχασε η MS εδώ και καιρό στις συσκευές κάτω από 7" Σύμφωνα με πληροφορίες που λέγεται ότι έρχονται από υπάλληλο της Microsoft, η εταιρεία σκοπεύει να σταματήσει τις πωλήσεις των Lumia smartphones μέσα στον Δεκέμβριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μα εχουν πει οτι θα αφησουν χωρο στους κατασκευαστες..!!και θα βγαζουν 1 μοντελο...!!! Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts