immortal Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 (edited) την τελευταία 10) Full Multi_X800_26s_MagiskRoot Αυτή η rom ειναι για cn ή us ?προβληματα έχουν αναφερθεί ?θα χρειαστεί καθαρή εγκατάσταση η μπορώ να την φλασαρω με twrp πάνω στην υπάρχουσα μου rom?Thanks :D P.s. επειδη εχω λιγο μπερδευτει με τόσες εκδώσεις και τοσα ποστ , μήπως ειναι εύκολο να μας πει κάποιος τα βήματα για να περάσουμε την rom βήμα βήμα ,με gapps , root ?και αν υπάρχει και χωρίς letv account ακόμα καλύτερα . Edited October 29, 2017 by immortal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Αυτή η rom ειναι για cn ή us ?προβληματα έχουν αναφερθεί ?θα χρειαστεί καθαρή εγκατάσταση η μπορώ να την φλασαρω με twrp πάνω στην υπάρχουσα μου rom?Thanks :D P.s. επειδη εχω λιγο μπερδευτει με τόσες εκδώσεις και τοσα ποστ , μήπως ειναι εύκολο να μας πει κάποιος τα βήματα για να περάσουμε την rom βήμα βήμα ,με gapps , root ?και αν υπάρχει και χωρίς letv account ακόμα καλύτερα . Μόνο για CN είναι πάντα. Η US έχει σταματήσει στην επίσημη 11s και port 14s Cuoco. Βήματα απλά μπαίνεις TWRP κάνεις wipe αν είσαι πάνω από 13s και βάζεις. Root είναι on board. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Μόνο για CN είναι πάντα. Η US έχει σταματήσει στην επίσημη 11s και port 14s Cuoco. Βήματα απλά μπαίνεις TWRP κάνεις wipe αν είσαι πάνω από 13s και βάζεις. Root είναι on board. :cry: Δυστυχώς εχω us τηλέφωνο και απ οτι κατάλαβα κανείς δεν ασχολείται με αυτό πια .Κρίμα το αγαπάω το letv μου και απ οτι φαίνεται θα μείνω στη παλιά μου ρομ .Ευχαριστω για την βοήθεια πάντως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 την τελευταία 10) Full Multi_X800_26s_MagiskRoot Φιλε tora ευχαριστουμε για την rom.φαινεται η πιο ολοκληρωμενη που εβαλα μεχρι τωρα. Μια ερωτηση μονο γινεται να αλλαξω την επιλογη δικτυου να ειναι μονο 2G οπως ειχαμε σε πιο παλιες rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgianno_82 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Καλησπέρα παιδιά, εγώ μετά το brick που έπαθα μετά από προσπάθεια να περάσω καινούργια ρομ, δεν μπορώ να το φτιάξω, έχω μείνει με την πρώτη ρομ που βάζει το qfill. Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί ψαγμένο που να ασχολείται με τόσο άγνωστα για την Ελληνική αγορά κινητά. Αν μπορώ να το σώσω με μέχρι 50ευρώ τα δίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά, εγώ μετά το brick που έπαθα μετά από προσπάθεια να περάσω καινούργια ρομ, δεν μπορώ να το φτιάξω, έχω μείνει με την πρώτη ρομ που βάζει το qfill. Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί ψαγμένο που να ασχολείται με τόσο άγνωστα για την Ελληνική αγορά κινητά. Αν μπορώ να το σώσω με μέχρι 50ευρώ τα δίνω έλα Περιστέρι ένα απόγευμα να μου το αφήσεις και το παίρνεις την άλλη μέρα έτοιμο. Λεφτα δεν παίρνω σε κανέναν...έχω φτιαξει 10+ ώς τώρα....:lol::lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 καληπσερα φιλοι, σημερα στα καλα καθουμενα σταματησε να λειτουργει το power button.. Δεν επεσε νερο η χτυπησα το κινητο απλα σταματησε να δουλευει.. Μπορω να δοκιμασω κατι η ειναι για πεταμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 καληπσερα φιλοι, σημερα στα καλα καθουμενα σταματησε να λειτουργει το power button.. Δεν επεσε νερο η χτυπησα το κινητο απλα σταματησε να δουλευει.. Μπορω να δοκιμασω κατι η ειναι για πεταμα? Βγες έξω recovery και κάνε factory reset. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Βγες έξω recovery και κάνε factory reset. για καποιο λογο αρχισε να δουλευει παλι μονο του.. φοβαμαι να το κλεισω τωρα χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 για καποιο λογο αρχισε να δουλευει παλι μονο του.. φοβαμαι να το κλεισω τωρα χαχα Για αυτό σου είπα software είναι και όχι hardware.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Για αυτό σου είπα software είναι και όχι hardware.;) αφου εχεις πτυχιο Χ800 λογικο χαχα μιας κ τα λεμε, εχω μεινει με μια MIUI την πρωτη νομιζω π βγαλε ο tora για CN. Επειδη χρηζει αναβαθμισης, εχεις να μου προτεινεις καποια ρομ? Την πιο καλη κατα τη γνωμη σου παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 αφου εχεις πτυχιο Χ800 λογικο χαχα μιας κ τα λεμε, εχω μεινει με μια MIUI την πρωτη νομιζω π βγαλε ο tora για CN. Επειδη χρηζει αναβαθμισης, εχεις να μου προτεινεις καποια ρομ? Την πιο καλη κατα τη γνωμη σου παντα Μπες βρε μία στο leeco.re που τις έχει ο Γιώργος διάβασε ποια είναι η καλύτερη και αποφάσισε μόνος σου..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vor4 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Να ρωτησω κι εγω κατι. Το x800 μου έχει θεμα με το gps. Εκτιμώ ότι είναι θέμα λήψης (πιθανοτατα κεραια) Ενω το x722 συντονιζει αμέσως με τερμα σημα, το x800 αργει χαρακτηριστικα να συνδεθει και το σημα ειναι πάντα μετριότατο. Οπότε κατέληξα στο ότι είναι θέμα hardware (από τις πολλές πτώσεις ισως). Επι τη ευκαιρία που θα αλλάξω οθόνη σκέφτηκα να σκαλίσω λίγο πιο μέσα και να τσεκάρω την κεραια του Gps. 1. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα? 2. Ανοιξε ποτέ κανείς το τηλεφωνο να δει την κεραία του GPS? 3. Βρήκε ποτέ κανείς πρόβλημα στην κεραία και πως το διόρθωσε? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Να ρωτησω κι εγω κατι. Το x800 μου έχει θεμα με το gps. Εκτιμώ ότι είναι θέμα λήψης (πιθανοτατα κεραια) Ενω το x722 συντονιζει αμέσως με τερμα σημα, το x800 αργει χαρακτηριστικα να συνδεθει και το σημα ειναι πάντα μετριότατο. Οπότε κατέληξα στο ότι είναι θέμα hardware (από τις πολλές πτώσεις ισως). Επι τη ευκαιρία που θα αλλάξω οθόνη σκέφτηκα να σκαλίσω λίγο πιο μέσα και να τσεκάρω την κεραια του Gps. 1. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα? 2. Ανοιξε ποτέ κανείς το τηλεφωνο να δει την κεραία του GPS? 3. Βρήκε ποτέ κανείς πρόβλημα στην κεραία και πως το διόρθωσε? Ευχαριστω!Δεν είναι θέμα κεραίας. Είναι θέμα ρομ. Μετά από κάποια ρομ (δεν θυμάμαι ποια) και ενώ μέχρι τότε όλα ήταν καλά το GPS απλά δεν λοκαρε ποτέ. Ήταν ένας απ τους λόγους που πήγα σε Pro3. Sent from my LEX720 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillco Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα, Θα ήθελα βοήθεια όποιος γνωρίζει....όταν πήγα να αλλάξω για δεύτερη φορά οθόνη στο τηλέφωνο, κόπηκε ένα δοντάκι από την πλακέτα που συνδέεται η καλωδιοταινία από την όθόνη..... ;έχω βρει αυτά ,https://www.aliexpress.com/premium/letv-x800-motherboard.html?SearchText=letv+x800+motherboard<ype=wholesale&d=y&tc=ppc&blanktest=0&initiative_id=SB_20171211144338&origin=y&catId=0&isViewCP=y, τα οποία μπορούν να αλλαχτούν ......? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Να ρωτησω κι εγω κατι. Το x800 μου έχει θεμα με το gps. Εκτιμώ ότι είναι θέμα λήψης (πιθανοτατα κεραια) Ενω το x722 συντονιζει αμέσως με τερμα σημα, το x800 αργει χαρακτηριστικα να συνδεθει και το σημα ειναι πάντα μετριότατο. Οπότε κατέληξα στο ότι είναι θέμα hardware (από τις πολλές πτώσεις ισως). Επι τη ευκαιρία που θα αλλάξω οθόνη σκέφτηκα να σκαλίσω λίγο πιο μέσα και να τσεκάρω την κεραια του Gps. 1. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα? 2. Ανοιξε ποτέ κανείς το τηλεφωνο να δει την κεραία του GPS? 3. Βρήκε ποτέ κανείς πρόβλημα στην κεραία και πως το διόρθωσε? Ευχαριστω! Φλάσαρε αυτό και δοκίμασε https://mega.nz/#!cQdHAD5K!ZLKS8RD1HSZQjCbVxfneP0Z04Yy6pqEEEuKZXYR-8sU Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα, Θα ήθελα βοήθεια όποιος γνωρίζει....όταν πήγα να αλλάξω για δεύτερη φορά οθόνη στο τηλέφωνο, κόπηκε ένα δοντάκι από την πλακέτα που συνδέεται η καλωδιοταινία από την όθόνη..... ;έχω βρει αυτά ,https://www.aliexpress.com/premium/letv-x800-motherboard.html?SearchText=letv+x800+motherboard<ype=wholesale&d=y&tc=ppc&blanktest=0&initiative_id=SB_20171211144338&origin=y&catId=0&isViewCP=y, τα οποία μπορούν να αλλαχτούν ......? Αν έχεις γνώσεις πάρε ολόκληρη πλακέτα καλύτερα. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vor4 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Φλάσαρε αυτό και δοκίμασε https://mega.nz/#!cQdHAD5K!ZLKS8RD1HSZQjCbVxfneP0Z04Yy6pqEEEuKZXYR-8sU θυμισε μου τι σημαινει φλασαρε σε παρακαλω (αντιγραφη των περιεχομενων στους φακελους με το ιδιο ονομα?) εχω τη rom του tora33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 θυμισε μου τι σημαινει φλασαρε σε παρακαλω (αντιγραφη των περιεχομενων στους φακελους με το ιδιο ονομα?) εχω τη rom του tora33 Κατεβάζεις μπαίνειςTWRP Kai κάνεις flash to zip Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnnik Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα!! Αν και πλέον έχω πάει σε xiaomi redminote 4x το λετβ δεν ξεχνιέται εύκολα!! Και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος που θα μπορούσα να επισκευάσω την σπασμένη οθόνη! Και σχετικά οικονομικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Mi 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Πολύ φοβάμαι ότι η χάλια απόδοση της μπαταρίας θα είναι αυτή που θα με κάνει να βάλω σύντομα στην άκρη το φοβερό Le pro 1 μου και να στραφώ στις τουμπανάρες της xiaomi. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 (edited) Παιδια η οθονη αφης τα επαιξε, ειναι σαν να το πατανε 10 δαχτυλα ταυτοχρονα σε τυχαια σημεια σε ολη την οθονη ανοιγει εφαρμογες κλπ. Με το ζορι μπορω να παρω τηλεφωνο, ποτε δεν μου εχει πεσει, παντα σε θηκη:(:(:(:( Τωρα τι να κανω θελει αλλαγη η οθονη? Μπορω να επικοινωνησω σε aliexpress για service η τσαμπα ο κοπος? Χρονια πολλα και καλη χρονια! Τι εκανες τελικα;λυθηκε το προβλημα;γιατι κανει το ιδιο εδω και 15 μερες περιστασιακα και τελευταια ολο και πιο συχνα.θελει αλλαγη η οθονη ή φουσκωσε καμια μπαταρια και πιεζει την οθονη; EDIT: εβγαλα την οθονη φαινεται να ειναι θεμα του digitizer. εχει καποιος οθονη αμεσα διαθεσιμη απο Ελλαδα να παρω; Edited January 1, 2018 by kokojojobobo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmemos Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Έχω την κινέζικη έκδοση του κινητού. Έχω βρει αυτή την MIUI του tora33: multi_MIUI8_X800_7.6.30_tora33 και θέλω να την δοκιμάσω Την βρήκα εδώ: https://drive.google.com/uc?export=download&confirm=nFBc&id=0B53XMm2FICQHRjVKNWFnVXFIYWM Είμαι στην τελευταία ROM X1_X800-CN-FN-BEXCNFN5902605111S-5.9.026S.zip Την βρήκα εδώ: https://drive.google.com/uc?id=0BxsOP_iMs4h4cUtoZlBoZGxCMGc&export=download αλλά έχει ιούς και αρκετές κινεζιές που φυσικά αφαίρεσα. Την έχει δοκιμάσει κανείς άλλος;Υπάρχει κάποια νεότερη έκδοση MIUI για το Χ800; Αν το διαβάζει ο tora33 ας απαντήσει! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas328i Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Καλησπέρα, έχω εδω και 1.5 χρόνο περίπου το le x800 την τελευταία βδομάδα ξαφνικά έχει ενεργοποιηθεί μόνη της η αυτόματη απάντηση σε κλήσεις και δεν κέρω πώς να την απενεργοποιήσω! Είδα κάποιους τρόπους στο google αλλά ανακάλυψα οτι δεν έχω το engineer mode apk στις εφαρμογές και πατώντας στο dialer το *#*#3646633#*#* δεν κάνει απολύτως τίποτα!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό ή να κάνω κανένα restore ή κατι τέτοιο? Γενικά πολλοί απο αυτούς τους κωδικούς δεν δουλεύουν https://www.xda-developers.com/codes-hidden-android/ Edited January 7, 2018 by minas328i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gusmx5 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλημερα παιδια. λογω ξαφνικου θανατου του κινητου μου πουλαω τα πραγματα που εχω βαλει παρακατω. Τα ειχα παρει πριν πεθανει γιατι ηθελα να του κανω ενα ρεκτιφιε αλλα δυστυχως με προλαβε.... Μαζι με αυτο πουλαω και το κινητο,οτι εχει απομεινει απο αυτο μηπως και θελει να αλλαξει κατι....πιθανοτατα βαρεσε πλακετα... Για την οθονη ζηταω 30 ευρω,για την μπαταρια 10 ευρω και για το κινητο ενα 20αρικο νομιζω ειναι καλα... οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα μυνημα η ας παρει στο 6947127559. ευχαριστω προκαταβολικα... https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Li-ion-Replacement-Battery-Tool-For-Letv-1-X600-1S-X500-2-2Pro-X620-1Pro/112314067993?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=412736585932&_trksid=p2060353.m2749.l2649 https://www.ebay.co.uk/itm/Original-Pantalla-Tactil-LCD-Display-for-Letv-Le-1-Pro-X800-LCD-and-Touch-Screen/142040034433?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=441141504837&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts