Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλέπω υπάρχουν πολλά μικροπροβλήματα με την LTT 1537.

Και μόνο που δεν παίζει το winbank είναι για μένα λόγος μη εγκατάστασης.

Το σκεφτόμουν λόγω xposed αλλά διαβάζω πως κι αυτό προκαλεί κρασάρισμα στα settings.

Οπότε δεν βλέπω να προσφέρει κάτι παραπάνω από την 1532.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βλέπω υπάρχουν πολλά μικροπροβλήματα με την LTT 1537.

Και μόνο που δεν παίζει το winbank είναι για μένα λόγος μη εγκατάστασης.

Το σκεφτόμουν λόγω xposed αλλά διαβάζω πως κι αυτό προκαλεί κρασάρισμα στα settings.

Οπότε δεν βλέπω να προσφέρει κάτι παραπάνω από την 1532.

Μα κ εγω που ειναι εργαλειο της δουλειας μου δεν μπορω να την κρατησω.

Γενικα οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες! Παίζει αψεγαδιαστα μου φαίνεται ακόμα πιο γρήγορη αλλά και η 1532 έπαιζε εξαιρετικά. Γενικά οι διαφορές είναι κυρίως στις ειδοποιήσεις και κυρίως στη lockscreen που εμφανίζονται πλέον όλα.

Μια μικρή λεπτομέρεια έβλεπα μέσα στο μενού μια λειτουργία που αν διαβάζεις κάτι στο κινητό ή γενικά το κοιτάς δε σβήνει η οθόνη αλλά σε καμιά άλλη Ρομ δε λειτουργουσε. Εδώ παίζει κανονικά και ήταν πολύ σπάσιμο γιατί για μπαταρία έχω 15δευτερα μόνο χρόνο και όλο μου σβήνε η οθόνη και πάντα ήθελα αυτη τη δυνατότητα.

Επίσης δε μου έχει κάνει ακόμα αυτή τη βλακεία που το ρολόι στη μπάρα ειδοποιησεων πήγαινε από κάτω ξαφνικα.

Επίσης και οι κλίμακες του ήχου παίζουν κανονικά εδώ και πλέον υπάρχει το πολύ χαμηλό και το χαμηλό.

Προς το παρόν κάτι άλλο δεν εντόπισα.

Και στην 1532ltt δούλευε κανονικά αυτό που όταν κοιτας δεν σβήνει.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έβαλα μέσω SPFlash tool την ROW/Ινδική, με hard reset αμέσως πριν και μετά την αναβάθμιση. Ακολούθως, του έκανα κατευθείαν τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις και τώρα είναι στην S121. Χωρίς να το φορτώσω, δεν είδα κάποιο προβλήμα απόδοσης.

Έχει μέσα κάποια προγραμματάκια που μπορείς να αφαιρέσεις, τα Asphalt 8, Real football 2012, Spiderman: Ultimate power και τα πιο χαβαλετζίδικα Tap the Frog και Green Farm. Επίσης έχει ένα κατάστημα παιχνιδιών (Gamestore).

Υπάρχει και πρόγραμμα πληήγησης, το Route 66, όμως δεν το δοκίμασα για να δω αν είναι πλήρης ή δοκιμαστική έκδοση.

Περίμενα αρκετά περισσότερα από την κάμερά του. Από την άλλη, με κόστος 150€, ε κάπου έπρεπε να υστερεί λίγο. :p

Αν κάποιος έχει πρόβλημα με το σήμα, ίσως τον βοηθήσει να το ρυθμίσει σε FDD: http://lenovo-forums.ru/topic/13387-lenovo-k3-note-k50-a40-индия-официальная-прошивка-usr-s112-150610-row/?p=380342

Η κάμερα του φίλε έιναι πολύ καλή για τα 150 ευρω που κοστίζει. Έχω δοκιμάσει ακριβότερα κινητά με χειρότερη καμερα

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλά κρασιά, εβαλα χτες την 1537 και σκόπευα να την τεστάρω από μια εβδομάδα μαζί με την carbon για να καταλήξω οριστικά σε μια από τις δύο αλλά τελικά η 1537 θα φάει άκυρο πριν κλείσει 24ωρο! Αλήθεια, στην 1532 δούλευαν κανονικά αυτές οι εφαρμογές?

Η κάμερα του φίλε έιναι πολύ καλή για τα 150 ευρω που κοστίζει. Έχω δοκιμάσει ακριβότερα κινητά με χειρότερη καμερα

Aυτή την απορία την έχω εγώ, έχουν περάσει αρκετά κινέζικα και αυτής αλλά και υψηλότερης τιμής και όλα είναι χάλια μπροστά στο lenovo. Το καλοκαίρι λόγω του ότι μου χάλασε η φωτογραφική πηγαίνοντας διακοπές Πήλιο έβγαλα όλες τις φώτο μου (κοντά 700) από το κινητό και πραγματικά είναι εξαιρετικές και σε πολλούς που στέλνα με ρωτούσαν καλά από κινητό τόσο καθαρές φώτο ακόμα και φίλος με LG G2 μου είπε ότι εντυπωσιάστηκε από τη ποιότητα οπότε δεν ήταν δική μου αίσθηση μόνο. Και εντάξει στις βραδυνές υστερεί μεν αλλά όταν είναι κοντινή το φλας κάνει τη νύχτα μέρα. Και φυσικά μιλάμε για 150€ αλλά εδώ από Ελλάδα και κινητά 300 ευρώ βγάζουν χειρότερες φωτο

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εμενα στην οθονη του κινητου οι φωτογραφιες μου φαινονται παρα πολυ καλες αλλα αν τις βαλω σε κανενα pc με π.χ 21 ιντσες οθονη τοτε απογοητευομαι...Βεβαια αυτο ισχυει για ολα τα κινητα.

Aυτή την απορία την έχω εγώ, έχουν περάσει αρκετά κινέζικα και αυτής αλλά και υψηλότερης τιμής και όλα είναι χάλια μπροστά στο lenovo. Το καλοκαίρι λόγω του ότι μου χάλασε η φωτογραφική πηγαίνοντας διακοπές Πήλιο έβγαλα όλες τις φώτο μου (κοντά 700) από το κινητό και πραγματικά είναι εξαιρετικές και σε πολλούς που στέλνα με ρωτούσαν καλά από κινητό τόσο καθαρές φώτο ακόμα και φίλος με LG G2 μου είπε ότι εντυπωσιάστηκε από τη ποιότητα οπότε δεν ήταν δική μου αίσθηση μόνο. Και εντάξει στις βραδυνές υστερεί μεν αλλά όταν είναι κοντινή το φλας κάνει τη νύχτα μέρα. Και φυσικά μιλάμε για 150€ αλλά εδώ από Ελλάδα και κινητά 300 ευρώ βγάζουν χειρότερες φωτο

Απλά μόλις πέσει λίγο ο ήλιος θες απαραίτητα φλας για να κάνει σωστό φόκους και θέλει σταθερό χέρι. Την μέρα οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές για τα λεφτά που δίνεις.

Γεια στην παρέα

προσπαθώ να κατεβάσω την carbon απο need room αλλά μου κατεβάζει ένα αρχειο MEGAsyncSetup.exe και απο οτι καταλαβαίνω πρέπει να το κάνω εγκατάσταση για να μπορέσω να κατεβάσω την ροομ αλλά δεν θέλω να το κάνω εγκατάσταση .Μήπως μπορεί κάποιος να την ανεβάσει κάπου να την πάρουμε αυτοί που δεν την έχουμε ?

Ευχαριστώ

Στο λινκ που πατας για να την κατεβασεις αμα προσεξεις κατω απο το download button που πατησες εσυ λεει με σκουρα γρι γραμματα dowload through your browser ή to your PC κάτι τετοιο. Πατα αυτο.

Κάνω μία παράθεση και για το δικό μου θέμα που περιέγραφα πιο πίσω. Έκανα ότι είπα με τη ROM που λέω στο προηγούμενο ποστ και όλα κομπλε. Έβαλα με ΟΤΑ 1535, root, μετά gapps και ολα κομπλε

Edited by afentiko

2 ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 1537 ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΗΔΗ:

1ο) δεν αναβει το notification led για ειδοποιηση μηνυματων

2ο)Δεν παιζει η εφαρμογη της Πειραιως(Winbank Mobile)

για σουτι παει.

3ο)στην 2Sim δεν ποιανει ιντερνετ.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

3ο)στην 2Sim δεν ποιανει ιντερνετ.

Λαθος μου απλα πρεπει να ανοιξεις το roaming

Ποια ROM ειναι καλυτερη σε μπαταρια,ταχυτητα,θερμοκρασια soc.απο οτι διαβαζω η 1532 ειναι απο τις καλυτερες.ποση ωρα ενεργης οθονης βγαζει?

Ποια ROM ειναι καλυτερη σε μπαταρια,ταχυτητα,θερμοκρασια soc.απο οτι διαβαζω η 1532 ειναι απο τις καλυτερες.ποση ωρα ενεργης οθονης βγαζει?

Ή 1532 έχει θέμα με το messenger. Ή καλυτερη για gaming νομίζω ειναι ή 1529

Υπάρχει κανένας οδηγός ή ποστ σε κάποιο forum που να λέει τι μπορούμε να κάνουμε feeze/uninstall απο κινεζιές και bloatware γενικά? Ψάχνω στο google αλλα δεν...

Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ειχα την Nexus Rom και είπα να πάω στην 1535 stable. Την πέρασα κανονικά και η αλήθεια είναι οτι θελω να την βγαλω. Επειδη οταν παω να μπω στο twrp με πεταει στο recovery της lenovo προσπαθησα να το φλασαρω αλλα δυστυχως με πεταξε παλι στο recovery της lenovo. Εκανα οπως εχουμε πει με πατημενα τα volumes αλλα παλι τπτ. Καμια ιδεα κανενας?

Νομίζω πρέπει με το που φλασάρεις το TWRP να μπεις σε αυτό (δλδ μην ανοίξεις το κινητό, μπες κατευθείαν recovery) και μετά από εκεί να περάσεις superSU, μετά δε θα στο βγάζει.

Απ'οτι διαβαζω αυτό λύνει το πρόβλημα με το led notification

το έχει δοκιμάσει κάποιος

Δουλευει στην carbon απλα στις επιλογες χρωματων εχει μονο το πρασινο και με αφηνει να το εχω μονιμα ανοιχτο... Με λιγο ψαξιμο ισως δουλεψει καλυτερα...

Υπάρχει κανένας οδηγός ή ποστ σε κάποιο forum που να λέει τι μπορούμε να κάνουμε feeze/uninstall απο κινεζιές και bloatware γενικά? Ψάχνω στο google αλλα δεν...

Εγώ έχω κάνει freeze αυτές εδώ χωρίς πρόβλημα. Uninstall κάνεις σχεδόν όλες τις κινέζικες κάτι amap Baidu browser, κάτι games.

Δηλαδή για να καταλάβω με αυτό το TWRP περνάμε όποια από τις rom που κατεβάζει κανείς από το κεντρικό λινκ?

Ούτε SP Tools ούτε τίποτα; Απλά βάζουμε όποια rom γουστάρουμε στην sd κάρτα και αναλαμβάνει αυτό το TWRP?

Το ίδιο και για τα OTA της ROW?

Τα OTA γνωρίζεις αν πρέπει να εγκαταστήσεις σε σειρά ή μόνο το τελευταίο αρκεί;

Σχετικά με την ινδική ROW γνωρίζει κανείς αν ισχύει το κόλπο που κάνει disable το root για να δουλέψει το ota και μετά το ξανα ενεργοποιείς;

Σκέφτομαι να γυρίσω ξανά στην κινέζικη μαμά γιατί διαβάζω ότι γίνεται καλή δουλειά. Εκτός από τις κινεζιές και την έλλειψη gap που διορθώνεται, τι άλλο κακό έχει;

Γιατί πάτε στις αντίστοιχες υλοποιήσεις των λοιπών developers? XPosed παίζει;

Σόρρυ αλλά έχω χάσει λίγο την μπάλα λόγω απουσίας....

Ναι κανονικότατα μπαινουνε όλες οι stable k οι developers με αυτό το twrp. Οι row όπως λέει και εδώ περνάνε με sp flashtools http://forum.xda-developers.com/android/development/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522

Δουλευει στην carbon απλα στις επιλογες χρωματων εχει μονο το πρασινο και με αφηνει να το εχω μονιμα ανοιχτο... Με λιγο ψαξιμο ισως δουλεψει καλυτερα...

Νομίζω το κινητό έχει μόνο πράσινο και κόκκινο led.

Καλησπέρα σας.

Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με την εταιρία coolicool.

Προ 4 μηνών αγόρασα ένα lenovo k3 note.

Μετά από 4 μέρες κατάφερα αλλάζοντας τις ρομ να το κάνω να μην ανάβει καθόλου.

Τούς είπα ότι είχα πρόβλημα αλλάζοντας την ρομ και μου είπαν να τούς το στείλω όπως και έγινε την επόμενη μέρα.

μεσώ truck number είδα ότι το παρέλαβαν 22 μέρες μετά.

Κι εκεί άρχισαν τα προβλήματα.

Με ενημέρωσαν ότι έπρεπε να έχω στείλει μαζί και την κάρτα εγγύησης κάτι που δεν μου είχαν πει αρχικά.

Την ταχυδρομώ και τούς ενημερώνω ότι μέσα στο κινητό έχω ξεχάσει και την κάρτα μνήμης που χρησιμοποιώ.

Ένα μηνά μετά από διαφορές επικοινωνίες που είχαμε το truck number μου λέει ότι έχει παραλειφθεί από αυτούς η εγγύηση.

επειδή ήταν αρχές Αυγούστου και εργαζόμουν εντατικά δεν έδωσα μεγάλη σημασία. φτάνοντας η 4 Σεπτέμβρη και ένα μήνα μετά την παραλαβή κατά το truck number με ενημερώνουν ότι ακόμα δεν έχουν παραλάβει την εγγύηση και ότι αν θέλω να γίνει δουλειά χρειάζονται 5usd για να το φτιάξει η lenovo.

Μετά από ανταλλαγή πολλών emails στέλνω τελικά 5 usd μέσω Paypal.

την επομένη της παραλαβής των χρημάτων και 4 μήνες ακριβώς μετά με ενημερώνουν ότι χρειάζονται άλλα 38 usd γιατί η οθόνη είναι σπασμένη και θέλει αλλαγή κάτι που δεν είναι μέσα στην εγγύηση. επισυνάπτουν και φωτογραφία.

Μπορείτε να μου δώσετε μια συμβουλή τι να κάνω?