Jump to content

gfanaras2002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gfanaras2002

  1. Έχω κάνει την ερώτηση και σε άλλα forum και με pm στον tora33, αλλά δεν είχα ξεκάθαρη απάντηση, ξέρει κάποιος πως ενεργοποιουμε το camera API 2 στην official 16s ή 15s CN, μέσω του build.prop? Με πρόσθεση έξτρα γραμμής persist. οδηγεί σε soft brick...
  2. Εάν ευθύνεται παλιό μου post που δεν θέλεις να δίνεις link για άλλες rom να ζητησω συγγνώμη, απλά θα ήθελα να φιλτράρονται λίγο περισσότερο τα ποσταρισματα αυτό εννοουσα. Οσον αφορά για αυτή την rom θα συμφωνησω μαζί σου, όντως δείχνει σαν μια καθαρή flyme rom εάν εξαιρέσουμε δύο τρία θεματακια. Επειδή την δοκιμασα με το που βγήκε και εδώ και δύο μέρες έχω μαμά rom 36E στα αγγλικά, το μονο που με χάλασε και την εβγαλα είναι το system ui error που μου έβγαζε μετά το rootarisma. Εάν εχεις βρει λύση για αυτό στείλε pm μήπως και ξαναγύρισω, ευχαριστώ.
  3. Την πέρασες μέσα από το twrp recovery του cuoco, γιατί εμένα που λέει ότι ή εγκατάσταση είναι επιτυχής αλλά όταν κάνω reboot μου λέει no os is install.
  4. Έγινε προσπάθεια εγκατάστασης της μαμάς rom κάνοντας 4 wipes και μετά εγκατάσταση αλλά τζιφος. Πολύ φοβάμαι ότι θέλει την stock recovery για να περαστεί. Εάν ξέρει κανείς κάτι άλλο ας δώσει τα φώτα του.
  5. Δοκιμάστηκε ή νέα beta 2 έκδοση της flyme rom, σήμερα το πρωί. Από όσο την δουλεψα είναι σαφώς πιο βελτιωμένη από την προηγούμενη έκδοση beta, παρόλα αυτά έχει ακόμα bugs. Μετά από συνεχόμενο scrolling της οθόνης και ανοιγμα- κλείσιμο εφαρμογών βγάζει error στο system ui, το οποίο επιμένει εκτός και αν κανείς reboot. Το 4g δουλεύει καλά όπως και το WiFi. Το GPS δεν το δοκιμασα, η κάμερα δεν έχει κάποια βελτίωση. Το rooting καθώς και τα gapps περνάνε όπως και στην προηγούμενη, απλά προς ενημέρωση τα gapps nano δεν παίζουν, μόνο gapps micro και πάνω. Αυτά, πιστεύω θέλει ακόμα για να αντικαταστήσει του Ιταλού.
  6. Απλά προς ενημέρωση, επειδή ο rusch έκανε port μια rom του nexus 5, με προβλήματα όμως, του εστείλα pm μήπως και κάνει port την nethunter rom του Kali, μιας και αυτή την φορά το nexus. Εάν έχουμε θετικά αποτελέσματα θα επανελθω. Αν και τον rusch δεν τον πολύ εμπιστευομαι γιατί όλο δουλειά λέει ότι έχει και τελικά δεν πολύ ασχολείται. Ειδομεν.
  7. Για μένα ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος, απλά να λέμε ότι περάσαμε και ένα update. Πάντως την διαφορά αυτή του antutu δεν την καταλαβαίνεις σε μια καθημερινή τυπική χρήση.
  8. Και εμένα με την 6s μου έβγαζε πάνω από 84k τώρα με την 8s με το ζόρι πιανουμε τα 81k. Όσο για τους πυρήνες, το antutu έχει επιλογή να σου βγάζει πόσοι δουλεύουν κατά το τεστ.
  9. Ή απλά το κινητό μου έχει πρόβλημα :)
  10. Μετά από αρκετά τεστ στο νέο antutu 6 παρατήρησα ότι οι πυρήνες 5 και 7 ή άλλες φορές οι 4 και 6 είναι ανενεργοί, δηλαδή 2 στους 8 πυρήνες δεν λειτουργούν στο τεστ αλλά είναι σε sleep mode. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Μήπως τελικά οι rom της letv δεν αφήνουν και τους 8 πυρήνες να δουλεύουν αλλά μόνο τους 6 και για αυτό δεν ανεβάζει τόσο την θερμοκρασία του.
  11. Ή αλήθεια είναι ότι φάνηκε πολύ αισιόδοξο να υπήρχε μια rom σαν την flyme τα παίζει σωστά, όνειρο ήτανε. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ή letv θα πρέπει να κάνει κάτι αλλιώς δεν μιλάμε για κινητό αλλά για tablet 5,5 ιντσών.
  12. Μιας και το συγκεκριμένο νήμα είναι το μόνο ελληνικό για το letv x800, θα ήταν πρέπον πριν ανεβασουμε οτιδήποτε να το ελέγχουμε λίγο καλύτερα, γιατί σίγουρα υπάρχουν αναγνώστες που μπορεί να μην το έχουν και πολύ με συνεχείς αλλαγές rom και να κολλήσει το κινητό.
  13. Μετά από πολλές δοκιμές κάνοντας wipe σχεδόν τα πάντα την πέρασα την flyme. Αφού λοιπόν άνοιξε το κινητό και κατόπιν πέρασα τα gapps αρχίσανε τα προβλήματα. Το touch της οθόνης δεν ανταποκρίνεται στα σημεία που πατάς αλλά πιο πάνω ή πιο κάτω. Συνεχώς βγάζει ειδοποιήσεις για το system ui καθώς και κολλάει το κινητό. Το GPS δεν βρίσκει τίποτα, και το scroll page φτάνει μέχρι ένα σημείο. Ξανά έβαλα την 8s και όλα επανήλθαν. Δεν ξέρω ο φίλος μας πως τα κατάφερε και του πάει καλά, αλλά σε μένα μόνο με wipe dalvik,cache,data,system και μετά εγκατάσταση, βγάζει πολλά bugs.
  14. Κάνω wipe cache,dalvik,data,system εν συνέχεια πάω να κάνω install zip την flyme rom αλλά τίποτα. Εκτός από το fail που βγάζει ο updater για κάποιο binary, όταν ξανακανω wipe cache και dalvik και ξαναπερναω, το κινητό δεν εκκινεί, με βγάζει μετά από λίγο πάλι στο recovery. Ούτε τα fix permission πιάνουν. Καμία βοήθεια. Μπορείς να γράψεις ακριβώς πως την πέρασες. Θα το εκτιμουσα, ευχαριστώ.
  15. Ευχαριστώ πολύ, θα το προσπαθήσω το βράδυ....
  16. Την flyme rom την περνάμε από recovery κάνοντας restore factory settings ή πρέπει να κάνουμε wipe cache, dalvik, data και μετά να την περάσουμε, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο...
  17. Από ότι φαίνεται η flyme πάει καλά, γιατί όμως να περιμένουμε καλύτερη μαμά rom, έχει κάτι η flyme που δεν σου αρέσει. Απλά ρωταω γιατί το να βάλεις μια καινούργια rom είναι λίγο παιδεμα από την άποψη ότι πρέπει να σεταρεις από την αρχή το κινητό, οπότε αξίζει το κόπο.
  18. Μπορείς να δεις σε antutu τη σκορ βγάζει τώρα. Και έαν το 4g και το gps παίζουν κανονικά. Ευχαριστώ.
  19. Τελικά την καινούργια rom flyme την δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις και τυχόν bugs, οι κινέζοι διάβασα είχανε κάποια bugs στην αναπαραγωγή μουσικής και στο GPS.
  20. Εάν ρυθμίσεις τα data σε no limit σας επιτρέπει το κινητό να κατεβάσεις ότι θέλεις και να κάνεις update στο playstore. Γιατί το βάζω σε nolimit και δεν με αφήνει να κατεβασω τίποτα μεγαλύτερο από 30 mb. Θέλει κάποια άλλη ρύθμιση. Με αφήνει μόνο με WiFi.
  21. Την εφαρμογή της lenovo για την κάμερα την κατέβασα και εγώ από xda, σου δίνει όντως επιλογή όπως σου δίνει και ή fv-5 , στην ουσία όμως όταν ζητάς από το κλείστρο να παραμείνει ανοιχτό π.χ. 10 sec αυτό δεν μένει ανοιχτο απλά ανοιγοκλεινει για 10 sec και μετά το πρόγραμμα σου συνθέτει μια φωτό. Πολύ ωραία λειτουργία όταν θέλεις να πάρεις φωτογραφία ένα καταρράκτη και τα γύρω του να μείνουν ακίνητα, όταν όμως θέλεις σε πολύ σκοτάδι να μείνει ανοιχτό το κλείστρο ώστε ο αισθητήρας της κάμερας να πάρει όλο το φως που μπορεί, δεν το χεις, σε αντίθεση το mi4 που το κάνει. Έστειλα μήνυμα και στον ιταλό, άντε να δούμε τι θα πει.
  22. Είναι το επόμενο που θα κανω, απλά είπα να το μοιραστω πρώτα στο φόρουμ μήπως και κάποιος το είχε ψάξει παραπάνω με την κάμερα.
  23. Ένα μήνα έχω το κινητό και από όσο διαβάζω εδω, κανείς δεν κάνει κουβέντα για την κάμερα.Πριν το x800 είχα το mi4, και τα δύο φορούν τον imx214 της Sony, παρόλα αυτά το xiaomi σε χειροκίνητες ρυθμίσεις iso και κλείστρου (shutter) βγάζει μακράν καλύτερες φωτογραφίες από το letv. Κρίμα γιατί το κινητό μας είναι σχεδόν σε ολα τέλειο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν κλειδωμένες ή μη ενεργές τις ρυθμίσεις του κλείστρου. Δοκιμασα και πολλές custom κάμερες, (fv-5 camera, lenovo super camera, κ.α.) αλλά το κινητό δεν αφήνει να ρυθμίσεις το χρόνο ανοίγματος του κλείστρου και όταν πειράζεις το iso πέφτει ή ποιότητα της φωτογραφίας, σε αντίθεση με το mi4 που με οποιοδήποτε app κάμερας βγάζει απίστευτες φωτογραφίες. Εάν κάποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα ας πει και σε εμάς.
  24. Δεν το ξέρω αν περνά τελωνείο, απλά έχω πάρει και άλλα πράγματα από Κίνα με ems και μου φάνηκε καλή λύση.
  25. Το έχω παραγγείλει σε χρυσό, ευχαρίστως να ανεβασω φωτό όταν το παραλαβω. Το παρήγγειλα από vickmall 22-10 με ems αλλά ακόμα τίποτα, ούτε το ΕΛΤΑ δεν το βλέπει. Ξέρει κανείς πόσες μέρες θέλει;
×
×
  • Create New...