Jump to content

Poliths2014

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Poliths2014

  • Ημ. Γέννησης 09/12/1993

Poliths2014's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Poliths2014

    LG V10

    Φιλε expendable, ποσο σου κοστισε μεταχειρισμενο αν επιτρεπεται??
  2. Poliths2014

    LG V10

    Από μπάντες δεν θα έχω πρόβλημα, βρίσκομαι εξωτερικό και θα λειτουργεί μια χαρά εδώ. Το έβγαλε ένα μαγαζί σε προσφορά 280 δολάρια συν τα 20 για φόρους, 300 δολάρια σύνολο πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. 64gb 4gb ram Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου
  3. Poliths2014

    LG V10

    Μια γρηγορη ερώτηση, πιστευετε με τα συν και τα πλυν που εχει αυτη τη στιγμη το V10 και τα κινητα που εχουν κυκλοφορησει τους τελευταιους μηνες(συμπεριλαμβανομενων απο Κινα), Αξιζει να επιλεξω αυτο στα 280 δολλαρια unlocked?
  4. Poliths2014

    Meizu MX5

    Με τιτανιουμ το έκανα αλλά μάλλον κάτι πετάξα που χρειαζόταν γιατί ενώ μου δείχνει ότι έχω δικαιώματα ροοτ, το SuperSU μου λέει ότι δεν έχω σωστό ροοτ. Αν μπορείς όταν βρεις λίγο χρόνο μπορείς να με παραπεμπψεις σε κάποια σελίδα ή μήνυμα εδώ μέσα που να εξηγεί από που κατεβάζω την ΡΟΜ και πως κάνω εγκατάσταση με clear? Αν όχι δεν πειράζει και σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και που απάντησες τόσο γρήγορα!
  5. Poliths2014

    Meizu MX5

    Puzzle, κοίτα σε παρακαλώ το μήνυμα μου, δύο σελίδες πίσω, #1086, έχεις καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ προκαταβολικά
  6. Poliths2014

    Meizu MX5

    Καλησπερα παιδια! Κατοχος και εγω εδω και μια βδομαδα,παραγγελια απο vickmall το 16αρι, μιας και για μενα ειναι αρκετα! Απιστευτο κινητο, πολυ καλη καμερα κατα την δικη μου γνωμη, αρκει να μην εχεις τις τρελες απαιτησεις, οθονη παρα πολυ καλη και φωτεινη,ηχειο επισης πολυ δυνατο και καθαρο. GPS αριστο. Εχω ομως ενα προβλημα γιατι οντως νεος(οχι ασχετος) στον τομεα του Root μαλλον εκανα κατι λαθος. Αλλαξα το Flyme account σε δικο μου χωρις κανενα προβλημα και ειπα να πεταξω και τις λιγες στοκ εφαρμογες που ειχε αφου ειχα κατεβασει ηδη αλλες. Συμφωνα με την λιστα που ειχε παραθεσει αλλο μελος λιγες σελιδες πιο πισω εβγαζα μια μια οποια δεν ηθελα αλλα μαλλον πεταξα κατι σημαντικο απο απροσεξια γιατι αυτη την στιγμη ΕΧΩ Root προνομια οταν παω στην καρτελα Fingerpring and Security αλλα συμφωνα με Root checker κτλπ δεν εχω σωστο ροοτ.....τι μπορω να κανω, γιατι θελω να περασω την Global εκδοση μιας και ηρθε με Α εκδοση λογισμικου.... Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη, να΄στε καλα! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου πιστευω το 16αρι θα σε καλυψει αρκει να κανεις χρηση καποιας cloud εφαρμογης π.χ. One Drive. Εγω πηρα το 16αρι στα 219 γιατι το 32αρι ειχε 279 οταν το αγορασα αλλα ειδα οτι τωρα ειναι στα 249 το 32αρι το ΛΕΥΚΟ(εγω πηρα το μαυρο) οποτε πιστευω σε αυτη τη διαφορα ισως να αξιζει τα 30αρι παραπανω. Οσο για το λογισμικο ναι ερχεται με Global τωρα, εχοντας την δυνατοτητα να παιρνεις ΟΤΑ updates χωρις κανενα προβλημα κατευθειαν απο την συσκευη σου. Οτι και να αποφασισεις παντως να ξερεις οτι δεν θα το μετανιωσεις το κινητο πεταει απο καθε αποψε!
  7. Poliths2014

    Meizu MX5

    Με την global τι διαφορά υπάρχει?? αυτή δεν θα παίρνει αργότερα τις αναβαθμίσεις από την CN? ναι την έχω αποθηκευμένο την σελίδα που λένε για τις εφαρμογές για να ξέρω τι να σβήσω! το 16αρι το πήρα λόγω ότι δεν είχα θέμα ποτέ με το χώρο και το μαξ που είχα ήταν 8 εσωτερική και άλλα 8 σε κάρτα sd οπότε πιστεύω για μένα δεν άξιζε να δώσω 70 δολάρια παραπάνω για το 32αρι. ειδικά τώρα που θα κάνω χρήση και κανένα Dropbox.
  8. Poliths2014

    Meizu MX5

    Λοιπών παιδιά, μόλις έκανα και εγώ την παραγγελία από vickmall το 16αρι!! λίγες μικρές και ασημαντες ερωτήσεις έχω που της κάνω απλά για παν ενδεχόμενο και να ησυχασω.. :-P 1ον, το παρήγγειλα με την CN έκδοση Rom μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά , βρίσκομαι Αμερική έτσι κ αλλιώς. καλά έκανα σωστά?? με αυτή την έκδοση θα παίρνω αυτόματα όλες τις τελευταίες ενημερώσεις τις εταιρίας απευθείας.? 2ον, χρειάζεται να τους ζητήσω να κάνουν τίποτα στο κινητό πέρα από έναν απλό έλεγχο αν λειτουργούν όλα όπως πρέπει? 3ον και τελευταίο γιατί σας κούρασα, πιστεύεται ότι με κανένα μελλοντικό update θα φτιάξουν λόγο την κάμερα?? ποια είναι γενικά τα μεγαλύτερα μειονέκτηματα που έχει το κινητό, τρέχοντας την τελευταία Rom? ευχαριστώ για όποιον καθίσει και ασχοληθεί και συγγνώμη για το μεγάλο ποστ, πρωτάρης σε παραγγελία από Κίνα βλέπεται και υπάρχει ένα κάποιο άγχος!!
  9. Poliths2014

    Meizu MX5

    Έχει κανείς καμία ιδέα τι διαφορά έχουν μεταξύ τους αυτά τα δύο tempered glass?? http://www.vickmall.com/nillkin-amazing-pe-eyes-care-and-anti-burst-tempered-glass-screen-ptotector-meizu-mx5.html http://www.vickmall.com/nillkin-amazing-h-anti-explosion-tempered-glass-screen-protector-front-film-for-meizu-mx5.html επιπλέον το silver back με το Grey back δεν έχουν και καμιά ιδιαίτερη διαφορά σωστά? το ασημί πιστεύω φαίνεται πιο όμορφο
  10. Δυστυχώς είναι out of stock εδω κ δύο τουλάχιστον μέρες! ελπίζω να το βάλουν πάλι με αυτή την τιμη
  11. Παιδες,στην Official ROM της εταιριας(που εχει μονο κινεζικα κ αγγλικα) δουλευουν ολα οπως πρεπει?? ειναι καλυτερα να μεινει με αυτη τη ROM καποιος, αν δεν τον ενοχλει να ειναι στα αγγλικα ολα?? Ευχαριστω!
  12. Καλημερα! Λευκο ή μαυρο προτεινεται?? :D Απο τις πιο απλες ερωτησεις που θα μπορουσαν να γινουν αχαχαα....καθαρα υποκειμενικο το θεμα,τις γνωμες σας θελω ποιο ειναι ωραιοτερο κατα εσας :D
  13. Φιλε τωρα με εστειλες!!! Αυτο δεν μου ειχε περασει καν απο το μυαλο γιατι δεν το ειχε κανεις σαν επιλογη τοσο καιρο εδω περα και δεν γνωριζα για την υπαρξη του επισημου asus store. Να'σαι καλα και θα το παραγγειλω απο εκει μαλλον μεχρι τελος του μηνα. Χιλια ευχαριστω να'σαι καλα!!
  14. Κοιτα η 20αρα μπαντα(800Mz) δεν με ενδιαφερει προσωπικα γιατι μενω Αμερικη και καλυπτομαι απο τις υπολοιπες. Το ψαχνω μονο και μονο για τον καλυτερο επεξεργαστη γιατι κινητο παιρνω καθε 2-3 χρονια, αλλα και το απλο 4 γκιγκα ραμ και 32 Ρομ μου ειναι υπεραρκετα με τον 1.8 επεξεργαστη. Θα παραγγειλω απο vickmall απλα επειδη κ μονο ειναι το πιο αξιοπιστο και οτι τους ζητας να σου εχουν στο κινητο απο θεμα software θα το εχεις οταν το ανοιξεις. στα 250 θα μου βγει στην ουσια συνολο με κατι tempered glass κτλπ, που ειναι υπερβολικα καλη μπορω να πω για τετοια ποιοτητα! Να'σαι καλα παντως για την απαντηση!!
×
×
  • Create New...