aanastasopoulos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εχει παρει κανεις αυτη τη θήκη ; Βαραινει καθολου το κινητο (σημαντικά) ; ναι το βαραινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εγω πηρα χθες απο geekbuying το 32αρι αρκετα αξιοπιστο και σε 2/βδομαδες ειναι εδω Αν εννοείς από Ευρώπη, ίσως αλλά από κίνα πολύ δύσκολο. Κάτι πήρε το αυτί μου πως κάτι γιορτάζουν και θα είναι τα πάντα κλειστά από 3/2 έως και 15/2. Και εγώ από minideal το έχω παραγγείλει αλλά μάλλον έχουμε πολύ μέλλον ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poliths2014 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Η προσφορά για το 16ρι στα 133 δολάρια στο gearbest ισχύει ακόμα. Link υπάρχει τρεις σελίδες πιο πίσω. Δυστυχώς είναι out of stock εδω κ δύο τουλάχιστον μέρες! ελπίζω να το βάλουν πάλι με αυτή την τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μια βοήθεια παιδιά.άλλαξαν σπασμένη οθόνη στο κινητό.όλα καλά.με οδηγίες από βίντεο στο YouTube..αλλά δεν φορτιζει ή μπαταρία. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Πόση ώρα κάνει να ανοίξει το τηλέφωνο μετά από εγκατάσταση MIUI πάνω από. Massopa? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Πόση ώρα κάνει να ανοίξει το τηλέφωνο μετά από εγκατάσταση MIUI πάνω από. Massopa? και δεκαλεπτο....μην σου πω παραπανω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Μια βοήθεια παιδιά.άλλαξαν σπασμένη οθόνη στο κινητό.όλα καλά.με οδηγίες από βίντεο στο YouTube..αλλά δεν φορτιζει ή μπαταρία. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει? η θα τραυματισες καμια ταινια η κατι θα ξέχασες να κουμπωσεις ξαναανοιξε και κανε εναν ελεγχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospan Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλησπέρα θα ήθελα την βοηθεια σας.... Πως κάνω επανεγκατασταση του λογισμικου στο τηλ. ??? Το τηλ ανοιγει αλλα κολλάει στο LETV και δεν προχωραει παρακατω για να ανοιξει??? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 η θα τραυματισες καμια ταινια η κατι θα ξέχασες να κουμπωσεις ξαναανοιξε και κανε εναν ελεγχο ταινία τραυμάτισαν μάλλον. Διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλησπέρα θα ήθελα την βοηθεια σας.... Πως κάνω επανεγκατασταση του λογισμικου στο τηλ. ??? Το τηλ ανοιγει αλλα κολλάει στο LETV και δεν προχωραει παρακατω για να ανοιξει??? Ευχαριστώ... Δώσε μας όμως κανενα στοιχείο για να καταλάβουμε τι έγινε.. . Πείραξες εσύ κάτι στο τηλέφωνο; προσπάθησες να αλλάξεις ρομ; δεν μπορεί να το κάνει έτσι από μόνο του Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Τι να πω για την miui ...είναι πολύ ευχαριστημένος με την απλότητα της Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 ταινία τραυμάτισαν μάλλον. Διορθώνεται? θα πρεπει να αγορασεις καινουρια αν ειναι αυτη με τα πολλα καλώδιακια μεσα τα λεπτα δεν νομιζω οτι φτιαχνονται αυτες οι ηλεκτροταινιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Έχω την 9s του ιταλικού forum. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μια ερώτηση. Ξέρει κάποιος πώς βγάζει screen shot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ξέρει κάποιος πώς βγάζει screen shot; Κρατάς πατημένα ταυτόχρονα power + volume . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Έχει παρατήσει κανείς άλλος κακή ποιότητα ήχου στα βίντεο; Κι αν ναι, βρέθηκε καμιά λύση; Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα λογισμικού ή του μικροφωνου. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα και απλή εγγραφή ήχου με την εφαρμογή record, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Ένας περίεργος μεταλλικός ψιλοπαραμορφωμένος ήχος... Δεν έχω υπολογιστή κοντά μου για να δω αν φταίει το ηχείο αλλά δεν νομίζω μιας και όλοι οι υπόλοιποι ήχοι, mp3 και youtube ακούγονται τέλεια. Και πάλι αναρωτιέμαι αν είναι κάποια λάθος ρύθμιση στο λογισμικό (μέσω MTK tools) ή φταίει το μικρόφωνο σαν συσκευή. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ο ήχος στο βίντεο είναι θέμα εφαρμογής. Εγώ με το fv έχω πολύ καλό ήχο και πολύ δυνατό. Αυτό που παρατήρησα με την συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ότι μου αλλοιώνει τα χρώματα και τέρμα πάνω στο βίντεο βγάζει μια ροζ γραμμή. Λες και βλέπω μαγνήτισμενη βιντεοκασέτα είναι!!!!! Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html ROM by BB72 010S BASED (AROMA INSTALLER) :dance::dance: Κατεβαίνει ...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εβαλα και γω miui πριν λιγο, πρωτη εντυπωση πολυ θετικη! Το μονο παραπονο μου ειναι οτι ενω εχω την original flip case της letv οταν την ανοιγω δεν ανοιγει η οθονη για να το ξεκλιδωσω. Με την masoppa που ειχα δοκιμασει γινοταν κανονικα. Υπαρχει περιπτωση να γινεται και στην miui?εχω την 30/12 του varzag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Παιδια οτι tempered glass και να δοκιμασα, δεν μπορω να τα φορεσω με την θηκη που μας εδωσαν γιατι τα τζαμακια ξεκολλάνε.. Υπάρχει κάποια λυση? Edited February 7, 2016 by liovag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgiwrgoss Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλησπέρα σε όλους, είμαι νεος στο φορουμ . Πριν 2 ημερες αγόρασα το Letv X600 . Στην προσπαθεια μου να κανω root δεν τα κατάφερα (νεος στο σπορ) . Αποφάσισα λοιπον αντι για root , αρχικα να περάσω μια καλυτερη ρομ . Μετα απο αναζητήσεις πολλών ωρών , κατέληξα και εγω στον "Ιταλό" , συγκεκριμένα στην 10s εκδοση λογισμικού . Κατεβασα τα απαραίτητα αρχεία TWRP_LeTV_x600_2_8_6_0_Material_r2 και την ρομ . Στην συνέχεια τρεχοντας το .exe που κανει εγκατάσταση το TWRP μου εβγαλε σφαλμα , οτι δεν βρήσκει το τηλέφωνο . Σας παραθέτω φωτογραφίες με πληροφορίες που ίσως σας βοηθήσουν να δώσετε μια λυση στο προβλημα μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και συγνωμη για το μεγαλο ποστ :) https://www.dropbox.com/sh/zsclx81hns5uvrg/AAA_6iO4jLu5JrLN3UEHn2Qea?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους, είμαι νεος στο φορουμ . Πριν 2 ημερες αγόρασα το Letv X600 . Στην προσπαθεια μου να κανω root δεν τα κατάφερα (νεος στο σπορ) . Αποφάσισα λοιπον αντι για root , αρχικα να περάσω μια καλυτερη ρομ . Μετα απο αναζητήσεις πολλών ωρών , κατέληξα και εγω στον "Ιταλό" , συγκεκριμένα στην 10s εκδοση λογισμικού . Κατεβασα τα απαραίτητα αρχεία TWRP_LeTV_x600_2_8_6_0_Material_r2 και την ρομ . Στην συνέχεια τρεχοντας το .exe που κανει εγκατάσταση το TWRP μου εβγαλε σφαλμα , οτι δεν βρήσκει το τηλέφωνο . Σας παραθέτω φωτογραφίες με πληροφορίες που ίσως σας βοηθήσουν να δώσετε μια λυση στο προβλημα μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και συγνωμη για το μεγαλο ποστ :) https://www.dropbox.com/sh/zsclx81hns5uvrg/AAA_6iO4jLu5JrLN3UEHn2Qea?dl=0 σελιδα 129 ποστ 1930 εκει γραφω τις διαδικασιες πρωτα απο ολα θα απενεργοποιησεις την ψηφιακη υπογραφη των windows.... θα κατεβασεις και απο εδω αυτους τους drivers και ΔΕΝ θα κανεις εγκατασταση τους pdanet drivers που υπαρχουν στο ζιπ...ολους τους αλλους φακελους θα τους τρεξεις οτι δεν σου τρεξει απλα πρωχωρας παρακατω τους επομενους ,,στο τελος θα βαλεις απλα την ρομ του ιταλου 10s Edited February 6, 2016 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html ROM by BB72 010S BASED (AROMA INSTALLER) :dance::dance: Κατεβαίνει ...:rolleyes: τι λεει ειναι καλη?που λεει τι φτιαχνει αυτη η εκδοση ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής windows? Τι κάνει και πως γίνεται Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chripalo Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Γεια σας παιδιά και από εμένα!!! Μπορεί κάποιος να μου πει πως να βγάλω screenshot? Όταν πατάω power on+ Volume down βγάζει, αλλά μου εμφανίζει ένα μήνυμα το οποίο λέει: "Αδύνατη λήψη στιγμ. οθόνης λόγω περιορισμένου αποθ. χώρου ή αποκλεισμού από εφαρμογή ή οργανισμό" Έχω του ιταλού την 5.5.008s(stable). Χώρο αποθήκευσης έχω περίπου 5GB. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα τίποτα, μήπως ξέρει κάποιος πως το διορθώνω??? Παράθεση http://automarket.car.gr/cars/?ca=v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Γεια σας παιδιά και από εμένα!!! Μπορεί κάποιος να μου πει πως να βγάλω screenshot? Όταν πατάω power on+ Volume down βγάζει, αλλά μου εμφανίζει ένα μήνυμα το οποίο λέει: "Αδύνατη λήψη στιγμ. οθόνης λόγω περιορισμένου αποθ. χώρου ή αποκλεισμού από εφαρμογή ή οργανισμό" Έχω του ιταλού την 5.5.008s(stable). Χώρο αποθήκευσης έχω περίπου 5GB. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα τίποτα, μήπως ξέρει κάποιος πως το διορθώνω??? Κάπου είχα δει για το oneplus one ότι αν διαγράψεις τον φάκελο με τις photo και κάνεις reboot το πρόβλημα διορθώνεται. Ίσως αν κάνεις το ίδιο με τον φάκελο screenshots να διορθωθεί. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts