Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια από τα ίδια ,12 € λιγότερα νομίζω απο τιην αρχική του τιμη. αλλά ξέχασα να βάλω έξτρα τεμπερ γκλασ .

Εσείς που το έχετε είδη ,λέτε να είναι απαραίτητο??

Εγω τους ζητησα ολα τα δωρα σε μειλ. Δεν μου εχουν απαντησει ακομα βεβαια.

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω την συσκευή εδώ και περίπου 2 εβδομάδες με την 6s του Ιταλού και είμαι τρομερά ευχαριστημένος από όλα της.

4g και στις 2 κάρτες cosmote και vodafone δεν κολλάει πουθενά (οκ ίσως λίγο ποιο δυνατό wifi θα το ήθελα) gps άψογο το ίδιο ποιότητες κλησης, ακρόασης και εν γένει κατασκευής. Τα μόνα θέματα και που έχω είναι οτι θα ήθελα λιγι καλυτερη καμερα, τα notifications που δεν έρχονται ποτέ σε σχεδόν όλες τις εφαρμογές ( fb, messenger, whatsapp, viber...) και τα pop up menus που αντί για ok και cancel βγάζουν κουτάκια...

Οκ για την κάμερα δεν νομίζω να υπάρχει "γιατρειά" τα άλλα θέματα λύνονται με την 7s ή μήπως γνωρίζετε κάποια άλλη λύση;

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ...

ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol:

Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!)

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εχω κι εγω με της ειδοποιησεις οπως έγραψα και μερικά ποστ πισω. Ειναι πολυ ενοχλητικό και δεν εχω βρεί ακόμα ακρη.

Όχι απλά ενοχλητικό... Έχω ήδη φάει Κράξιμο από φίλους που μου έστειλαν μηνύματα σε whatsapp και viber και δεν τα είδα ποτέ...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ...

ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol:

Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!)

Μια από τα ίδια και σε εμένα με τα notifications. Οπότε θυμούνται μου έρχονται. Ίσως με εκ νέου πέρασμα της rom να διορθωθεί, γιατί δεν βλέπω να έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα.

Για τα notifications δείτε λίγο εδώ και δοκιμάστε, ίσως λύσει το πρόβλημα (αφού πάρετε ένα μπακάπ πρώτα).

μάλλον έχει σχέση με IPV6 και lolipop

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6388441#post6388441

παντως οποιος θελει να δει τις λειτουργειες του τηλεφώνου στο επακρον η miui7 ειναι απο τις καλύτερες για μενα..

επιλέγεις τι χρωμα θες τα led ειναι μικρη μολις 700 mb λειτουργουν ολα κομπλε εχει ota updates φοβερη αισθηση themes πολυ ωραια σκοτεινα για να μην στραβωνεσαι με πληκτρολογια μενου και αλλα με τη μπαταρία να δουμε λιγο τι γινεται αλλα κατα τα αλλα πολυ καλη εχει accelerator στο κατέβασμα και με ενα κουμπι λειτουργει το τηλ overlocked θα βαλω κανα screenshot να δειτε

Ota update ειναι για την stock MIUI.

Οτι custom ROM την περνας με custom recovery,cwm η twr.Μεγαλες ομαδες που φτιαχνουν custom rom κανουν ota update,Cygenmod,omega...

Ειχα το xiaomi mi3 με MIUI και ηθελα μια αλλαγη,λογω οτι ηταν πολυ αδηφαγα σε ram.

Ποσο ελευθερη ram σου αφηνει μετα απο reboot?

Mε την 7s νομιζω σε εμενα εχει περισσοτερη καταναλωση μπαταριας απο 5s.Ισως να στρωσει.

Κατι αλλο τωρα που το χ500 θα βγει με 5.1.1 λετε να μας το δωσουν και σε εμας?

Ειμαι στο vickmall στο κομματι που πρεπει να πατησω place order ,εδω και 10 λεπτα παταω και δεν γινεται κατι :blink: , πρωτη φορα κανω παραγγελια απο Κινα αλλα δεν νομιζω οτι εχω ξεχασει κατι

Ota update ειναι για την stock MIUI.

Οτι custom ROM την περνας με custom recovery,cwm η twr.Μεγαλες ομαδες που φτιαχνουν custom rom κανουν ota update,Cygenmod,omega...

Ειχα το xiaomi mi3 με MIUI και ηθελα μια αλλαγη,λογω οτι ηταν πολυ αδηφαγα σε ram.

Ποσο ελευθερη ram σου αφηνει μετα απο reboot?

2gb ram εχω και μετα απο λιγη χρηση αμα πατησω hibernate και καθαρισω τη μνημη εχω 1.7 αντε να πεσει στο 1.6.τρεχουν πολλα στο background που δεν χρησημοποιω της xiaomi αλλα αμα τα κάνω απεγκατασταση δεν συμπεριφερεται νορμάλ.. ο launcher της μάνας του καταναλωνει πολλα 167mb..αλλα και η μπαταρια με προβλημάτιζει..

θελω να τη δω με κατι build.prop που της εκανα και τα calibration και να τη δω αργοτερα..

Παιδια αν παραγγειλω απο το vickmall η τιμη που αναφερει ειναι μαζι με τα μεταφορικα η χωρις;;

Ναι, αλλά αρκεί να διαλέξεις να στο στείλουν με SG post ή NL post...Εγώ προτιμώ SG post πάντως ..

Παιδιά το letv x800 έχει remote control (υπέρυθρες) ..το LeTV x600 έχει ?

ΥΓ. Δεν μας πάει καλά που δεν μας πάει με τα capital control(γενικό το κακό) , έχει πάρει και η ισοτιμία τον ανήφορο ..

ΥΓ2.Πάντως δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή για τα χρήματα της ..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Καλημερα

οποιος ενδιαφερεται να το αγορασει σε μαυρο χρωμα το εχει το tinydeal μονο για σημερα που εχουν εκπτωση οι Κινεζοι δολ 179.99

http://www.tinydeal.com/letv-one-55-fhd-mtk6795-octa-core-android-50-4g-lte-phone-p-156803.html

παιδια το εχω τρεις μερες με θηκη και τεμπερεντ γκλασ , όλα καλα τα στοιχεια και η λειτουργια , αλλα δεν μου αρεσει ότι τελειωνει η μπαταρια γρηγορα οποιος το θελει ας μου στειλει μηνυμα

δεν τα καταφερνω με τις custom παρολο που εχουν γραψει αναλυτικες οδηγιες τα μελη και μπραβο τους !!!

αποφασισα να δωσω :) πωλειται letv x600 παιδια προλάβετε :)