Jump to content

ronin13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ronin13

  1. Καλημέρα παιδιά! Είναι φυσιολογικοί τέτοιοι χρόνοι στο αεροδρόμιο;
  2. Πήγα σήμερα στην Πανεπιστημίου και μου είπαν ότι τους έχουν τελειώσει,και ότι έχουν μήνες να τους φέρουν.
  3. Καλημέρα παιδιά! Πήγα τις προάλλες στο Γερμανό στο Cosmos της Θεσσαλονίκης να αλλάξω τη SIM μου (σε αναμονή του καινούριου κινητού) και τους ζήτησα από αυτές που είναι κομμένες και στα τρία μεγέθη από πριν. Η υπάλληλος, αφού με τα χίλια ζόρια κατάλαβε τί ζητούσα, πήγε πρώτα να μου πλασάρει nano SIM+ανταπτορα, και όταν της εξήγησα ότι δεν θέλω αυτή τη λύση μου είπε (αγενως) ότι δεν υπάρχουν τέτοιες κάρτες στην cosmote. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Γιατί μου φαινεται πολύ κουλό όλο αυτό...
  4. Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα Xiaomi Mi2S και έχω κάποιες συνομιλίες κρυφές στο Viber. Αυτο που έχω παρατηρήσει είναι ότι μετά από κάποιες μέρες, ο,τι πολυμεσα μου έχουν στείλει (φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικά μηνύματα) διαγραφονται αυτοματα, και όταν τα αναζητώ από τη γκαλερί κάθε συνομιλίας βγαίνει μήνυμα "Αρχείο δεν βρεθηκε". Αυτά που έχω στείλει εγω είναι όλα εκεί. Έψαξα στο site του Viber, αλλά δε βρήκα άκρη. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω δυο πραγματάκια: 1. Ξέρει κάποιος κάποια ρύθμιση ώστε να μη σβήνονται αυτόματα τα Πολυμεσα από τις συνομιλίες; 2. Πού μπορώ να τα βρω μέσα στο file system του κινητου, ώστε να παίρνω backup αυτών που με ενδιαφέρουν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Το googleαρε ένας φίλος μου που με έχει φάει να του βρω το Huawei P9 lite σε καλή τιμή.. Τα ξέρω τα παραπάνω, και τα τιμώ ιδιαιτέρως! ;-)
  6. Καλημερα παιδια! Το http://www.gizok.com τι λεει? Το εμπιστευομαστε?
  7. Ποια η διαφορα αναμεσα στα δυο? Στις ενεργοποιημενες μπαντες? Και πώς ξερεις τί ειναι αυτο που αγοραζεις?
  8. Ευχαριστω! Θα το κοιταξω πιο αναλυτικα τοτε...
  9. Το δευτερο link καταλαβαινω οτι ειναι οι ROMs του cuoco. Το πρωτο ποια ειναι? Η MIUI?
  10. Καλησπερα παιδες! Σκεφτομαι να παρω το τηλεφωνο, ειδικα τωρα που ειναι σε τιμη χωμα. Προβληματιζομαι ομως γιατι διαβαζω οτι δεν εχει βγει μεχρι στιγμης καποια αξιοπιστη και σταθερη ROM, που να εχει υποστηριξη, πραγμα σημαντικο για μενα, γιατι το τηλεφωνο προοριζεται και για επαγγεματικη χρηση. Υπαρχει μηπως καποια ROM που να πληροι τα κριτηρια αυτα, και να μη το ξερω? Ευχαριστω!
  11. Γενικά όσο ασφαλείς είναι και από το eBay. Μόνο που στο ali δε δουλεύεις με PayPal. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα όμως σε ψιλοπράγματα που έχω πάρει.
  12. Καλημέρα παιδιά! Θέλω να παραγγείλω κάποια εργαλεία αξίας 500€ από Κίνα, και ο προμηθευτής μου είπε ότι στέλνει με DHL, FedEx και EMS. Το πακέτο προβλέπεται να έχει αξιόλογο βαρος. Ξέρω ότι τα δύο πρώτα περνάνε από τελωνείο σίγουρα. Για το EMS τι ξέρετε;
  13. Και οσο σκέφτομαι ότι παραγγελίες απο το banggood, με PostNL και αυτές, τις έχω καταλάβει σε 11-15 ημέρες... Τρελαίνομαι!
  14. Παραγγελία από τις 5/4 στο geekbuying... Τι λέτε, υπάρχει πιθανότητα να έρθει πριν τις 4/5; Είναι για την αδερφή μου και φεύγει... http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/d70bbcbb55ee5029ffcc35f37d8c14f6.jpg
  15. Πωλείται ακόμα κάπου στα 200 ευρώ απ' ότι είχα δει, αλλά νομίζω ότι πλέον υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Να μην παρεξηγηθώ, το έχω 2.5 χρόνια και λειτουργεί ακόμα φαν καινούριο, δεν έχω κανένα παράπονο.
  16. Αν δε σε πειράζει η αγορά από Κίνα κοίτα αυτό https://bnc.lt/4Sug/1UmVZoXzas
  17. Έχω Xiaomi κινητό για τα τελευταία 2.5 χρόνια και το Teclast X98 plus εδώ και 3 μήνες. Η ποιότητα κατασκευής του τελευταίου είναι εξαιρετική.
  18. Αν δοκιμάσεις να μπεις ως επισκέπτης απο αλλη συσκευη; Και κατα προτιμηση συνδεδεμενη σε αλλο δικτυο. Ενα βιντεακι αυτου θα ηταν ακρως διαφωτιστικο...
×
×
  • Create New...