Jump to content

Medoras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Medoras

  1. Γειά στην ομάδα τον p8 lite..... Μετά την αγορά του p8 θέλησα θα κάνω root.... Ξεκίνησα είδα κάτι βίντεο στο YouTube και ξεκίνησα να το κάνω... Έκανα ακριβώς ότι λέει εδώ https://m.youtube.com/watch?v=BurRlFSaCP0..... Όλα καλά μέχρι το 2:50....μετα είναι σαν να περνει μπροστά και να κλείνει άμεσος.... Πατάω + και power πάρα πολλές φορές και απλά περνει μπροστά...... Ούτε ενημέρωση μπορώ να κάνω ούτε επαναφορά ούτε να περάσω ενημέρωση μέσω SD card.... Κάποιος που να ξέρει?
  2. Λιγο ΗELP για το root καποιος?
  3. Υπαρχει root για την 574?
  4. Medoras

    Huawei P8

    Προσπαθω να κανω root το p8 lite με εκδοση EMUI3.1- ΑΡΙΘΟΣ ΕΚΔΩΣΗΣ ALE-L21C432B204-ΕΚΔΟΣΗ ANDROID 5.0.1. Κανω οτι λεει στο video αλλα μου κωλαει στο 2τερο restart που κανει instal su.Καποιος να Help plzzzzz.
  5. Πριν 3 μερες αγορασα το p8 lite....Εχω κανει τα παντα για να κανω Root αλλα μου κολλαει στο 2τερο restart εκει που κανει εγκατασταση το su....Ξερει κανεις κατι? ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπηκα να δω κ το Video που υπαρχει αλλα λεει στο youtube οτι δεν ειναι διαθεσιμο.....
×
×
  • Create New...