Lazarosamsung Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπέρα σας! Είμαι κάτοχος εδώ και αρκετούς μήνες ενός lumia 532. Δυστυχώς ως πρώην κάτοχος συσκευής android (Zopo 980+) ακόμα νιώθω πολύ άβολα με τα Windows και σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στα android. Θα ήθελα πραγματικά την βοήθειά σας γιατί πραγματικά "τρέχω" για να βρω το καλύτερο value for money κινητό, και είμαι ανάμεσα στα εξής: -Letv x600 -Letv x500 -Doogee X3 -Xiaomi Mi4c -Meizu MX5 -Oneplus x -Letv PRO Με τα τέσσερα τελευταία πραγματικά να μου διαλύουν το μπάτζετ,αλλά τα παραθέτω ως εναλλακτικές. Αυτό που ψάχνω είναι μια απροβλημάτιστη με προτεραιότητα στην μπαταρία,στην οθόνη και την κάμερα. Μου άρεσαν πάρα πολύ σαν εμφάνιση τα Letv, αλλά πραγματικά προβληματίζομαι για την λειτουργικότητά τους και την υποστήριξη τους. Σίγουρα είναι απίθανη τιμή, η κάμερα σαν χαρακτηριστικά στα χαρτιά είναι αρκετά καλή (αν και τα reviews την χαντακώνουν) και η μπαταρία στα 3000mah φαίνεται απλά οκ. Πραγματικά θα ήθελα όμως την γνώμη σας, μιας και απέχω αρκετό καιρό από τον κόσμο των android!:):):):) Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπέρα σας! Είμαι κάτοχος εδώ και αρκετούς μήνες ενός lumia 532. Δυστυχώς ως πρώην κάτοχος συσκευής android (Zopo 980+) ακόμα νιώθω πολύ άβολα με τα Windows και σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στα android. Θα ήθελα πραγματικά την βοήθειά σας γιατί πραγματικά "τρέχω" για να βρω το καλύτερο value for money κινητό, και είμαι ανάμεσα στα εξής: -Letv x600 -Letv x500 -Doogee X3 -Xiaomi Mi4c -Meizu MX5 -Oneplus x -Letv PRO Με τα τέσσερα τελευταία πραγματικά να μου διαλύουν το μπάτζετ,αλλά τα παραθέτω ως εναλλακτικές. Αυτό που ψάχνω είναι μια απροβλημάτιστη με προτεραιότητα στην μπαταρία,στην οθόνη και την κάμερα. Μου άρεσαν πάρα πολύ σαν εμφάνιση τα Letv, αλλά πραγματικά προβληματίζομαι για την λειτουργικότητά τους και την υποστήριξη τους. Σίγουρα είναι απίθανη τιμή, η κάμερα σαν χαρακτηριστικά στα χαρτιά είναι αρκετά καλή (αν και τα reviews την χαντακώνουν) και η μπαταρία στα 3000mah φαίνεται απλά οκ. Πραγματικά θα ήθελα όμως την γνώμη σας, μιας και απέχω αρκετό καιρό από τον κόσμο των android!:):):):) H δευτερη "ομαδα" σιγουρα ειναι καλυτερη αλλα το κοστος παιζει μεγαλο ρολο. Και η υποστήριξη μια χαρα ειναι και η καμερα μια χαρα και η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπέρα σας! Είμαι κάτοχος εδώ και αρκετούς μήνες ενός lumia 532. Δυστυχώς ως πρώην κάτοχος συσκευής android (Zopo 980+) ακόμα νιώθω πολύ άβολα με τα Windows και σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στα android. Θα ήθελα πραγματικά την βοήθειά σας γιατί πραγματικά "τρέχω" για να βρω το καλύτερο value for money κινητό, και είμαι ανάμεσα στα εξής: -Letv x600 -Letv x500 -Doogee X3 -Xiaomi Mi4c -Meizu MX5 -Oneplus x -Letv PRO Με τα τέσσερα τελευταία πραγματικά να μου διαλύουν το μπάτζετ,αλλά τα παραθέτω ως εναλλακτικές. Αυτό που ψάχνω είναι μια απροβλημάτιστη με προτεραιότητα στην μπαταρία,στην οθόνη και την κάμερα. Μου άρεσαν πάρα πολύ σαν εμφάνιση τα Letv, αλλά πραγματικά προβληματίζομαι για την λειτουργικότητά τους και την υποστήριξη τους. Σίγουρα είναι απίθανη τιμή, η κάμερα σαν χαρακτηριστικά στα χαρτιά είναι αρκετά καλή (αν και τα reviews την χαντακώνουν) και η μπαταρία στα 3000mah φαίνεται απλά οκ. Πραγματικά θα ήθελα όμως την γνώμη σας, μιας και απέχω αρκετό καιρό από τον κόσμο των android!:):):):) Απο τα τρία πρώτα το Letv x600. Απο τα τεσσερα απο κάτω το Letv PRO και το Xiaomi Mi4c τα υπολοιπα ειναι υπερεκτιμημενα. Το Letv PRO ειναι εξαιρετικο σε τιμή για τα χαρακτηριστικα του Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrikos77 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Καλησπερα σας! Ειμαι καινουριος στο φορουμ καθως μεχρι ωρας ειχα επιλεξει να ρουταρω τις συσκευες τις οποιες ειχα πλην ενος παλιου samsung galaxy s advanced το οποιο ειχα για 4 χρονια και γενικα δεν πολυενημερωνομουν περαν καποιων αναγνωσεων νηματων ως επισκεπτης.Επειδη ομως η συγκεκριμενη με τα χαρακτηριστικα και την τιμη της με κερδισε αποφασισα να την αγορασω!Την παρηγγειλα απο το honorbuy και σε 3 μερες την ειχα στα χερια μου! Διαβαζοντας τα κομεντς εδω και ψαχνοντας και στο xda αποφασισα κι εγω να τη ρουταρω για να εχω το maximoum Της συσκευης! Ακολουθησα τις οδηγιες απο το ποστ 744 στη σελιδα 50 και δεν μου μπαινει σε recovery mode( δεν μου βγαζει ποτε ΟΚ στο 7ο βημα οταν ειμαι σε fastboot edit:τελειωσε κανονικα και αυτο το βημα αλλα δεν μου εμφανιζει πουθενα φακελο TWRP και οταν ειναι να μπει σε recovery mode αν πατησω update system μου λεει cannot proceed APK not found,και 2η επιλογη clear data απλα το επαναφερει στις εργοστασιακες ρυθμισεις,αποτι καταλαβαινω δεν μπαινει ποτε σε recovery mode ωστε να κανω μετα root)! Επειτα προσπαθησα να κανω οτι λεει το ποστ εδω: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63701041&postcount=763 ,ακολουθησα κανονικα τις οδηγιες στο βιντεο αλλα δεν μου αναγνωριζει αυτο το κομματι: To check if you installed drivers correctly Turn off phone, and go to device manager, connect device and it should show up as "MTK Preloader VCOM port "port_number(εμφανιζεται για 1-2 δευτερολεπτα η συγκεκριμενη επιλογη και ξαφνικα εξαφανιζεται) Οποιος μπορει να με βοηθησει καλοδεχουμενος!Ευχαριστω! *εκανα και πατατα γιατι ενω ειχε google play κτλ πατησα επαναφορα στις εργοαστασιακες ρθμισεις μετα την 7η φορα που δεν μου εμφανισε το TWRP.... Edited November 23, 2015 by antrikos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 κι εκεί που λες , χ600 ή χ500 βγαίνει ένα redmi note 3 και χάνεις την μπάλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Πως γίνεται μόνο με facebook and messenger χωρίς κανένα παιχνίδι ή άλλη εφαρμογή κατέβασμενη και την 7ς περασμένη να Έχω υπόλοιπο αποθηκευτικό χώρο maximum 850mb??? Μήπως να βγάλω το zip της 7ς που είναι 1,4gb??!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 εννοείται να το σβησεις δε χρειαζεται πια εχει γινει η εγκατασταση τωρα πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Επίσης αν έχεις πάρει backup, όταν πέρασες την 7s , μπορείς να το μεταφέρεις στο PC και να το σβήσεις από το κινητό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Βασικά δεν πήρα back up γιατί δεν το είχα χρησιμοποιήσει καθόλου το τηλ. Απευθείας από την 5ς που είχε πέρασα την 7ς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Σήμερα έδωσα παραγγελία για λογαριασμό φιλης, να τους ζητησω να βάλουν την 6s ή την 7s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Σήμερα έδωσα παραγγελία για λογαριασμό φιλης, να τους ζητησω να βάλουν την 6s ή την 7s? Εγώ είχα ζητήσει την 7ς αλλά ήρθε με την 5! Την περνάς μόνος σου μετά το πολύ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Βγηκε σημερα η επισημη 8S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Βγηκε σημερα η επισημη 8S. Και τωρα περιμενουμε τον Ιταλο να κανει τα μαγικα,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 εγω δεν περιμενω κανεναν τη βαζω τωρα ομως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 οκ,θα περιμενω εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Να ρωτησω Για να παω απο την 5 στην 8 πρεπει μεσω recovery η εχει καπου το τηλεφωνο updater ??? Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) σε κανα μισαωρο θα πω τις πρωτες εντυπωσεις και απο αυριο τα ρεστα.. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την κατεβαζεις και μεσω recovery τη βαζεις κανεις τα wipes σου και προχωρας Edited November 25, 2015 by alemao222 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 αρα πρεπει να εχω κανει τη διαδικασια της εγκαταστασης του recovery οπως περιγραφεται καπου εδω μεσα ??? Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 σε κανα μισαωρο θα πω τις πρωτες εντυπωσεις και απο αυριο τα ρεστα.. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την κατεβαζεις και μεσω recovery τη βαζεις κανεις τα wipes σου και προχωρας και το πρωτο μισαωρο μου κανει...μπαταρια να ειναι χειροτερο αποκλειεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 αν εισαι rooted κατεβασε την εφαρμογη rebooter για πιο ευκολα (ενα με κιτρινο κεραυνο ειναι) καντο εγκατάσταση και πατα recovery και θα σε παει μονο του στην οθονη που θες και απο κει πατας ιnstall βρισκεις το zip που το εχεις κατεβασει και το κανεις εγκατάσταση ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και το πρωτο μισαωρο μου κανει...μπαταρια να ειναι χειροτερο αποκλειεται.... μπαταρια και λιγο καμερα να δουμε τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 αντε και ειμαι με f5 στον opera.....:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 η μπαταρια ειναι πολυ καλη. με ιδιο στησιμο με LG G2, εχουν παρομοια διαρκεια. :) πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 εφτασε η ωρα σε λιγο τα λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Να ρωτησω Για να παω απο την 5 στην 8 πρεπει μεσω recovery η εχει καπου το τηλεφωνο updater ??? εχει update από τα setings αν εχεις την εργοστασιακη βεβαια επανω ....εεχω την 7s και τωρα βαζω την 8s για να δουμε :) πωπωωω φοβερη διαφορα !!! δεν παιζεται :) :) χαχαχα δεν ξαιρω να καταλαβω διαφορες οποιος ξαιρει ας γραψει :) αυτό που ειδα εκανε optimizing 154 apps κατά την εγκτασταση !!! μια που αναφερε καποιος την καμερα νομιζω εστιαζει ποιο γρηγορα κα ι ειναι ποιο καθαρη Edited November 25, 2015 by aitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 πολυ κινεζιλα βλεπω για αρχη που θα φανε σβησιμο δεν εχει ελληνικα και δεν εχει playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts