Jump to content

elpan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elpan

  1. Με την πολύ μεγάλη βοήθεια του φίλου CrisBal έστησα ξανά το κινητό μου από την αρχή και όλα πια είναι καλά. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ!!
  2. Καλημέρα σε όλους.Επειδή τώρα τελευταία άρχισε να μου κάνει κάποια κολλήματα θέλω να το επαναφέρω στις εργοστασιακές αλλά μέσα από το μενού μου ζητάει κάποιο κωδικού λογαριασμού και δεν με αφήνει να το κάνω,οπότε λέω να το κάνω από το recovery. Εκεί πια πράμετρο πρέπει να τσεκάρω για να το επαναφέρω??
  3. Πηγαινε λιγο στο (καρτες sim και δικτυα κιν. τηλεφωνιας) και αλλαξε τα δεδομενα,πολλες φορες μπλοκαρει και απο εκει.
  4. Γεια σας.Εγω αγορασα αυτη εδω http://www.ebay.com/itm/301889543452 μου πηρε και αλλα 15 ευρω ενα παληκαρι σε ενα καταστημα και ολα τελεια.Τουλαχιστον 10 ημερες εχω τωρα που το εφτιαξα και ολα οκ.
  5. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, αν και το βλεπω λιγο δυσκολο να την περασω μονος μου,πρεπει να εισαι ¨"χειρουργος" να το κανεις.
  6. Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Επειδη εχει σπασει η οθονη απο το τηλεφωνο της κορης μου(εχουμε το ιδιο) μηπως εχει καποιος προχειρο το σαιτ.που μπορω να αγορασω νεα οθονη, και τα σχετικα με το πως γινεται το περασμα. Ευχαριστω.
  7. Παιδια καλημερα.Μου ζηταει αναβαθμιση το SuperSU και μου βγαζει το μηνυμα ¨"Αν εχετε καποια προσαρμοσμενη ανακτηση (custom recovery) οπως το TWRP η το CWM, μπορειτε να το χρησιμοποιησετε ( η να δοκιμασετε να) εγκαταστησετε το SU binary.Αυτο προτεινεται για τις συσκευες HTC. Θα θελατε να εγκαταστησετε το SU binary: ΚΑΝΟΝΙΚΗ η TWRP/CWM Τι να διαλεξω ποιο απο τα δυο;
  8. Οκ παιδια το καταφερα,σας ευχαριστω πολυ.
  9. Παιδια καλημερα.Ενα προβληματακι μου κανει με την πυξιδα (το εκανε απο την αρχη,απλα δεν την χρειαστηκα) δεν ανοιγει, απλα ξεκιναει και μετα κανει βαθμονομηση,το εχω αφησει ενα ολοκληρο βραδυ να κανει βαθμονομηση,αλλα τιποτα. Καμια ιδεα?
  10. Γεια σας.Μηπως γνωριζει καποιος που μπορουμε να βρουμε προστατευτικο για την οθονη?
  11. Θα θελα να ευχαριστησω και δημοσια τον φιλο CrisBal για την απεριοριστη βοηθεια που μου εδωσε δια μεσου π.μ. ωστε να στησω και εγω το κινητο μου,οπως πρεπει.
  12. Σε ευχαριστω παρα πολυ,θα περιμενω να το ανεβασεις ολοκληρωμενο.
  13. Καλημερα.Φιλε μου θα ανεβει ξανα το zip αλλαγμενο η να περασω το παλιο(το εχω κρατησει) που ειχες ανεβασει?
  14. Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για το χρονο που αφιερωνεις,για να βοηθησεις και εμας τους λιγοτερο αγγλομαθεις,να σαι παντα καλα. Και κατι αλλο,υπαρχει καπου η γνησια 11s που φοραει το κινητο οταν ερχεται,για να την εχω σε περιπτωση που χρειαστει για την εγγυηση?
  15. Καλημερα φιλε μου,επειδη μου βρηκε ιο το εκανα clear data εχασε ολα λογαριασμους-εφαρμογες εκτος απο φωτο και επαφες που τα κρατησε ξαναπερασα την rom απο recovery αλλα το κακο ειναι οτι εχασε και την γλωσσα-ελληνικα.Τα ξαναεκανα και παλι ολα δευτερη φορα αλλα τιποτα το ιδιο.Πως ξαναπερναω την γλωσσα? edit. τωρα το διαβασα οτι δεν εχει,ολα οκ θα εξασκησω και τα λιγα αγγλικα μου,τι να κανουμε, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.Τωρα τι λες να περασω το US recovery η να το αφησω οπως ειναι?
  16. Το εκανα φιλε μου με τον πρωτο τροπο και ολα ενταξει,την περασε κανονικα και δεν μου εσβησε τιποτα απο οτι ειχα στο τηλεφωνο.αρα πιστευω ειναι ολα ενταξει. τωρα μπορω να περασω και το us recovery να το εχω για αλλη ρομ αν χρειαστω,ετσι? Σε ευχαριστω πολυ,να σαι παντα καλα.
  17. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, μολις βρω χρονο θα το κανω και θα σε ενημερωσω.
  18. Παιδια γεια σας..Εχω παρει και εγω το US μοντελο και προσπαθω να αλλαξω την rom(αυτη που εχει ιους) και να βαλω παλι την ιδια (11s) που ανεβασε καποιος φιλος,αλλα τιποτα.Εχω κατεβασει το update.zip (rom) το updater-script,εσβησα το παλιο,περασα το καινουργιο, το εντοπισμος σφαλματων ανοιχτο και προσπαθω με το δικο του recovery να την περασω αλλα πατωντας το update-start, προσπαθει να φορτωσει αλλα μετα βγαζει update failed. Τι κανω λαθος παιδια και δεν περναει?
  19. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ολα οκ.
  20. Καλημερα σε ολους.Σημερα το παρελαβα και εγω,αλλα μαλλον ειμαι πολυ ατυχος,γιατι το ανοιξα με εβαλε στις ρυθμισεις για την γλωσσα και πριν προλαβω να του βαλω τα ελληνικα εκανε επανακινηση και εχει κολησει στο μπουταρισμα(eui) και δεν ανοιγει.Το κανω επανακινηση απο το on-of και με on-of &volume + - αλλα τιποτα,κολλημενο στα ιδια.Καμια ιδεα παιδια? Ευχαριστω.
  21. Κινεζικο M-horse 9000w και κατεβαζει συνεχεια 5-6 συγκεκριμενες εφαρμογες (whats up-xl kairos- called id-παιχνιδια κ.α ) και αν δεν τις διαγραψω, αυτες αρχιζουν και κατεβαζουν αλλες και παει λεγοντας.
  22. Ευχαριστω το εχω κανει αλλα πιστευω πως ειναι καποια εργοστασιακη εφαρμογη και μολις κανει την αναβαθμιση ξεκινα το "πανηγυρι".
  23. Καλημερα,ειχα κανει την ερωτηση σε προηγουμενο post,αλλα δεν πηρα απαντηση,μηπως γνωριζει καποιος?
×
×
  • Create New...