Jump to content

minas328i

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About minas328i

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

minas328i's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, έχω εδω και 1.5 χρόνο περίπου το le x800 την τελευταία βδομάδα ξαφνικά έχει ενεργοποιηθεί μόνη της η αυτόματη απάντηση σε κλήσεις και δεν κέρω πώς να την απενεργοποιήσω! Είδα κάποιους τρόπους στο google αλλά ανακάλυψα οτι δεν έχω το engineer mode apk στις εφαρμογές και πατώντας στο dialer το *#*#3646633#*#* δεν κάνει απολύτως τίποτα!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό ή να κάνω κανένα restore ή κατι τέτοιο? Γενικά πολλοί απο αυτούς τους κωδικούς δεν δουλεύουν https://www.xda-developers.com/codes-hidden-android/
  2. Καλησπέρα, αυτη η διαδικασία είναι ιδια και για cn ή μονο για us?
  3. Καλησπέρα παιδιά, από σήμερα το μεσημέρι ξαφνικά δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με τα data.. Κλήσεις κτλ πραγματοποιούνται κανονικά αλλά ίντερνετ όχι! Τι μπορεί να έγινε έτσι κ στράβωσε το τηλέφωνο?
  4. Δηλαδή προτείνεις να κάνω ένα back up αυτήν την ROM που τρέχει τώρα?
  5. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου!! Τώρα δουλεύει ρολόι!!
  6. Μετα απο όλη αυτή τη διαδικασία μ εμφανίζεται μόνιμα αυτή η ειδοποίηση. Προσπάθησα να την αφαιρέσω μέσα απο το notification management αλλά δεν υπαρχει σαν εφαρμογή. Υπάρχει δυνατότητα να διαγραφει? Root προσπάθησα αλλες 2 φορες να κάνω αλλά κατέληγε στο ίδιο σημείο με πριν! Μάλλον δεν θα τα καταφέρω ποτε!! :P
  7. Εντάξει όλα καλά τελικά! Χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/how-to/guide-x800-recovery-brick-fix-downloads-t3396552 λειτούργησε κ πάλι!
  8. Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα αγόρασα την συγκεκριμένη συσκευή. Το κινητό ήρθε με αυτή τη ROM http://www.letv.re/topic/1169-original-le-1-pro-us-eui-55011s/#comment-12982 αλλά δεν δούλευε η εφαρμογή του youtube. Αποφάσισα να το κάνω root το κινητό να το κάνω ένα factory reset μπας κ στρώσει. Ακολούθησα της οδηγίες αυτού του βίντεο . Μετά από μια επανεκκίνηση που έκανε "κόλλησε στο λογότυπο "Leeco Recovery" τρεμόπαιζε η οθόνη κ έβγαινε ένας πιγκουίνος. Προσπάθησα να το κλείσω κτλ την συσκευή αλλά δεν ξέρω τι πατάτα έχω κάνει κ τώρα μ έχει κολλήσει στον πιγκουίνο κ δεν κάνει τίποτα. Τι θα μπορούσε να γίνει για την περίπτωση μου? Ευχάριστο εκ των προτέρων κ συγνώμη για το τεράστιο ποστ!!
×
×
  • Create New...