ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Aristero! Exo akousei oti oi aristeroxeires xrisimopoioun to deksi meros tou eggefalou tous diladi exoyn aneptygmeno enstikto kai synaisthimatiki noimosini! ναι καλα το αλλο με τον τοτο το ξερουν?:p εγω δεν τα πιστευω αυτα,ο ανθρωπος η θα εχει ξυραφι μυαλο η θα ειναι λιγο stupid.περα απο την πλακα ομως μαι μεν μπορει να εχω ακουσει κι εγω αυτο αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει γιατι εχω δει και αριστεροχειρα που δεν του κοβει καθολου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Δεξιοχειρας... Το μονο που κανω με το αριστερο ειναι το τσιγαρο... Καπνιζω μονο με το αριστερο με το δεξι μου φευγει!Αυτο παλι δεν μπορω να το εξηγησω! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Δεξιοχειρας... Το μονο που κανω με το αριστερο ειναι το τσιγαρο... Καπνιζω μονο με το αριστερο με το δεξι μου φευγει!Αυτο παλι δεν μπορω να το εξηγησω! :lol: Kalo!! Egw pali eimai aristeroxeiras :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Είμαι δεξιόχειρας, αλλά εάν αρχίσω να γράφω(:wacko: :p ) για κανα μήνα περίπου και με το αριστερό, τότε θα το συνηθίσω, και θα γράφω κανονικά και με το αριστερό! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Δεξιόχειρας! Αλλά και κρυφο-αριστερόχειρας...πολλά πράγματα μπορώ να τα κάνω καλύτερα ή και μόνο με το αριστερό...πχ κράτημα της στέκας του μπιλιάρδου κ.α. Σε άλλα πάλι το αριστερό μου είναι σχεδόν κουλό, όπως πχ στο γράψιμο ή στο μπάσκετ. Τόινγκ! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Αριστερός και εγώ!:)Εκτός απο το λινκ που δόθηκε στην αρχή υπάρχει άλο κατάστημα για αριστερόχειρες κατα προτίμηση στη Θεσσαλονίκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aleklia Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Αριστερόχειρας κι εγώ!! Δείτε κι αυτό: http://tech.pathfinder.gr/xpaths/humanity/106181.html Η αναμέτρησή μας με τους δεξιόχειρες πλησιάζει!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Αριστεροχειρας και παντα μου αρεσε!Η φωτογραφικη μνημη που εχουν οι αριστεροχειρες δεν ειναι μυθος , οπως και το οτι ειναι καλλιτεχνικες ψυχες.Δυστυχως ο κοσμος ειναι φτιαγμενος για δεξιοχειρες.Κορυφαια στιγμη στην "αριστεροχειρη" καριερα μου , στην εκπαιδευση αεροποριας στην Τριπολη , οταν επιασα το οπλο , ο εκπαιδευτης ουρλιαξε στο αυτι μου : " Πως το πιανεις ετσι το οοπλοο ????!!!!" " Ειμαι αριστεροχειρας." - "Α, ενταξει τοτε.." :D :D Χρησιμοποιω μονο το ψαλιδι με το δεξι χερι , δε μπορω με το αριστερο :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Δεξιοχειρας... Το μονο που κανω με το αριστερο ειναι το τσιγαρο... Καπνιζω μονο με το αριστερο με το δεξι μου φευγει!Αυτο παλι δεν μπορω να το εξηγησω! ακριβως το ιδιο κανω και παθαινω κι εγω:lol: απιθανη συμπτωση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Δεξιόχειρας. Με το αριστερό δεν μπορώ να κάνω τίποταααα! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Δεξιόχειρας. Με το αριστερό δεν μπορώ να κάνω τίποταααα! Ούτε εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louwtak Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Αριστερόχειρας κι εγώ!! Δείτε κι αυτό: http://tech.pathfinder.gr/xpaths/humanity/106181.html Η αναμέτρησή μας με τους δεξιόχειρες πλησιάζει!:confused: αριστεροχηρας και μου αρεσει που ειμαι.Παρα πολυ ενδιαφερον αρθρο.Εγω πιστευω οτι πολυ εχουν γεννηθει αριστεροχηρες αλλα η καταπιεση των γονιων για να γραψεις με το δεξι χερι επειδη το θεορουν κακο να γραφεις με το αριστερο αυτη ειναι η γνωμη μου:D :D :) :) Παράθεση the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 κι εγω δεξιος ειμαι :ρ με το αριστερο ομως μπορω και οδηγαω και γραφω μηνυματα στο κινητο να γραψω με το αριστερο δεν μπορω με τιποτα.ουτε ξερω καν!πως γραφουν με το αριστερο! ενω το αριστερο μου ποδι ενταξει μπορω. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 :lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=10944&page=28 μεταφερεται στα the best of :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 κι εγω δεξιος ειμαι :ρ με το αριστερο ομως μπορω και οδηγαω και γραφω μηνυματα στο κινητο να γραψω με το αριστερο δεν μπορω με τιποτα.ουτε ξερω καν!πως γραφουν με το αριστερο! ενω το αριστερο μου ποδι ενταξει μπορω. γιατί με το αριστερό πόδι τι κάνεις?Μόνο μπάλα μπορείς να παίξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 εγω γράφω με το αριστερό, και σε όλα τ'άλλα είμαι δεξιόχειρας. με το δεξί μπορώ να γράψω μόνο σε μεγάλη επιφάνεια,στον πίνακα πχ ή σε τοίχο που κάνεις μεγάλες κινήσεις. το κουτάλι/πιρούνι με το δεξί, αν είναι να πετάξω ένα μπαλάκι μόνο με το δεξί.. α και το αριστερό έχει περισσότερη δύναμη έχω προσέξει(μπουνίδι πχ). τώρα μικρότερος στο σχολείο,όταν έπαιζα μπάσκετ(και ήμουν και καλός σουτέρ) τρίποντα μπορούσα να κάνω μόνο με το αριστερό(πιο πολύ δύναμη) ενώ κοντινά σουτ ή λει απ με το δεξί μόνο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 γιατί με το αριστερό πόδι τι κάνεις?Μόνο μπάλα μπορείς να παίξεις! παταω και το συμπλεκτη του αυτοκινητου! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Εγω γεννηθηκα αριστερός αλλα στην πρωτη δημοτικού η δασκάλα μου με αλλαξε. Απο τοτε δεν μπορω με το αριστερο να κανω τιποτα. Ολα καλα μεχρι που εφτασα στην δευτερα γυμνασιου και αντιμετωπιζα προβληματα δυσλεξιας που εχω ακομα και τωρα. Μπερδευα το 3 με το ε, το φ με το θ, μερικες φορες κολλαω σε μια λεξη οταν μιλαω ή οταν γραφω. Δεν ξερω αν ειναι σχετικα αυτα ειναι απλα ετυχε να εχω και αυτο απλα το αναφερω. :mad: :mad: :mad: Παντως με το αριστερο ποδι κλοτσαω ακομα και ειμουνα ο φοβος και ο τρομος μικρος στις στοιμενες φασεις γιατι πολυ δεν ήξεραν οτι γραφω με το δεξι και κλωτσαω με το αριστερο ;) Εχω και ενα φαλτσο ο φουστης :D Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Δεξιος και εγω! Με το αριστερο χερι το μονο που μπορω να κανω ειναι να γραφω στον υπολογιστη! Που γραφω και με τα δυο χερια!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Δεξιος και εγω! Με το αριστερο χερι το μονο που μπορω να κανω ειναι να γραφω στον υπολογιστη! Που γραφω και με τα δυο χερια!! Σωστός! :D Και γω δεξιόχειρας και μια από τα ίδια με σένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 μια απο τα ιδια με τον Nos 55 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Δεξιόχειρας είμαι. Ανακάλυψα όμως, ύστερα από τόοοσα χρόνια, ότι ενώ οι περισσότεροι βάζουν το στυλό μεταξύ δείκτη και μέσου, εγώ το βάζω μεταξύ μέσου και παράμεσου. Πάντως φροντίζω να χρησιμοποιώ και το αριστερό χέρι μου γράφοντας στον υπολογιστή. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Αριστερόχειρας και αριστεροπόδαρος...τα πάντα με το αριστερό!!!! Και γουστάρω..:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 εγω με το αριστερο δεν ξερω πως..νιωθω πως φτανω πιο ψηλα τη μπασκετα οταν κανω lay-up..:p(μιας που παιζω και μπασκετ) (και ειχα κ τραυματισμο στον αγκωνα απο το αριστερο,συγκεκριμενα εφυγε απο τη θεση του παλια αλλα τωρα οκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Εγω γεννηθηκα αριστερός αλλα στην πρωτη δημοτικού η δασκάλα μου με αλλαξε. Απο τοτε δεν μπορω με το αριστερο να κανω τιποτα. Ολα καλα μεχρι που εφτασα στην δευτερα γυμνασιου και αντιμετωπιζα προβληματα δυσλεξιας που εχω ακομα και τωρα. Μπερδευα το 3 με το ε, το φ με το θ, μερικες φορες κολλαω σε μια λεξη οταν μιλαω ή οταν γραφω. Δεν ξερω αν ειναι σχετικα αυτα ειναι απλα ετυχε να εχω και αυτο απλα το αναφερω. :mad: :mad: :mad: Παντως με το αριστερο ποδι κλοτσαω ακομα και ειμουνα ο φοβος και ο τρομος μικρος στις στοιμενες φασεις γιατι πολυ δεν ήξεραν οτι γραφω με το δεξι και κλωτσαω με το αριστερο ;) Εχω και ενα φαλτσο ο φουστης :D Eνας συμμαθητης μου ειχε αυτο το "προβλημα".Ηταν αριστεροχειρας και δεν το ηξερε η νταντα που τον μεγαλωσε και τον εβαζε συνεχεια με το δεξι χερι να γραφει κτλ. και απεκτησε αυτο που εχεις κι εσυ.:) ΥΓ)Δεξιοχειρας εγω! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts