Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες! Σκεφτομαι να παρω το τηλεφωνο, ειδικα τωρα που ειναι σε τιμη χωμα. Προβληματιζομαι ομως γιατι διαβαζω οτι δεν εχει βγει μεχρι στιγμης καποια αξιοπιστη και σταθερη ROM, που να εχει υποστηριξη, πραγμα σημαντικο για μενα, γιατι το τηλεφωνο προοριζεται και για επαγγεματικη χρηση. Υπαρχει μηπως καποια ROM που να πληροι τα κριτηρια αυτα, και να μη το ξερω?

Ευχαριστω!

αξιόπιστες και σταθερές ROM, υπάρχουν , υποστήριξη από official rom δεν υπάρχει , πρόχειρα πολύ καλές (η xiaomi-miui έχει γρήγορη υποστήριξη , κάθε βδομάδα δοκιμαστικές , και σε 2 , 3 , .... μήνες official)

https://sites.google.com/site/l1prousx800/

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=64249

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δευτερο link καταλαβαινω οτι ειναι οι ROMs του cuoco. Το πρωτο ποια ειναι? Η MIUI?

η original με κουτσομπολιό -βρισιές , γιατί δεν έχει υποστήριξη http://www.letv.re/topic/1169-original-le-1-pro-us-eui-55011s/ πολύ καλή

Καλησπέρα σε όλους.Παρέλαβα πριν λίγες μέρες και εγώ το Χ800 προ US από e-fox Γερμανιας και θέλοντας να το ρουτάρω κατάφερα και το μπρίκαρα!:cry:!!

Έχω βρεί αυτό σαν λύση και είμαι έτοιμος να το δοκιμάσω http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/how-to/leeco-le-1-pro-x800-hard-brick-fix-t3393161

Θα ήθελα και τις δικές σας γνώμες όμως.Έχετε καμία άλλη λύση;

Ευχαριστώ

It's just me myself and I :lol:

Καλημέρα

Μετά τα καλά σχόλια για τη ρομ του betahybri την εβαλα και εγω και μπορω να πω ειναι αρκετα καλη.Θελω να ρωτησω για το double tap to wake γιατί δε λειτουργει και δε βρίσκω επιλογή για ενεργοποίηση.

Ευχαριστώ

Καλημερα βρηκα το CN τι να προσεξω πριν το παρω; Η να μην το παρω καθολου;

χαχαχα εσυ δεν ειχες το us και το πουλησες; :lol: τι δε σου αρεσε στο xiaomi που πηρες;

χαχαχα εσυ δεν ειχες το us και το πουλησες; :lol: τι δε σου αρεσε στο xiaomi που πηρες;

Και το Xiaomi το εδωσα για να παρω η το X900 η το mi max αλλα μου εφαγε τα λεφτα το αμαξι στα λαστιχα γιατι πετουσε κωλο σε στεγνο δρομο τωρα τον Ιουλη 3 το μεσημερι.

Και επειδη εχω δυο μικρα 5 και 6 ετων ποιο σημαντικα ηταν τα λαστιχα παρα το κινητο.

Τωρα εχω ενα της πλακας Letv X600 32αρι.

Και το Xiaomi το εδωσα για να παρω η το X900 η το mi max αλλα μου εφαγε τα λεφτα το αμαξι στα λαστιχα γιατι πετουσε κωλο σε στεγνο δρομο τωρα τον Ιουλη 3 το μεσημερι.

Και επειδη εχω δυο μικρα 5 και 6 ετων ποιο σημαντικα ηταν τα λαστιχα παρα το κινητο.

Τωρα εχω ενα της πλακας Letv X600 32αρι.

Καλα ειχες ντριφταδικο αμαξι και το χαλασες? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Τελικα δεν θα το παρω το βρηκα 160 σε αγγελια μεταχειρισμενο αλλα πλεον ειδα οτι σε αγγελιες δινουν με 180 το US σφραγισμενο.

Καλα ποσο εχει πεσει εξω και εχουν φτασει σε αγγελιες απο 220-200 να το δινουν 180 ???

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλα ειχες ντριφταδικο αμαξι και το χαλασες? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι και εκει που θα οδηγουσα θα ελεγα " Ωχ ενα παιδακι μπροστα. Ρε αυτος ειναι ο γιος μου πως βρεθηκε απο το πισω καθισμα μπροστα; " :lol:

Κλινική περίπτωση το Letv μου φαίνεται.. Στα καλά καθούμενα και σε περιοχή με φουλ 4G παρατηρώ ότι πιάνω μόνο EDGE.. Κάνω reboot και ωπ, νά'το το LTE..
Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Κλινική περίπτωση το Letv μου φαίνεται.. Στα καλά καθούμενα και σε περιοχή με φουλ 4G παρατηρώ ότι πιάνω μόνο EDGE.. Κάνω reboot και ωπ, νά'το το LTE..

Στο δικο μου ειχα προσεξει πως αν πας στις ρυθμισεις και βαλεις 3G και μετα ξανα 4G εστρωνε.

Το κινητό λέει ό,τι πει το δίκτυο. Αν πει να πας EDGE θα πας εκεί. ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το US τι παιζει παιδια? Αυτο πουλανε στα 170€ τα Κινεζομαγαζα και αν ναι γιατι τοσο χαμηλη τιμη??

Βλεπω οτι δεν εχει σχεδον καθολου υποστηριξη σε Roms κατι αλλο??

Ρωταω για να μην το προτεινω σε κανεναν και με βριζει μετα..

Με το US τι παιζει παιδια? Αυτο πουλανε στα 170€ τα Κινεζομαγαζα και αν ναι γιατι τοσο χαμηλη τιμη??

Ποτέ ξανά letv ακολουθησε το λάθος δρόμο της thl.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Παιδες, εχω και γω το CN X800. Εβαλα την 15ς του ιταλου πανω στην 6σ που ειχα και σερνεται το κιν. Μαλλον πρεπει να κανω wipe data. Οποτε αφου μπαινω και παλι στη διαδικασια, ποια ρομ μου προτινετε? 15s , CM η κατι αλλο ?

Είναι τα "περισσευούμενα" από μια αποτυχημένη εμπορική προσπάθεια διείσδυσης στην αμερικάνικη αγορά που έκανε to 2015, η letv.

Tα κινεζομάγαζα τα αγόρασαν μαζικά από τη μαμά εταιρία και τα μοσχοπουλάνε αυτό το καλοκαίρι σε χαμηλή τιμή σε όλο τον κόσμο.

Υποστήριξη με official ρομ, εκτός από μια που έχουν δώσει (EUI 5.5), δεν προβλέπεται να υπάρχει . Aς είναι καλά κάποιοι μεμονωμένοι "καμένοι" devs (cuoco , collapseromer, betahydri) που το "παλεύουν" όσο έχουν όρεξη ακόμα.

Ποια η διαφορα αναμεσα στα δυο? Στις ενεργοποιημενες μπαντες? Και πώς ξερεις τί ειναι αυτο που αγοραζεις?

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά. Κάποιοι κάτοχοι , ρωτάνε με επιμονή στο official forum της letv και κανένας από την εταιρία δεν βγαίνει να πει , αν υπάρχουν διαφορές.

Αν στο πίσω μέρος της συσκευής έχει γραμμένα : C E 0560 , τότε ξέρεις οτι είναι η US version.

Παιδες, εχω και γω το CN X800. Εβαλα την 15ς του ιταλου πανω στην 6σ που ειχα και σερνεται το κιν. Μαλλον πρεπει να κανω wipe data. Οποτε αφου μπαινω και παλι στη διαδικασια, ποια ρομ μου προτινετε? 15s , CM η κατι αλλο ?

κατ αρχην που τη βρηκες την 15s του ιταλου?μεχρι 14 εβγαλε κι αυτη ειναι απο αλλο μοντελο.

φυσικα και θα κανεις wipe τα παντα ΕΚΤΟΣ απο internal storage.

πιστεψε με χειροτερη ρομ απο την 6 δεν υπαρχει.

εγω προτεινω την 15s του rush μεχρι στιγμης:http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/development/letv-x800-ruschrom-1-0-25e-t3224702

Edited by frapedia

Θα σου προτεινα την Official!

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι τα "περισσευούμενα" από μια αποτυχημένη εμπορική προσπάθεια διείσδυσης στην αμερικάνικη αγορά που έκανε to 2015, η letv.

Tα κινεζομάγαζα τα αγόρασαν μαζικά από τη μαμά εταιρία και τα μοσχοπουλάνε αυτό το καλοκαίρι σε χαμηλή τιμή σε όλο τον κόσμο.

Υποστήριξη με official ρομ, εκτός από μια που έχουν δώσει (EUI 5.5), δεν προβλέπεται να υπάρχει . Aς είναι καλά κάποιοι μεμονωμένοι "καμένοι" devs (cuoco , collapseromer, betahydri) που το "παλεύουν" όσο έχουν όρεξη ακόμα.

Ωραια ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Edited by AbyssD

κατ αρχην που τη βρηκες την 15s του ιταλου?μεχρι 14 εβγαλε κι αυτη ειναι απο αλλο μοντελο.

φυσικα και θα κανεις wipe τα παντα ΕΚΤΟΣ απο internal storage.

πιστεψε με χειροτερη ρομ απο την 6 δεν υπαρχει.

εγω προτεινω την 15s του rush μεχρι στιγμης:http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/development/letv-x800-ruschrom-1-0-25e-t3224702

Ναι 14σ my bad.

Οταν λες την official τι εννοεις ? Αυτην με την οποια ερχεται το κιν ? Δεν ειναι γεματη κινεζιες και αχρηστα αππς ομως ?

ρωτησα και πριν αλλα απαντηση δεν πηρα, οσοι εχετε την cm του betahybri πως ξεκλειδωνετε το κινητο αφου dt2w δεν εχει αλλα και gestures λειπουν απο τη ρομ(πχ ξεκλειδωμα με proximity sensor).γιατι το κουμπι εχει κι αυτο αντοχες και η συνηθεια dt2w δυσκολα κοβεται. :D

τα είπαμε στις 26 Ιούν. στο ποστ #3724

εβαλα 14ς και το κινητο λαγκαρει περισσοτερο απ οτι με την 6ς.. Ακολουθησα τον οδηγο στην πρωτη σελιδα με wipe dalvik/cache οχι ομως internal storage.

Αλλη μια απορια, μετα το upgrade, στο κινητο υπαρχουν ακομα οι φακελοι απο τις παλιες μου εφαρμογες οποτε τις εκανα restore με titanium. Για να εχω λοιπον CLEAN install rom, πρεπει να κανω wipe και internal storage και να ξαναπερασω 14ς ?

Απο την 6s μέχρι την 14s άλλαξαν πολλές ρυθμίσεις , αν επέλεξες μόνο dalvik cache , και το cache , θα έχεις lag γιατί μπερδεύτηκαν οι ρυθμίσεις των data των εφαρμογών σου

είσαι στην περίπτωση σα να κάνεις εγκατάσταση διαφορετική rom

1. κάνεις Factory Reset η τα επιλέγεις όλα εκτός όπως είπες την internal storage (θα επιλέξεις και το data , εδώ γίνεται το μπέρδεμα , lag )

2. αν επέλεγες και την internal storage , θα έχανες και τους φακέλους σου .... και το αρχείο της rom που θα κάνεις εγκατάσταση ,

αν επιλέξεις και την internal storage , θέλει προσοχή , όπως είσαι σε recovery , θα πρέπει να συνδέσεις το κινητό σου με το κομπιούτερ σου και να βάλεις στο κινητό το αρχείο της rom και το κάνεις εγκατάσταση (αν έχεις εμπειρία και πήρες backup όχι στο κινητό γιατί θα χαθεί αλλά π.χ. σε ένα otg , μπορείς να το προσπαθήσεις)

τώρα για ποια rom να βάλεις , η καλύτερη είναι η official 15s(όσες βασίζονται σε αυτήν έχουν και τα δικά τους λάθη πέρα από τα ίσως αν υπάρχουν λίγα λάθη στην μαμά ρομ) , δεν έχει όμως Ελληνικά (σε όλα τα κινητά έχω Αγγλική γλώσσα , γιατί η rom δουλεύει καλύτερα ),

τα: gapps και root τα βάζεις εσύ ,

τις Κινέζικες εφαρμογές τις βάζεις σε έναν φάκελο και τις ξεχνάς , αν δεν τις τρέξεις δεν θα σε ενοχλήσουν

η την 13s του Ιταλού , βασίζεται στην τελευταία official lollipop ,

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6823291#post6823291

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6560874#post6560874

αργότερα για δοκιμή βάλε CM η όποια θέλεις

δεν ασχολείσαι με τις roms (μέχρι σήμερα) , σου προτείνω του Ιταλού , εγώ έχω την official και στα δύο Χ800

Edited by tora33

Μπορεί κάποιος που έχει την τελευταία έκδοση ρομ του CN να ανεβάσει το apk του ir remote;

Έχω το US και η έκδοση του remote είναι 1.5, θέλω να δοκιμάσω να εγκαταστήσω τη τελευταία.