GEONISED Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Guys μήπως έβγαλε ο Rusch κάτι σε 16s ? Ειμαι ακόμα με την 15s και μου έχει σπάσει τα νεύρα το update που προσπαθεί συνέχεια να κατέβει και να περαστεί, lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ναι , Ετοιμάζει και την 17s Sent from my Le 1 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ναι , Ετοιμάζει και την 17s Γιώργο καλησπέρα. Κανένα νέο για τα US άκουσες? :) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) Ναι , Ετοιμάζει και την 17s Sent from my Le 1 Pro using Tapatalk Ωραίος thanx, flash με twrp με μόνο 2 wipes? PS. To Dolby Atmos μέσω twrp μπαίνει και αυτό; Γενικά είναι safe το flash-άρισμα του; Ps2: Όσοι εχεται πρόβλημα με GPS δοκιμαστε και το GPS locker από store, μου το έφτιαξε αρκετά από εκεί που ήτανε άχρηστο. Edited September 11, 2016 by GEONISED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpan Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 --------------ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ MEGA_ GREEK _LANGUAGE_ PACK ΓΙΑ ΤΟ Χ800_US-------------------- Καλημέρα και πάλι σε όλη την παρέα. Επιτέλους κατάφερα να βρω λίγο χρόνο και τελείωσα το μεταγλωττισμένο zip, με τις βασικές εφαρμογές της official 5.5.011s και φυσικά με τα Ελληνικά. Εννοείτε ότι το ετοιμάζω από τέλος Ιουλίου και το εγκατέστησα και το δουλεύω εδώ και δύο εβδομάδες τουλάχιστον, χωρίς κανένα πρόβλημα. Διόρθωσα και κάποια λάθη στον κώδικα της rom που βρήκα στο SystemUI & Launcher3 και πάνε σφαίρα!!! Περιλαμβάνει dtwp (ξεχάστε το...Αγγλικά... ) πάτε Ρυθμίσεις>Προσβασιμότητα> Πατήστε δύο φορές.... και color service (ξεχάστε το κι αυτό) Ρυθμίσεις>Προβολή>Χρωματικές αλλαγές! και το screen off (πάνω δεξιά στο ρολόι) και DolbyAtmos. Τα υπόλοιπα δείτε τα! Περιμένω εντυπώσεις και να με συγχωρήσετε για μερικές λέξεις που λείπουν, ή για τυχόν ορθογραφικά,αλλά είχα να κάνω 25.000+! σειρές μεταφράσεων.:p Γενικά, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα (κόντεψα να χάσω την δουλειά μου γι' αυτό)....:lol: ----------ΟΔΗΓΙΕΣ---------- 1. Κατεβάζουμε το .zip και το αποθηκεύουμε χύμα στο κινητό. 2. Μπαίνουμε TWRP και κάνουμε full backup τα πάντα για καλό και για κακό και μετά κάνουμε επανεκκίνηση στο recovery. 3. Πατάμε το INSTALL και βρίσκουμε το φάκελο GreekLangPack_X800_US_final και εγκαθιστούμε το zip, με τον γνωστό τρόπο. 4. Αφού τελειώσει ,πατάμε reboot to system. 5. Όταν ξεκινήσει το κινητό και μπούμε στην επιφάνεια εργασίας (κάπου στο τέλος λογικά), βρίσκουμε την εφαρμογή MoreLangs την οποία και ανοίγουμε. 6. Επιλέγουμε (κάπου στην μέση) el-GR Ελληνικά (Ελλάδα) και…. 7. Γίνεται το θαύμα.. Ελληνικά παντού στο σύστημα, στις ρυθμίσεις συστήματος κλπ!!, μουσική, φωτογραφική, ρολόι, ημερολόγιο, ταπετσαρίες κ.λ.π Για όσους έχουν stock recovery το γνωστό κόλπο..μετονομασία του zip,σε update.zip και εγκατάσταση?(ερ.tora33):wacko:.... Link: https://mega.nz/#!hYtEDLRZ decr.key: !G6RXW0Km5gorv8yfY0Z0ur2K2CU5YjrbBvY0D_HUp9I Φιλε μου εχω το δικο του recovery, και δεν μου το περναει (το ονομασα update) μου ζηταει πρωτα να κανω clear data,να το κανω? Παράθεση Letv Le1Pro X800_US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 CN version official 13s και Rusch 11s (οι τελευταίες lollipop) http://www.easybytez.com/dmn1zn16nkrq Δε δουλευει τελικα το παλιο apk στην 16s που εχω. Ρε παιδια εσας σας δουλευει το quick search στον dialer απο τη 16s και μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) Δε δουλευει τελικα το παλιο apk στην 16s που εχω. Ρε παιδια εσας σας δουλευει το quick search στον dialer απο τη 16s και μετα? CN version , Dialer_15s του Rusch που είπες ότι έτρεχε σωστά 1. μετονόμασε το δικό σου dialer.apk π.χ. σε dialer.apk.OLD (και αν χρειασθεί, σβήνεις το OLD και επανεκκίνηση) 2. με twrp recovery http://www.easybytez.com/fhopyjjul9wg αν πάνε όλα καλά από την επιφάνεια εργασίας του κινητού σου θα χαθεί το τηλέφωνο κάτω στην μπάρα Και θα το βρεις χύμα στην επιφάνεια εργασίας , το τρέχεις Φιλε μου εχω το δικο του recovery, και δεν μου το περναει (το ονομασα update) μου ζηταει πρωτα να κανω clear data,να το κανω? Όχι , μόνο με twrp recovery 1. Ωραίος thanx, flash με twrp με μόνο 2 wipes? PS. To Dolby Atmos μέσω twrp μπαίνει και αυτό; Γενικά είναι safe το flash-άρισμα του; Ps2: Όσοι εχεται πρόβλημα με GPS δοκιμαστε και το GPS locker από store, μου το έφτιαξε αρκετά από εκεί που ήτανε άχρηστο. CN version 1. ναι , είναι ίδιες ΜΜ rom του ίδιου dev PS. νομίζω για το us ήταν Ps2: αύριο το στέλνω στην Κίνα για αλλαγή κεραίας @CrisBal , να το δουλέψουν , να είμαστε σίγουροι και μετά .......(αν χρειασθεί να αλλάξεις κάτι ,θα είναι άχρηστο εκεί) Edited September 11, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Φιλε μου εχω το δικο του recovery, και δεν μου το περναει (το ονομασα update) μου ζηταει πρωτα να κανω clear data,να το κανω? Όχι..Δεν δουλεύει (βλ.απάντηση tora33).Θα πρέπει να περάσεις το TWRP πρώτα. ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @CrisBal , να το δουλέψουν , να είμαστε σίγουροι και μετά .......(αν χρειασθεί να αλλάξεις κάτι ,θα είναι άχρηστο εκεί) Οκ! Συμφωνώ! Ευχαριστώ....:) ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- PS. To Dolby Atmos μέσω twrp μπαίνει και αυτό; Γενικά είναι safe το flash-άρισμα του; Καλημέρα. Το έχω περάσει σε CM, se 14s, 12s, 11s.Nομίζω ότι δουλεύει και στο CN από όσα έχω διαβάσει σε άλλα site. Αν θες κάνε μία προσπάθεια.Ζημιά δεν γίνεται γιατί δεν "κουμπώνει" επάνω σε stock εφαρμογές.Είναι ανεξάρτητη εφαρμογη. Στην τελική, το σβήνεις-(απεγκατάσταση)- αν δεν δουλεύει.ότι νομίζεις...:) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shikabalidis Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) πολυ καλη δουλεια crisbal.στην πρωτη εγκατασταση ειχα προβληματακια αλλα στην δευτερη μετα ολα αψογα Edited September 12, 2016 by shikabalidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 @CrisBal Μπράβο ρε αγόρι Το πέρασα και εγώ - όμως δεν άλλαξα γλώσσα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα κομπλέ. Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 πολυ καλη δουλεια crisbal.στην πρωτη εγκατασταση ειχα προβληματακια αλλα στην δευτερη μετα ολα αψογα Καλό μεσημέρι. Πιθανόν κάτι δεν μπήκε σωστά στην πρώτη!!:p @CrisBal Μπράβο ρε αγόρι Το πέρασα και εγώ - όμως δεν άλλαξα γλώσσα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα κομπλέ. Αν και δεν κατάλαβα γιατί το έβαλες αφού δεν το δουλεύεις, αλλά ευχαριστώ...:lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ps2: αύριο το στέλνω στην Κίνα για αλλαγή κεραίας Θα το στείλεις στην εταιρία ή στο μαγαζί απ´ όπου το πήρες; Γιατί αν λένε οτι έχει αποτέλεσμα ίσως να το κάνουμε και οι υπόλοιποι Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Αν και δεν κατάλαβα γιατί το έβαλες αφού δεν το δουλεύεις, αλλά ευχαριστώ...:lol: μα φυσικά για δοκιμή, τεστ, αναφορά προβλημάτων μπορεί να μην μου βγάλει λάθος αφού δεν έκανα αλλαγή σε γλώσσα μπορεί και να πετύχω κάτι. εθελοντής μπέτα τέστερ χρόνια τώρα! :p Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Θα το στείλεις στην εταιρία ή στο μαγαζί απ´ όπου το πήρες; Γιατί αν λένε οτι έχει αποτέλεσμα ίσως να το κάνουμε και οι υπόλοιποι Sent from my iPad using Tapatalk στο μαγαζί , αν μετά από ένα Μήνα μου πουν ότι έτσι είναι το τηλέφωνο δεν γίνεται τίποτα , θα χάσω δύο μήνες φυσικά θα ενημερώσω Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 μα φυσικά για δοκιμή, τεστ, αναφορά προβλημάτων μπορεί να μην μου βγάλει λάθος αφού δεν έκανα αλλαγή σε γλώσσα μπορεί και να πετύχω κάτι. εθελοντής μπέτα τέστερ χρόνια τώρα! :p Ωραία...ετοιμάσου..με την βοήθεια του tora33(ελπίζω) θα πορτάρω την 17s!! Μόλις την ετοιμάσουμε στην στέλνω για δοκιμή...ξέρεις εσυ..hard-brick, restore...κλπ!!:lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 στο μαγαζί , αν μετά από ένα Μήνα μου πουν ότι έτσι είναι το τηλέφωνο δεν γίνεται τίποτα , θα χάσω δύο μήνες φυσικά θα ενημερώσω Είσαι φοβερός ρε φίλε. Αξίζει να παίρνει κάποιος ίδιο κινητό με σένα μόνο και μόνο για την εξαιρετική σου βοήθεια. Ωραία...ετοιμάσου..με την βοήθεια του tora33(ελπίζω) θα πορτάρω την 17s!! Μόλις την ετοιμάσουμε στην στέλνω για δοκιμή...ξέρεις εσυ..hard-brick, restore...κλπ!!:lol: δώσε πόνο!:lol::lol::lol: Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpan Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 --------------ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ MEGA_ GREEK _LANGUAGE_ PACK ΓΙΑ ΤΟ Χ800_US-------------------- Καλημέρα και πάλι σε όλη την παρέα. Επιτέλους κατάφερα να βρω λίγο χρόνο και τελείωσα το μεταγλωττισμένο zip, με τις βασικές εφαρμογές της official 5.5.011s και φυσικά με τα Ελληνικά. Εννοείτε ότι το ετοιμάζω από τέλος Ιουλίου και το εγκατέστησα και το δουλεύω εδώ και δύο εβδομάδες τουλάχιστον, χωρίς κανένα πρόβλημα. Διόρθωσα και κάποια λάθη στον κώδικα της rom που βρήκα στο SystemUI & Launcher3 και πάνε σφαίρα!!! Περιλαμβάνει dtwp (ξεχάστε το...Αγγλικά... ) πάτε Ρυθμίσεις>Προσβασιμότητα> Πατήστε δύο φορές.... και color service (ξεχάστε το κι αυτό) Ρυθμίσεις>Προβολή>Χρωματικές αλλαγές! και το screen off (πάνω δεξιά στο ρολόι) και DolbyAtmos. Τα υπόλοιπα δείτε τα! Περιμένω εντυπώσεις και να με συγχωρήσετε για μερικές λέξεις που λείπουν, ή για τυχόν ορθογραφικά,αλλά είχα να κάνω 25.000+! σειρές μεταφράσεων.:p Γενικά, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα (κόντεψα να χάσω την δουλειά μου γι' αυτό)....:lol: ----------ΟΔΗΓΙΕΣ---------- 1. Κατεβάζουμε το .zip και το αποθηκεύουμε χύμα στο κινητό. 2. Μπαίνουμε TWRP και κάνουμε full backup τα πάντα για καλό και για κακό και μετά κάνουμε επανεκκίνηση στο recovery. 3. Πατάμε το INSTALL και βρίσκουμε το φάκελο GreekLangPack_X800_US_final και εγκαθιστούμε το zip, με τον γνωστό τρόπο. 4. Αφού τελειώσει ,πατάμε reboot to system. 5. Όταν ξεκινήσει το κινητό και μπούμε στην επιφάνεια εργασίας (κάπου στο τέλος λογικά), βρίσκουμε την εφαρμογή MoreLangs την οποία και ανοίγουμε. 6. Επιλέγουμε (κάπου στην μέση) el-GR Ελληνικά (Ελλάδα) και…. 7. Γίνεται το θαύμα.. Ελληνικά παντού στο σύστημα, στις ρυθμίσεις συστήματος κλπ!!, μουσική, φωτογραφική, ρολόι, ημερολόγιο, ταπετσαρίες κ.λ.π editΓια όσους έχουν stock recovery θα πρέπει να περάσουν ΤWRP και μετά εγκατάσταση!!(οδηγία tora33):Ευχαριστούμε.... Περασα το TWRP ολα καλα, μετα εκανα instal το zip εβγαλε το Μorelangs, βαζω τα ελληνικα αλλα τιποτα μου γραφει αυτο it seems that morelangs can,t change language directly on your device we have complete tutorials for you to make morelangs work well Παράθεση Letv Le1Pro X800_US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Περασα το TWRP ολα καλα, μετα εκανα instal το zip εβγαλε το Μorelangs, βαζω τα ελληνικα αλλα τιποτα μου γραφει αυτο it seems that morelangs can,t change language directly on your device we have complete tutorials for you to make morelangs work well Εκεί δίνεις δικαιώματα root στην εφαρμογή για να σου αλλάξει την γλώσσα εμφάνισης. Ανοίγει το παράθυρο του SU πατάς Grant access και είσαι οκ. :) edit στο παραθυράκι της εφαρμογής κάτω δεξιά σου βγάζει Make it work. Πατάς και δίνεις δικαιώματα Edited September 12, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsapi Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλημέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο forum και νέος κάτοχος του letv x800. Δυστυχώς διαπίστωσα και εγώ ότι έχω την 11s με τα trojans καθώς το αγόρασα από Aliexpress. Από ότι κατάλαβα μάλλον πρέπει να βάλω την καθαρή 11s αλλά δυστυχώς είμαι άσχετος και έχω μπερδευτεί πολύ με την διαδικασία που ακολουθούμε μέσα στα τόσα post. Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει σε σχέση με την σειρά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω. Επιπλέον στον υπολογιστή μου έχω windows xp, είναι πρόβλημα αυτό; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλημέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο forum και νέος κάτοχος του letv x800. Δυστυχώς διαπίστωσα και εγώ ότι έχω την 11s με τα trojans καθώς το αγόρασα από Aliexpress. Από ότι κατάλαβα μάλλον πρέπει να βάλω την καθαρή 11s αλλά δυστυχώς είμαι άσχετος και έχω μπερδευτεί πολύ με την διαδικασία που ακολουθούμε μέσα στα τόσα post. Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει σε σχέση με την σειρά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω. Επιπλέον στον υπολογιστή μου έχω windows xp, είναι πρόβλημα αυτό; Ευχαριστώ! Καλημέρα. Δες εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6835843#post6835843 Ακολουθείς αυτά δλδ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6829176#post6829176 Μετά κατέβασε και αυτό να το αλλάξεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6829250#post6829250 Και οδηγός CN-US εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6796840#post6796840 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) Καλημέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο forum και νέος κάτοχος του letv x800. Δυστυχώς διαπίστωσα και εγώ ότι έχω την 11s με τα trojans καθώς το αγόρασα από Aliexpress. Από ότι κατάλαβα μάλλον πρέπει να βάλω την καθαρή 11s αλλά δυστυχώς είμαι άσχετος και έχω μπερδευτεί πολύ με την διαδικασία που ακολουθούμε μέσα στα τόσα post. Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει σε σχέση με την σειρά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω. Επιπλέον στον υπολογιστή μου έχω windows xp, είναι πρόβλημα αυτό; Ευχαριστώ! για US version κάνε πρώτα αυτό και μετά διαβάζεις το παραπάνω ολοκληρωμένο ποστ στο κινητό σου κάνε την ρύθμιση Ρυθμίσεις=>Σχετικά με το τηλέφωνο=>πατάμε επτά φορές στο Αριθμός έκδοσης=>πίσω=> Επιλογές για προγραμματιστές=>Εντοπισμός σφαλμάτων USB(ο διακόπτης να είναι ανοιχτός) εγκατάσταση adb οδηγούς στο κομπιούτερ σου https://drive.google.com/file/d/0B0MKgCbUM0itNVB1elljU2NPR0k/view η απο εδώ https://www.dropbox.com/s/mcxw0yy3jvydupd/adb-setup-1.4.3.exe?dl=0 κατέβασε την rom https://sites.google.com/site/l1prousx800/ Σύνδεσε με το καλώδιο το κινητό σου με το κομπιούτερ σου θα βρει αυτόματα οδηγούς Βάλε το αρχείο update που κατέβασες στο κινητό σου χύμα ,( όχι σε φάκελο) έχεις το stock - official recovery Απενεργοποίησε το τηλέφωνό σου (πατώντας συνέχεια το δεξί κουμπί on/off) Στο κινητό σου πάτα ταυτόχρονα για λίγη ώρα τα κουμπιά on/off και την αύξηση ήχου volume up το τηλέφωνο θα κάνει αυτόματα την εγκατάσταση αν είχες το twrp recovery , εγκατάσταση της original rom http://www.letv.re/topic/1169-original-le-1-pro-us-eui-55011s/?page=1 η από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6829176#post6829176 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6829250#post6829250 αν χρειασθεί να βάλεις άλλη rom η κάποιο αρχείο .zip πρέπει να βάλεις το twrp recovery κατεβάζεις αυτό https://www.androidfilehost.com/?fid=24580943222145290 το αποσυμπιέζεις στο κομπιούτερ σου συνδέεις με το καλώδιο το κινητό με το κομπιούτερ σου τρέχεις το Le1PRO-TWRP-INSTALLER ακολουθείς τις οδηγίες , δηλαδή πατάς το backspace , θα σου πει να πατήσεις πάλι το backspace , δεν θα το κάνεις , αλλά θα πατήσεις τα δύο κουμπιά ταυτόχρονα και παρατεταμένα , τα , on/off και το volume+(την αύξηση ήχου) θα μπεις στο recovery πως κάνουμε εγκατάσταση μιας rom η ένα αρχείο .zip http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6864663#post6864663 Ελληνικά + με κλειστή την οθόνη με διπλό Χτύπημα να ανοίγει_οθόνη (settings=>Accessibility=>double tap to brighten screen το επιλέγουμε) Fixcolor mode + (settings=>display=>color mod , επιλέγουμε και Ο.Κ.) να κλείνει η οθόνη από την ώρα επάνω δεξιά κατεβάζεις αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6893637#post6893637 εγκατάσταση μόνο με twrp recovery . Edited September 13, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ελληνικά + με κλειστή την οθόνη με διπλό Χτύπημα να ανοίγει_οθόνη (settings=>Accessibility=>double tap to brighten screen το επιλέγουμε) Fixcolor mode + (settings=>display=>color mod , επιλέγουμε και Ο.Κ.) να κλείνει η οθόνη από την ώρα επάνω δεξιά κατεβάζεις αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6892822#post6892822 εγκατάσταση μόνο με twrp recovery . Γιώργο καλημέρα. Σε αυτο το ποστ (άλλαξα το λινκ ^επάνω^) έχει και την προσθήκη για TWRP& ROOT μετά την οδηγία σου.Ευχαριστώ.:) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LCF Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλημέρα σε όλους, Έχω την 14s του Ιταλού και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά και γενικά είμαι ευχαριστημένος από το κινητό. Ίσως ένα θέμα να παίζει με το 4G αλλά κατα τα άλλα μια χαρά. Το ερώτημά μου είναι αν αξίζει να το γυρίσω στην 11s που λέτε. Είναι όντως καλύτερη από την 14s και σε τι? Αν αλλάξω rom θα χάσω τίποτα εφαρμογές από αυτές που έχω ήδη? Επίσης υπάρχει τίποτα νεότερο για rom MM στο US? Παράθεση Letv x800 - US version Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλημέρα σε όλους, Έχω την 14s του Ιταλού και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά και γενικά είμαι ευχαριστημένος από το κινητό. Ίσως ένα θέμα να παίζει με το 4G αλλά κατα τα άλλα μια χαρά. Το ερώτημά μου είναι αν αξίζει να το γυρίσω στην 11s που λέτε. Είναι όντως καλύτερη από την 14s και σε τι? Αν αλλάξω rom θα χάσω τίποτα εφαρμογές από αυτές που έχω ήδη? Επίσης υπάρχει τίποτα νεότερο για rom MM στο US? Καλημέρα. Κατά την ταπεινή μου άποψη όχι.Μην μπεις στον κόπο για την 11s. Αν είχες την rom από κινεζομάγαζο, ναι! Το μόνο που δεν έχεις (εκτός και αν τα έβαλες) είναι το dtwp, και το DolbyAtmos και ίσως καταναλώνει λίγο περισσότερη ram κατά την λειτουργία του κινητού. Θα σου πούνε και τα άλλα παιδιά την άποψή τους.:) ΜΜ δεν υπάρχει προς το παρόν. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LCF Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Με το DolbyAtmos έχει σημαντική διαφορά στον ήχο? αν περάσω την 11s όπως την έχεις ανεβάσει με ελληνικά και όλα τα παραπάνω (να'σαι καλά κιόλας :up:), θα γίνει κάποια αλλαγή στις εφαρμογές που έχω ή αν θέλω μπορώ να ξαναξυρίσω όπως το είχα? Παράθεση Letv x800 - US version Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts