alex_gate_7 Δημ. July 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Η αυθεντική της Microsoft είναι πολύ καλή αλλά δεν τη βλέπω στην Ελλάδα σε αντίθεση με αυτή του απλού 640 και με τα capital controls σε ισχύ θέλει λίγη υπομονή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Αυτήν έχω βάλει στο μάτι και σήμερα είδα οτι το e-shop την έχει διαθέσιμη για παραγγελία. Την παράγγειλα άσε να δούμε..Για tempered glass τι λέτε βάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Παίδες καλημέρα,έχετε να προτείνετε ακουστικά hands free τα οποία είναι συμβατά με το 535; Χρησιμοποιέιται ήδη κάποια; Edited July 24, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Κοιτα αυτά :) https://www.skroutz.gr/s/4197810/Nokia-WH-510-Color-Pop.html Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παιδια το 640 αλλαζει καπακι πισω? Υπαρχουν καπου τα αυθεντικα; θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Παιδια το 640 αλλαζει καπακι πισω? Υπαρχουν καπου τα αυθεντικα; θενκς Καλήμερα!βεβαίως σε όποιο nokia care η μαγαζί από skroutz τα βρίσκεις.. http://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=lumia+640+%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Αλλάζει κανονικά. Θα βρεις στα πρώην Nokia Care σίγουρα τα οποία εγώ προτιμώ από το κάθε τυχάρπαστο skroutzομάγαζο που είναι και πιο ακριβό συνήθως στα καπάκια. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Αλλάζει κανονικά. Θα βρεις στα πρώην Nokia Care σίγουρα τα οποία εγώ προτιμώ από το κάθε τυχάρπαστο skroutzομάγαζο που είναι και πιο ακριβό συνήθως στα καπάκια. Επίσης, έχουν και απομιμήσεις, στην τιμή των αυθεντικών (στα skroutzομάγαζα)..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Back θηκες η flip για lumia 535 μεχρι 10€ υπαρχουν; Αν ναι,ποιες προτεινετε.Κατα προτιμηση back που να καλυπτουν καλα το κινητο και να ειναι ανθεκτικες σε πτωσεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Δες για nillkin. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Back θηκες η flip για lumia 535 μεχρι 10€ υπαρχουν; Αν ναι,ποιες προτεινετε.Κατα προτιμηση back που να καλυπτουν καλα το κινητο και να ειναι ανθεκτικες σε πτωσεις. Δεν ειναι και κοπος να διαβασεις το θεμα. :rolleyes: Τριαντα απαντησεις εχει ολες και ολες. Ποστ #16 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6190704#post6190704 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν την κάρτα; Για το Lumia 640DS προορίζεται. http://www.e-shop.gr/sandisk-sdsdquan-128g-g4a-ultra-128gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.661965 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αγόρασα τα ακουστικά WH-308 για το lumia 640xl αλλά μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούνε.Να είναι ελαττωματικά;Κανείς άλλος να τα έχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αγόρασα τα ακουστικά WH-308 για το lumia 640xl αλλά μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούνε.Να είναι ελαττωματικά;Κανείς άλλος να τα έχει;; Τα συγκεκριμένα έχω κι εγώ, αλλά για το απλό 640, όχι το XL. Δεν έχω κανένα θέμα. Ίσως και να είναι. Από πού τα πήρες; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Απο το e-shop. Βρε μέσα στο στόμα τα βάζω με ακούνε με το ζόρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Απο το e-shop. Βρε μέσα στο στόμα τα βάζω με ακούνε με το ζόρι.. Γιατί δεν παραξενεύομαι; Στα δικά μου, αφήνω το μικρόφωνο να κρέμεται και με ακούν μια χαρά. Πάρε τους τηλέφωνο και πες τους το πρόβλημά σου. Είναι υποχρεωμένοι να στα αντικαταστήσουν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Πήρα να τα πάω λέει απο κατάστημα για έλεγχο..Το θέμα είναι δεν έχω πια την συσκευασία..Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Πήρα να τα πάω λέει απο κατάστημα για έλεγχο..Το θέμα είναι δεν έχω πια την συσκευασία..Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα ευχαριστώ.... Δεν είναι θέμα η συσκευασία. Την απόδειξη την έχεις; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Δεν είναι θέμα η συσκευασία. Την απόδειξη την έχεις; Την έχω την απόδειξη το πρόβλημα είναι ότι δοκιμάζω και άλλα ακουστικά (apple earpods) και πάλι δεν με ακούνε... Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Την έχω την απόδειξη το πρόβλημα είναι ότι δοκιμάζω και άλλα ακουστικά (apple earpods) και πάλι δεν με ακούνε... Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό!! Δοκίμασε με απλά ακουστικά μουσικής. Όχι της Apple. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Δοκίμασα με ένα Puro και ένα Samsung..Τα ίδια πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Δοκίμασα με ένα Puro και ένα Samsung..Τα ίδια πάλι... Για τα Puro, αλλά για τα Samsung, που έχω κι εγώ, ξέρω ότι είναι τελείως ασύμβατα. Μόλις τα είχα βάλει, ο ήχος είχε "τρελαθεί", όπως και η εφαρμογή του ραδιοφώνου, που έκλεισε μόνη της. Έχεις φερθεί σκληρά στην υποδοχή κάποια στιγμή; Ή σου έπεσε η συσκευή, με τα ακουστικά επάνω, και χτύπησε επάνω στο βύσμα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Για τα Puro, αλλά για τα Samsung, που έχω κι εγώ, ξέρω ότι είναι τελείως ασύμβατα. Μόλις τα είχα βάλει, ο ήχος είχε "τρελαθεί", όπως και η εφαρμογή του ραδιοφώνου, που έκλεισε μόνη της. Έχεις φερθεί σκληρά στην υποδοχή κάποια στιγμή; Ή σου έπεσε η συσκευή, με τα ακουστικά επάνω, και χτύπησε επάνω στο βύσμα; Μπα δεν μου έχει πέσει ακόμα...Κάτσε να ξεκινήσω με τα ακουστικά και βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) Μπα δεν μου έχει πέσει ακόμα...Κάτσε να ξεκινήσω με τα ακουστικά και βλέπουμε.. Για το 640ds πήρα τα ακουστικά της Samsung HS 130 και είναι 100% συμβατά. Όταν παίζει ράδιο ή mp3 με ένα πάτημα κάνει pause. Με δυο πάει στο επόμενο σταθμό/τραγούδι και με τρία στο προηγούμενο σταθμό/τραγούδι. Στις κλήσεις απαντά και ακυρώνει κανονικά. Με παρατεταμένο πάτημα δίνεις εντολή στην Cortana. Τέλος ακούω και με ακούν πεντακάθαρα. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/handsfree/129246-samsung-stereo-3.5mm Edited August 25, 2015 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 παιδια δεν βρισκω προστασια οθονης για το 640 lte εδώ επαρχια που είμαι.καμια προταση από ελληνικο ιντερνετικο μαγαζι για να την εχω αμεσα με παραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts