Jump to content

Leonir

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Leonir

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Leonir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Για τη vodafone που νομίζω ότι αναφέρθηκε νωρίτερα έπρεπε να στείλω ένα sms πρώτα για να μου ενεργοποιήσουν το 4g αλλά λειτουργεί μια χαρά. Για την ακρίβεια έχω καλύτερο 4g από 3g.
  2. Αν είναι όπως στο x600 έχει μια εφαρμογή μέσα που λέγεται housekeeper. Εκεί από default όλες οι εφαρμογές που είναι ανοιχτές πολύ ώρα κλείνουν κάποια στιγμή για εξοικονόμηση ενέργειας. Διάλεξε τις εφαρμογές που θες να μην κλείνουν και θα είσαι ok. Αλλιώς οταν έχεις ανοιχτό το viber πάτα το κουμπί του μενού και στο μικρό παραθυράκι του viber σύρε το δαχτυλό σου προς τα κάτω για να εμφανιστεί ενα λουκετάκι στο παράθυρο του viber και να μην κλείνει ποτέ.
  3. Εντυπώσεις από τις πρώτες μου μέρες με το κινητό με 7s reloaded. Έχω χρησιμοποιήσει μόνο μια μέρα 7s με τον παλιό kernel και παρατήρησα χειρότερο wifi και ίσως μπαταρία με τον παλιό kernel. 1) Τρέχει εξαιρετικά. Δεν είχα πρόσφατα high end κινητό για να συγκρίνω, αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι κορυφαίο value for money mid range. 2) Πολύ ωραία οθόνη. 3) Καλή κάμερα για μένα που δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις όσο έχω στη γενική απόδοσή του. 4) Κανένα πρόβλημα στο wifi με 7s rl. Αντιθέτως θα έλεγα. 5) Κανένα πρόβλημα με ειδοποιήσεις σε mail χωρίς καμία ρύθμιση, σε εφαρμογές instant messaging ίσως χρειάζεται να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις. 6) Αν και έχει πολύ καλό και δυνατό ήχο δεν είμαι ακόμα σίγουρος ότι είναι ικανοποιητική ή ένταση του ήχου στις κλήσεις. Δεν έχω δει κάποιον να το αναφέρει αυτό οπότε ίσως είναι ιδέα μου. 7) Αξιοπρεπής μπαταρία
  4. Αυτό τον καιρό που το έχω έγω τουλάχιστον ζεσταίνεται ελάχιστα μετά από δυνατή χρήση (video, μουσική, games). Θα το χαρακτήριζα ψυχρό.
  5. Δηλαδή; Υπάρχει κάποιο feature που χάνουμε από την official; Επίσης o bb72 αναφέρει κάποια θέματα στο wifi στην 8s;
  6. Για την ακρίβεια το μόνο καλύτερο που έχει είναι τα 200mhz στον επεξεργαστή και ότι είναι πιο λεπτό. Η οθόνη του x600 είναι καλύτερη. Σε κάποια συγκριτικά φαινόταν να έχουν ένα θέμα οι φωτογραφίες του x500 αλλά αυτό ίσως είναι απλά θέμα software.
  7. Για το θέμα με τις ειδοποιήσεις έγω τουλάχιστον δεν έχω κάποιο πρόβλημα όσο έχω την εφαρμογή κλειδωμένη με το λουκετάκι στην οθόνη με το multitasking. Με το viber που δοκίμασα δεν έχανα κάποια ειδοποίηση.
  8. Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Μια απορία έχω για κάτι απλό. Χρησιμοποιείτε το hard case και το silicone case που έδινε δώρο από vickmall κυρίως; Το hard case με φοβίζει. Μήπως κάνει γρατσουνιές στη συσκευή; Δεν έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ θήκες και μου κάνει εντύπωση το πόσο δύσκολα μπαίνει και βγαίνει.
  9. Τελικά κι εγώ που γκρίνιαξα νωρίτερα είδα το απόγευμα ανανέωση κατάστασης από ΕΛΤΑ. Όπως είπα φαινόταν arrived 17/11 από τα ξένα site. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 11-11-2015 13:22 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-11-2015 12:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 26-11-2015 15:49 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 26-11-2015 17:49 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  10. Καλησπέρα και απο μένα. Κι εγώ παιδιά είμαι άπο αυτούς με 17/11 arrival. Στον ΕΛΤΑ ακόμα είμαι 11/11 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ.
×
×
  • Create New...