Teo010 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Yποθέτω όμως ότι ο φίλος έψαχνε εφαρμογή που να μη χρειάζεται κουμπί να πατήσεις αλλά να το κάνει οπουδήποτε με διπλό πάτημα όπως στο LG G2) Στο δικο μου Α806 πρεπει να πας επιλογες/ desktop settings/ More settings/ desktop gesture settings/ Double tap/ και επιλεγουμε lock screen αλλα με αυξημενη θερμοκρασια κ εγω στο πανω μερος του κντ κ σχετικα μεγαλη καταναλωση μπαταριας.. Αυτο με την αυξημενη θερμοκρασια και την μπαταρια ισχυει ακομα και στην 1520 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ποια ειναι η εφαρμογη που λες? Για nova είναι το Screen Off and Lock πάντως πας στις χειρονομίες στις ρυθμίσεις του nova και στο διπλό πάτημα επιλέγεις το screen off Αυτο με την αυξημενη θερμοκρασια και την μπαταρια ισχυει ακομα και στην 1520 ?? Έχει αναφερθεί άπειρες φορές πως όχι στη 1520 και μετά δε καίει στο πάνω μέρος και έχει καλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 cwm recovery και TWRP μπαίνουν μετά απο ρουτ;;;; Όχι... Τ... Τι σημαίνει αυτό? Το μεσημέρι παρήγγειλα το κινητό και ζήτησα να μου το στείλουν ρουταρισμένο. Δεν θα μπορεσω να βάλω cwm ή twrp? Έπρεπε να μπουν πριν το ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Τ... Τι σημαίνει αυτό? Το μεσημέρι παρήγγειλα το κινητό και ζήτησα να μου το στείλουν ρουταρισμένο. Δεν θα μπορεσω να βάλω cwm ή twrp? Έπρεπε να μπουν πριν το ρουτ? μπαινουν ειτε root ειτε unroot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Οκ ευχαριστώ! Ελπίζω ως την Παρασκευή να το έχω παραλάβει για να το τσεκάρω μέσα στο σκ με την ησυχία μου. Μου είπαν ότι θα έχει την clean 1520 multi rom. Να δούμε πως θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) εχω φαει τα κομματια μου να ψαχνω πως θα αλλαξω την γραμματοσειρα. Παω ρυθμισεις-προβολη-font style και εχει 2 κινεζικες, δεν βρισκω πουθενα επιλογη για να του δωσω την διαδρομη για τα δικα μου που εχω στην sd. Επισης στις εφαρμογες γιατι δεν εχει την επιλογη move to sd card? Edited June 3, 2015 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Έχω την 1520 του vickmall. Σε σημερινή επικοινωνία μαζί τους μου λέμε ότι μάλλον δε θα εκδόσουν καλύτερη ατο μέλλον. Το τηλέφωνο έιναι ήδη ρουτ . Λοιπον αν θελω να περάσω του Ιταλού ή κάποια άλλη ρομ στο μέλλον θα χρειαστώ τα cwm recovery και TWRP ; Το cwm recovery υπάρχει ήδη απο το ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπερα σε ολους εδω.Μια ερωτηση πως μπορω να περασω τις επαφες μου απο την sim στο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) εχω φαει τα κομματια μου να ψαχνω πως θα αλλαξω την γραμματοσειρα. Παω ρυθμισεις-προβολη-font style και εχει 2 κινεζικες, δεν βρισκω πουθενα επιλογη για να του δωσω την διαδρομη για τα δικα μου που εχω στην sd. Επισης στις εφαρμογες γιατι δεν εχει την επιλογη move to sd card? πρεπει με εναν oot file manager να τα βαλεις στο system/fonts και στο themecenter/font! και μετα λογικα θα εμφανιστουν στο ρυθμισεις-προβολη-font style. μπορεις να πας και στην εφαρμογη theme center αλλαγη γραμματοσειρας και να ορισεις την γραμματοσειρα που εβαλες. το εχω κανει στο vibe x,δοκιμασε το μηπως γινει και στο k3 Edited June 3, 2015 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Έχω την 1520 του vickmall. Σε σημερινή επικοινωνία μαζί τους μου λέμε ότι μάλλον δε θα εκδόσουν καλύτερη ατο μέλλον. Το τηλέφωνο έιναι ήδη ρουτ . Λοιπον αν θελω να περάσω του Ιταλού ή κάποια άλλη ρομ στο μέλλον θα χρειαστώ τα cwm recovery και TWRP ; Το cwm recovery υπάρχει ήδη απο το ρουτ; Ποστ 1472.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ποστ 1472.... Το είδα αλλά ψιλοάσχετος και δεν το κατάλαβα. Όταν έκανα το ρουτ φαντάζομαι πέρασα το Clockworkmod μέσω του flashtool Μετά κάτι έγινε με τους οδηγούς και το τηλέφωνο το έστειλα πίσω και μου περάσανε την 1520. Ρωτα αν το τηλέφωο έχει ήδη το Clockworkmod ή αν μπορώ να το περάσω ξανά έστω μέσω ROM Manager ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Το είδα αλλά ψιλοάσχετος και δεν το κατάλαβα. Όταν έκανα το ρουτ φαντάζομαι πέρασα το Clockworkmod μέσω του flashtool Μετά κάτι έγινε με τους οδηγούς και το τηλέφωνο το έστειλα πίσω και μου περάσανε την 1520. Ρωτα αν το τηλέφωο έχει ήδη το Clockworkmod ή αν μπορώ να το περάσω ξανά έστω μέσω ROM Manager ίσως; με κλειστο τηλεφωνο αν πατησεις volume up down + power κανει τιποτα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 με κλειστο τηλεφωνο αν πατησεις volume up down + power κανει τιποτα ?? Σήμερα μου το στέλνουν πίσω.Άλλο ρώτησα να μην ανακυκλονόμαστεΜετα που μου φλασάρανε εκείνοι με την καθαρή 1520 το εClockworkmod είναι ήδη περασμένο απο τη διαδικασία του ρουτ ή θα πρέπει να το ξαναπεράσω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 πρεπει με εναν oot file manager να τα βαλεις στο system/fonts και στο themecenter/font! και μετα λογικα θα εμφανιστουν στο ρυθμισεις-προβολη-font style. μπορεις να πας και στην εφαρμογη theme center αλλαγη γραμματοσειρας και να ορισεις την γραμματοσειρα που εβαλες. το εχω κανει στο vibe x,δοκιμασε το μηπως γινει και στο k3 Για να βαλω root file manager δεν πρεπει να κανω root το κτν? Καλα πως γινεται μια τετοια απλη διαδικασια να θελει root? Το αλλο με τις εφαρμογες που θελω να μετακινησω στην sd? Το Α850+ που ειχα μου ειχε τις επιλογες επειδη ηταν root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Σήμερα μου το στέλνουν πίσω.Άλλο ρώτησα να μην ανακυκλονόμαστεΜετα που μου φλασάρανε εκείνοι με την καθαρή 1520 το εClockworkmod είναι ήδη περασμένο απο τη διαδικασία του ρουτ ή θα πρέπει να το ξαναπεράσω ; ε τοτε παρε το στα χερια σου και ξαναμιλαμε....το ροοτ με το recovery(cwm/twrp)δεν εχουν καμια σχεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Για να βαλω root file manager δεν πρεπει να κανω root το κτν? Καλα πως γινεται μια τετοια απλη διαδικασια να θελει root? Το αλλο με τις εφαρμογες που θελω να μετακινησω στην sd? Το Α850+ που ειχα μου ειχε τις επιλογες επειδη ηταν root?αν δεν εισαι root δεν μπορεις να εχεις προσβαση στους φακελλους του συστηματος,αρα δεν μπορεις να προσθεσεις τα fonts που θελεις. ουτε να τρεχεις τις εφαρμογες απο την καρτα. γιατι δεν το κανεις root?οταν καποιος εχει απαιτησεις απο το κινητο του,το root ειναι απαραιτητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 αν δεν εισαι root δεν μπορεις να εχεις προσβαση στους φακελλους του συστηματος,αρα δεν μπορεις να προσθεσεις τα fonts που θελεις. ουτε να τρεχεις τις εφαρμογες απο την καρτα. γιατι δεν το κανεις root?οταν καποιος εχει απαιτησεις απο το κινητο του,το root ειναι απαραιτητο. Συγνωμη στις ρυθμισεις-αποθηκευτικος χωρος η επιλογη καρτα sd που εβαλα δεν θα μου αποθηκευει και θα τρεχει πλεον τις εφαρμογες που κατεβαζω απο την sd? Root θα το κανω, απλα ειμαι ψολοασχετος και αγχωνομαι λιγο. Προσπαθησα μολις πριν λιγο να περασω τον driver σε win xp και δεν τα καταφερα... Με τον file manager παντως που εχει το κντ εβαλα τα fonts μου στους φακελους που ειπες αλλα και παλι δεν τα βλεπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dhmhtrhsitalos Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 να σημειωσω εδω οτι οπως ειδατε εχω μεσα και cwm και twrp recoverys...περναμε πρωτα το cwm μεσω flashtool και επειτα φλασαρουμε το twrp μεσω cwm...θα εξηγησω την διαδικασια παρακατω.. Για κάποιον που έχει το stock recovery δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε κατευθείαν το twrp μεσο flashtool? (Ευχαριστούμε πολυ για τον οδηγό :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Αυριο η παρασκευη βαζω λεφτα στην χρεωστικη και παραγελνω. Ποιο κινεζικο μαγαζι να προτιμησω (ημουνα στο greabest λογου τιμης και μονο) για γρηγορη αποστολη (καμια 10-15 ημερες) και μια τυπικη υποστηρίξει να παρεχει. Επισης αν καποιος απο τους φιλους γνωριζει αν εχουν βγει μεμβράνες οθονης που δινουν καποια αντοχη πχ gorilla glass. Ευχαριστω Και μια τελευταία ερωτηση υποστηριζει τελικα otg usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostasfdg Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 γ) twrp rexovery https://www.dropbox.com/s/...oco92.zip?dl=0 Σάκη μήπως μπορείς να ξαναβάλεις το link του TWRP γιατί μου βγάζει file not found στο dropbox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Λοιπον παιδια για οποιον ενδιαφερεται να αλλαξει τα fonts... Μπηκα στο κεντρο θεματων και κατεβασα μια τυχαια free κινεζικη γραμματοσειρα, την αποθηκευσε στην sd και ακολουθησα την διαδρομη .lenovotheme-download-font-449(4) (αυτο το νουμερο ειναι του font που κατεβασα)-content. Μεσα στο content βρισκεται το κινεζικο αρχειο ttf, το αντικατεστησα με το δικο μου (δεν εκανα rename στο δικο μου) και μετα πηγα στις ρυθμισεις-προβολη-font style επελεξα το free κινεζικο που κατεβασα και βουαλα...μπηκε η δικη μου γραμματοσειρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Σάκη μήπως μπορείς να ξαναβάλεις το link του TWRP γιατί μου βγάζει file not found στο dropbox? Έτοιμο.... Λοιπον παιδια για οποιον ενδιαφερεται να αλλαξει τα fonts... Μπηκα στο κεντρο θεματων και κατεβασα μια τυχαια free κινεζικη γραμματοσειρα, την αποθηκευσε στην sd και ακολουθησα την διαδρομη .lenovotheme-download-font-449(4) (αυτο το νουμερο ειναι του font που κατεβασα)-content. Μεσα στο content βρισκεται το κινεζικο αρχειο ttf, το αντικατεστησα με το δικο μου (δεν εκανα rename στο δικο μου) και μετα πηγα στις ρυθμισεις-προβολη-font style επελεξα το free κινεζικο που κατεβασα και βουαλα...μπηκε η δικη μου γραμματοσειρα! Ανέβασε καμία φωτογραφία να δούμε.... Μπορεί να μας αρέσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Επισης αν καποιος απο τους φιλους γνωριζει αν εχουν βγει μεμβράνες οθονης που δινουν καποια αντοχη πχ gorilla glass. Ευχαριστω Και μια τελευταία ερωτηση υποστηριζει τελικα otg usb Τα περισσότερα καταστήματα στέλνουν δώρο tempered glass του vickmall είναι πολύ καλό. Υποστηρίζει USB otg βουαλα...μπηκε η δικη μου γραμματοσειρα! Από που κατεβάζουμε καμία καλή γραμματοσειρά. Έχεις καμία καλή που να δοκιμασες και να ομορφαίνει το μενού να περάσουμε μη κάνουμε δοκιμες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 ...Επισης αν καποιος απο τους φιλους γνωριζει αν εχουν βγει μεμβράνες οθονης που δινουν καποια αντοχη πχ gorilla glass. Ευχαριστω Και μια τελευταία ερωτηση υποστηριζει τελικα otg usb 1) Ναι 2) Ναι (Για λεπτομερειες, θα χρειαστει να διαβασεις παραπισω, εχουν γραφτει 100 σχετικα ποστς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 οι ROM που ειναι στο site VIBEUI γραφει οτι ειναι όλες dev και μπερδυομαι!!! Που μπορω να βρω σε official site lenovo - vibeui σταθερες rom αν εχει καποιος πληροφοριες 8α ειμαι υποχρεος!!! ευχαριστω εκ των προτερων! Για αλλη μια φορα κανετε πολυ καλη δουλεια ολοι σας, Ειστε Ωραιοι!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts