Jump to content

[Microsoft Lumia] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν το φορτίζεις με τον μαμά φορτιστή. Σφαίρα φόρτιση, 0%->100% σε 1:10....

Aν είχες τον χρόνο να διαβάσεις παραπάνω θα έβλεπες ότι ψάχνω ένα τρόπο να φορτίζω έστω σε 2-3 ώρες χωρίς το τηλέφωνο να γίνεται συσκευή μαρκαρίσματος βοοειδών. :p

Επίσης δεν θέλω να ζορίζω την υποδοχή του usb-c στο κινητό.

Δεν πολυπιστεύω στην (γερή?) κατασκευή του κινητού την οποία θεωρώ μέτρια για τα λεφτά του...

Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

• Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aν είχες τον χρόνο να διαβάσεις παραπάνω θα έβλεπες ότι ψάχνω ένα τρόπο να φορτίζω έστω σε 2-3 ώρες χωρίς το τηλέφωνο να γίνεται συσκευή μαρκαρίσματος βοοειδών. :p

Επίσης δεν θέλω να ζορίζω την υποδοχή του usb-c στο κινητό.

Δεν πολυπιστεύω στην (γερή?) κατασκευή του κινητού την οποία θεωρώ μέτρια για τα λεφτά του...

Ναι, η ταχεία φόρτιση ζεσταίνει πολύ τη συσκευή αλλά και τι μ' αυτό; Το usb μη το φοβάσαι. Και η κατασκευή είναι μια χαρά ποιοτικη, μη σε μπερδεύει το πλαστικό καπάκι το οποίο (θα το ξαναπώ) μου επιτρέπει για πρώτη φόρα μετά από αιώνες να ευχαριστηθώ τη συσκευή μου χωρίς θήκη....!!!! Όσο είχα "ποιοτικές" συσκευές απολάμβανα τις......θήκες.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το θέμα με την θερμοκρασία ειναι λόγο του quick charge μιας και εκεί βασίζεται για να δουλέψει,στην αύξηση της θερμοκρασίας
KTLK

Εννοεις τον ενσυρματο φορτιστη τοιχου?

Για μενα οι φορτιστες του 808 (ac50 νομιζω) και ο ac10 της nokia.

Ειδικα ο δευτερος παροτι στα χαρτια θεωρειται μικρος, μπορει να φορτισει οτιδηποτε σε πολυ αποδεκτους χρονους χωρις να ιδρωσει! Απλα ειναι μονο usb micro.

Δυστυχως εχω χασει αυτον του 808 για να τον δοκιμαζα με τον dt903

Ασύρματο εννοούσα!

http://www.skroutz.gr/s/5136364/Samsung-Wireless-Charging-Pad-Qi-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-EP-P100I.html

Εχω παρει απο aliexpress Battery Cover σε Ματ Μπλε στα 3 ευρω,και γενικα μ αρεσε ποιοτικα και ειναι ολόιδια με την γνησια.

Δηλάδη την προτείνω:

https://www.aliexpress.com/item/Back-Cover-Case-For-Nokia-Microsoft-Lumia-640-Rear-Battery-Door-Housing-Replacement-With-Side-Button/32590303974.html?spm=2114.13010608.0.105.diXzJ2

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

παιδιά καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο

θήκη μπράτσου για 640XL ξέρει κανείς αν μπορούμε να βρούμε ;;

• 2 weeks later...
Τώρα τελευταία ο μαμισιος φορτιστής μου βγάζει μήνυμα για αργή φόρτιση; Λέτε να χάλασε;;

Κλείσε το κινητό, μετά βάλε το φορτιστή έτσι ώστε να ανοίξει και να ξεκινήσει η φόρτιση. Αν σου βγάλει πάλι μήνυμα τότε δοκίμασε με άλλον φορτιστή.

Τώρα τελευταία ο μαμισιος φορτιστής μου βγάζει μήνυμα για αργή φόρτιση; Λέτε να χάλασε;;

Το έκανε και σε μένα 2-3 μέρες. Εστρωσε μόνο του μετά!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• 3 weeks later...

Καλημερα σε ολους

Εχω το lumia 640 xl με win 10

Πηρα ενα σελφοκονταρο αλλα δεν μπορει να τραβηξει φωτο και video

Ενω σε androint & iphone δουλευει κανονικα.

Ξερει κανεις να μου πει?

Ειναι θεμα λειτουργικου που δεν το υποστηρηζει?

Υπαρχει καποιο προγραμμα που ισως να δουλευει?

Καλημερα σε ολους

Εχω το lumia 640 xl με win 10

Πηρα ενα σελφοκονταρο αλλα δεν μπορει να τραβηξει φωτο και video

Ενω σε androint & iphone δουλευει κανονικα.

Ξερει κανεις να μου πει?

Ειναι θεμα λειτουργικου που δεν το υποστηρηζει?

Υπαρχει καποιο προγραμμα που ισως να δουλευει?

Νομίζω πως η εφαρμογή Lumia Selfie μπορεί να χρησιμοποιηθεί με selfie sticks.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• 4 weeks later...
Βρε παιδιά τελικά έχει νόημα να βάλουμε προστατευτικό οθόνης στη συσκευή;;; Π.χ. τo tempered glass που βρίσκω για συσκευές lumia είναι πολύ μικρότερο από την οθόνη, και οι ζελατίνες συνήθως γρατσουνιούνται αρκετά και πολλές φορές μαζεύουν αρκετή βρωμιά. Για Lumia 950, 735.

Βρε παιδιά τελικά έχει νόημα να βάλουμε προστατευτικό οθόνης στη συσκευή;;; Π.χ. τo tempered glass που βρίσκω για συσκευές lumia είναι πολύ μικρότερο από την οθόνη, και οι ζελατίνες συνήθως γρατσουνιούνται αρκετά και πολλές φορές μαζεύουν αρκετή βρωμιά. Για Lumia 950, 735.

Έχω δει 3 iPhone όπου έσπασε η οθόνη ενώ το tempered glass έμεινε ανεπαφο. Είναι και αθώων τύχη. Όμως πιστεύω πως για τόσο μικρό κόστος αξίζει να βάλεις. Μια φόρα να σε σώσει φτάνει. Και κάτι μικρογρατσουνιες σίγουρα θα τις αποφύγεις.

Προσωπικά στο 950 μου έβαλα. Σιγά το κόστος.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Φιλε και εγω την ιδια απορια ειχα (με 640 XL0. Αγορασα tempered glass της πλακας και ναι ηταν ελαφρως μικροτερο. Σε καποια φαση στο ασχετο ραγισε,]

ΠΑρηγγειλα Nillkin καμια σχεση. Εφαπτεται ακριβως τοποθετηθηκε πανευκολα (σαν να μπηκε μονο του) ουτε λερωνεται ουτε θαμπωνει.

Αρα ναι εχει νοημα αλλα επωνυμο......

Σίγουρα προφυλάσσει, απλώς ένα που έβαλα δεν καλύπτει όλη την οθόνη, αλλά τουλάχιστον εφάπτεται καλά. Της nilkin είναι από άκρη σε άκρη;

Σε Lumia 640 έχει βρει κανείς tempered glass που να καλύπτει την οθόνη απ άκρη σ άκρη;

Να μην αφήνει καθόλου κενό δηλαδή

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Σε Lumia 640 έχει βρει κανείς tempered glass που να καλύπτει την οθόνη απ άκρη σ άκρη;

Να μην αφήνει καθόλου κενό δηλαδή

Απ' ότι λένε τα παιδιά μόνο της Nillkin εφαρμόζουν, και έχουν γύρω στο 20ρικο.

Σε eBay τα βρίσκεις πιο φτηνά.

Γεια σας, έχω πάρει εδώ και λίγο καιρό, το Lumia 950XL το οποίο έχει USB type C. Αυτού του τύπου αντάπτορας κάνει για να φορτίζω τη συσκευή με οποιοδήποτε άλλο micro USB φορτιστή;

Γεια σας, έχω πάρει εδώ και λίγο καιρό, το Lumia 950XL το οποίο έχει USB type C. Αυτού του τύπου αντάπτορας κάνει για να φορτίζω τη συσκευή με οποιοδήποτε άλλο micro USB φορτιστή;

Κανονικά. Έχω κάτι παρόμοιο και δουλεύει μια χαρά

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

• 4 weeks later...

ΠΑιδια ψαχνομαι για ποιοτικη διαφανη θηκη για Lumia 640Xl.

Περα απο τη Nillkin που ξερω οτι ειναι πολυ καλες εχετε καποια αλλη προταση.

ΚΑι κατι ακομη. Οι απλες που εχω παρει υστερα απο 4-5 μηνες κιτρινιζουν. Οι πιο ακριβες εχουν αυτο το προβλημα?

Γενικα σε τι ειναι καλυτερες σε σχεση με τις Φτηνες?

.

ΚΑι κατι ακομη. Οι απλες που εχω παρει υστερα απο 4-5 μηνες κιτρινιζουν. Οι πιο ακριβες εχουν αυτο το προβλημα?

Γενικα σε τι ειναι καλυτερες σε σχεση με τις Φτηνες?

Nαι θα κιτρινίσουν.

Δεν είναι καλύτερες σε τίποτα.

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to [Microsoft Lumia] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)