Jump to content

steliospatra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by steliospatra

  1. Καλησπέρα σε όλους....μια ερώτηση...έχω το iPhone 12 Pro Max 256...όταν βγάζω σέλφι και πηγαίνω στα χαρακτηριστικά της φωτογραφίας μου λέει ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στα 7 MP. Ενώ θα έπρεπε να είναι κανονικά 12 MP. όπως αναφέρει επίσημο sait με τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Ξέρει κάποιος πως μπορεί να αλλάξει από τα 7 στα 12 MP? Ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλημερα σε ολους Εχω το lumia 640 xl με win 10 Πηρα ενα σελφοκονταρο αλλα δεν μπορει να τραβηξει φωτο και video Ενω σε androint & iphone δουλευει κανονικα. Ξερει κανεις να μου πει? Ειναι θεμα λειτουργικου που δεν το υποστηρηζει? Υπαρχει καποιο προγραμμα που ισως να δουλευει?
  3. Αυτο το να πληρωνεις το router ειναι μεγαλη *******. Δεν γινεται σε καμια αλλη εταιρια. Εγω παντως εαν ποτε πηγαινα σε αυτους ,που δεν θα παω ποτε ,δεν θα τους το πληρωνα.Ετσι για το ****το. Τι θα μου ελεγαν? ΟΧΙ???Θα εχαναν ενακαινουργιο συμβολαιο??? Δεν νομιζω!!
  4. Ξερει κανεις πως μπορω να σταματησω να μου στελνουν sms καποια εταιρια με ringtows γιατι με χρεωνουν χωρισ να θελω και μαλιστα υπερογκα. το καθε μυνημα που μου στελνουν λεει ενα ξερο scratch tone και τιποτε αλλο. Α μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ Ευχαριστω.
  5. Για σε ολους σας. Ειμαι νεο μελος στην κοινοτητα σας και θα ηθελα μια βοηθεια. Εχω ενα sony erricson w395, εχω ψαξει αρκετα και δεν μπορω να βρω να κανω update. Μηπως μπορει κανεις να βοηθησει; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
×
×
  • Create New...