Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ρομ σου είναι πολύ παλιά. Καλύτερα να αναβαθμίσεις στη νεότερη ROW.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια.έχω δυο προβληματα.πρωτον δεν μου ακούγεται ο ηχος του μηνυματος οταν ερχεται βλεπω απλα την ειδοποιηση.Να το νισω εχω τσεκαρει και ειναι κομπλε οι εντασεις αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.Επισης δεν μου αναβει το led της ειδοποιησης σε viber και facebook μονο σε μηνυματα και κλησεις.Υπαρχει λυση γι αυτο η δεν γινεται γενικα στις εφαρμογες.Ο αριθμος εκδοσης που έχω στο κινητο ειναι ο Κ50α40 150813row

Δες μήπως έχει ενεργοποιήσει το Do not disturb κατά λάθος.

Θα σου προτεινα την ρομ του Ιταλου.Εχει ολα αυτα που ζητας..Μπορεις να την κατεβασεις απο εδω

Φίλε plou13 ή όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει....

Υπάρχει κάπου η διαδικασία ή/και τα εργαλεία για να "περάσει" η ROM στο τηλέφωνο. Από ότι έχω καταλάβει, κάθε ROM έχει τον δικό της τρόπο εγκατάστασης? . Βασικά με ενδιαφέρει η ROM του Ιταλού, αρχικά και μετά βλέπουμε

Φίλε plou13 ή όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει....

Υπάρχει κάπου η διαδικασία ή/και τα εργαλεία για να "περάσει" η ROM στο τηλέφωνο. Από ότι έχω καταλάβει, κάθε ROM έχει τον δικό της τρόπο εγκατάστασης? . Βασικά με ενδιαφέρει η ROM του Ιταλού, αρχικά και μετά βλέπουμε

Γεια σου φιλε..Αν εχεις custom recovery περασμενη στο κινητο σου η διαδικασια ειναι πολυ απλη.Βαζεις την ρομ στην sd καρτα σου και την φλασαρεις μεσω του twrp..Αν δεν εχει παλι ειναι πολυ απλο να την περασεις φτανει να ακολουθησεις τα βηματα εδω.Θα χρειαστεις το SP Flash Tool και το TWRP Recovery.

Η 1604 του Ιταλού την έχει δοκιμάσει κανείς;την κατευαζω τώρα.

Έχει βάλει κάποιος την τελευταία 1604 του Ιταλού? Γιατί έχω νομίζω πρόβλημα με το Facebook messenger. Δεν φορτώνει τις ενεργές επαφές..

Εμένα δεν μου παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα. Θα το ξαναδώ όμως και αύριο.

Τι στο καλό!! Θα κάνω ξανά εγκατάσταση το Facebook και το messenger

Edit :έκανα ξανά εγκατάσταση αλλά τα ίδια..δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει

Edited by plou13

O Cuoco92 γράφει εδώ βρε παιδία σε ιταλικό φόρουμ.

http://www.androidiani.com/forum/lenovo-modding/467838-lenovo-k3-note-firmware-cuoco92-293.html

Μια χαρά μου φαίνεται ο τύπος και τα προβλήματα που αναφέρετε τα επεξηγεί (στα ιταλικά)

έκανες την διαδικασια που αναφερει ο plou13,

πέρασες το zip MARSHMALLOW ‪‎MODEM‬?

Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P

2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS

Τι στο καλό!! Θα κάνω ξανά εγκατάσταση το Facebook και το messenger

Edit :έκανα ξανά εγκατάσταση αλλά τα ίδια..δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει

Από χθές το βράδυ έχω την 1604 του Ιταλού και πάει καλά. Κανένα πρόβλημα (μόνο gps δεν δοκίμασα)

Από χθές το βράδυ έχω την 1604 του Ιταλού και πάει καλά. Κανένα πρόβλημα (μόνο gps δεν δοκίμασα)

Είχες την προηγούμενη 1552 του Ιταλού; βλέπεις καμία αξιοπροσεκτη διαφορά; καταλαβαίνεις κάποια διάφορα από την αλλαγή έκδοσης Android?

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Και εμένα είναι εντάξει τώρα.. Κανένα πρόβλημα. Ένα clear data στην εφαρμογή του fb και έφτιαξε..

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

O Cuoco92 γράφει εδώ βρε παιδία σε ιταλικό φόρουμ.

http://www.androidiani.com/forum/lenovo-modding/467838-lenovo-k3-note-firmware-cuoco92-293.html

Μια χαρά μου φαίνεται ο τύπος και τα προβλήματα που αναφέρετε τα επεξηγεί (στα ιταλικά)

Του έγραψα εχτές και απάντησε.. Στο φόρουμ απαντάει, αν του στείλεις μνμ στο φβ πολύ δύσκολα

Τελικά πρόβλημα με την εγγραφή του ραδιοφώνου και το RDS στην 1552 του Ιταλού έχετε και οι υπόλοιποι?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Rds μπορώ να εχω μονο με πατέντα και οχι με την εφαρμογή του Fm radio και με την βοήθεια του mobile uncle.ανοιγεις το mobile uncle,engineer mode,engineer mode (mtk),connectivity,fm receiver βάσεις μια συχνότητα ενός σταθμού που ξέρεις ,πατάς tune,αρχίζει να παίζει μουσική και μετα τραβάς προς τα κάτω το κέντρο ειδοποιήσεων και βλέπεις ότι έχει ανοίξει η παλιά καλή εφαρμογή με το rds και τη εγγραφή fm.τωρα γιατί το εχουν κάνει αυτο δεν ξέρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Γεια σου φιλε..Αν εχεις custom recovery περασμενη στο κινητο σου η διαδικασια ειναι πολυ απλη.Βαζεις την ρομ στην sd καρτα σου και την φλασαρεις μεσω του twrp..Αν δεν εχει παλι ειναι πολυ απλο να την περασεις φτανει να ακολουθησεις τα βηματα εδω.Θα χρειαστεις το SP Flash Tool και το TWRP Recovery.

Ευχαριστώ plou13. Να δούμε τώρα πως θα κατεβάσω τα αρχεία από το fb και τα ξαναλέμε αν χρειαστεί. :D

Rds μπορώ να εχω μονο με πατέντα και οχι με την εφαρμογή του Fm radio και με την βοήθεια του mobile uncle.ανοιγεις το mobile uncle,engineer mode,engineer mode (mtk),connectivity,fm receiver βάσεις μια συχνότητα ενός σταθμού που ξέρεις ,πατάς tune,αρχίζει να παίζει μουσική και μετα τραβάς προς τα κάτω το κέντρο ειδοποιήσεων και βλέπεις ότι έχει ανοίξει η παλιά καλή εφαρμογή με το rds και τη εγγραφή fm.τωρα γιατί το εχουν κάνει αυτο δεν ξέρω

Το δοκίμασα και πράγματι έτσι εμφανίζεται το RDS.

Η εγγραφή πάντως δεν λειτουργεί ούτε έτσι.

Άρα υποθέτω πως είναι έλλειψη της νέας αυτής εφαρμογής.

Αν βρούμε κάπου την παλιά και την εγκαταστήσουμε θα δουλέψει λέτε?

Αν και φαίνεται πως είναι εγκατεστημένη ήδη αφού ανοίγει μέσα από το engineering mode.

Άρα πως να την κάνουμε να ανοίγει και σκέτη?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Καλησπερα παιδες.Εχω την official lenovo 1520 χωρις ρουτ κλπ. Μου βγαλε να κανω update σε 1604 να κανω ή οχι??

Ναι κάνε αλλά θα πρέπει να ξαναπεράσεις τα gapss.

Ευχαριστώ plou13. Να δούμε τώρα πως θα κατεβάσω τα αρχεία από το fb και τα ξαναλέμε αν χρειαστεί. :D

Αυτα τα αρχεια υπαρχουν και εδω συγκεντρωμενα ολα μαζι.

Βάλε καμιά άλλη εφαρμογή για ραδιόφωνο και εγγραφή και μη κολάς σε αυτό. Ή ρώτα τον cuoco στο φόρουμ του...

Θέλω να αγοράσω το Lenovo K3 Note, διάβασα σε γερμανικό forum ότι είναι καλύτερα να έχει την original Lenovo rom. Εκτός από την γλώσσα που θα είναι αγγλικά( και δεν με πειράζει) υπάρχει τίποτα αρνητικό που θα με προβλημάτιζε? Επίσης το play store δεν θα είναι εγκατεστημένο υπάρχει κάποιο tutorial πως μπορώ να το εγκαταστήσω μόνη μου. Θέλω να το πάρω από το everbuying το έχει 124.56 € email only τι εννοεί με αυτό? Πως θα το ζητήσω από το eshop, θα τους πω ότι θέλω την oringinal Lenovo rom, πρέπει να γράψω και τίποτα άλλο? Edited by fiwi

Βάλε καμιά άλλη εφαρμογή για ραδιόφωνο και εγγραφή και μη κολάς σε αυτό. Ή ρώτα τον cuoco στο φόρουμ του...

Ε να βάλω αλλά είναι συμβατές οι άλλες και που θα βρω?

Έχει να προτείνει κανείς κάποια?

Τον cuoco τον ρώτησα ήδη, περιμένω απάντηση.

Ναι κάνε αλλά θα πρέπει να ξαναπεράσεις τα gapss.

Ευχαριστω πολυ.Απλα θελω να ρωτησω πως θα τα περασω γιατι δεν εχω cwm recovery και δεν ξερω αλλον τροπο.