Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατήρησα το εξής "κουλο" στην 8ς του Ιταλού

Με γλώσσα English US στα setting>battery το power management το γραφει κινέζικα.

Αν βάλω γλώσσα Ελληνικα ή English UK το γράφει "Power management" αλλά στα wallpaper & themes δεν εμφανίζει το eUI και άλλα 2 στα local themes (που τα δείχνει με γλώσσα English US).

Θα μου πέιτε τι ψάχνεις... απλά αν μπορεί καποιος να επιβεβαιώσει μήπως και δεν έκατσε καλά η 8ς του Ιταλού.

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

theme πως αλλαζουμε αλλαζει σε κανεναν γιατι εγω το κανω download αλλα δεν το δειχνει να το επιλεξω. εγω σβησει μερικα εργοστασιακα ακυνδινα apps δεν νομιζω να επειρεαστηκε τιποτα σε αλλους επιλεγει theeme? στην 8ς ειμαι με apex τους αλλους Launcher τους εσβησα..

If you experience behavior or consumption anumali under WiFi followed This procedure 1. Entering mtk engineering mode from the dialer * # * # 3646633 # * # * (or by mobileuncle) 2. Connectivity / WiFi CTIA 3. CTIA test mode settings 4. Enable CTIA test mode 5. OK Once activated CTIA mode if you want to be notified on the status bar installed by the perennial playstore Notifications off open it: - From deselect the app EngineerMode and outputs - Assign Notifications off to start automatically at boot You should not see the icon on the status Bar

Δεν καταλαβα μονο πως φευγει η αυτη η βλακεια απο πανω

Δεν καταλαβα τίποτα. Σε ποια περίπτωση τα κάνουμε ολα αυτα;

If you experience behavior or consumption anumali under WiFi followed This procedure 1. Entering mtk engineering mode from the dialer * # * # 3646633 # * # * (or by mobileuncle) 2. Connectivity / WiFi CTIA 3. CTIA test mode settings 4. Enable CTIA test mode 5. OK Once activated CTIA mode if you want to be notified on the status bar installed by the perennial playstore Notifications off open it: - From deselect the app EngineerMode and outputs - Assign Notifications off to start automatically at boot You should not see the icon on the status Bar

Δεν καταλαβα μονο πως φευγει η αυτη η βλακεια απο πανω

κατεβάζεις απο το playstore την εφαρμογή notifications off και ξε-τσεκάρεις το engineer mode

Λοιπον θα με τρελανει το κινητο αυτο...

Προσπαθω να το κανω root και να περασω Twrp , εχω κινεζικο ΕUI recovery και EUI 5.0.004S

Δοκιμασα με τις οδηγιες του needrom να βαλω την 2.8.7.0 --> τζιφος (δεν εβγαλε ποτε τα OKAY στο fastboot)

Καπου εδω μεσα δινει ο pik νομιζω ενα link για την 2.8.6.0 -->τζιφος(για να να ειμαι ακριβης okay εβγαλε τα OKAY αλλα δεν περαστηκε ποτε twrp)

Μετα δοκιμασα την 2.8.7.1 που εχει αναφερθει οτι δουλευει . Λοιπον με την πρωτη εβγαλε τα OKAY , εκανε ρεβοοτ , βγηκε στην twrp (μωβ κινεζικα) .

Λεω ΟΚ περαστηκε .

Πηγα να κανω reboot to system απο το κινεζικο μενου καθως λογω εμπειριας απο αλλο κινητο ξερω τι κανει καθε κουμπι στο Twrp και φανηκε να κολλαει οποτε κλεινω το τηλεφωνο με το power button και αφου το ανοιγω και παω στο file explorer να δω αν εχει τον φακελο της twrp .

Τον εχει και πεταω μεσα το ζιπακι για να την αλλαξω απο κινεζικη σε αγγλικη. Εν τω μεταξυ το root checker εβγαζε οτι δεν ειμαι root . Λεω κατσε να περασω το αγγλικο ζιπ και το βλεπω μηπως φταιει αυτο. Κανω λοιπον power off και power+vol up και με βγαζει στο ΚΙΝΕΖΙΚΟ EUI recovery !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επισης οτι SU και αν κατεβασω μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο επειδη εχει lollipop και το root checker βγαζει και παλι οτι δεν ειμαι root !!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανω λαθος ρε παιδια ???Μηπως φταιει η εκδοση της ΕUI που εχω ??????????

Εχω εγκαταστησειμενο οτι ABD driver βρηκα και φυσικα USB debgging ενεργοποιημενο

Εμπειρια με ΜΤΚ εχω αρκετη (4ο κινητο ειναι) , οποτε πραγματικα δεν μπορω να βρω το λαθος μου

Edited by kritikos4
Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Προσπαθω να το κανω root και να περασω Twrp , εχω κινεζικο ΕUI recovery και EUI 5.0.004S

Δοκιμασα με τις οδηγιες του needrom να βαλω την 2.8.7.0 --> τζιφος (δεν εβγαλε ποτε τα OKAY στο fastboot)

Καπου εδω μεσα δινει ο pik νομιζω ενα link για την 2.8.6.0 -->τζιφος(για να να ειμαι ακριβης okay εβγαλε τα OKAY αλλα δεν περαστηκε ποτε twrp)

Μετα δοκιμασα την 2.8.7.1 που εχει αναφερθει οτι δουλευει . Λοιπον με την πρωτη εβγαλε τα OKAY , εκανε ρεβοοτ , βγηκε στην twrp (μωβ κινεζικα) .

Λεω ΟΚ περαστηκε .

Πηγα να κανω reboot to system απο το κινεζικο μενου καθως λογω εμπειριας απο αλλο κινητο ξερω τι κανει καθε κουμπι στο Twrp και φανηκε να κολλαει οποτε κλεινω το τηλεφωνο με το power button και αφου το ανοιγω και παω στο file explorer να δω αν εχει τον φακελο της twrp .

Τον εχει και πεταω μεσα το ζιπακι για να την αλλαξω απο κινεζικη σε αγγλικη. Εν τω μεταξυ το root checker εβγαζε οτι δεν ειμαι root . Λεω κατσε να περασω το αγγλικο ζιπ και το βλεπω μηπως φταιει αυτο. Κανω λοιπον power off και power+vol up και με βγαζει στο ΚΙΝΕΖΙΚΟ EUI recovery !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επισης οτι SU και αν κατεβασω μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο επειδη εχει lollipop και το root checker βγαζει και παλι οτι δεν ειμαι root !!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω εγκαταστησειμενο οτι ABD driver βρηκα και φυσικα USB debgging ενεργοποιημενο

Εμπειρια με ΜΤΚ εχω αρκετη (4ο κινητο ειναι) , οποτε πραγματικα δεν μπορω να βρω το λαθος μου[/QUO

Καλημέρα φιλέ μου.Πήγαινε στη σελίδα 50 και ακολούθησε ακριβώς τα βήματα που αναφέρει και δοκίμασε το. Κάπου κανείς λάθος.

Blue Mi Note 3

Letv Le1 X 600

ΣΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!!εβαλα την 8ς ολα κομπλε αλλα δεν δουλευε το double tap sleep!ξαναπερασα λοιπον το ΖΙΡ double tap sleep και πλεον ανοιγωντας μου βγαζει ''ΔΥΣΤΥΧΩΣ EUI ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!'' και δεν με αφηνει να μπω στο τηλ καθολου!!!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελικα το ελυσα ξαναπερνωντας την 8ς και κανοντας clean cache dalvic.

πως θα κανω ομως το double tap sleep να δουλεψει??

Παιδιά με το ακουστικό τι παίζει; ο ήχος είναι ποιοτικός; και αυτός που ακούμε εμείς αλλά και πως μας ακούνε οι άλλοι ; ρωτάω γιατί είμαι στο τσακ να το πάρω

Παιδιά με το ακουστικό τι παίζει; ο ήχος είναι ποιοτικός; και αυτός που ακούμε εμείς αλλά και πως μας ακούνε οι άλλοι ; ρωτάω γιατί είμαι στο τσακ να το πάρω

Εχει πολυ καλο ήχο στις κλείσεις και στη μουσική με ακουστικά.

ΣΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!!εβαλα την 8ς ολα κομπλε αλλα δεν δουλευε το double tap sleep!ξαναπερασα λοιπον το ΖΙΡ double tap sleep και πλεον ανοιγωντας μου βγαζει ''ΔΥΣΤΥΧΩΣ EUI ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!'' και δεν με αφηνει να μπω στο τηλ καθολου!!!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου στειλεις που βρηκες το double tap sleep zip γιατι κοιταω εδω και δεν το βρισκω

Λεω ΟΚ περαστηκε .

Εμπειρια με ΜΤΚ εχω αρκετη (4ο κινητο ειναι) , οποτε πραγματικα δεν μπορω να βρω το λαθος μου

Ειχα το ιδιο πρόβλημα και τελικά την πέρασα την recoveri με το flashtool. Αν εχεις windows 8 η 10 θα πρεπει να κανεις μια αλλη διαδικασία για να περαστούν σωστά οι οδηγοί.

Εχει πολυ καλο ήχο στις κλείσεις και στη μουσική με ακουστικά.

Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Κάτι ακόμα. Ζεσταίνεται το κινητό καθόλου; η είναι ψυχρό σε γενικές γραμμές;

Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Κάτι ακόμα. Ζεσταίνεται το κινητό καθόλου; η είναι ψυχρό σε γενικές γραμμές;

Αυτό τον καιρό που το έχω έγω τουλάχιστον ζεσταίνεται ελάχιστα μετά από δυνατή χρήση (video, μουσική, games). Θα το χαρακτήριζα ψυχρό.

Το douple tap wake δεν δουλεύει στην 8s .Το tap status bar to sleep είναι addon και το περνάς όπως την rom , αλλά χωρίς να κάνεις wipes. Έτσι γράφει ο Ιταλός στο φόρουμ του : http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html

Edited by michsof

Αν το ζορίσεις αρκετά και ταυτόχρονα ειναι και το 4g ανοικτό ζεσταίνετε. Παντα σε λογικά

επίπεδα.

Αξίζει καλύτερα πιστεύετε η αγορά του σε σχέση με το χοντρό κομμένο mx4 PRO;; φυσικά και το meizu έχει καλύτερη κάμερα. Και αυτό όμως ακούω ότι έχει καλύτερη κάμερα από το LG G2 σωστά; επίσης είναι απροβλημάτιστο τηλέφωνο; η χαλάει το ένα χαλάει το άλλο;

Ποσος χώρος μένει ελεύθερος στα 16GB;

Γιατί με τα ίδια λεφτά παίρνω είτε το 16αρι από ευρωπαϊκή ααποθήκη είτε το 32αρι από κινέζικη