Jump to content

GoniM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GoniM

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 14

GoniM's Achievements

  1. GoniM

    Poco X4 GT

    Αποφάσισα να το κάνω δώρο στη σύζυγο γιατί τι redmi note 7 ψιλό σερνόταν και σταμάτησαν τα security updates. Αρχικά ήθελα να δώσω μέχρι 250 ευρώ αλλά ρε παιδιά τι έχει γίνει με τα κινητά φέτος? Έχουν έλλειψη σε επεξεργαστές και κοτσάρουν μια amoled και ζητάνε 250-300 ευρώ?? Επειδή λοιπόν η σύζυγος αλλάζει σπάνια κινητό ήθελα να είναι του 22 για να έχει υποστήριξη για αρκετό καιρό. Ξέφυγα λίγο στα 320 αλλά είναι φοβερό κινητό. Ναι δεν έχει amoled αλλά πάει σφαίρα και δεν ζεστενεται. Δεν είμαι fan των mediatek αλλά όλοι λένε τα καλύτερα για τον 8100 και όντως δεν έχει σχέση με την παλιά κακή φήμη που είχε η εταιρία. Dimensity 8100,144hz, 5000mah, 65watt φόρτιση, 8/128. Θεωρώ ότι καλύτερο για τα χρήματα που παίζει αυτή τη στιγμή αν θες κινητό του 22. Στα αρνητικά ας πούμε η κάμερα που είναι κλασική xiaomi (καλή τη μέρα μέτρια προς κακή τη νύχτα) , έλλειψη ois (δεν το συζητάμε γι αυτά τα λεφτά), η amoled που ζεις και χωρίς αυτή, το miui το οποίο είναι βαρύ αλλά με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή δεν νιώθει και οι ενοχλητικές διαφημίσεις που αφαιρούνται με λίγο ψάξιμο (ίσως το πιο ενοχλητικό για τον μέσο χρήστη που δεν θέλει διαφημίσεις out of the box) . Περίμενα και εγώ να δω να γίνεται χαμός στο φόρουμ με αυτό το κινητό αλλά φαίνεται ότι η μόδα των amoled κερδίζει. Υ. Γ. Κάτοχος oneplus 8 pro (σε προσφορά τότε) εγώ το οποίο έχει τρομερή εμπειρία χρήσης αλλά να λέμε και τα καλά της xiaomi!
  2. Το έχω 3 μέρες το κινητό. Είμαι και εγώ σε αναζήτηση προστασίας. Από όσο βλέπω για το whitestone λένε αρκετά καλά σχόλια (και κάποια αρνητικά) αλλα είναι αρκετα ακριβό και δεν ξέρω αν κρατάει αρκετά, άσε που δεν τον βρίσκει πουθενά άμεσα διαθέσιμο. Το άλλο που σκέφτομαι είναι της Tmax που μου είχε προτείνει ένα παλικάρι από εδώ. Να προσέξεις τι θηκη έχεις γιατί με τις spigen πολλοί λένε πως σπρώχνουν το τζαμακι και το ξεκολλανε. Επίσης όταν και αν βάλεις τζαμακι, να ξαναπεράσεις μετά το δαχτυλικο αποτύπωμα γιατί παίζει να έχεις θέμα.
  3. Το 8 pro δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα αλλά στο redmi note 7 που έχω, ενώ παλαιότερα είχα εικονίδιο, κάποια στιγμή χάθηκε και το έψαξα λίγο και διαπίστωσα πως αυτό το έκανε η Android auto σε update. Πλέον μπαίνω στο αμάξι, ανοίγω δεδομένα και GPS, συνδέω το κινητό και επιλέγω στην οθόνη του αυτοκινήτου Ν συνδεθεί μέσω Android auto και συνδέεται χωρίς να κάνω κάτι άλλο από το κινητό. Είμαι σίγουρος πως και στο 8 pro θα λειτουργεί έτσι, αρκεί να έχεις την εφαρμογή στο κινητό σου.
  4. Στις τελευταίες εκδόσεις του Android auto, δεν βλέπεις το εικονίδιο ούτε μπορείς να πεις στην εφαρμογή Android auto από το κινητό σου. Όταν συνδέσεις όμως το κινητό σου με το αυτοκίνητο, εμφανίζεται στην οθόνη του αυτοκινήτου σου το μενού του Android auto. Δεν είναι θέμα κινητού αλλά έκδοσης Android auto. Θα υπάρχει και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με το αυτοκίνητο σε μελλοντικό update. Θα γίνεται σύνδεση όμως με WiFi. Άρα μόνο αυτοκίνητα που υποστηρίζουν WiFi θα μπορούν να συνδεθούν με το Android auto ασύρματα. Πρόβλημα με το Android auto έχουν οι συσκευές Huawei λόγω Google, ήταν και ένας λογως που απέκλεισα το p40 μιας και το δουλεύω συχνά το Android auto. Υ. Γ: Υπάρχει μια εφαρμογή για να μπορείς να ανοίξεις την εφαρμογή Android auto στο κινητό σου, αλλά δεν βρίσκω κάποιο νόημα. Το θέμα είναι να εμφανίζεται στην οθόνη του αυτοκινήτου όταν συνδέεις το κινητό.
  5. Γειά χαρά! Περιμένω και εγώ το 8 pro 128 από bangood στα 570. Πρώτη φορα σε oneplus και ανυπομονώ! Ψαχνομαι για προστασία οθόνης και διάβασα για το dome whitestone το οποίο εκτός ότι είναι τσμπιμενο διαβάζω και κάποια αρνητικά. Είναι κανένας που να έχει το παραπανω η της t-max για αρκετό καιρό να μου πει εντυπώσεις από απόκριση, δακτυλικο αποτύπωμα κτλ? Η αν έχει δοκιμαστεί καμιας άλλης εταιρίας και να το προτείνει.
  6. Εμένα με τη global rom λειτουργεί κανονικά το Android auto σε seat. Δοκίμασε άλλη version του Android auto και επιβεβαίωσε ότι κατεβάζεις το σωστό arch.
  7. Ναι δυστυχώς το είδα και μου έκανε εντύπωση. Βάζεις μια δυνατότητα σε αυτοκίνητα και μετά από 2 3 χρονια σταματά η υποστήριξη της..
  8. Εγώ που ρώτησα, το δουλεύω γιατί βολεύει να βλέπω τη διαδρομή στην οθόνη του αυτοκινήτου. Είναι η μόνη εφαρμογή που ίσως με θα με ενοχλούσε κάπως αν δεν ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισως αν λειτουργούσε το mirror link (seat) να μην είχα θεμα! Αν ξέρει κανένας θα το εκτιμούσα να μου πει!
  9. Καλησπέρα σας σκέφτομαι και εγώ να το πάρω. Το μόνο που με προβλιματίζει απο τις εφαρμογές που χρησμοποιώ είναι το Androiod Auto. Έχει δοκιμάσει κανένας να το περάσει και να δουλεύει;
  10. Factory reset Για να είσαι σίγουρος από θέμα software.
  11. καλησπέρα, εμένα μου ήρθε χθές το πρωί η αναβάθμιση. Είμαι με global και έχω βάλει χώρα Ισπανία .
  12. Παιδιά με την daily είναι μια χαρά όλα. Δουλεύουν όλα. Όσον αφορά την εγκατάσταση είναι το link που έστειλε ο φίλος πιο πάνω, με μια ματιά: 1. Κατεβάζεις πρώτα και φλασάρεις από recovery με clear data την full rom 7.8.8.9 (τσεκάρεις μέγεθος, πάνω απο 1Gb αν θυμάμαι καλά) 2. ΑΦΟΥ την κάνεις εγκατάσταση και έχεις κετεβάσει όλες τις daily (περιπου 30MB η κάθε μία) τις περνάς μία μια ξεκινώντας απο την πιο παλιά (φαίνεται απο τον αριθμό της ρομ). Υ.Γ. Κάθε φορά φορά που φλασάρεις κάτι το μετονομάζεις σε update.zip και το flashαρεις μέσω του recovery.
  13. Εγώ το ρύθμισα από settings -) sound and vibration -) home button feedback κάτω κατω
  14. Ανανεώνω για να μην μπερδέψω τον κόσμο. Μετά από δυο μέρες χρήσης της 7 και αφού ξανα πέρασα τα google services (παλιότερη έκδοση) απο το apkmirror, όλα λειτουργούν κανονικά.
  15. Καλημέρα! Με την 6.3.0 είχα θέμα με το GPS, αργούσε να κλειδώσει και καμια φορα δεν κλείδωνε με τιποτα. Με τα πολλά κατέληξα ότι οταν απεγκατέστησα Google Play services και Play store κλείδωνε αστραπιαία. Μετά απο ψάξιμο είδα παθαίνουν και συσκευές της One Plus θέματα με τελευταία updates του Google Play Services Βλέπω πως το πρόβλημα παραμένει και στην 7. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει λύση εκτός του να τα απεγκαταστήσω? Υ.Γ. Έκανα factory reset πριν περασω την 7
×
×
  • Create New...