jon_robocop Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Τι λες τώρα, έχουμε και double tap!!:up: Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Πάντως, σε14s του cuoco που δοκιμασα, δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Πάντως, σε14s του cuoco που δοκιμασα, δεν δουλεύει. η 14s αν θυμάμαι καλά , βασίζετε στην original 11s , πρέπει να δουλεύουν , αν θέλεις εγκατέστησε το πάλι Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 η 14s αν θυμάμαι καλά , βασίζετε στην original 11s , πρέπει να δουλεύουν , αν θέλεις εγκατέστησε το πάλι Καλησπέρα και από εμένα. Γιώργο μου φαίνεται - μπορεί να κάνω και λάθος - ότι η 14s είναι από το Χ900 με το fingerprint sensor. Ίσως γι αυτό δεν δουλεύει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα Ναι σωστα, το ξαναειπαμε Προτειμω όσες βασίζονται στο δικό μας κινητό , Αυτές που βασίζονται στο Χ900 καλές μεν , (στα cn έχουν λίγο καλύτερο gps), αλλά ολο και βρίσκουμε κάποια μικρή ασυμβατότητα Ο Ιταλός νομίζω πρόσεξε περισσότερο την 11s Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Στην 14s κρασάρει την Settings @tora33 φίλε να με συγχωρείς αν δεν το είδα, απο 14s πώς πάμε σε καθαρό installation 11s - δεν δουλεύει απλό φλασάρισμα γιατί δεν αναγνωρίζει την συσκευή Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) Στην 14s κρασάρει την Settings @tora33 φίλε να με συγχωρείς αν δεν το είδα, απο 14s πώς πάμε σε καθαρό installation 11s - δεν δουλεύει απλό φλασάρισμα γιατί δεν αναγνωρίζει την συσκευή Σβήσε από το zip το updater-script της official και βάλε το μονταρισμενο του tora33, δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6829250#post6829250 με αντικατάσταση από το winrar. Μετά κάνεις τα γνωστά advance wipe ή και εσωτερική internal και φλασάρισμα. Η μπορείς χειροκίνητα να σβησεις όλη την πρώτη σειρά ή να σβησεις στην πρώτη σειρά όπου λέει Χ1_na και να το κάνεις σκέτο Χ1. Μην αγχωθείς με την εγκατάσταση στο TWRP κρατάει δευτερόλεπτα και αφού μπει στο EUI κρατάει περίπου 10 λεπτά. Άστο στο αυτόματο! Edited August 22, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) Καλησπέρα Ναι σωστα, το ξαναειπαμε Προτειμω όσες βασίζονται στο δικό μας κινητό , Αυτές που βασίζονται στο Χ900 καλές μεν , (στα cn έχουν λίγο καλύτερο gps), αλλά ολο και βρίσκουμε κάποια μικρή ασυμβατότητα Ο Ιταλός νομίζω πρόσεξε περισσότερο την 11s Έτσι ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα. Γι αυτό έβγαλε και 8 updates! Τώρα που τελείωσα με την 12.1 - 13 πάω ολοταχώς για την Official μετάφραση. Φυσικά με την ευκαιρία θα ενσωματώσω και το dtwp και το color Mode. ;) edit: Το zip με τα dtwp & color settings είναι "κλεμμένο" από το 1ο update της ν. 41 του Ιταλού. Πάντως καλή ιδέα που το τσίμπησαν και το έκαναν flashable zip Edited August 22, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Έτσι ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα. Γι αυτό έβγαλε και 8 updates! Τώρα που τελείωσα με την 12.1 - 13 πάω ολοταχώς για την Official μετάφραση. Φυσικά με την ευκαιρία θα ενσωματώσω και το dtwp και το color Mode. ;) edit: Το zip με τα dtwp & color settings είναι "κλεμμένο" από το 1ο update της ν. 41 του Ιταλού. Πάντως καλή ιδέα που το τσίμπησαν και το έκαναν flashable zip Σ ευχαριστώ για την βοήθεια πριν.:) Για λέγε για το πορτ της 13! Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) Σ ευχαριστώ για την βοήθεια πριν.:) Για λέγε για το πορτ της 13! Εντάξει δεν "τρελάθηκα" κι όλας! CM12. 1 είναι ουσιαστικά με εφαρμογές της 13 και μονταρισμενο το collapsed menu με πρόσθετες εφαρμογές και μεταφρασμένο από τα κινέζικα σε Αγγλικά παντού και Ελληνικά όπου γινόταν. Επίσης έχει side bar για auto cleaning ram και συντόμευση εφαρμογών και πολλά άλλα χρήσιμα.... Θα το ποσταρω σαν flashable zip μεθαύριο εδώ για να μπαίνει σε όσους έχουν την 12.1 και την rom για όσους θέλουν να την δοκιμάσουν. Πάντως εγώ την έχω πάνω 5 μέρες και πάει πολύ καλά και σχετικά καλό sot. Φυσικά με τα GPS & WiFi. config από την Official. Και dt-t-sleep. Από μεθαύριο ξεκινάω με την Official που όντως είναι πολύ καλή και σταθερή για μετάφραση και ενσωμάτωση των dtwp & color settings χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο. ;) edit : εντάξει μπήκε η 11s? Edited August 22, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Εντάξει δεν "τρελάθηκα" κι όλας! CM12. 1 είναι ουσιαστικά με εφαρμογές της 13 και μονταρισμενο το collapsed menu με πρόσθετες εφαρμογές και μεταφρασμένο από τα κινέζικα σε Αγγλικά παντού και Ελληνικά όπου γινόταν. Επίσης έχει side bar για auto cleaning ram και συντόμευση εφαρμογών και πολλά άλλα χρήσιμα.... Θα το ποσταρω σαν flashable zip μεθαύριο εδώ για να μπαίνει σε όσους έχουν την 12.1 και την rom για όσους θέλουν να την δοκιμάσουν. Πάντως εγώ την έχω πάνω 5 μέρες και πάει πολύ καλά και σχετικά καλό sot. Φυσικά με τα GPS & WiFi. config από την Official. Και dt-t-sleep. Από μεθαύριο ξεκινάω με την Official που όντως είναι πολύ καλή και σταθερή για μετάφραση και ενσωμάτωση των dtwp & color settings χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο. ;) edit : εντάξει μπήκε η 11s? ωραίος! δεν την έχω βάλει ακόμα, δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο... ούτε το πορτ τέλειωσα.... αν το καταφέρω σήμερα αργά το βράδυ σ ευχαριστώ και πάλι! :) Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ωραίος! δεν την έχω βάλει ακόμα, δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο... ούτε το πορτ τέλειωσα.... αν το καταφέρω σήμερα αργά το βράδυ σ ευχαριστώ και πάλι! :) Αυτά τα πράγματα απαιτούν πολύ πολύ χρόνο και όρεξη! :lol: Ότι μπορούμε κάνουμε. Πάντως μην ευχαριστείς εμένα αλλά τον tora33 γιατί τα περισσότερα από εδώ είναι δικά του. Απλά για να μην τον "πρήζουμε" συνέχεια ποστάρουμε κι εμείς κάτι αν το ξέρουμε! Καλό porting! :lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 panosm74 , τα έχεις ψιλομπερδέψει λίγο... Μια είναι η official rom για το US. Είτε από εδώ http://www.letv.re/topic/1169-original-le-1-pro-us-eui-55011s/ την κατεβάσεις είτε από εδώ https://sites.google.com/site/l1prousx800 , το ίδιο είναι. Απλά αν βάλεις και το κολπάκι που έγραψα στο πόστ #4907, έχεις και dttw και color mode. μονο για την us κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Για την official 011s της US έκδοσης είναι τσεκαρισμενο και δουλεύει. Μπορείς να δοκιμασεις και για CN μοντέλο κάνοντας πρώτα ένα backup. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι απ,οτι λες δεν έχει double tap ούτε και ή cn έκδοση ; Εγώ νόμιζα ότι εμείς με τα US είμαστε οι "φτωχοί" συγγενείς μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) μονο για την us κανει? μόνο η US το χρειάζεται , γιατί ξέχασαν να το βάλουν στην original 11s rom το CN το έχεις από 16/12/2015 , σε όλες τις rom υπήρχαν , το ξέρεις , εκτός από την 15s , και του Ιταλού και του rusck δουλεύουν γιατί βασίζονται στην official rom εκτός αν έχεις την india 12s η κάποια άλλη από το Χ 900 , σ'αυτές και σε άλλες δεν δουλεύουν US settings=>Accessibility=>double tap to brighten screen and settings=>display=>color mod από το ποστ #4907 https://drive.google.com/file/d/0ByEOR9M5bXAtX1NRZ0dTbUN4Y3M/view?pref=2&pli=1 , εγκατάσταση από το recovery Edited August 22, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 μόνο η US το χρειάζεται , γιατί ξέχασαν να το βάλουν στην original 11s rom το CN το έχεις από 16/12/2015 , σε όλες τις rom υπήρχαν , το ξέρεις , εκτός από την 15s , και του Ιταλού και του rusck δουλεύουν γιατί βασίζονται στην official rom εκτός αν έχεις την india 12s η κάποια άλλη από το Χ 900 , σ'αυτές και σε άλλες δεν δουλεύουν US settings=>Accessibility=>double tap to brighten screen and settings=>display=>color mod από το ποστ #4907 https://drive.google.com/file/d/0ByEOR9M5bXAtX1NRZ0dTbUN4Y3M/view?pref=2&pli=1 , εγκατάσταση από το recovery[/quote εχω την cuoco 6,0,1 14ς..δεν δουλευει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) εχω την cuoco 6,0,1 14ς..δεν δουλευει.. CN ναι , γιατί official 14s δεν υπάρχει , η rom 14s του Ιταλού δεν βασίζετε σε official Την rom την έβγαλε παλιά που είχε κέφια , πριν βγει η ΜΜ για το δικό μας , μάλλον είναι από το Le2 max , σίγουρα η 14s θα σου βγάλει μικρά προβλήματα , κάμερα , αισθητήρες ... προτιμώ την πολύ καλή 11s η 13s του Ιταλού (ίδιες είναι) , είναι η τελευταία lollipop , ότι μπόρεσε να κάνει η μαμά rom το έκανε , για ΜΜ είναι νωρίς ακόμη , το καλό θα ήταν να την σχεδιάσουν από την αρχή ..... το gps για την ΜΜ είναι χειρότερο από τις lollipop , φταίει 90% η κακή κεραία και 10% ο σχεδιασμός της rom και οι Κινέζοι έχουν πρόβλημα , αυτός http://bbs.ydss.cn/thread-659270-1-1.html , άλλαξε όλο το gps.conf , πήρε στοιχεία από https://app.box.com/s/w57s1v1n3hie7l5lk28i ............ ας αφήσουν την ΜΜ που είναι ουσιαστικά "εξελιγμένη" lollipop (μέχρι σήμερα) , και ας ασχοληθούν με το Android 7.0 Μαντολάτο, κακίες , ας το πάρω αλλιώς US όποια rom και να βάλουμε , το gps θα είναι τέλειο , έχει καλή κεραία , από official rom η 11s (ουσιαστικά η τελευταία lollipop), είναι μια χαρά και να μας έδιναν ΜΜ θα προτιμούσα την lollipop original 11s , όταν και αν βγει μια σωστή ΜΜ μαμά rom για το cn τότε ...... θα στεναχωρηθούμε γίνονται προσπάθειες και από CM , μια χαρά είμαστε Edited August 23, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 CN ναι , γιατί official 14s δεν υπάρχει , η rom 14s του Ιταλού δεν βασίζετε σε official Την rom την έβγαλε παλιά που είχε κέφια , πριν βγει η ΜΜ για το δικό μας , μάλλον είναι από το Le2 max , σίγουρα η 14s θα σου βγάλει μικρά προβλήματα , κάμερα , αισθητήρες ... προτιμώ την πολύ καλή 11s η 13s του Ιταλού (ίδιες είναι) , είναι η τελευταία lollipop , ότι μπόρεσε να κάνει η μαμά rom το έκανε , για ΜΜ είναι νωρίς ακόμη , το καλό θα ήταν να την σχεδιάσουν από την αρχή ..... το gps για την ΜΜ είναι χειρότερο από τις lollipop , φταίει 90% η κακή κεραία και 10% ο σχεδιασμός της rom και οι Κινέζοι έχουν πρόβλημα , αυτός http://bbs.ydss.cn/thread-659270-1-1.html , άλλαξε όλο το gps.conf , πήρε στοιχεία από https://app.box.com/s/w57s1v1n3hie7l5lk28i ............ ας αφήσουν την ΜΜ που είναι ουσιαστικά "εξελιγμένη" lollipop (μέχρι σήμερα) , και ας ασχοληθούν με το Android 7.0 Μαντολάτο, κακίες , ας το πάρω αλλιώς Καλημέρα Γιώργο. Όχι απλά συμφωνώ αλλά και επαυξάνω! Η ΜΜ δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω ειδικά στα US από την Official 11s. Δεν είναι κακίες αλλά η αλήθεια. ;) US όποια rom και να βάλουμε , το gps θα είναι τέλειο , έχει καλή κεραία , από official rom η 11s (ουσιαστικά η τελευταία lollipop), είναι μια χαρά και να μας έδιναν ΜΜ θα προτιμούσα την lollipop original 11s , όταν και αν βγει μια σωστή ΜΜ μαμά rom για το cn τότε ...... θα στεναχωρηθούμε γίνονται προσπάθειες και από CM , μια χαρά είμαστε Όχι απλά καλά είμαστε τώρα με την 11s είμαστε πολύ καλά θα έλεγα ειδικά αν ήταν και multilanguage το μόνο που μένει είναι να την μεταφράσουμε . Αυτό λοιπόν θα κάνουμε και θα παίζουμε και με καμιά CM για να περνάει η ώρα μας! :lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση ανταποκριση!!!Με τη βοηθεια σας και εχοντας μετρια γνωση υπολογιστη,περασα την official 11s και το zip για το double tap.Πριν 10 μερες ημουν ετοιμος να το πεταξω ...και τωρα εχω ενα τελειο κινητο με τρομερες δυνατοτητες!!!Ειδικες ευχαριστιες στον tora 33για τα πολυ αναλυτικα post!!!Να ειστε ολοι καλα και συνεχιστε να την ψαχνετε...... Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoprofil Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλημέρα.Υπαρχουν πολλά τηλέφωνα κινέζικα με την 800 κλπ μπάντα. Lenovo, Oucitel, Homtom , κλπ πχ Elephone P8000-9000 WiFi:802.11 a/b/g/n, 2.4G/5G 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600MHz Απλά στο Χ800 δέν τήν έχει ξεκλειδώσει. Είναι θέμα χρόνου πιστευω να γίνει κι αυτό όπως καί ή ΜΜ rom.;) OFF TOPIC: Σε ευχαριστω πολύ γιατί μου άνοιξες τα μάτια και ψαχτηκα για Κινεζικο 800αρι και τελικα αγορσα το veneer Apolo Lite. Για να δουμε τι θα μας βγει. Φυσικά παραλαβη σε κανα μηνα και βάλε απο Κινα... Το παραδοξο όμως με το X800 είναι ότι ο Qualcom υποστηρίζει την μπαντα, γιατι οι Κινεζοι δεν δωσανε ρομ που να μην την υποστηριζει? τι τους πειραζε? Ετσι χανουν σε πωλησεις.... Η λεξη μαρκετινγκ δεν υπαρχει στο κινεζικο λεξιλογιο. Οτι ναναι.... Καλή συνέχεια στο νήμα. Παράθεση I love Android, i love OS X, i hate iPhone and Windows for desktops. Alternative i could live with Linux Elementary OS & a Windows Phone 950XL. Theoprofil Rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 OFF TOPIC: Σε ευχαριστω πολύ γιατί μου άνοιξες τα μάτια και ψαχτηκα για Κινεζικο 800αρι και τελικα αγορσα το veneer Apolo Lite. Για να δουμε τι θα μας βγει. Φυσικά παραλαβη σε κανα μηνα και βάλε απο Κινα... Το παραδοξο όμως με το X800 είναι ότι ο Qualcom υποστηρίζει την μπαντα, γιατι οι Κινεζοι δεν δωσανε ρομ που να μην την υποστηριζει? τι τους πειραζε? Ετσι χανουν σε πωλησεις.... Η λεξη μαρκετινγκ δεν υπαρχει στο κινεζικο λεξιλογιο. Οτι ναναι.... Καλή συνέχεια στο νήμα. Να σε καλά και καλορίζικο. Δεν την "ανοίγουν" γιατί πολύ απλά οι πωλήσεις τους είναι εντός Κίνας που δεν χρειάζεται. Βέβαια αφού έστειλαν και εκτός θα έπρεπε. Τι να πεις! Εδώ δεν τα αναγνωρίζουν σαν συσκευές τους τα US θα τους ξεκλειδώσουν και τις μπάντες? :lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoprofil Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Εντελώς off topic, αλλά αξιζει να το διαβάσετε γιατι το παρακατω που γραφω ειναι αληθινο 100% για να δειτε πόσο άθλια κουλτουρα εχουν περι εμπορικων συναλλαγων. Ειναι σοκαριστικο, πόσο λάθος μαρκετινγκ έχουν οι κινέζοι (απλά δεν έχουν). Απλά ο χαρακτηρισμός ΓΕΛΟΙΟΙ ειναι λιγος. Προσφατα κλεινω μια συμφωνία 1.200.000 ευρω με Κινεζους να αγοράσουν ανταλλακτικά απο εμάς (θα τους τα καναμε παραγωγή). Και αντι να ερθουν στην Ελλαδα να δουν το εργοστασιο μας, θελαν να μου επιβαλλουν να παω εγω εκει, για να υπογραψω τα συμβολαια! Και τους λέω: (σε ελευθερη μεταφραση απο τα αγγλικά) καλά γουρουνι στο σακί θα αγορασετε? Και μου απαντησαν οτι: μας υποχρεωνει η Κυβερνηση, την πρωτη φορα που θα αγορασουμε κατι απο εξωτερικο, να ερθουν οι ξενοι στην Κινα να υπογραψουν τα συμβολαια. !!!! I am shocked! :O Φυσικά τετοια νταβατζιλικια δε τα δεχομαι και δεν πήγα ποτε (όχι γιατί είμαι ντίβα, αλλά για σοβαρούς λόγους (θέλουν να αποκτήσουν υπεροχή, κολισιεγώντας να υπογραψουν, ενω εσυ καθημερινά δαπανεις πολλά χρηματα σε ξενη χωρα, έτσι ωστε να πετυχουν εκβιαστικές συμφωνίες) αφου πρωτα φαγανε χεσταίο μειλ. Edited August 23, 2016 by Theoprofil Παράθεση I love Android, i love OS X, i hate iPhone and Windows for desktops. Alternative i could live with Linux Elementary OS & a Windows Phone 950XL. Theoprofil Rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Εντελώς off topic, αλλά αξιζει να το διαβάσετε γιατι το παρακατω που γραφω ειναι αληθινο 100% για να δειτε πόσο άθλια κουλτουρα εχουν περι εμπορικων συναλλαγων. Ειναι σοκαριστικο, πόσο λάθος μαρκετινγκ έχουν οι κινέζοι (απλά δεν έχουν). Απλά ο χαρακτηρισμός ΓΕΛΟΙΟΙ ειναι λιγος. Προσφατα κλεινω μια συμφωνία 1.200.000 ευρω με Κινεζους να αγοράσουν ανταλλακτικά απο εμάς (θα τους τα καναμε παραγωγή). Και αντι να ερθουν στην Ελλαδα να δουν το εργοστασιο μας, θελαν να μου επιβαλλουν να παω εγω εκει, για να υπογραψω τα συμβολαια! Και τους λέω: (σε ελευθερη μεταφραση απο τα αγγλικά) καλά γουρουνι στο σακί θα αγορασετε? Και μου απαντησαν οτι: μας υποχρεωνει η Κυβερνηση, την πρωτη φορα που θα αγορασουμε κατι απο εξωτερικο, να ερθουν οι ξενοι στην Κινα να υπογραψουν τα συμβολαια. !!!! I am shocked! :O Φυσικά τετοια νταβατζιλικια δε τα δεχομαι και δεν πήγα ποτε (όχι γιατί είμαι ντίβα, αλλά για σοβαρούς λόγους (θέλουν να αποκτήσουν υπεροχή, κολισιεγώντας να υπογραψουν, ενω εσυ καθημερινά δαπανεις πολλά χρηματα σε ξενη χωρα, έτσι ωστε να πετυχουν εκβιαστικές συμφωνίες) αφου πρωτα φαγανε χεσταίο μειλ. Δηλαδη για να καταλαβω τους τιμωρησες τωρα? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoprofil Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Δηλαδη για να καταλαβω τους τιμωρησες τωρα? Φίλε μου δεν θα απαντήσω επιπλέον γιατί καταστρέφουμε το νήμα. Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία απάντηση μου. Δεν τους "τιμώρησα". Προστάτεψα τα συμφέροντα της εταιρείας μας. Αυτό έκανα. Σε ξένο κραός, 3 άτομα (ένας μηχανικός, ενας σχεδιαστής και ένας μάνατζερ) που θελουν πανακριβα αεροπορικά, ξενοδοχεια, φαγητο, και απεναντι ενα τσουρμο εκβιαστες Κινεζοι, που δεν υπογραφουν με το καλημερα ηρθαμε, αλλα ζητανε όλο και πιο πολλά και παζαρευουν ακομα περισσοτερο. Καθε μερα που περναει ειναι τεραστια εξοδα. Εσυ τελικά υποκυπτεις και υπογραφεις κατι ασυμφορο για να σηκωθεις και να φυγεις πισω για Ελλαδα, διότι οσο μένεις μπαίνεις και άλλο μέσα. Διαφορετιά δεν υπογραφεις και εχεις χαλασει 10.000 για το καπριτσιο των Κινέζων. Επισης οι γερμανοι τους ζητουσανε 2.200.000 ευρω. Εμείς 1.200.000 Τελικά δεν ξερω αν υπεγραψαν με γερμανους ή με Βέλγους. Απλά περιγραφω την αθλια κουλτουρα τους και ολα ξεκινησαν γιατι ενω ο qualcomm υποστηριζει την 800αρα μπαντα δεν την ξεκλειδωνυν. Αυτα. το σκισαμε το νημα. παιδια συγνωμη, αποχωρω και καλη συνεχεια στο ενδιαφερον νημα. Παράθεση I love Android, i love OS X, i hate iPhone and Windows for desktops. Alternative i could live with Linux Elementary OS & a Windows Phone 950XL. Theoprofil Rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Φίλε μου δεν θα απαντήσω επιπλέον γιατί καταστρέφουμε το νήμα. Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία απάντηση μου. Δεν τους "τιμώρησα". Προστάτεψα τα συμφέροντα της εταιρείας μας. Αυτό έκανα. Σε ξένο κραός, 3 άτομα (ένας μηχανικός, ενας σχεδιαστής και ένας μάνατζερ) που θελουν πανακριβα αεροπορικά, ξενοδοχεια, φαγητο, και απεναντι ενα τσουρμο εκβιαστες Κινεζοι, που δεν υπογραφουν με το καλημερα ηρθαμε, αλλα ζητανε όλο και πιο πολλά και παζαρευουν ακομα περισσοτερο. Καθε μερα που περναει ειναι τεραστια εξοδα. Εσυ τελικά υποκυπτεις και υπογραφεις κατι ασυμφορο για να σηκωθεις και να φυγεις πισω για Ελλαδα, διότι οσο μένεις μπαίνεις και άλλο μέσα. Διαφορετιά δεν υπογραφεις και εχεις χαλασει 10.000 για το καπριτσιο των Κινέζων. Επισης οι γερμανοι τους ζητουσανε 2.200.000 ευρω. Εμείς 1.200.000 Τελικά δεν ξερω αν υπεγραψαν με γερμανους ή με Βέλγους. Απλά περιγραφω την αθλια κουλτουρα τους και ολα ξεκινησαν γιατι ενω ο qualcomm υποστηριζει την 800αρα μπαντα δεν την ξεκλειδωνυν. Αυτα. το σκισαμε το νημα. παιδια συγνωμη, αποχωρω και καλη συνεχεια στο ενδιαφερον νημα. Τι να πω βουνο το δικιο σου. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts