liam784 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Geoss είσαι σίγουρος πως οι 6 ώρες είναι μόνο από μια φόρτιση-αποφορτιση; γιατί εμένα το καλύτερο είναι 2.5 ώρες οθόνη Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Σιγουροτατος,το κοιταω συνεχεια αυτο που εννοεις.5 ωρες μου βγαζει με δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Σιγουροτατος,το κοιταω συνεχεια αυτο που εννοεις.5 ωρες μου βγαζει με δεδομενα. Άρα ίσως κανα 7ωρο, με wifi. Με ποιον τρόπο έκανες το update; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Νταξει δεν εχω λογια για την μπαταρια Σιγουροτατος,το κοιταω συνεχεια αυτο που εννοεις.5 ωρες μου βγαζει με δεδομενα. Απλά απίστευτος μου φαίνεται αυτός ο χρόνος για το Ρ8! :blink: Στις καλύτερες του, άντε να είδα 3,5 ώρες! Αυτό που δίχνεις ..... ούτε σβηστό!:lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Κλείστε ολες τις εφαρμογες,κατεβαστε λίγο την φωτεινότητα κ μετα τα ξαναλεμε,πρώην κατοχος G2.μου φαινεται δεν ξερετε τι κρατατε στα χέρια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα. Αν χρησιμοποιείς το κινητό, δεδομένα, φωτεινότητα να μπορεί να δει άνθρωπος. Το πολύ 3- 3,5 ώρες. Και η μπαταρία στην έξυπνη λειτουργεία. Αν το βάλεις επιδόσεις πάει πιο κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Ακριβώς, αυτό. Φωτεινότητα 8/10 + auto. Όπως είπα, ούτε σβηστό δεν μου βγάζει τέτοια νούμερα! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Με φωτεινοτητα 10/10+auto και wifi εχω δει 6+ ωρες και ειχα και 15% ακόμα μπαταρια περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Χαχαχα. Μάλλον δεν την ακουμπάς την συσκευή. Ούτε χρησιμοποιείς fb, viber,web. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Viber+πλοηγηση στο internet ναι Facebook οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Δεν ξέρω παιδιά. Ούτε σε ονειρικές καταστάσεις δεν βλέπω τέτοιους χρόνους! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Για dialer χρησιμοποιώ τον pixel phone τον όποιο θεωρώ μακράν τον καλύτερο. Στην τελευταία του αναβάθμιση ( στην pro ) πρόσθεσε και call recorder . Το πρόβλημα μου είναι ότι ακούω καμπάνα τη φωνή μου και η φωνή του συνομιλητή μόλις που ακούγεται . Είναι πρόβλημα της εφαρμογής και να ρωτήσω στο κατάλληλο thread ή είναι πρόβλημα της συσκευής μας. Γνωρίζει κανείς; Ειμαι με την Β321 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μαλλον προβλημα του dialler.Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο με τον ηχο. Προτεινεται καποια flip case θηκη .Κατα προτιμηση λεπτη.Επισης μιας και εχει γδαρθει η ζελατινα,τι να βαλω?ζελατινα η tempered glass? Προταση και απο εξω δεν με νοιαζει(paypal) Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) http://www.ebay.com/itm/151926634718 http://www.ebay.co.uk/itm/272005644729 Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Edited August 3, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 http://www.ebay.com/itm/151926634718 http://www.ebay.co.uk/itm/272005644729 Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Ευχαριστω!! Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 έχω παραμείνει στην Β200, μέχρι η 6 να πάρει αναβάθμιση μήπως διορθωθούν κάποια θέματα που υπήρχαν! μέσω της εφαρμογής hicare όπου είναι προεγκατεστημένη, μου εμφανίζει μια αναβάθμιση με αυτό τον κωδικό 2.0.3.302_OVE αυτή η αναβάθμιση είναι η 6? ή μήπως είναι αναβάθμιση της έκδοσης της hicare? μήπως γνωρίζει κανείς να μου εξηγήσει...? Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 αυτη η αναβαθμιση ειναι μονο για την εφαρμογη hicare και μονο.Δεν εχει να κανει με την αναβαθμιση της συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) αυτη η αναβαθμιση ειναι μονο για την εφαρμογη hicare και μονο.Δεν εχει να κανει με την αναβαθμιση της συσκευης ωραία αυτό ήθελα να μάθω για να σιγουρευτώ! ευχαριστώ πολύ! λοιπόν... όπως έχω πει και πιο πριν είμαι με την έκδοση Β200, έχω κάνει αναβάθμιση την εφαρμογή hicare και στην αναζήτηση για νέο λογισμικό μου λέει ότι "απέτυχε η λήψη δεδομένων" πως μπορώ να περάσω την 6άρα? Edited August 5, 2016 by Johny-B Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Medoras Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Προσπαθω να κανω root το p8 lite με εκδοση EMUI3.1- ΑΡΙΘΟΣ ΕΚΔΩΣΗΣ ALE-L21C432B204-ΕΚΔΟΣΗ ANDROID 5.0.1. Κανω οτι λεει στο video αλλα μου κωλαει στο 2τερο restart που κανει instal su.Καποιος να Help plzzzzz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Χθες μου ήρθε ενημέρωση σε emui 4.0.1 Δείχνει να ρολλαρει ακόμα καλύτερα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Όντως μου ήρθε και εμένα η GRA-L09C432B370 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Μου (ξανα)ηρθε η 370. Κανω απλα γρηγορη ενημερωση, η θελει μπακαπ, φακτορυ ρησετ κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 ωραία και σε μένα ήρθε! ναι... κανονικά θέλει καθαρή εγκατάσταση! Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 ωραία και σε μένα ήρθε! ναι... κανονικά θέλει καθαρή εγκατάσταση! Factory reset-> αναβαθμιση -> factory reset δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Factory reset-> αναβαθμιση -> factory reset δηλαδη; ναι! εγώ αυτό θα κάνω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts