Jump to content

kratous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    228
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kratous

  1. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως να περάσω τον λογαριασμό μου google, σε ένα htc m8 for windows, γιατί όσες φορές προσπάθησα, είτε επιλέγοντας στους λογαριασμούς την επιλογή google, είτε χειροκίνητα, επιλέγοντας τις σύνθετες ρυθμίσεις, δεν μου τον πέρναγε, βγάζοντας σφάλμα. Και όλα αυτά, σε windows phone 10, ενώ σε 8.1, μου το πέρναγε κανονικά.
  2. Εγώ θα σου πρότεινα το lg v30 https://www.skroutz.gr/s/12606502/LG-V30-64GB.html#. Έχει oled οθόνη, πολύ καλή βασική καμερα, και premium κατασκευή. Το κινητό, το έχω εδώ και ένα μήνα, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, για τα λεφτά που έδωσα.
  3. Καλή επιτυχία και καλή πρωτοχρονιά σε όλους!
  4. Καλή επιτυχία σε όλους, και καλές γιορτές με υγεία.
  5. Ίσως δεν φταίει η ρομ. Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω. Είχα αλλάξει σχεδόν όλες τις ρομ που κυκλοφορούν, αλλά τίποτε. Τελικά, άλλαξα στα δεδομένα, προτιμώμενος τύπος δικτύου σε 3g, και έστρωσε. Υπόψιν, ακόμα και αν δεν χρησιμοποιεις δεδομένα για σερφάρισμα, μόνο wifi, ή ακομη και αν τα έχεις όλα κλειστά, πρέπει να το έχεις σε 3g. Εμένα από τότε, δεν μου ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα, κι ας φαίνεται κουφό, δοκίμασε το.
  6. Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους!
×
×
  • Create New...