Jump to content

papadak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by papadak

  1. Τελικά τι θα γίνει με το Android 12 ρε παιδιά. Θα γίνει αναβάθμιση ή όχι. Η 11 έχει σοβαρά προβλήματα με κάποιες APP, που δεν είχε η 10 (για αυτό και αγόρασα αυτό το τηλέφωνο) και σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να αλλάξω κινητό.😬
  2. Τελικά μάπα το καρπούζι. Τίποτα το ουσιαστικό και η παραπάνω εφαρμογή, εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην 12.06 που η εφαρμογή λειτουργεί και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που επέλεξα πριν ένα χρόνο επέλεξα το τηλέφωνο αυτό. Αν κάνω επιστροφή στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις;
  3. Ελπίζω με την 12.5 να λυθούν προβλήματα και να μη δημιουργηθούν καινούρια, όπως έγινε με το 12.08. Και μάλιστα σοβαρά προβλήματα, όπως π.χ. έβγαλε ουσιαστικά εκτός λειτουργίας εφαρμογή ελέγχου πτήσης drone με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αλλάξω τηλέφωνο αν το πρόβλημα δεν διορθωθεί με τη 12.15
  4. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μου λες γνωστά πράγματα αλλά δυστυχώς εγώ τα είχα ξεχάσει. Και δεν θα ρισκάρω να κάνω ζημιά λόγω κάποιου λάθους. Προτιμώ να περιμένω την ειδοποίηση στο τηλέφωνο από την Xiaomi. Ελπίζω μόνο να μην αργήσει...... Έχω πρόβλημα, με την ισχύουσα MIUI 12.0.8.0, σε εφαρμογή ελέγχου πτήσης drone και είμαι σε αναμονή.
  5. Καλημέρα. Εφαρμογή "updater" δεν υπάρχει εγκατεστημένη. Την κατεβάζεις από το Google Play Stor; Και αν ναι, ποια κατεβάζεις;
  6. Αγαπητοί συμφορουμίτες Πως κάνεις εγκατάσταση στο POCO X3 NFC την νέα MIUI 12.5.1.0.RJGMIXM, την οποία έχεις κατεβάσει στο τηλέφωνο από σχετικό link της XIAOMI MIUI HELLAS; Υπάρχουν κάπου οδηγίες ή κάποιο σχετικό link; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!
  7. Φίλοι γειά σας. Μια ερώτηση που πιθανόν έχει ήδη απαντηθεί και μάλιστα περισσότερες από μία φορές. Πως ενεργοποιείται το σχετικό led για την λήψη μηνύματος? Κάπως το απενεργοποίησα κατά λάθος και δεν μπορώ να το επαναφέρω ξανά σε λειτουργία. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  8. Τα έχω κάνει όλα. Τίποτα! Παρατήρησα όμως το εξής: Μετά από κάθε επανεκκίνηση, η εφαρμογή δουλεύει κανονικά την πρώτη φορά που θα ανοίξει (μετά την επανεκκίνηση). Αν την κλείσεις και την ξανανοίξεις, παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Δηλαδή ορισμένες λειτουργίες της δεν δουλεύουν και η εφαρμογή κλείνει μόνη της. Σε άλλο τηλέφωνο, README NOTE 8 της γυναίκας μου που δεν έχει αλλάξει η MIUI, δουλεύει κανονικά. Κάτι άλλο να κάνω? Μπορώ να ξαναγυρίσω στην MIUI 12.0.5 (και που θα την βρω) ή να περιμένω καινούρια MIUI? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. Καλησπέρα Coolgreek. Κάτι άλλο να κάνω? Μπορώ να ξαναγυρίσω στην MIUI 12.0.5 (και που θα την βρω) ή να περιμένω καινούρια MIUI? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Καλημέρα. Τα έχω κάνει όλα. Τίποτα! Παρατήρησα όμως το εξής: Μετά από κάθε επανεκκίνηση, η εφαρμογή δουλεύει κανονικά την πρώτη φορά που θα ανοίξει (μετά την επανεκκίνηση). Αν την κλείσεις και την ξανανοίξεις, παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Δηλαδή ορισμένες λειτουργίες της δεν δουλεύουν και η εφαρμογή κλείνει μόνη της. Σε άλλο τηλέφωνο, README NOTE 8 της γυναίκας μου που δεν έχει αλλάξει η MIUI, δουλεύει κανονικά.
  11. Το "system app "ασφάλεια"" είναι το "Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Ρυθμίσεις εφαρμογής συστήματος"?
  12. Τα έχω κάνει αυτά. Δεν έγινε τίποτα δυστυχώς. Και να σκεφτείς πως το τηλέφωνο αυτό το αγόρασα μόνο και μόνο επειδή πληρούσε τις προδιαγραφές της εφαρμογής του drone. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι έχεις δίκαιο. Μετά την εκκαθάριση μέσα από την "Ασφάλεια" διορθώθηκε το πρόβλημα με τη εφαρμογή του drone που είχα. Όμως μετά την πρώτη χρήση της εφαρμογής, το πρόβλημα επανήλθε.
  13. Και όμως. Εμφανίστηκαν, μετά την αναβάθμιση, προβλήματα σε κάποιες εφαρμογές. Σοβαρά προβλήματα σε εφαρμογές χειρισμού drone που πριν την αναβάθμιση δούλευαν περίφημα. Υπάρχει τρόπος να γυρίσω πίσω στην προηγούμενη MIUI?
  14. Πόσο αργεί να γίνει το κατέβασμα της MIUI 11; Είναι αρκετή ώρα κολλημένη στο 0%. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο αυτό;
  15. Μια από τα ίδια......
  16. Παιδιά πως αλλάζει η οθόνη; Υπάρχουν πουθενά οδηγίες ή κάποιο video;
  17. Την παρήγγειλα και εγώ. Αλήθεια πως αλλάζει η οθόνη; Υπάρχουν πουθενά οδηγίες ή κάποιο video;
  18. Μπορείς να μας ανεβάσεις τα σχετικά διαγράμματα; διότι είναι πολύ καλό για να ισχύει... Το φόρτισα χθες βράδυ. Πριν το φορτίσω ξανά, θα στείλω το σχετικό διάγραμμα. Αλλά δεν το πουλώ φίλε μου για να λέω ψέματα. Ούτε είμαι μέτοχος στην LeTV
  19. Με κανονική χρήση και αρκετή Bluetooth σύνδεση στο αυτοκίνητο, τέσσερεις ημέρες γεμάτες. Απίστευτο; Και όμως.....
  20. O.K. Ευχαριστώ. Θα περιμένω καμιά Root customer
  21. Κυκλοφόρησε στο Needrom με ημερομηνία 20/10/2017 η νέα ROM, Version: LeEco X626 5.9.026S stable (ROM for stock recovery). Αν θυμάμαι καλά αυτή πρέπει να μετονομαστεί σε “update.zip” και να τοποθετηθεί που; Σε ποιο ακριβώς φάκελο; Και πως ξεκινά η εγκατάσταση; Ελπίζω να είναι καλύτερη από αυτήν που έχω. (τηλέφωνο Le S3 LeX626 και έχει την ROM 5.8.018S σε Android 6). Ελπίζω να μη κάνω καμιά βλακεία και γεμίσω κινεζιές…… Κάθε βοήθεια αποδεκτή!!!
  22. Ναι πράγματι το μενού δεν είναι πλήρως Ελληνικό, αλλά δεν με ενοχλεί και πολύ. Μάλλον δεν με ενοχλεί καθόλου. Εγώ είχα το Le1s X507 με "Ιταλική" rom. Το καταευχαριστήθηκα μέχρι που μου έπεσε. Πάει το γυαλί της οθόνης, αν και το "τατς" δουλεύει ακόμα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι έχεις δίκαιο. Όμως παρά το ρίσκο υπάρχει λόγος να το κάνω root. Δεν έχω βρει όμως κάτι σχετικό.
  23. Παιδιά τι τελωνείο λέτε πως έχει το Tinydeal. Εγώ το παρέλαβα σήμερα (10-10-2017) με αποστολή από την Γερμανία (το x626 4 giga ram 64 giga μνήμη), σε 7 ημέρες, στα 142 Ε, χωρίς τελωνείο φυσικά. Χωρίς ίχνος από Κινέζικα και με άψογες όλες τις λειτουργίες του. Παιδιά ξέρετε τι παίζει με δυνατότητα root σε αυτό το τηλέφωνο;
  24. Φυσικά δεν έχει Ελληνικά, έτσι;
×
×
  • Create New...