Jump to content

achillco

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by achillco

  1. Καλησπέρα στην ομάδα, Θα ήθελα βοήθεια όποιος γνωρίζει....όταν πήγα να αλλάξω για δεύτερη φορά οθόνη στο τηλέφωνο, κόπηκε ένα δοντάκι από την πλακέτα που συνδέεται η καλωδιοταινία από την όθόνη..... ;έχω βρει αυτά ,https://www.aliexpress.com/premium/letv-x800-motherboard.html?SearchText=letv+x800+motherboard&ltype=wholesale&d=y&tc=ppc&blanktest=0&initiative_id=SB_20171211144338&origin=y&catId=0&isViewCP=y, τα οποία μπορούν να αλλαχτούν ......?
  2. εγώ παράγγειλα μαζί με μπαταρία και μου κρατήθηκε το πακέτο σαν ύποπτο στην Ολλανδία μετά από έλεγχο xray!!!! Πήρα τα λεφτά μου πίσω από paypal γιατί αυτοί στο site έκαναν τον Κινέζο....
  3. Με τι στοιχεία για Register, Δεν έχει Ελλάδα.
  4. Καλημέρα. Τώρα έχω την 17s του Ιταλού με πρόβλημα στο playstore. Δεν έχω και δεν μπορώ να περάσω google services. Γίνεται να περάσω την 17 από πάνω με wipe system και data;
  5. Έχεις δίκιο , αυτό έκανα , από 9s-13s-17s. Αλλά μου έσκαγε το playstore.
  6. Την ξαναπέρασα αλλά δεν υπάρχει playstore. και δεν μπορώ να εγκαταστήσω google services. :O
  7. Καλημέρα, Καλή χρονιά. Εβαλα την 17s του Ιταλού σε CN αλλά δεν παίζει το playstore. Google services πάπαλα. καμία ιδέα κανείς....?
  8. Καλημέρα, έχει παρατηρήσει κανείς lagarisma στο wifi μέχρι που να μην ακούει τίποτα στην 8s του Ιταλού? ακόμα να ξεκαθαρίσω το θέμα του ραδιοφώνου....δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει για την συγκεκριμένη έκδοση του τηλεφώνου? ( χ800 4gb ram, 64 rom) και τέλος μετά από 5-6 πλήρεις φορτίσεις η μπαταρία αδειάζει σαν τρύπιος κουβάς με σχετικά γεμάτη χρήση, σερφάρισμα , ψάξιμο και σετάρισμα του τηλεφώνου στα μέτρα μου. έχει δει κανείς βελτίωση στην λειτουργία της? Ευχαριστώ συγκάτοχοι.
  9. Καλημέρα. Καλή επιτυχία σε όλους. Και γιατί να το κρύψουμεν άλλωστε. ....
  10. Καλή τύχη σε μένα μόνο μπας και κερδίσω χοχοχο
  11. Σήμερα ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου από τον ΟΤΕ και φυσικά το κατάλαβα από το modem μου, η forthnet δεν είχε ειδοποιηθεί από τον ote.πήρα τηλ και μου έδωσαν κωδικούς για demo και μετα από 3 ώρες μου ήρθε και sms.
×
×
  • Create New...